Özellikle seks yapmaya Tayland’a bile gidiyolar yani obj oluyorum çok da çirkin kızları var erkek gibi suratları (çoğu trans zaten) ama Tayland’a gidipte o işi yapmayan erkek yok tek sebebi cinsellik olduğunu düşünüyorum yatakta mı iyi oluyor Tayland kızları
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen benimde dikkatimi çekiyor. Bir kere fiyat uygun. Yüzleri güzel olmasa bile fizikleri güzel. Ayrıca subda var, partnerini mutlu etmek için herşeyi yapıyorlar. Çünkü mecburlar. İstemeselerde fazla rol yapıyorlar.
Ayrıca çoğu yerde benzer de orası nam salmış. Ucuz ve rahat
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyeyim bence dünyanın en güzellerinden ressam gibiler cizmiş ve bırakmışlar gibi proporsiyonlsrı çok iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda bir sürü Taylandlı tanıdım çok ciddi söylüyorum inanılmaz çirkinler hintliler ile birlikte dünyanın en kötü genlerine sahipler suratları aşırı büyük ve erkeksi boyları 150 civarı ve çok tüylüler dünyanın en güzellerinden diye bahsedilecek taylandlıya hiç denk gelmedim internette gördüklerinle konuşuyorsan da aşırı şop yapıyorlar
- +1 yıl
Ben taylanddan bahsediyorum YouTube da bir kez izledim ve gerçekten çok güzel kadınları var cidden bu konuda taviz veremem tabii hesi güzel değil ama bizde o kadar güzel proporsiyonu güzel olan kadınlar yok
Soran+1 yılTayland’a gitmiş biri olarak söylüyorum hiç düşündüğünüz gibi değil videoda gördükleriniz ladyboylar onlar kadınlardan çok daha güzel ve bakımlı oluyor zaten
- +1 yıl
Orasını tam olarak bilemiyorum. Tabii bir tecrübem yok ama... Siz daha hakimsinşz ben gördüklerimi söylüyorum giden arkadaşlarım var ve çok övüyorlar açıkcası
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyedeki erkeklerin yüzde 85'i bırakın taylanda gitmeyi ülkenin dışına bile çıkmış değilller. teziniz pek tutarlı değil.
00 Yorumla
+1 yılAradığın her şeyi bulabileceğin bir yer. o yüzden hem tatil hem seks turizmi hem eğlence. aslında giden ve geri gelmeyen tanıdığım kişiler var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılTailandlıların hepsinin pespembe ama neden gitmesin. Türkiye sarkık ve kara.
02 Yorumla
Soran+1 yılTaylandlılar esmer ve killi oluyor pembe olmasi imkansiz abi siz Tayland diye meyden bahsediyorsunuz
- +1 yıl
Esmer olduğunu kim diyor. Süt süt. Sen bi kendine bak knk seninki nasıl de bakam
Sırt ve bel ağrılarını tedavi için gidiyorlar.. kötü niyetleri yok...
00 Yorumla
+1 yılTayland gezmek için çok keyifli bir yer. İş sadece seks sevdası değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPipili kızlar var Tayland'da erkekler e sokuyorlar hoşalrına sokulmak gdyo
10 YorumlaSen öyle san ben 4 defa d
Gittim03 Yorumla
Soran+1 yılEee doğrusu nasıl
+1 yılTayland sevdası değil Taylandlı masör sevdası var.
00 YorumlaHerhalde aşırı istekli olmaları cezbediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSeksde mi
+1 yılOlay güzellik değil ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNe peki
- +1 yıl
Yataktaki performans zaten yazmışsın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bisey yok ya
00 Yorumla
+1 yılHarbi mi yok artık
00 YorumlaSenden duydum.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi