Cinsel Yaşam Flörtümün evinde kalacağım, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İlk defa bir erkekle kalacağım neler yapmalıyım sizce Flörtümün evinde kalacağım, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. temiz ve seksi iç çamaşırı giy. birde yanında krem götür :) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Neden krem Yorumla ziya070 +1 yıl vazelin ya da kayganlaştırıcı da olur Yorumla Soran +1 yıl İçime almıyorum yalnız Yorumla ziya070 +1 yıl belki dayanamazsınız arkadan falan yaparsınız acı çekme diye söyledim Yorumla ziya070 +1 yıl her ihtimale karşı Yorumla Soran +1 yıl Yok yaptırmam kendimi tutuyorum ben Yorumla ziya070 +1 yıl sen tutuyorsun da flörtün tutamazsa :) Yorumla Soran +1 yıl Tutar o da iki kez seviştik zaten Yorumla ziya070 +1 yıl ama evde yalnız gece geçirmemişsiniz Yorumla Soran +1 yıl Saatlerce kaldım saatlerce evinde yalnızdık ama gitmedi Yorumla Soran +1 yıl Girmedi Yorumla ziya070 +1 yıl hadi aşkım baya zaman oldu artık biraz ileriye gidelim arkadan bari yapalım derse. ve sende dayanamazsan Yorumla Soran +1 yıl İçime girersen evlenmek zorunda kalırsın derim Yorumla ziya070 +1 yıl ama arkadan yaparsa :) Yorumla Soran +1 yıl Denedi canım açıyor dedim devam etmedi hallederim ben Yorumla ziya070 +1 yıl işte arkadan tekrar denemek isteyecek. o yüzden yanında kayganlaştırıcı götür Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Senin bir şey yapmana gerek yok...Flörtün canının istediği herşeyi yapacak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl burada isteklerinize yönelik cevaplar verilmeli, ama istekleriniz belli değil/belirtilmemiş. buna göre siz karar vermelisiniz aslında. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normal sohbet muhabbet etmeyi düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bulunduğunuz başlıktan dolayı, farklı istekleriniz, ve buna göre belki de tavsiye temennileriniz var gibi anlamıştım da biraz. yani en tatlı olabilecek, normal de gidecek şey o olacaktır zannediyorum ki. Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tekrar okuyabilir misiniz desem, kızar mısınız Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senden beklentilerini yapman gerekenleri onun yapacaklarını Ayrıntılı anlatmamı misin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ve yaşadık zaten Yorumla luizdavid +1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla luizdavid +1 yıl Üstüne koymalısın Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla luizdavid +1 yıl Heyecanı düşürmeyin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla luizdavid +1 yıl Sıradanlaşmasın sevişme Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayom ki Yorumla luizdavid +1 yıl Ne yapıyorsan her seferinde daha iyi yap Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl O gerekeni yapar ona bırak 1 3 Yorumla _Rob_ +1 yıl Sen ona gizem ve heyecan kat kudursun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla _Rob_ +1 yıl Bana yazar mısın sana erkeğin hayal dünyasını anlatim Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bana ilk sevgilimi anımsattın çok güzel günlerdi 🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öncesinde guzel bir banyo yap kisisel temizligini yap koku parfüm vs kullan kendini sıkma stres yapma on sevismeyi uzun tut 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İş çıkışı gideceğim yanına Zaten daha önce de seviştik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evinde banyo yaparsın ilişkiye girmeye hazir misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır girmedim girmem de o da bunu biliyor Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sen neler olsun istiyorsun, bence asıl soru bu? 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Sık dişini verme canini 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl kalma 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl hicbir sey bilmiyosun yazık olur Yorumla Soran +1 yıl Kendisini tanıyorum ayrıca 3 kez evine gittim sadece kalmadım Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl bilmem uzuldum :( Yorumla Soran +1 yıl Niye üzüldün Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl ilk defa kalcakmıssın ya guvenilir biridir umarım Yorumla Soran +1 yıl Daha önce evine gittim tek başıma ilk defa gitmiyorum sadece kalmadım Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl guzel gecer umarım dikkatli ol Yorumla 5302emre +1 yıl Olan olmuş belli Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kilit vur şeyine 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kalma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
temiz ve seksi iç çamaşırı giy. birde yanında krem götür :)
Neden krem
vazelin ya da kayganlaştırıcı da olur
İçime almıyorum yalnız
belki dayanamazsınız arkadan falan yaparsınız acı çekme diye söyledim
her ihtimale karşı
Yok yaptırmam kendimi tutuyorum ben
sen tutuyorsun da flörtün tutamazsa :)
Tutar o da iki kez seviştik zaten
ama evde yalnız gece geçirmemişsiniz
Saatlerce kaldım saatlerce evinde yalnızdık ama gitmedi
Girmedi
hadi aşkım baya zaman oldu artık biraz ileriye gidelim arkadan bari yapalım derse. ve sende dayanamazsan
İçime girersen evlenmek zorunda kalırsın derim
ama arkadan yaparsa :)
Denedi canım açıyor dedim devam etmedi hallederim ben
işte arkadan tekrar denemek isteyecek. o yüzden yanında kayganlaştırıcı götür
Senin bir şey yapmana gerek yok...
Flörtün canının istediği herşeyi yapacak.
burada isteklerinize yönelik cevaplar verilmeli, ama istekleriniz belli değil/belirtilmemiş. buna göre siz karar vermelisiniz aslında.
Normal sohbet muhabbet etmeyi düşünüyorum
bulunduğunuz başlıktan dolayı, farklı istekleriniz, ve buna göre belki de tavsiye temennileriniz var gibi anlamıştım da biraz. yani en tatlı olabilecek, normal de gidecek şey o olacaktır zannediyorum ki.
Anlamadım
tekrar okuyabilir misiniz desem, kızar mısınız
Senden beklentilerini yapman gerekenleri onun yapacaklarını Ayrıntılı anlatmamı misin
Biliyorum ve yaşadık zaten
Kaç yaşındasınız
23
Üstüne koymalısın
Anlamadım
Heyecanı düşürmeyin
Nasıl anlamadım
Sıradanlaşmasın sevişme
Ne yapayom ki
Ne yapıyorsan her seferinde daha iyi yap
O gerekeni yapar ona bırak
Sen ona gizem ve heyecan kat kudursun
Nasıl
Bana yazar mısın sana erkeğin hayal dünyasını anlatim
Bana ilk sevgilimi anımsattın çok güzel günlerdi 🥰
Öncesinde guzel bir banyo yap kisisel temizligini yap koku parfüm vs kullan kendini sıkma stres yapma on sevismeyi uzun tut
İş çıkışı gideceğim yanına
Zaten daha önce de seviştik
Evinde banyo yaparsın ilişkiye girmeye hazir misin
Hayır girmedim girmem de o da bunu biliyor
Sen neler olsun istiyorsun, bence asıl soru bu?
Sık dişini verme canini
Kalırsan olacaklar belli
kalma
Neden
hicbir sey bilmiyosun yazık olur
Kendisini tanıyorum ayrıca 3 kez evine gittim sadece kalmadım
bilmem uzuldum :(
Niye üzüldün
ilk defa kalcakmıssın ya guvenilir biridir umarım
Daha önce evine gittim tek başıma ilk defa gitmiyorum sadece kalmadım
guzel gecer umarım dikkatli ol
Olan olmuş belli