Renkli, farklı fanteziler
Renkli iç çamaşırları
Renkli yatak odası dekorasyonu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cinsel yaşamın rengi olmaz insanın hayal dünyasının rengi vardır ama bazen bu renkler açığa çıkmadan hayalde daha güzeldir abartılan bir konudur cinsellik önemli olan renkler değildir karşılıklı alınan haz duyulan özlem ve tutkunun açığa çıkardığı tatmin duygusudur istediğin kadar renkli olabilirsin ten ve renk uyumun yoksa o... Farkın olmuyor
Benim aklıma gelen şeyler fanteziler, rol yapma olur, bdsm olur, farklı çeşitli oyunlar olabilir, oyuncaklar denenebilir, grup pek sevmesem de fantezi midir fantezidir denenebilir öyle sınırlandırmayı sevmediğim için bu kadar örnek yeter diye düşünüyorum her birinin tadı başka verdiği zevk başka kostümler ve iç çamaşırları da var tabii ki işin içinde çünkü seks bir bütün olarak ele alınmalı, verilen zevkten tutta görsel güzelliğe, şehvete kadar hepsi bir bütünün parçaları o yüzden bunların hepsi benim için seçeneklerin arasında, renkli bir seks hayatı için bunların hepsi gerekli bence ha biri olmasa diğeri çok sağlam olsa zevk alınmaz mı kesinlikle çok büyük bir zevk alınır zaten bunlar olmasa bile seksten aşırı zevk almak normaldir ama neden her zaman daha fazlasını istemeyelim ki? :D
Doyumsuz olmayanlar daha fazlasını istemeyebilir. Elinde ve sahip olduğuyla yetinir. Ama doyumsuz olanlar için asla bi sınır ve son olmaz. Hep daha fazlasını istemeye devam edecektir. Partnerinden aynı şekilde karşılık bulamadığında da farklı yön ve yollara sapabilir bu sebeple.
Doğru tabii ki doyumsuzluk, sınırsızlık sınırlandırılmalı bazı yerde insan kendi nefsini bu konuda terbiye etmesini bilmeli bu işin sonu sevgili/eş ya da partneri aldatmaya gitmemeli ama bunu da işte bilemez ki insan, partner kavun değil ki kıçını koklayıp hah işte bu diyesin bahtına ne çıkarsa artık hahaha :D
Üçlüler güçlüler, avm tuvaletlerinde vuruşmalar, renkli donlar, arkadaşlarının evinde çarpışmalar, asansörde 5 dakikada Beşiktaş yapmalar ve türevi zımbırtılara renkli cinsel yaşam denir. Sadece kırmızı don giyince cinsel hayat renklenmez, tamamen hikaye😬
Eic seçicem bunu😬
Tutarım mersi😄
Cevap
15Cevap
Zaman ve mekan gözetmeksizin yapılmak istene fantezilerin bütünüdür.
Renkli fanteziler ve renkli iç çamaşırları siyah ve kırmızı
monotonluktan uzak olan, yapmış olmak için yapılmayan.
Biraz kızıl biraz mavi
Aklımdaydı ya seçeneklere eklemeyi unuttum🤦♀️
Büyük gaflete düşmüşsün
Affınıza sığınıyorum 😅
Bir daha olmaz umarım 😀
Farklı şeyler denemekten de bahsediliyor olabilir
renkli iç çamaşırları
fanteziler çıkmış ben şok 🤭
Renkli yatak odası hariç hepsi
Fanteziler fark yaratır
Es paylasmali seyler olabilir
Herhalde renkli iç çamaşırı 😁