eşim bazen işten geldiğimizde doğaçlama bir şekilde birlikte olmak isteyebiliyor daha kapıdan girer girmez. sürekli olan bir şey değil bu tabii ki ancak biz kadınlar erkeklere göre daha fazla sıvı ürettiğimiz için ve bütün gün işyerinde oturuyorum, ortak wc kullanıyorum ne kadar dikkat etsem de hijyen bulmuyorum kendimi. bu yüzden eşim bunu istediğinde hep durdurmak zorunda kalıyorum 2 dk izin ver duşa girip çıkayım öyle devam edelim diyorum. çünkü eşime tertemiz olmak isterim yani onu düşündüğüm için yaptığım bir şey bu aslında. ama onu ilişkiden soğutuyor muyum böyle yaparak bilmiyorum. ona kötü kokmak, kötü görünmek istemem çünkü. hiç umursamadan akışına mı bıraksam yoksa böyle devam mı etsem napayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok yok kendini böyle rahat hissediyorsan böyle devam et bazı günler şöyle yapabilirsiniz eşinle konuşur eve gelmeden bunu istemesini sağlarsın sen de hazırlığını yapmış olursun o gelene kadar. Geldiği gibi de başlarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yıleşimden önce evde olabilsem keşke :) o benden önce geliyor eve aramızda 10-15 dk var sadece
- +1 yıl
Haa anladımm o zaman bu şekilde devam edersiniz siz de ne olacak canım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber aynı anda mı giriyosunuz eve? Bu benim de isteidğim ama eşimin yanaşmadığı bişey. Senin yönlendirmenle hızlı bir seks yaşayabilirsiniz. Oral vs olmadan. Tahrik edici olur. Sıvı üretsen de oral yapmadıkça bişey olmaz sonuçta. Eşin de hızlı seks istiyor. Arzudan duramayan bi kadın gibi görünmeni
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anlık gelişmiş zevk ve isteklerin küçük bahaneler le soğutma ilişkilere zamanla soğukluk getirir. Benim tavsiyem anlık olduğu gibi zaman zemin yer gözetmeksizin olmaz, bekle biraz, dursana hazırlanayım kelimelerinin yerine kendinizi direk sevdiğinize odaklayin. Sizlere mutluluklar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
+1 yılBen olsam bende senin yaptığını yapardım. Kötü kokma ihtimali daha büyük bi sorun bence
41 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum. bir erkeğin bir kadını anlaması bu konuda zor çünkü aynı vücut sistemine sahip değiliz ve ister istemez koku üretiyoruz, kötü kokmaktansa o anı baltalamak daha iyi geliyor
+1 yılYani sürekli böyle davranman hoş olmaz bence. O anlık zevki yok edebilirsin 2 dk duş alayım geleyim diyeceğine eşini duşa davet et beraber girin duşa olamaz mı
61 Yorumla
Soran+1 yılbazen kişisel temizliğimi de yapmak istiyorum banyodayken yani tam anlamıyla tertemiz olmak istediğim için davet edemiyorum ama dediğin mantıklı bunu deneyeceğim
+1 yılEmin ol o akıntının neden olabileceği olası herhangi bir kötü kokudan daha fazla soğutamaz. O yüzden en güzelini yapıyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke herkes senin gibi düşünsene eşine ve kendisine saygı duysa :) bence çok tatlı bir hareket
11 Yorumla- +1 yıl
haksız mıyım be :)
ortak wc kullanılan bir yerde eşin nasıl çalışmana izin veriyor ki? sen gayet güzel ve nezih düşünmüşsün eşine bu durumu anlat abazalığını biraz konorl etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok rahatsızsan kocanı da al birlikte duşa gidin her iki sorunda ortadan kalksın ve bunu ona rahatça anlat bende aynı şeyi yaşadım ve anlattım onun için bakımlı olmak istemen daha çok hoşuna gidecektir.
10 Yorumla
+1 yılEşinizi duşa davet etmeniz daha mantıklı ve cazip gelicektir
20 Yorumla
+1 yılbenim içinde kadının temiz olması önemli bence senden soğumaz duşta seks yapın duştan sonra uzun süreli birbirinizi tatmin edin
00 Yorumla
+1 yılEşinin yapmak istediğini düşünerek gelir gelmez duşa girsende hazır olsan daha iyi olmaz mı?
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim benden 10-15 dk daha erken eve geliyor :/
- +1 yıl
Anladım, ver gitsin o zaman
+1 yılHerxaman bu yaptığını yapma. bence eşinin sevki kırılır bazen akışına bırak kendini daha iyi hisettigin zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uzaklaşmaz ama heyecanına arzusuna gem vurmaya başlar. Bence hiç kasma. Oral yapmasına müsaade etme sadece.
00 Yorumla
+1 yılYani işten gelmiş yorgun biraz terli yorgun da hoşuna gider kötü koku da hoş gelebilir sevdiğim kişi olunca
00 Yorumla
+1 yılEşin rahatsız olursa zaten yüz ifadesinden bunu anlarsın, ya da dile getirir... Bence akışına bırak, bak bakalım rahatsız olmuyorsa devam edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim esimde aynisini yapiyor, evet bu iyi birsey cogu zaman ama bazi durumlarda ters tepiyor. Ornegin esim o gun ise giderken bir elbise giymis oluyor. Ben esimi o elbiseyle istiyorum o gun. O yuzden isten geldigimizde (yaklasik ayni saatlerde evde oluyoruz) ben ona yapisiyorum direk, ama o senin yaptigini yapiyor. Evet iyi ama en azindan o elbise uzerindeyken biraz takilmak istiyorum 😅 sanirim soruna cevap verebildim
02 Yorumla
Soran+1 yılgayet iyi anladım seni o zaman durdurmamak en iyisi:D nolacaksa olsun
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle, senin giyiminde eger boyleyse durdurma, hevesini alsin 😂
+1 yılBence durumu izah et. Temiz olmak ayrı ve güzel bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılizah ettim tabii durumu normal karşılasa da belki içten içe hoşlanmıyordur bilemiyorum
- +1 yıl
Bazen insan insanın ten kokusunu da hissetmek ister
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sal gitsin yaaa. Gerçekten ben olsam 2 kez yaparım, 3 üncü de gitsin duşta, duş hortumuyla yapsın
00 YorumlaBence böyle devam et. Sen en güzelini yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılablacım kasma ya :) akışıan bırak niey kasıyosun kendiniki sal gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama bence her zaman böyle yapma bir zaman sonra insana itici geliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde haklı bir düşüncen var ama bazı zamanlar bazı şeyler önemsenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani anin buyusunu bozuyosun. detayci titizlik hastasi kadin tipi
00 Yorumla
+1 yılarada bir durdurmadan devam et kapının girişinde bırak onun kollarına kendini gözünü açtığında bambaşka yerlerde bul kendini adamın hevesi kursağında kalmasın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoggyde kötü kokmamak için harika yapıyorsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu senin yaptığın en azından alt bölgeye su tut
Cevap sahibi+1 yılYa da hazır beklersin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu binlerce kez yaşamış biri olarak söylüyorum sakın durdurma o an
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Ara sıra akışına bırakmak da lazım. o anlik bir his. Giydiğini begenmiş felan olaiblir
00 Yorumla
+1 yılEn azından yapıyosun. Ona dua etsin. Ama arada direk yapki aradaki farkı anlasın.
00 Yorumlabir gün ağır bir tepkiyle karşılaşmak istemiyorsan yapma
00 Yorumla
+1 yılbu konudaki hassas tutumun için seni tebrik ederim
00 Yorumla
+1 yılAkisinanbitak heycani kacmasin ya ama tertemiz kadinda surekli arzulanir
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak. Oral yapmadığı sürece sorun olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılo gelmeden duş işini halledebilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sende haklısın eşinde haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin çok p*rno izleyip hikaye okuyor ve çalıştığı yerde onu isteklendıren arzuladığı bırı vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yaptığın doğru. Kendisine de açıkla
00 YorumlaAksine daha çok hoşuna gidiyordur
00 Yorumla
+1 yılEşini de davet et. Sorun falan kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen akisina birak belkide esin direkt oyle birlikte olmak istiyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseks bazen pistir
bence durdurma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bizde aynısıı oldu aldattm
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi halt ettin.
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok bende aynısını yapaydm oda yapsn saygı duyarım
Soran+1 yılbir insanın eşine temiz olmak istemesi suç mu yani
Cevap sahibi+1 yılAdam o şekilde istiyor belki senin o anki kokunu seviyor belki o şekilde ilişki hoşuna gidiyor zaten istesemese yanasmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen istediği gibi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru olanı yapıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılona karsı acık sozlu musn?
00 Yorumlaakışına bırak erkek anlık heecan ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiş umursama akılına bırak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem