Erkekler bakire kızlara öcü gibi bakıyor. Yine biri koşarak uzaklaştı benden. 😃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBiz yetersizmişiz. Sorunu kendimizde aramamız lazımmış. Herkese versek bizden değerlisi olmaz. 😂Baksana, benim eski sevgilim de benimle yapamadı ve gitti geçmişinde üniversite zamanı başkasıyla birlikte olan biriyle sevgili oldu. Bir de bana "İmkanım olsa şu an nişan yaparım." dedi. İlk kez âşık olmuş beyefendi. Demek ki neymiş? Yalanmış mal tatlı olurmuş. 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu devirde kaşar olcan demek ki 😂
- +1 yıl
Onlar, fare olduğu için kaşar peşinde olması normal. 😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda karşılaştığın hiçbir sevgili veya eş adayına iş ciddiye binmeden bilgi vermene gerek yok. Muhatap cinsellikle kafayı yemediyse niyetini bakışını belli edecektir. Kimse baştan bunu bilme hakkına sahip olamaz.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence kişiye göre değişir. Mesela bekaret benim için önemli değil. Yani bakire olsun ya da olmasın benim için kriter değil. Zaten eşim de istediğini yapabilir, özgürlükçüyüm. sadece benden yardım isterse, birisi rahatsız ederse devreye girerim. Onun haricinde eğlensin, keyif alsın, mutlu olsun. Ne olacak ya
00 Yorumla
Biriyle cinsellik yaşamak arzudan gelir. Seven sevdiğiyle yaşamak ister, zamanla karşılıklı istek ve arzuyla yaşanır ona okey ama 7/24 cinsellik düşünüyorsa ve bunu yaşamak için sana baskı yapıyorsa kurtularak iyi yapmışsın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu bekarette değişik bişi ya herkes koşuyor ya herkes kaçıyor 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik vallahi 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver evde kal daha iyi 🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar da aynı :D efendi erkeklere öcü gibi bakıyor şiddet uygulayanı kötü davrananı seviyorlar.. ben de evde kaldım boş ver evde kal daha iyi :D asdfsdf gerçekten seven cinselliğe bakmaz zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere evlilik dayatıldığı sürece, seks yapabilmek için evlenmek zorunda bırakıldıları sürece "evlenmeden olmaz" diyen kadınlar rağbet görmeyecek. Devir değişiyor. Gençlerde evlenme isteği azalıyor. "Bak burada 250 gram bakire kuku var, bunu istiyorsan buyur nikah masasına". Böyle s*lakça zorlama mı olur?
11 Yorumla- +1 yıl
40 yaşına bakire olarak girdiğinde tekrar konuşalım. O zaman da "evlenmeden olmaz diye diye bakire yaşlandım, hata mı ettim" diye soru açarsın. Ölünce de "açılmadan iade" yazar mezar taşında. Cennet garanti 🤣🤣🤣
Bakire mi
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahah dksjdkdkks
+1 yılEn azından gerçek yüzü çıkmış ortaya.. Bu sebepten dolayı duygularınıza mağlup olup istemediğiniz şeyleri yapmayın lütfen.. Adına "seni kaybetmemek için" demeyin..
10 Yorumla
+1 yılHmm yine bir bakire isyanı :D Nesil değişti umarım kafası düzgün çalışan biri denk gelir sana :D
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 😃
- +1 yıl
Bol şans :D
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yaw ne alakası var. Koşarak uzaklaşana canımsın diyeceğinize kendinizi EKİZ hissetmenizi anlayamıyorum ben. Ama sanırım yapacak bir şey yok. Bedensel bekaret değil zihinsel bekaretinizden kaçıyor olabilirler :D
11 Yorumla
+1 yılYooo evlenmek isteyen erkeklerin tam aradığı enayisin aslında
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah 😃
Seks için yaklaşanın zaten amacının da evlilik olduğunu düşünmüyorum böyle bir durumdan dolayı bir insan senden ayrılıyorsa Bence üzülmek yerine sevinmeyi tercih etmelisin
20 Yorumla
+1 yılBu sebepten kaçan evlenmek niyetiyle değil öncesinde keyf edebilmek için gelmiştir. Ben öcü gibi bakmıyorum aksine öyle olunması gerektiğini düşünüyorum ve 31 imde bakirim 😊
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki aksini düşünenler de var. Sekse tamamen kapalı olmak mantık dışı ama evlilik öncesi ilişki yaşamamak da insanın kendi tercihi ve saygı duyulmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek niyette olan biri bakire birinden kaçmaz. Bakire olmayan biriyle kolaylıkla cinsel ilişki yaşayıp zamanı geldiğinde ayrılmak isteyenler yapar o dediğini.
10 Yorumla
+1 yılSeven adam buna takılmaz. Muhtemelen niyeti sadece seks yapmaktı ve baktı ki seninle evlenmeden olmayacak uzatmadan yol almış.
10 YorumlaEvlenmeden seks yapmak isteyenle zaten olmaz bakire olmak kötü bişey değil değersiz değilsin en azından diğer yapanlar gibi
10 Yorumla
+1 yılKaçsınlar boş ver doğru kişi değillerdir. Onları da yanlış bulur bizi de doğru bulsun inşallah.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka sorusu olmasın bu lütfen ya aslında bu zaman da temiz kalan kız kaldıysa zaten daha çok değer görülmesi lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Elbet senin kiymetini bilend3 cikar karsina. O kacanlarin amaci zaten iyi degil. Sabret sen dogru olani yapiyosun
10 Yorumla
+1 yıluzaklaşsın yanlış kişiymiş karşında ki boş ver
20 Yorumla
+1 yılArtık erkekler bakire olmayan mı istiyormuş 😮😮 Allah'ım nerelere geldik..
21 Yorumla- +1 yıl
Yok yaw
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu saçmalamayın.
cahil öküzleri referans almayın. giden gitsin siz aklınızla hareket edin10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlgisi yok görücü usulü diye bir şey var seks yapacağın kişiyi sen yerine annen baban seçecek a şıkkı, b şıkkı seçim senin seks yapamadığı kızla bir erkek neden evlensin
10 Yorumla
+1 yılCümlenin başına "Bazı" kelimesini eklemek lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tek niyetleri o olduğundan seven insan bekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Yok be ne alakası var saçmalık. Bakire olan da evlenir olmayan da evlenir
10 Yorumla
+1 yılOnlar istediğini senden alamayacağı için öyle kaçıyor boş ver senin yaptığın doğru olan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoşarak uzaklaşıyorsa bu onun problemi senin değil. Kendisi her türlü b*ku yediği için senin gibi narin bir kıza layık göremiyor kendini haliyle
10 Yorumla
+1 yılBekaretle ne alakası var. Bunu sana soran aptaaal ile sen konuşma zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka evde kalmazsın o ben bunu dudukleyip başıma bela edemem diye kaçmış senden kapılar açık olsa vur kaç yapacakmış boş ver kurtulmussun iyi olmuş 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalacaksan bu sebepten evde kal zaten boş ver. Sana kararlarına saygı duyacak biri çıkar karşına elbet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoşarak kaçması bakire olduğu için o işi yapamayız ve sorumluluk alamam korkusu ciddi olduğu için değil
10 YorumlaBende mesela bakirim ama küçümsemem aksine bu hoşuma gider aile kurmaya kadar düşünebilirim yani şu anki tercihim o
10 YorumlaNe alaka abla 🙄 bende hiç yapmadım ve kaderimde ki insanı bekliyorum onun ile tanışınca evlenince cinselliğe elimi atacağım 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kız gerçekten çekilmiyor ya nazı niyazi bazıları sırf bu durumu kullanıp köle yapacağını düşünüyor ama bu konularda erkeklerle baş etmeniz imkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla içine girmeklemi seks oluyor seks yaşamak istemeyeceğini düşündüğü için kaçmıştır senden 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen doğrusu neyse bilirsin. kaçan kaçar, kalan sağ senindir 😉
10 YorumlaYok yok sen evde kalmazsın. :D
24 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😃
Soran+1 yılAllah Allah
Teşekkürler 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenle kim neden evlensin erkekler evlenmek ostemiyor artik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden katılıyorum biraz kenardan köşeden bir şey olsa ne olurdu sencr
00 YorumlaO bakirelikten değildir :D
15 Yorumla
Soran+1 yılGeriye kalan her şey tamamdı
Bunu duyunca kaçtı 😂
Soran+1 yılDemedim yine korktu ayol
+1 yılsenın sansızlıgın deıl o kısıler kullanmalık arıyolar canım
10 Yorumla
+1 yılvermiyorsan bile sevişseydin sende çocukdan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok kalmazsın. Herkes birisini buluyor.
10 YorumlaHerkesin nasibinde vae birisi seninde vardır
10 Yorumla
+1 yılKeşke Senin Gibi Birisini Bulssam Yapmamış
10 Yorumla
+1 yılEvde kalman senin için daha iyi olacak :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel bakire kalmissn
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılşahsen ben bakire bir kadınla birlikte olmam
10 Yorumla
+1 yılŞaka bu demi
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yzmadım da ne alaka o öyle
- +1 yıl
Bakire diye kaçmak falan o canım ya da olmasan işini halledip bırakacak ondandır
ah canım benim inanalımı mı buna şimdi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan borcum yok size
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolur mu ya tam aranılan kızsın saçmalama.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun etmeyeceksen bana ver.
10 YorumlaAnadolu erkeği ara sen de
11 Yorumla- +1 yıl
@gamze07xx emin misjn
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır kalmazsın merak etme daha güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdanmi tanışıp kacti
13 Yorumla
Soran+1 yılBuradan değil
Cevap sahibi+1 yılYüzyüze mi
Soran+1 yılHayır
+1 yılMaalesef evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya 🙂
10 Yorumla
+1 yılYoo en güzeli
10 Yorumla
+1 yılynenn
10 Yorumla
+1 yılO kaybeder
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi