Cinsel Yaşam Erkekler biri size eşinizin başka erkeklerle para karşılığı birlikte olduğunu dese ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Böyle bi kadin eşiniz olmaya devammi eder bide onami bakacaksınız Erkekler biri size eşinizin başka erkeklerle para karşılığı birlikte olduğunu dese ne yaparsınız? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl adam uzun süreler evden uzak kalıyor sanırım kadın nerede görüyor işini 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen adam inanirmi sence Yorumla eskilerden34 +1 yıl inanabilir o zaman kim bu kadın kaç yaşında o da önemli Yorumla Soran +1 yıl Kufur etti engelledi sonradan sen kimsin diye geri aramis bircik kez bende kapattim hesabi Yorumla eskilerden34 +1 yıl anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ya ilkten inanmadi sonra nedense sen kimsin diye geri aradi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşanma, maddi manevi tazminatıda arkasında kitlerim eşyalarını pencereden sokağa saçarım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adam inanmadi Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgilim ike 3 yıl görüştük bu sekil erkeklerle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ee noldu Yorumla Herakkles +1 yıl Artik görüşmüyoruz sadece ikimiz Yorumla Soran +1 yıl Sende akillisin anan degil bacin degil evlenmezsinde parada yedirmezsin Yorumla Herakkles +1 yıl Yo 3 yıldır herseyi ben ödedim ve seviyorum ztn çoğunu ben buldum. Niye evlenmeyim Yorumla Soran +1 yıl Tovbe Yorumla Herakkles +1 yıl Niye Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Kanıtlamasını isterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanitlayamaz ama olay gerçek Yorumla Soran +1 yıl Bi sogukluk olmazmi Yorumla
Feuilleter Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kanıtlamasını rica ederim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kanit yok ama olay gercek Yorumla Feuilleter +1 yıl Kanıtlamadan eşime yöneltilen bu suçlamayı kesin bir şekilde reddediyorum Yorumla Soran +1 yıl Boynuzlan o zamn bu devirde kimseye guvenme olay gercek Yorumla Feuilleter +1 yıl Sen güvenmemekte ısrarcı olabilirsin ama ben güveniyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayda millette ne biçim dusunuyo canım Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Para olmasaymış iyiymiş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Valla buna inanirmisin bi sorun cikarmi Yorumla zaferrsancak +1 yıl Komisyonumu isterim madem g***t olduk :) Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok artik Yorumla zaferrsancak +1 yıl Olan olmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle birisi varsa yönelt bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baska kadinmi yok bacım bakiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne. Yorumla
Serkan855i Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hayırdır kim yapıyor bunu açık anlat 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ni kadin Yorumla Serkan855i +1 yıl Komşu felanmı. Kocası uzaktamı çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet uzakta ama aldatmasimi gerekiyor Yorumla Serkan855i +1 yıl Yoo gerekmiyor Yorumla Soran +1 yıl Or'usbu işte Yorumla Serkan855i +1 yıl Özl den anlat baklm şu olayı Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok büyük olay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Naparsin Yorumla Hairmafya +1 yıl Direk boşanma Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Namusumj satmam. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadin satiyo ama adamda inanmadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
adam uzun süreler evden uzak kalıyor sanırım kadın nerede görüyor işini
Aynen adam inanirmi sence
inanabilir o zaman kim bu kadın kaç yaşında o da önemli
Kufur etti engelledi sonradan sen kimsin diye geri aramis bircik kez bende kapattim hesabi
anlamadım
Ya ilkten inanmadi sonra nedense sen kimsin diye geri aradi
Boşanma, maddi manevi tazminatıda arkasında kitlerim eşyalarını pencereden sokağa saçarım.
Adam inanmadi
Sevgilim ike 3 yıl görüştük bu sekil erkeklerle
Ee noldu
Artik görüşmüyoruz sadece ikimiz
Sende akillisin anan degil bacin degil evlenmezsinde parada yedirmezsin
Yo 3 yıldır herseyi ben ödedim ve seviyorum ztn çoğunu ben buldum. Niye evlenmeyim
Tovbe
Niye
Kanıtlamasını isterim
Kanitlayamaz ama olay gerçek
Bi sogukluk olmazmi
Kanıtlamasını rica ederim
Kanit yok ama olay gercek
Kanıtlamadan eşime yöneltilen bu suçlamayı kesin bir şekilde reddediyorum
Boynuzlan o zamn bu devirde kimseye guvenme olay gercek
Sen güvenmemekte ısrarcı olabilirsin ama ben güveniyorum
Hayda millette ne biçim dusunuyo canım
Para ile değil zevk ise okey
Para olmasaymış iyiymiş
Valla buna inanirmisin bi sorun cikarmi
Komisyonumu isterim madem g***t olduk :)
Hahaha
Yok artik
Olan olmuş
Böyle birisi varsa yönelt bana
Baska kadinmi yok bacım bakiyon
Ne.
Hayırdır kim yapıyor bunu açık anlat
Ni kadin
Komşu felanmı. Kocası uzaktamı çalışıyor
Evet uzakta ama aldatmasimi gerekiyor
Yoo gerekmiyor
Or'usbu işte