evlilik demiyorum illa duygusal bi ilişki yaşayabilie mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu ne saçma soru yahu? Ne yaşıyorsunuz siz? Korkunç bir düşünce resmen.
Bakire olan biri aşk yaşayamaz asıl. Kendi kendine hayal kurar, özler. Öpmeden, öpüşmeden, sevişmeden nasıl aşık olunabilir? Olsa olsa bir heves olur o.
01 Yorumla
Soran+1 yılbakire değilim desem de bana aşık olurlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakire değilsen korunarak hersey yaparsin yalnız efendi olsun sakız gibi yapışır değil canın çektikçe gelip işini görecek bakımlı işini iyi yapan biri olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılaşk ilişkisi diyorum işini görüp çekip gidecek biri olabilir diyorsun kafan mı güzel amca
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaşayamaz, onun için kızlar direkt cinsel ilişki yaşasın, bekaretlerini versin ki aşık olabilsin. Boş boş soru sormayın ya.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yaşayabilir bakirelik sadece kadınlarda mi var erkek lerde de bakirelik olayı var
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeği etkilemiyor ama. ben şimdi sevildiğim bi ilişkide olabilir miyim bilemiyorum bunu
- +1 yıl
Neden olmasın kadını erkeğini var bu işin her şey kızlık zarımi. oldu bukadar basit olmamalı bu kavram seni alan erkeğe önce sor daha önce yaptınmi diye bakalım hayır dicekmi eğer evet derse ozaman şu soruyu sor
Bakireligini aldığın kızı düşündunmu hiç ozaman diyeceği cvp şu sana zaten bakır değildi sende ozaman diyeceğin cvp şimdi o kız ne olucak burada. hata kizdami erkektemi
Güven nerde cinsel birliktelik yaşayana kadar yeminler ediliyor sözler veriliyor ondan sonra herkes yoluna
Bunu yapan erkeğin gözünde bakirelik çok büyük kutsal bişey olsaydı başkasını kandirmazdi geçsinler o işleri artık. seviyorsan bitmiştir bu iş kardeşim
ne alaka aşkla bekaret? iyice beyniniz sulanmış sizin bu meselede...
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmayana aşık olunuyor mu merak ettim zardan dolayı aşk olmuyor mu erkeklerde falan
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelikle ne alakasi varmiş torun sahibi kadinlar aşk yaşiyor şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılbakire değilim dersem zardan dolayı aşık olmazlar falan mı acaba diye düşündüm. tamam evlenmiyorlar onu anladık da bari aşık olup evlenmesinler gshsgsfhsfgsfshg
+1 yılevet tabi ki de yaşayabilir sorulması bile yanlış bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire değilim diyince or**ssp diyorlar ya, aşık olurlar mı merak ettim :)
- +1 yıl
sen bizim cahil olan toplumdan bahsediyorsun :D evet doğru öyle diyorlar ama yanlış senin de bence takmaman gerekiyor boş bir mevzu çünkü yani yıllardır hep aynı terane değişen bir şey yok valla hiç kafana takıp düşünmene bile değmez seni sevecek birini illa ki bulursun zor değil
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşar. Karşısındaki kişi nasıl olsa yaşamış diyip daha ilk dakikadan abazan gibi seks beklentisine girmeyecek biri olmalı ama.
00 Yorumla Bekaret iki bacak arasından akacak iki damla kan değildir insanın kalbi bakire olmalı
00 Yorumla
+1 yılbakirelik ile alakası nedir bunun?
00 YorumlaTabiki neden olmasın herseyde özgür
00 Yorumla
+1 yılEngel olan ne
02 Yorumla
Soran+1 yılzardan dolayı aşk zor oluyor mu erkekler için merak ettim sfghsfgsh
- +1 yıl
Sevgililerimden sadece 1 tanesi bakireydi
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılTabiki yaşar ama yaşamasın boş ver
00 YorumlaYaşar
00 Yorumla