Garip değil mi cidden zevk şeyi mi varda alıyorlar, enteresanlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadan ilişki yaşayanlar Yüce Allahın Rahmetinden Kuvulup Lanetleniyorlar ve Bu ilişki Kadının Dışkı Tutamamasına Vücut ve Psikoloji Sağlığının Bozulmasına Neden Oluyor Haberin Olsun..
Evliler Arkadan Yapınca Dini Nikâhı Bozuluyor ve Artık O Aile bireyleri birbirine Yabancı oluyor yani O Andan Sonra Kocam dediğin kişiyle her ilişkiye girdiğinde Zina Yapmış oluyorsun
Bunu Gerçek Cami Hocalarına Sorarak Öğrenebilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen yapmışta zevk almamış gibi yazmışsın. tabiki asıl yer vajinadır zevk için. çünkü orada tüm haz sinirleri toplanmıştır lakin bazı kadınlar kimi bir fantezi kimide içinde o basıncı hissetme dürtüsünden olsa gerek seviyorlar analıda. Hatta işini bilen bir adam olursa uygun açıdan girdiğinde kadını ordan yaparken bile orgazm edebilir ki ben bunu birkaç tanesinde canlı olarak yaşadım gördüm. ama büyük çoğunluğu iyide yapsan acıtmasanda ordan pek zevk almaz buda normal zaten...
00 Yorumla
+1 yılHhaha bununla ilgili bir kızın isyanı aklıma geldi burada yorum olarak görmüştüm. Bu kadınlar m. l mı ne anlıyorlar arkadan sıçıyormuş hissinden başka bir şey yok demişti. Bayağı gülmüştüm :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal sadece erkeğe zevk verir. Kayganlastirici krem ve dar delik, bir penisin istediği en hoş hazzı verir popoda. Ama pek çok zararı da var ve kadın nadiren zevk alır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
Başlarda sevmeyebilirsin ama yaptıkça alışıyorsun hatta bağımlısı olursun , aşırı zevkli
110 Yorumla
+1 yılArkadan ilişkiyi asla tavsiye etmem mide bulandırıcı iğrenç bir şey kadınlar asıl Vajinadan daha çok zevk alırlar buna emin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks önce psikolojik sonra cinsel zevk verir. Anğs girişinde bol miktarda sinir hücresi var. Bunu doğru partner ile yaşamış kadın müptelası olacaktır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler orası daha dar olduğu için zevkli olur ama kadınlarda alışınca zevkli diyenler var değil diyenler var onlar bilir
00 Yorumla
+1 yılBende yapmak çok istiyorum da önden zor alıyorlar arkadan hiç girmiyor kafa büyük olduğu için ve o şey biraz da
00 YorumlaAlan çok valla gayette güzel , iyi yapan varsa zevk alırsın zaten yoksa acıya döner, haldur huldur yapılacak şey değil bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. doğal bir şey.. herkesin sevdiği tür zevkler vardır. bende sevmiyorum ama sevdiğim şeyler vardır.
00 Yorumla
+1 yılVar tabi. İşi bilen erkekle deli gibi alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldar olanın verdiği aci ile zevk karışımı işte :)
ben o görüntüden daha çok zevk alırdım mesela :)
kadının domalması falan <300 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar bozdurmak istemiyor erkekler de sorumluluk almadan zevk almanın peşinde ortaya böyle kat kat iğrenç bise çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVeriyordur. Ben yokluktan soktum çok zevkliydi Allah affetsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında almıyorlar sertlikten hoşlanıyorsa belki ama genelde bakirelerin tercihi
00 Yorumla
+1 yılErkek zevk alabilir ama. kadin için aynı şeyi söyleyemem
00 YorumlaTarifsiz bir duygu
191 Yorumla
+1 yılsen daha önce yapmadın demi
00 Yorumla
+1 yılOndan mı hoşlanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılgaylara pasiflere sor yalvarıyorlar bile)))
00 Yorumla
+1 yılBiz alıyoz size ne 🥳
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılGeneli almıyor ki zaten sevmiyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yapmayınca bir şey diyemezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani alan var almayan var
00 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalda sınır yok zevk almak sanmiyorm yani
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok zevk alırım becermek ister misin beni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok aliniyor becerilmek harika arkadan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbi dene bak... tabuların yıkılır. işi bilenle
00 Yorumla
+1 yılKarşıyım ve iğrenç
00 Yorumla
+1 yıltecrubelı erkekle alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemek ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorası psikolojik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı zevkli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği