Cinsel Yaşam Neden aklıma sürekli seks geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yani hoslandıgım biri var ve aklıma sürekli onun kucagında hayal ediyorum Neden aklıma sürekli seks geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sürekli onu düşünüyorsun çünkü İsteklerine karşılık vermelisin yoksa sürekli hayal edeceksin 0 0 Yorumla
CarlTuni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Libidon atessss bir seyler yasamak istiyorsun artık 0 0 Yorumla
James116 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bense çok hayal ederim var Bi kız bide iri kaslı yakışıklıyım sence avantaj mı bu 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona da sorsan şanssızım der 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyo ki nerden bilsin Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Bilse yani Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hoşlandığın kişiyi arzulaman gayet normal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de sürekli hoşlandığım biri varsa kucağımda hayal ediyorum. Normaldir 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Libidon yüksektir o yüzden 0 0 Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kaç yaşındasın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 25, ido tatlıses misin Yorumla Soran +1 yıl Hayir 😄😄 Yorumla eskilerden34 +1 yıl aleyna tilki misin 😒 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun degilim Yorumla eskilerden34 +1 yıl peki 😂 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yok yavvvv 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nası bi yorum bu Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Sapıksın çünkü 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var Yorumla Ilkerysf +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla SayYesMaster +1 yıl Şu soruyu bir erkek sorsun bin tane kız sapıksın der. Biz size sapıksın deyince böyle soruya böyle cevap verdiğimiz için ne alaka dersiniz Yorumla Soran +1 yıl Erkekler 1 kızı degil burada kim yazsa ona yükseldikleri icin sapık diyoruz ama benim sorumda birinden hoslandıgım yazıyor Yorumla SayYesMaster +1 yıl Tamam işte sapıksın azgınsın fark etmez Yorumla Soran +1 yıl Sapık falan degilim hoslandıgım kisi hayallerime girebilir sizin gibi önüme gelene yok memelerin nasıl yok kalcan iyi mi yazmiyorum abazalar cunku Yorumla Soran +1 yıl burada bana sapik diyen kisi de dm den bana yürümüs komik Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vaktin gelmiş 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Çünkü libidon yüksek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha önce hiç iliskiye girdin mi peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok mu isteklisin peki Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sürekli onu düşünüyorsun çünkü
İsteklerine karşılık vermelisin yoksa sürekli hayal edeceksin
Bakirelik /bakirlik gerçekten zor sabır kanka olur öyle
Libidon atessss bir seyler yasamak istiyorsun artık
Bense çok hayal ederim var Bi kız bide iri kaslı yakışıklıyım sence avantaj mı bu
Ona da sorsan şanssızım der 😀
Bilmiyo ki nerden bilsin
Bilse yani
hoşlandığın kişiyi arzulaman gayet normal
Ben de sürekli hoşlandığım biri varsa kucağımda hayal ediyorum. Normaldir
Libidon yüksektir o yüzden
Almıyor mu kucağa seni
Benzer işler dert etme :D
onu istiyorsun ondann
Hoşlanıyorsan normal bu
Yap o zaman eden duruyorsun
o olmaz başkası olur.. çünkü yüksek kızsın.
kaç yaşındasın
25, ido tatlıses misin
Hayir 😄😄
aleyna tilki misin 😒
Allah korusun degilim
peki 😂
Yok yavvvv
Nası bi yorum bu
Sapıksın çünkü
Ne alakası var
😂😂😂😂
Şu soruyu bir erkek sorsun bin tane kız sapıksın der. Biz size sapıksın deyince böyle soruya böyle cevap verdiğimiz için ne alaka dersiniz
Erkekler 1 kızı degil burada kim yazsa ona yükseldikleri icin sapık diyoruz ama benim sorumda birinden hoslandıgım yazıyor
Tamam işte sapıksın azgınsın fark etmez
Sapık falan degilim hoslandıgım kisi hayallerime girebilir sizin gibi önüme gelene yok memelerin nasıl yok kalcan iyi mi yazmiyorum abazalar cunku
burada bana sapik diyen kisi de dm den bana yürümüs komik
Ay kıyamam ne kadar masuuum
Vaktin gelmiş
Çünkü libidon yüksek
Daha önce hiç iliskiye girdin mi peki
Hayır
Cok mu isteklisin peki
Off harika bee
ne güzel
benimde