Bunu öğrenince tecavüz olduğunu da biliyor sonradan zorlayınca öğrendi sırf bunun için benden ayrılır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır, sevgilin bakire olmadığın için senden ayrılmayabilir. Bakirelik, bir kadının cinsel olarak deneyimli olup olmadığının bir göstergesidir. Ancak, bu, bir kadının değerini veya değerini belirlemez.
Sevgilin seninle ilgileniyorsa ve seninle bir ilişki yaşamak istiyorsa, bakire olman onu durdurmayacaktır. Tabii ki, bazı erkekler bakire olmayan kadınlardan hoşlanmayabilir. Ancak, bu, tüm erkekler için geçerli değildir.
Sevgilinin seninle kalıp kalmayacağını bilmenin tek yolu, onunla konuşmaktır. Onunla cinsel geçmişini ve seninle olan ilişkisini tartış. Ona, onun için önemli olan şeyin senin kişiliğin ve değerlerin olduğunu söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende tam en son dediklerinizi söyledim ona ama ısrarla geçmişime takıldı kaldı esofmanımı çıkardığı sırada parmağı adağı rahatça kayarken sen bakire olduğundan eminmisin dedi zaten mimiklerim hareketlerim ele veriyordu beni bana kızgın olmasının nedeni ona böyle bişey yasadığımı söylemememmiş sana olan bütün güvenim zedelendi diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılkıskanç bir insansa biraz sorun eder ama zamanla düzelebilir eğer seviyorsa direkt ayrılacağını sanmam önce uzun bir süre düşünecektir
029 Yorumla
Soran+1 yılBayağı düşündü ağladı yanımda o an bırakmam seni dedi sözler verdirdi Şu an öfkeden içinde neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum
- +1 yıl
sevgiline tecavüze uğradığınnı kesin olarak biliyor mu ve bunu nasıl öğrendi
Soran+1 yılBen söyledim bunu açıklamak zorundaydım zamanı gelince oturtup karsıma fırsatı vermesine rağmen söylemedim bana bu yüzden kızdığını söylüyor
- +1 yıl
söylediğin için çocuk buna ek olarak acaba doğru mu söylüyor yoksa daha önceden biriyle bişey yaşadıda beni mi kandırmaya çalışıyor diye düşünebilir yani tecavüze uğradığını kanıtlarsan daha iyi olur senin için
Soran+1 yılNasıl yapacağım bunu?
- +1 yıl
tecavüze uğradığında şikayetçi oldun mu? polise gidip ifade falan verdin mi?
- +1 yıl
veya psikolojik destek aldın mı?
Soran+1 yılŞikayet niye etmedin dedi babası hakim annesi avukat bu cocuk bana takar arastırabilir mi polis adliyede çok çevresi tanıdığı var. Bakanlarla babasının arası şok iyi zaten babası mafya gibi ailenin bütün huzurunu babası bitirmiş
Soran+1 yılBen bu işlerden çok anlamıyorum çevirme geldimi babam beni senle görse s. ıçarım diyor
Soran+1 yılHayır hiçbir sey yapmadım bu olayda
- +1 yıl
adliyede çok çevresi varsa ve sen tecavüze uğradığında polise gidip şikayetçi olduysan adliyeden senin verdiğin ifadeyi bularak gerçekten tecavüze uğradığını anlayabilir
- +1 yıl
keşke yapsaydın en azında psoikolojik destek aldın mı bir psikiyatriden?
Soran+1 yılHayır olmadım işte ailemden çekindim
Soran+1 yılPsikolojim zaten altüst olmus durumda bana evi terk edersen biter zaten diye tehdit ediyor ben sehirde onsuz kaçmam fikrinden Şu an beni cezalandırıyor
- +1 yıl
bir doktorla falan konuşmayı deneyin belki o birşekilde tecavüze uğradığınızı kanıtlayabilir
Soran+1 yılHayır istemiyorum bunu
- +1 yıl
doktora gitmeyi neden istemiyorsunki doktorla konuşabilirsin ailemin bilmesini istemiyorum falan diye
Soran+1 yılSinirden bana tecavüz eden adamı arayıp konusacaktım hesap vereceksin diye sesini kaydedecektim bana o esnada karısma dediği için onuda yapmadım duymak bilmek istemiyorum yeter sus dedi bana
Soran+1 yılBana inanmıyor Şu an . Ne kadar tamam iyiyiz desekte içinde bir burukluk var kalbim çok kırıldı dedi. Yanında belli etmemeye çalıştım zırlama zayıflığı sevmiyorum dedi 😔
Soran+1 yılBen istemiyorum doktora gitmeyi sadece bana inansın istiyorum ben iyiyim
- +1 yıl
adamı arayıp konuşacaktım dediğine göre adamı tanıyorsun ve sana karışma dediğine göre sevgilin bir şey yapacak büyük ihtimalle ayrıca babasının mafyatik biri olmasıda bu ihtimalin yüksek olduğunu gösteriyor sana kimin tecavüz ettiğini biliyor mu?
- +1 yıl
tamam işte doktora giderek inanmasını sağlayabilirsin doktor belki anlayabilir zorla olup olmadığını bu tecavüz olayı ne zaman oldu yakın zamanda mı?
Soran+1 yılYakın zamanda oldu ama sevgilimde beni zorluyor Şu an sevişmenin bir tık ötesi girmeye çalışıyor istemiyorum geçmişte tak ordan geliyor
Soran+1 yılEvet tanıyorum çünkü eski sevgilimdi daha doğrusu flörttük daha tanımadan zaten olayı çakmadan bir baktım bu olayla iç içe kaldım
Soran+1 yıl4 ay aslında tanısaydım belki böyle bişey yasanmasına izin vermezdim daha tanısma asamasında bana sahiplenmeye çalıstı ağlarken
Soran+1 yıl1.5 ayda su olay yasamdı 4. Ayda da terk edildim ama her gün köpek gibi davrandı bana
Soran+1 yıl2.5 aydır her gün ağladım ama asla cinsel yönden dokunamadı mesafeler vardı hem
- +1 yıl
dediğim gibi olayın üzerinden çok fazla geçmemiş doktora giderseniz belki birşeyler yapabilir
- +1 yıl
bu arada tecavüzden kastettiğin şey sen istemediğin halde zorla mı yaptı yoksa zevk almamana rağmen inadına mı yaptı
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBelki. Çünkü ilişkiye girmiş çoğu kız tecavüze uğradım diye yalan atiyo onlardan olduğunu düşünebilir
07 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz olduğu hal ve hareketlerimden belliydi ama
Soran+1 yılSarıldı yanındayım dedi eve gittiğim zamanda zaten tartısıyorduk git dedi o biçimde kalkmadım oda o biçimde göndermek istemedi bana yalan söyledin dedi yalan olmadığını açıkladım ve inanıyorum sana dedi ama o esnada gitseydim sehri terk ederdim demem koymus ona Şu an telefonlarıma dönmüyor
- +1 yıl
Zaman ver biraz kendini dinlesin. Sana da geçmiş olsun:(
Soran+1 yılTesekkur ederim. Yine aradım konustuk sorun yok diyor ama zannetmiyorum çok kalbi kırılmıs bunu hemen atlatacağını zannetmiyorum :(
Soran+1 yılYarın bulusalım dedim işleri varmış annesiyle bana açıkladı evinide biliyorum ama gidemem pat diye evlerine dahada kızdırmak istemiyorum cocuğu
Soran+1 yılAma birşeyler yapmam lazım beni affetmesi gerekiyor
Soran+1 yılKafasında kuruyor çünkü ikizler erkeği bu mooduna göre gidip geliyor hiçbir sorun yokken yine daha bunu unutana kadar yüzüme vurup tekrar edicek o kadar eminim ki
Kullandıetmayın kendinizi evlilik olmadığı sürece cinsellik yaşamayın sadece bu şekilde anlayabilirsiniz niyetini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılır. Tecavüz olduğunu bilmese daha iyiydi. Erkekler anaç değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılZevkten olmadı ki nefret ediyorum o andan kalkıp zevk aldığımı mı söylesemiydim?
Cevap sahibi+1 yılKenar mahalle kızısın di mi? Okumamış ev kızı falan?
Soran+1 yılHayır
+1 yılO kişiyle neden beraberdin ki
00 Yorumla
+1 yılAyrılır kimse patlak kız istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCahilce kuzu seni haketmiyor
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kullandırma sakın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendını
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrılmaması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılabilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım