Utangaç erkeklerin libidosu neden daha yüksek oluyor?

#orkide
Utangaç erkeklerin libidosu neden daha yüksek oluyor?

#orkide
Kişiye göre değişir bu durum. yani her utangaç isteği çok yüksek denemez. benim için Utangaç erkeklerin libidosu daha yüksek olur mu sorusuna kesin bir cevap vermek zordur. Çünkü bu konuda yapılan bilimsel araştırmalar sınırlıdır. Ancak, bazı araştırmalar, utangaç erkeklerin cinsel olarak daha uyarılabilir olabileceğini ve daha güçlü cinsel dürtülere sahip olabileceğini öne sürmektedir. Bu araştırmalardan biri, utangaç erkeklerin cinsel uyarılma sırasında daha fazla testosteron salgıladığını göstermiştir. Testosteron, erkeklerde cinsel dürtüleri artıran bir hormondur. Başka bir araştırma ise, utangaç erkeklerin cinsel olarak daha uyarılabilir olduğunu ve daha kolay orgazm olduğunu göstermiştir. Utangaç erkeklerin libidosunun daha yüksek olmasının bir nedeni, cinselliği baskılamak veya bastırmak zorunda kalmaları olabilir. Bu, cinsel dürtülerin daha yoğun bir şekilde hissedilmesine neden olabilir. Ayrıca, utangaç erkeklerin cinsel deneyimleri daha az olduğu için, cinselliğe daha fazla önem vermeleri ve daha fazla zevk almaları da mümkündür. bu araştırmaların sonuçlarının genelleştirilmesi için daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır. Utangaç erkeklerin libidosunun daha yüksek olup olmadığı, bireysel farklılıklara ve diğer faktörlere de bağlı olabilir.
Bu soruyu gördükten sonra biz erkekler temsili
Cevap
33Cevap
Açığa çıkaramadıkları duygular açığa çıkınca big bank etkisi yapıyordur muhtemelen
Daha yüksek olmaz. Erkekler zaten az*gındır. Utangaç diye kalkmıyor sanıyorsunuz galiba :D
Alayı geç boşalıyormuş😂
ben çok utangacım
Kızlarla konuşmaya çok utanıyorum, ne yapmalıyım?
Utangaçlık ile libido arasında bir bağ olduğunu dusunmuyorum ama utangaç erkek dışarıdan bakınca isteksiz zannedilebilir.
evet öyle oluyor nedeni aktif cinselliği olmadığı için aktiflikten kastım öpüşmede bir aktifliktir
libido enerjidir utanmakla alakası yok. var olan bir enerji. utansan ne olur utanmasan ne olur
Evet genelde güvendiği kadına karşı libidosu yüksek olur.
Onlar herşeyi içinde yaşıyor bu yüzden libidolarına yansıyor
Olabilir belli etmemeyi iyi öğrenmiş olabilir
Hani bu duruma abazalık deniliyordu. Durum güncellemesi gelmiş demek ki.
Evet utangacım libidom yüksek sebebi ilişkiye girmemek kadınlarla birlikte olmamak desem olmayacak çünkü çocukken de oyleydim
Utangaçlık karakter meselesi. Libidonun bununla hiç alakası yok bence
Bence Onlar sadece daha istekli - abaza oluyorlar :)
Bastırılmış cinselliğin alası utangaç erkeklerde. Günde 3 atıp, hafta sonu ise 5-6-7 gibi boşalıyorum.
Onlar gizli istekli oluyor😂
Utangaçim ama büyük fantezilerim vardır kimse bilmez beni eheheheh 😅
Bu tespiti yapan hangi safoz? 😂
Arap atı gibi sonradan açılır onlar 🤣🤣
Utandıklarından bir şey yapamadıkları için 😄
Utangaç erkeklerin varlığına inanmıyorum
Hiç alakası yok bence.
Utangaçlıkla alakalı bir durum değil bu
Öyle bir alaka olduğunu sanmıyorum
Baskılama var bir anda patlar
Evet kesinlikle
Evet doğru