Cinsel Yaşam Seks sırasında konuşur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Argo falan da var mı bu size ne hissettiriyor Seks sırasında konuşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşırı olmamak suretiyle fısıldanabilir.. Genellikle inlemelerin ortamı sarması daha zevkli olur.. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Konuşurum ve de argo kullanacak bir partner isterim.. Yatakta şiddet ve argo olmazsa olmazım.. 4 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl 😍😍😍 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evetkadınım da söyler ben de o der "ohhh s. k beni derin derin""evir çevir s. k beni " derben de kullanırım argo."yerim senin a m ını " derim yalar düt 0 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Konuşurum argo falan değil bildiğin normal konuşma erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz 😂😂😂😂😂Ya hava da bi yağmadıNe bu sıcak ya su oldum terdenGibi gibi 😂🤷♀️ 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Koşurum iltifat ederim arzuladığımi belli eden şeyler söylerim sahiplenici kelimler 1 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Konuşurum konuşmayı severim ki bence konuşuyor olmak tutkuyu arttırıyor ve bence önemli 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vallahi eşim ararsa telefonda seks yaparken konuşurum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partner isterse konuşur bazıları küfür etmemixi ister 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kendimi tatmin ederken hayal kuruyorsam evet ama izliyirsam hayır 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Yok direk o anın ruh haline odaklanıyorum kısacası bam bam 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Parnere bağlı ama ben severim argo konuşup o anda hayal gücümü kullanıp heyecanı tavan yaptıracak senaryo üretmeyi. Karşı taraf bundan rahatsız hissederse sessiz sinema oynarız 💁 0 0 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl sevmem ama sevgilim çok konuşuyor susturmak zorunda kalıyom 0 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayir hanfendi cok guzelsinir sizi ope bilirmiyim derim😂😂😂 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türkiye'nin iç siyaseti hakkında fikirlerimizi belirtiriz. 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Daha çok haz ve gaz veriyor tabi partnerinde seviyorsa 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnlemelerim ve çığlıklarımla konuşurum. 6 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ben iptal :) Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Konuşunca daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İşime bakarım zevk alıp zevk vermek.. 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Argo sözlerle sohbet ederim eğer konuşursam 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşurum anlatırım üretirim 😉 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Argo ve küfür olmazsa zevk alamam veremem de 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Argo olmazsa olmaz. Daha çok tahrik eder beni 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Argo ve küfür severim. 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Susmaya mı geldik :d 2 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet ilişki esnasında argo konuşmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben seviyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yapsakta konuşsak :) 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşırı olmamak suretiyle fısıldanabilir.. Genellikle inlemelerin ortamı sarması daha zevkli olur..
Konuşurum ve de argo kullanacak bir partner isterim.. Yatakta şiddet ve argo olmazsa olmazım..
😍😍😍
evet
kadınım da söyler ben de
o der
"ohhh s. k beni derin derin"
"evir çevir s. k beni " der
ben de kullanırım argo.
"yerim senin a m ını " derim yalar düt
Konuşurum argo falan değil bildiğin normal konuşma erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz 😂😂😂😂😂
Ya hava da bi yağmadı
Ne bu sıcak ya su oldum terden
Gibi gibi 😂🤷♀️
Koşurum iltifat ederim arzuladığımi belli eden şeyler söylerim sahiplenici kelimler
Konuşurum konuşmayı severim ki bence konuşuyor olmak tutkuyu arttırıyor ve bence önemli
Vallahi eşim ararsa telefonda seks yaparken konuşurum
Partner isterse konuşur bazıları küfür etmemixi ister
Kendimi tatmin ederken hayal kuruyorsam evet ama izliyirsam hayır
Yok direk o anın ruh haline odaklanıyorum kısacası bam bam 😂
Parnere bağlı ama ben severim argo konuşup o anda hayal gücümü kullanıp heyecanı tavan yaptıracak senaryo üretmeyi.
Karşı taraf bundan rahatsız hissederse sessiz sinema oynarız 💁
sevmem ama sevgilim çok konuşuyor susturmak zorunda kalıyom
Hayir hanfendi cok guzelsinir sizi ope bilirmiyim derim😂😂😂
Türkiye'nin iç siyaseti hakkında fikirlerimizi belirtiriz.
Daha çok haz ve gaz veriyor tabi partnerinde seviyorsa 😀
Benim sevgilim fantezi kuruyor konuşarak tam yaparken
Hayir agzima koli bandi yapistiririm.
Iliski yasamadim knk...
Yatakta her şey mübahtır
İnlemelerim ve çığlıklarımla konuşurum.
Ben iptal :)
istiyorsa bol küfürlü olabilir
Konuşunca daha güzel oluyor
İşime bakarım zevk alıp zevk vermek..
Konuşuyorum ama argo değil
Argo sözlerle sohbet ederim eğer konuşursam
Konuşurum anlatırım üretirim 😉
Yön verme maksadıyla evet
Argo ve küfür olmazsa zevk alamam veremem de
Argo değil ama konuşur inlerim
Ooo fenaa
Argo olmazsa olmaz. Daha çok tahrik eder beni
Argo ve küfür severim.
İki lahmacun bir ayran lütfen.
Dirty talking olmazsa seksten zevk alamam.
Susmaya mı geldik :d
Evet ilişki esnasında argo konuşmak hoşuma gidiyor
Ben seviyorum
yapsakta konuşsak :)
Argo severim sekste kullanırım
Kızların geneli sevmez
Evlilere konuşuyorlar
Güzel severim
Evet hemde çokkkk
Evet.