- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, vajina yalamak veya cinsel aktivitelerde bulunmak bir görev değildir. Cinsel aktiviteler, iki rızalı yetişkin arasında karşılıklı rıza ve saygı çerçevesinde gerçekleştirilir. Cinsel ilişkilerde her iki tarafın da istekli ve rıza gösterdiği bir şekilde davranmak önemlidir. Cinsel ilişkilerde rıza ve iletişim çok önemlidir. Her iki taraf da rahat hissetmelidir ve herhangi bir cinsel aktiviteye katılmadan önce açık ve dürüst bir iletişim kurmalıdır. Eşiniz veya partneriniz ne istediğinizi ve istemediğinizi bilmelidir, aynı şekilde siz de onun isteklerini ve sınırlarını anlamalısınız. İstekler ve sınırlar konusunda açık bir iletişim sağlamak, sağlıklı ve mutlu bir cinsel ilişki için önemlidir. Unutmayın ki cinsel aktiviteler, keyif almak ve partnerinizle bağ kurmak için bir fırsat olmalıdır, zorlayıcı veya görev gibi hissettirmemelidir. Cinsel aktiviteler her iki tarafın da rızası ve isteği doğrultusunda olmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani görev demeyelim ama iki tarafın da ne istediğine bağlı diyelim şimdi kadın oral yapılmasını seviyordur yapmayı sevmiyordur ya da erkek oral yapmayı çok seviyordur ama kadın istemiyordur gıdıklanıyorum falan diyen oluyor ya da kadın oral yapılmasını çok istese bile erkek yapmaz neden yapmaz vajinasından pis koku gelir temiz değildir aşırı kıllıdır vs vs çok uzun bir konu aslında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet severiz orayı yalamayı ama orası temiz kaymak gibiyse yalamaya doymayiz
00 Yorumla
+1 yılGörev mi görev ne kelime zevk o zevk, hele ki o akan sulari emip kadinini icinde hissetmek...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet kadını yalayarak hazırlamak erkeğin görevidir.
00 Yorumla
+1 yılKızı daha iyi yükselttiğine inanılır. Fakat bazı kızlar hiç zevk almaz bundan
00 YorumlaBu görevi yapmam için vajinanın kaymak gibi olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBen severim. Her ilişki öncesinde mutlaka yapar ve yaptırırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, yüzüme oturtmadan bitirmem o sular akacak ağzıma yüzüme
031 Yorumla
Soran+1 yılYaladinmi
Cevap sahibi+1 yıltabii ki, çok
Cevap sahibi+1 yılyalatmak mı istiyorsun sen ahsdh
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbakiresin sanırım, yaşın kaç?
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılhmm ben de, neden yapmıyorsun peki seni durduran şey nedir
Soran+1 yılYapacak kimse yokki
Cevap sahibi+1 yılboyun kilon kaç, hangi şehirdesin? Bir de daha önce hiç yapmadın mı?
Cevap sahibi+1 yıltanışıp karşılıklı saygı ve güven sağlanırsa bir şeyler yapabiliriz diye sordum yanlış anlama lütfen
Soran+1 yılBoy 1.61 kilo 40
Soran+1 yılHiç yapmadım
Cevap sahibi+1 yılhmm güzel, peki hangi şehirdesin canım
Soran+1 yılİstanbul'da
Cevap sahibi+1 yılhm çok yakınız, arabam var zaten. Eğer ciddi konuşmak istersen konuşalım bir süre sonra durumlara bakarız, ister misin?
Soran+1 yılBilmiyorum kendime güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılne yönden güvenmiyorsun kendine?
Soran+1 yılCinsellik konusunda
Cevap sahibi+1 yıliletişim önemli biraz da, şunu severim şunu sevmem gibisinden. Tecrübesiz isen bu beni bozmaz merak etme
Soran+1 yılTecrübesizim
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı değil canım, konuşuruz bakarız, gizliden çıkmamı ister misin?
Cevap sahibi+1 yılistemez misin yapacaklarımı yazarım sana ahdsh
Cevap sahibi+1 yılSanırım istemedin, sıkıntı değil sadece konuşuruz anlaşabilir miyiz diye bakmak istemiştim
Soran+1 yılKorktum
Cevap sahibi+1 yılNeyden korktun bebek ahshd tanışırız olursa olur olmazsa olmaz
Soran+1 yılKizligimi alirsin diye
Cevap sahibi+1 yılİstemezsen almam, sınırlarını söylersin ben de saygı duyarım. E tabii karşılıklı olarak benim de sınırlarım var ve senin saygı duymanı beklerim
Cevap sahibi+1 yılCanım, sadece yüzüne oturucam istediğim gibi hareket edicem desen bile okay yani ben çok severim görevimi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu işi gerçekte yapmak istemiyor musun bebiş
Soran+1 yılYok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılTamamdır, yani cidden zarar gelmez asla benden ama sen nasıl istersen sıkıntı değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksten daha çok seviyorum görev değil zevk meslesi ama fizik dediğin göze güzel görünecekki dile zevk verecek
00 Yorumla
+1 yılYani partnerimi çıldırtmak için önemli
Benim için..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ister misin peki boyle bir gorev yapilmasini
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıltamam bekliyorum
Tabi göstereyim hemencik
00 YorumlaMuhteşem keyif aldığım bir zevk
00 YorumlaNe midesizsiniz lan siz
01 YorumlaKendi adıma soyliyim görevden çok bir zevk
00 Yorumlavajinadan vajinaya değişir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazmi bulmanin adimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen şimdi göreve gidiyom
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSanada lazım mi paspas
Soran+1 yılLazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsa da sulu sulu yalasam. 😋😋😋
065 Yorumla
Soran+1 yılŞeftali mi bu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet şeftali gibi sulanıyor. Hiç yalamadım ama canım acayiiiipp yalamak istiyor.😋😋😋
Soran+1 yılGel beni yala
Cevap sahibi+1 yılYalayımmm. Yalaya yalaya kızartırım oranı. Offf bal gibi 😋😋😋
Soran+1 yıl😘😘
Cevap sahibi+1 yılÖptüm klitorisini 😚
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl24 ama şeftali yalamanın yaşı olmaz 😚😋😋 Senin kaç?
Cevap sahibi+1 yılN'oldu? 😔 O şeftaliyi yalamaktan, dilimle içinin her zerresini yalayıp klitorisini dudaklarımın arasında emmekten mahrum mu bırakacaksın beni 🥺
Soran+1 yılYoo yala
Cevap sahibi+1 yılAhhh olsan da yalasam. O güzel prensesin kenarındaki dudaklarını ağzıma alıp hem emip hem dilimle yalasam. Klitorisini dudaklarımın arasına güzelce emip dilimle sert sert okşasam. Akıttığın sularını dilimle yalayıp tadına baksam. Kokusunu içime çeksem. Offf offff 😚😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılSuyunun tadı nasıl baktın mı hiç? 🤭🥵
Soran+1 yılHiç bosalmadim ki
Cevap sahibi+1 yılSulandığın zaman o suyun tadına baktın mı peki?
Soran+1 yılYa sana ne diyom hiç boşalmadım
Cevap sahibi+1 yılYa boşaldığındaki suyu demiyorum. Azdığın zaman bal kutun sulanmıyor mu. Boşalmasan da sulanmıyor mu orası.
Soran+1 yılBy
Cevap sahibi+1 yılCinselliği bilmiyorsun ki ne yapabilirim 🤷♂️
Soran+1 yılBilmiyorsam yazma madem
Cevap sahibi+1 yılTelegram @ciguli10 yazsana
Soran+1 yılYazmiyom by
Cevap sahibi+1 yılTamam yazma by
Cevap sahibi+1 yılBen senin her zerreni yalamak istiyorum. Arkanı da yalamak istiyorum. Vücudunun her yerini yalayacağım. Sen yeter ki kabul et. Sen de istiyorsun. Kaçma benden lütfen.
Soran+1 yılYalama
Cevap sahibi+1 yılKıçının her zerresini yalamak istiyorum. Şeftalini yemek istiyorum. Memişlerini emmek istiyorum. Güvenebilirsin. İki tecrübesiz birbirimizi mutlu edelim.
Soran+1 yılSonra bekaretimi all
Cevap sahibi+1 yılAlıyımm. Benim ol. Köküne kadar dayayıp yakıyım senin şeftalini. Hisset beni.
Cevap sahibi+1 yılBugün çok azdırdın sen beni ya. Seni istiyorum yeminle.😋😋
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılAğzımı sulandırıyorsun. Ve seninle her konuştuğumda şaha kalkıyor benimki.
Cevap sahibi+1 yılYalayım mı bu gece?
Cevap sahibi+1 yılŞeftalisini yediğim, Neredesin?
Soran+1 yılBurdayım işim var
Cevap sahibi+1 yılAşkım ne işin var, seni özlüyorum ben ama :(
Soran+1 yılBi yerde işim var
Cevap sahibi+1 yılNe zaman biter işin
Cevap sahibi+1 yılGtünü yaladığım aşkım geldin mi
Soran+1 yılGeldim
Cevap sahibi+1 yılBu gece seni yemek istiyorum 🙃
Cevap sahibi+1 yılBu gece her iki deliğine de paspas çekebilir miyim 🤤
Soran+1 yılÇek
Cevap sahibi+1 yılÇek diyorsun ama hiç yanaşmıyorsun. Ben seninle sexting yapalım istiyorum.
Soran+1 yılUtangacim
Cevap sahibi+1 yılAşkım konuşmaya başlayalım, alıştırırım seni. Pat diye dalacak değilim ya
Cevap sahibi+1 yılSeni düşündükçe kalkıyor benimki. Yalamak istiyorum senin her yerini.
Soran+1 yıl.
Cevap sahibi+1 yılPeki. Öptüm ballı a*m*cığını. 🥰
Cevap sahibi+1 yılDün gece senin a*m*ını yaladığımı hayal ettim. Böyle lezzetli bir şey yok harbi.
Soran+1 yılistekli teke
Soran+1 yılKuduruk
Cevap sahibi+1 yılİstekliyim tabi. S*kimi kazık gibi yapıyorsun. Senin balı a*m*ını düşünerek kalkık s*k*imi sıvazlıyorum şu an.
Soran+1 yılGizliden ciksana
Cevap sahibi+1 yılTlegram'dan yazsana
Cevap sahibi+1 yılAşkımmm
Soran+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılTlegram'dan yazsana ya
Cevap sahibi+1 yılA*m*ını bi kere yalat, kudurukluğum geçsin. Kızlığını bozmayacağım korkma
Soran+1 yılHdcvergv
Cevap sahibi+1 yılA*m*ını bi kere yalat, kudurukluğum geçsin. Kızlığını bozmayacağım korkma benden
Cevap sahibi+1 yıl@ciguli10 tlgram
Cevap sahibi+1 yılTamam belli sen a*m*cığını yalatmayacan. Yorumumu sil o zaman.
Cevap sahibi+1 yılAşkııııım
Soran+1 yılNe var
Cevap sahibi+1 yılYorumumu sil
Cevap sahibi+1 yılG*tünü yaladığım bebeğim, yorumumu siler misin
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkutsal bir görev <3
10 Yorumla
+1 yılGöreve gitcem ama Şu an iş yok 😅
00 Yorumla
+1 yılHayir değil aslinda kizlar çok istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılGörev derken
00 Yorumla görev demek yanlış olur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel görev
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤦♂️🤦♂️
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım