Cinsel Yaşam 20 yaşında biraz libido fazla olması dert mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Kudurmuş hissediyorum bir yerlerime alev atıyor sanki 20 yaşında biraz libido fazla olması dert mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Gayet doğal isteğin ve enerjinin en yüksek olduğu yaşlardasın. Tadını çıkar. 1 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hahaha zamanın gelmişSen 20 yaşındasın öylesin ben28 olucam 6 ekimde düz duvaraTırmanıyorum resmen hahah her gün4 kez mastürbasyon yapıyorum 😝 1 0 Yorumla
sedat_altnkya Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Libido artmasinin sebepleri var ve bundan rahatsizsannkibidoyu dusurmenin cozumleride var yonete bilirsin kendini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her zaman mi boylr zaman zaman mi 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duydunuz mu beni Yorumla Soran +1 yıl Şu sıralar. her zamann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumurtlama dönemin yakın mi o yüzden olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Bildinn evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikac şey daha sorabilirmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulu orta sormasam olur mu ama Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Bazen duygular uc safhaya cikabiliyor dizginlemek lazim :) 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence sen yanlizlik ve duygusal boşlukta sin 1 1 Yorumla 2001amircan +1 yıl Senin evlilik yasin basmış seni alan yaşadı Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Git ver mesela? Bizmi soyleyek 2 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. işte o ateş artık hiç geçmeyecek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen s*k ene kadar geçmez Yorumla lockerow35 +1 yıl :D onure oldum ama bana kaldı iseniz yandınız ben sizi s... mem :) Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söndürmek lazım aslında 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ckfkgkgkg yine troll soru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlar libidosu arttığında ne hissederler hep merak etmişimdir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl doggy de yapmak lazım seni 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olunca ne olucakk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha sert daha ateşli nefes nefese.. Yorumla Soran +1 yıl Kabak gibi açılınca tabi önüne del ikler s*k i* ş mek farz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl parçalardım, köklerdim fena Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen de de var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes öyledir Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Yorumla Soran +1 yıl Ogghhh güzelll Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mastürbasyon kesmiyormu? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Vaktim geldi sanki artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evliliğemi? Yorumla Soran +1 yıl S** klmeye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kadar çok mu istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl manyak gibi merak ediyorsundur o tadı Yorumla Soran +1 yıl A z. d ım galibaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu anmı? Yorumla Soran +1 yıl Her an şu sıralar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl içinde kalın ve sıcak bişeylerin gidfip gelmesi delirtir seni şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakiremisin? Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak ettiğin azdığın kadarda var yani o tat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o tadı allırsan vazgeçemezsiin ona göre Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. ne güzel işte kuduruk ol :D 0 0 Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal insanlık hali 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Almadan rahatlayamazsın 0 0 Yorumla
Recep41A Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Günah günah kudurukluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmamaya çalışıyorum zaten Yorumla Recep41A +1 yıl Ama yapıyorsun sanırım Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. normaldir içine almalısın içi fokurduyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Offff senin bu sözlerinde beni alevlendirdi ama 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim ismim kıvanç tanımak isterim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni ulaşır misin bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşılıklı azdiririrz birbirimizi 😀 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. geçici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aynı bensşn yeminle duramıyorım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzelllll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özele gelirmis. acaba Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkarsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burdamısn şu an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İster misin güzel bir oral 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sert b* e ceri lmek iaterimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gayet doğal isteğin ve enerjinin en yüksek olduğu yaşlardasın. Tadını çıkar.
Hahaha zamanın gelmiş
Sen 20 yaşındasın öylesin ben
28 olucam 6 ekimde düz duvara
Tırmanıyorum resmen hahah her gün
4 kez mastürbasyon yapıyorum 😝
Libido artmasinin sebepleri var ve bundan rahatsizsannkibidoyu dusurmenin cozumleride var yonete bilirsin kendini
Her zaman mi boylr zaman zaman mi
Duydunuz mu beni
Şu sıralar. her zamann
Yumurtlama dönemin yakın mi o yüzden olabilir mi
Bildinn evett
Bikac şey daha sorabilirmiyim
Ulu orta sormasam olur mu ama
Bazen duygular uc safhaya cikabiliyor dizginlemek lazim :)
hangi şehirdesin
Seks yapamıyorsan büyük dert
Değil, söndürelim hemen :D
çağımızın hastalığı :D libido
Bence sen yanlizlik ve duygusal boşlukta sin
Senin evlilik yasin basmış seni alan yaşadı
yo değil. çok iyi ve normal
Git ver mesela? Bizmi soyleyek
işte o ateş artık hiç geçmeyecek
Sen s*k ene kadar geçmez
:D onure oldum ama bana kaldı iseniz yandınız ben sizi s... mem :)
Harika seninle yapmak lazım bir an önce
Söndürmek lazım aslında
Ckfkgkgkg yine troll soru
Kadınlar libidosu arttığında ne hissederler hep merak etmişimdir.
doggy de yapmak lazım seni
Öyle olunca ne olucakk
daha sert daha ateşli nefes nefese..
Kabak gibi açılınca tabi önüne del ikler s*k i* ş mek farz
parçalardım, köklerdim fena
Normal
Sen de de var mı
Herkes öyledir
Sen
Bende
Ogghhh güzelll
Itfayecin hazır