Küçükken taşa çarpmış snrm deliğin 1 2 cm sol aşşağısı yara olmuş ve izi kalmış açıkcası görüntüsü az iğrenç neden dert ettim onuda bilmiyorum sdc çok düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAsıl dert etmen gereken başka şeyler var. Mesela zina etmek. Mesela ailenin namusunu başkasına peşkeş çekmek. Mesela ilerde başkasıyla evlenirsen eğer ona söyleyeceğin yalanların temelini daha şimdiden oluşturmak. Hey gidi hey.
27 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle 4 yıldır birlikteyiz yeni birlikte olduk ztn nişanımız da yakında yani umarım ayrılmayız
- +1 yıl
Sevgilinle istersen 40 senedir birlikte ol. Dini anlamda aranızda bir nikah yoksa eğer haram haramdır bu bir şeyi değiştirmez. Yani amacım asla kınamak değil Allah biliyor ama yapmayın böyle şeyler. Vallahi de billahi de tillahi de yanlış işler bunlar. Hepimiz aynı şeyleri yapabiliriz orası ayrı bir konu ama bu yanlışı doğruya çevirmez. Bana göre gerçek seven, sevdiğine dünya-ahiret zarar verecek her türlü davranıştan kaçınır
Soran+1 yılHaklısın. Ne diyim valla utandım tövbe etmek düşer bize
- +1 yıl
Tövbe et o zaman. Böyle şeyleri de insanlarla paylaşıp günahına dahit tutma. Bununla ilgili biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılSevgilimin gönlünü nasıl alırım?
- +1 yıl
Tövbe tövbe 😊 gönlünü ne alçaksın birbirinizi çirkin bir işe sürüklemişsiniz. Gelsin seni istesin adam akilli evlenin ne Yaparsanız yapın. Yok yapamam dersen ayrıl. Anlık ve geçici hisler için ahiretini de dünyanı da yakma. İnançlı biri olduğun belli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Biz kızlara bir günde soğumadık. Ondan sonra bu erkekler sadece cinsellik düşünüyor diye gelip ağlama ama
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sdc fikir istiyorum çocuk saygılı tipi var siki kalın uzun ve düz ama işte üstü değil alttan bakınca iğrenç duruyo
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. içindeyken görmezsin nasıl olsa. yalarken de gözlerini kapa ve hisset :)
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk anlatırken ağladı benden soğumazsın umarım böyle bi sorunum var diye öyle pürüzlü değil ya sdc oyuk olan yer yeni deri çıkınca farklı bişey gibi duruyo
Soran+1 yılAnladım çocuk çok üzüldü ilişkiye girmek istemiyo böyle iğrendiğim için nasıl özür dilerim?
Soran+1 yılBeni arzulayıp kalkmazsa siki veya yalatmak istemeze?
Soran+1 yılÇok fazlada azdırmayım da sabaha kdr siqmesin sonra?
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıntı yaratacaksa ayrıl ama o pürüz daha çok zevk verir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sıkıntı yok şükür ki penisi düz kalın ve uzun sdc görüntü bozukluğu var bunuda benden soğuma ama diyerek anlattı
Gizli Üye(25-29)+1 yılcildiyeye ve ürolojiye giderek bu sorunu çözebilir neden sorunu çözmek yerine direk ayrılmayı düşünüyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun siki delinmiş ve dikilmiş cildiye nasıl düzeltçek?
Cevap sahibi+1 yıliz kalmış diyorsun ya onu düzelte bilirler
Soran+1 yılEminmiyiz?
Cevap sahibi+1 yıltamamen silinmese bile azaltabilir ler
Gizli Üye(36-45)+1 yılKandırıyor seni, taş gibi kıza çarpmış bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya böyle delinmişte dikiş atılmış gibi
Cevap sahibi+1 yılTaş gibi kız çatlatmıştır
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu konuyu çok önemseyecekseniz, belirtin sevgilinize.
00 YorumlaYani ne alaka ne alaka derler adama her şey o mu biraz sevgiden bahset insanlıktan bahset bence onun işlevi önemli
00 Yorumla
+1 yılSorum edecek gibi duruyorsun ilerde
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sorun etmemde çok şeyi kafaya takıyorum
- +1 yıl
Tamam bunu da kafaya takıyorsun işte ilerde sorun edeceksin gene?
Soran+1 yılSence kafaya takılmalık bişeymi?
- +1 yıl
Yani bu kişiyle bir ömür geçireceksin ister misin sana kalmış
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılDişçi, ışıkları altında mı sevişiyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten içinde kalınca görmeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benimkini kullan kuzu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha güzelleri vardir onları ister misin
00 Yorumla
+1 yılUmarim küçük cikmaz
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 cm
- +1 yıl
İyii