Sevgilim bakire olmadığımı öğrendi artık bundan sonra ilişkimiz nasıl ilerleyecek?

Basta çok direndim ama giriyorum geniş dedi ve açıklamak zorunda kaldım 1 aydır aptal yerine koydun bende burada bizimle ilgili hayaller kuruyordum dedi elini yüzünü yıka ve git seni görmek istemiyorum dedi bana sesini yükseltince kalkıp elimi yüzümü yıkadım konusucaz diyince ve ısrarla sormama rağmen bunu bana nasıl söylemedin yanında olurdum dedi ağladı oda ve bana sarılıp bırakmıcam dediği için inandım ona. Sanırım kalkıp gidicekken sey söyledim ona kalkıp o halde gitseydim sehri terk edeceğimi söyledim ve bana trip atıyor Şu an. Onun gönlünü nasıl alabilirim? Yanındayım dedi korkma seni sen olduğun için herşeyden çok seviyorum dedi o zaman Şu an kırılması bana böyle davranması tamam kolay seyler değil yasadıkları ama onu çok seviyorum.. onu nasıl geri kazanabilirim? Beni affetsin istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Rızam dısında ilişki yasadım bunu her sorduğu zamanda ağlamaya başlıyorum onun yüzüne bakamıyorum utancımdan
Sevgilim bakire olmadığımı öğrendi artık bundan sonra ilişkimiz nasıl ilerleyecek?