Çok arzuladığım ve bana teklifte bulunan bir adam var. Yıllardır tanıyoruz birbirimizi, yabancı değil. Ona olan hevesimi alıp biraz rahatlamak istiyorum ama sadece sevişerek ne kadar dayanabiliriz kestiremiyorum. Bu mümkün müdür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Na mümkün. Ten tene değecek ateşler çıkacak, şevke geleceksin ooo durmam duramam durmakta istemem🫣 yansın yanabildigi kadar eğer yanında soğuk biseyler de varsa, o ateşi söndürüp söndürüp tekrar yakarım 💯
12 Yorumla
Soran+1 yılOvv :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah Sonumuzu Hayır Etsin İnşallah İnsanlar Çok Kudurdu Derken Yalan Söylemiyorlarmış Kızlar Erkekler Çok Azdınız Kudurdunuz Ben Böyle Bir Soru Sormaya Utanırdım Haya Ederdim... Böyle Soru Sorarak Kendini Rezil Duruma Düşürme
06 Yorumla
Soran+1 yılSensin rezil
Cevap sahibi+1 yılKıyamet günü Allah sorduğunda neden zina yaptın diye bu cevabı verebilecek misin bakalım 😂😂😂
Soran+1 yılOnu ben vercem sen mi vereceksin? Derde bak ajsdkal
Cevap sahibi+1 yılSiz Aşkı Seks Zannederken Biz Güldü Diye Mutlu Olanlardandık...
Soran+1 yılSeks dediğin şey de Allah tarafından insana verilen şeydir. Size ayıp denilen şeylerle doğanızı inkar mı ediyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılYa Hayır Doğamızı İnkar Etmiyorum Elbette Ama Ben Aşık Olduğum Kızla Seks Yapamam Çünkü Şöyle bir şey Var Ben O Kızla Seks Yaptıktan Yüz Yüze Bakacağız Onun Yüzüne Baksam Aklıma O Seks Yaptığımız An Gelir Ve Bakamam Utanırım Benim Fikrim Böyle Sizin Fikirlerinizi Düşüncelerinizi Bilemem Ama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılO konuda kimse kendini frenleyenez.
10 Yorumla
+1 yıl%100 içine Girecektir ve Bin Pişman olursun Aşık olduğunda Yaşamalısın yoksa Bumuydu bee Keşke yapmasaydım Bo. k yoluna Gitti dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Mumkun ama erkek deneyimli olmali durmasini bilmeli
018 Yorumla
Soran+1 yılO duramazsa benim durmam lazım ama kendime güvenemiyorum.
Soran+1 yılyaşıtız 26
Soran+1 yılBen kendi kendime bozmuş olabilirim onu haha sadece sevgili olmadığımız için sonrasında ona bağlanmaktan korkuyorum.
Soran+1 yılOnunla sevişirsem seks olmadan, en azından kafamdaki o adamı aşarım diye düşündüm. Yani onunla olması lazım
Soran+1 yılİşte bir yandan da bağlanmaktan ve sonrasında ondan daha fazlasını istemekten korkuyorum. Off ne yapcam ben
Soran+1 yılAma o hep aklımda... bbaşka bir erkekle yapma düşüncesi mide bbulandırıcı geliyor
Soran+1 yılHerkes farklı bir şey söylüyor ya. Şimdi ben bu adama gitsem bana herkesle yatıp kalkan eğlenmelik kız gözüyle bakar mı acaba?
Soran+1 yılZaten istemiyor ki ne değişecek :(
Soran+1 yılofff :(
+1 yılÖnsevişme ve oral yapılarakta karşılıklı rahatlamak mümkün illa ki ilişki şart değil
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında o da benzer bir şey söylemişti. Seks şart değil oral da olabilir demişti. Ama çok istersek ne olur bilmiyorum. Ben kendime de güvenemiyorum.
- +1 yıl
O konuda ben kendime güvenebilirim ki bi kaç kez başıma geldi. Oral yaptığım esnada defalarca içine girmemi söyledi ama yapmadım
Soran+1 yılYalvarır kıvama gelmekten korkuyorum cidden :D çünkü bu adamı çok beğeniyorum ve cinsel olarak çok arzuluyorum.
- +1 yıl
Benim beraber olduğum kişilerde öyleydi yalvarırım gitir içime dediğini bile duymuştum. 1 saati aşkındır kesintisiz oral yapınca artık kendinden geçmişti.
Soran+1 yıl26 yıllık hayatımda ilk defa birini hayal eder mastürbasyon yaptım. O yüzden en büyük zaaflarımdan biri kendisi. Ne yapsam bilmiyorum.
- +1 yıl
O zaman da onun oral yaptığını öyle rahatladığını düşün çok kasma kendini yoksa istersin. Bu arada neden gizli sin ?
Soran+1 yılNasıl yani tam alayamadım? Ne zaman oral yaptığını düşüneyim?
- +1 yıl
Yaptığı zaman ya da şimdi. İlerisini düşünme öyle kalacak de ve öyle bırak :)
Soran+1 yılO an öyle olmuyor işte :/ aramızda duygu olsaydı belki seks de düşünürdüm ama yok ki..
- +1 yıl
Ben de aynı fikirdeyim. Ben de duygusallık yoksa bırak orayapmayı elini ile tutamam.
+1 yılKarşındaki insanı ikna etmelisib önce açıkca konuşmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılİkna?
- +1 yıl
Sevişmeden ileri gitmeyi isteyebilir onunda istekleri var çünkü
Soran+1 yılOlmadı sadece sarılıp uyuruz falan diyordu da 1 numaralı erkek yalanı olduğu için pek güvenemiyorum :D
- +1 yıl
Yalan sakın inanma 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin baya zor hele ki karşında ki erkek bilgili ve sadece sevişme ile kalmak istemiyorsa sende bu istek varken içine girmeyi göze almalısın
16 Yorumla
Soran+1 yılSorun benim libidomun ona çok yüksek olması. Ben soğukkanlılığımı koruyabilsem bir şekilde altından kalkarız ama kendime asla güvenemiyorum bu adam çıldırtıyor beni
Cevap sahibi+1 yılBu adama bu kadar yüksekken daha öpüşürken eller aşağıya kayıp okşamaya başladığında kendinden geçeceksin vucudunun kontrolünü kaybedip onun kollarına teslim edeceksin kendini. Arada sadece kısık sesin çıkacak yapma diye ama onu içinde hissetme isteğine karşı koyamayacaksın
Soran+1 yılOff tam olarak bu.. benim kabuslar hajedadajd ya öpüşmek değil parmağının ucuyla dokunsa kendimden geçerim. Tenine aşığım bu adamın ben.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk başta çok fazla ileriye gidemeyeceği bir yerde kaçamak yapacaksınız. Hayalindeki gibi olursa işin gerçekten çok zor ama belkide öpüşme de biraz soğuyacaksın sonrası için kendine engel koyabilirsin
Soran+1 yılAslında bu bana kahve teklifi etmişti ben birkaç kez hatırlattım ama aylarca buluşamadık. Hep erteliyor gibiydi sizce neden? Bana bir keresinde tamam görüşelim ama öpmeden bırakmam demişti. Ben de açık kapı bıraktım o konuda ama sanki girmedi oradan ya off en azından şu buluşmayı yapmış olsaydık..
Cevap sahibi+1 yılİlkinde muhakkak dışarıda buluşun öncesinde. O kadar aylarca beklettiyse biraz tırt çıkabilir hayaller suya düşmez umarım
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılDayanabilirsen mümkün
İcine sokup üstüne oturursan şaşırma ama02 Yorumla
Soran+1 yılYa yalvarma noktasına gelirim diye korkuyorum :D birimizden birinin serinkanlı olması lazım.
- +1 yıl
seks yaparsınız siz
3 ya da 4. sevişme maks. sonra kızlık zarınla vedalaş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı şeyi istiyorum, daha önce yaptım mümkün
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çok istekliyim kontrolü kaybederim diye korkuyorum. En azından bir taraf serinkanlı olmalı
Cevap sahibi+1 yılLibidon nasıl
Soran+1 yılOna çok yüksek :D
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
+1 yılMumkun tabi onceden anlasin sevisin seks yapmadan ama baya zorlanicaksiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 12 yıldır öyle yapıyorum zaten bakirim hala sadece sevişiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün bazen daha güzel oluyor sadece sevisme
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl3 sene dayandım :D
10 Yorumla Mümkün de erkeklere zor gelebilir
10 Yorumla
+1 yılSonu seksle biter sonra ağlarsın.
28 Yorumla
Soran+1 yılYani ağlamam da aramızda duygu olmadığı için o raddeye gelmesini istemem.
- +1 yıl
Duygu yoksa sevisme bile eskort gibi oluyor. aşk ile yap bu işleri de yapacaksan.
Soran+1 yılBen de o kafadayım ama tek seferlik düşündüm. Benim için özel biri gerçekten.
- +1 yıl
Senin için özel olan herkes ile bu özel şeyleri yaşamam bence aşık olduğun adamla çok daha özel ve güzel şeyler bunlar
Soran+1 yılErkekler sevmek nedir bilmiyor bacım :D yani olursa inşallah evlendiğim kişiyle en güzeli olur tabii ama yılların tecrübesi mi desem hep olduğum gibiydim şimdi de biraz böyle mi olsam diyorum.
- +1 yıl
Umarım sevecek birine rastlarsin inşallah ve bunlari sevdiğin adamla yaşarsın :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım :')
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılNeden sadece sevismek?
07 Yorumla
Soran+1 yılAramızda duygu olmadığı için çok sınırı aşmak istemiyorum ona bağlanmaktan korkuyorum.
- +1 yıl
Eğer sevisirsen duramazsin bence.
Kendin açıp sokarsın hatta. Kac yasindasin?
Soran+1 yıl26yız ikimizde.
- +1 yıl
Daha önce tecruben oldu mu
Soran+1 yılhayır olmadı
- +1 yıl
Nasıl durdun 26 yıl?
Soran+1 yılAh bilsem😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sadece icine girmesini mi istemiyosun
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOnun tutmasından ziyade bir tarafın serinkanlı olması şart gibi geliyor ama ben de kendime tam manasıyla güvenemiyorum.
Soran+1 yılSürtünürken içe kaçmak mı o nasıl oluyor ya hsjada oraya niye sürttüreyim ki zaten. Evet o da şansını denemek ister gibi geliyor o yüzden benim dik durmam lazım :(
Soran+1 yılYa işte oral yapmak öpüşmek ellerle her yere dokunmak etmek vs.
Soran+1 yılHayali çok güzel ya of :D soyunmadan sevişsek?
Soran+1 yılİstekli olmamdan ziyade ona olan zaafımdan böyleyim. Yani ondan başkasını gözüm görmüyor ya da başka bir erkeğe dokunma düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Gerçekten özel biri benim için. Benim açımdan zevk alırım ama onun açısından bilemiyorum.
Soran+1 yılAklımdan hiç çıkmıyor ki bedenim onu istiyor yani. Defalarca kez denedi şansını ve hep sınır çizdim. Aramızda duygu yok diye.. Ama ona hayır demek o kadar zor ki anlatamam
Soran+1 yılOna bağlanmaktan ve sonrasında daha fazlasını istemekten korkuyorum.
Soran+1 yılKadınlar için öyle...
Soran+1 yılBağlanınca gelen pişmanlık.. hjvklgjhghj
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Atesle barut yanyana durmaz.
00 Yorumlaİradene sahip çıkarsan mümkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. tehlıkelı sularda yüzüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. kendini Ona bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılO iş öyle olmuyor ya.. :D
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Oral yapin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mümkün bence ben frenlerim mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaaa ne güzel ;)
00 Yorumla
+1 yılMumkun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devamı gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılzor düşük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılÖrnekleri mevcut
00 Yorumla
+1 yılEvet mümkün.
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi durduramıyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılDurduramayız diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yılikimiz de 26
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana neden gerekli değeri vermedi biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkündür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet
00 YorumlaMümkün
00 YorumlaMümkün tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı