Birbirimizden hoşlanmıştık ilk adımı ben attım cinsellikte oldu. aşırı iyi seks yaptığımı söyledi ve bende geçmişimi anlattım zamanında bu benim mesleğimdi neyse. O bana geçmişin önemli değil diyordu ama bunları öğrenince asla güvenmedi. bana yaklaşımı ona aşık etmişti ama sonradan birşeyler öğrenince tüm tavrı değişti elini tuttuğumda bana baktı sonra eline bakıyor sarılıyorum sarılmayayım diye değişik tavırlara giriyor seks bitince ağzı kapalı öpüyor sanki tiksiniyor gibi…
ben ona tüm samimiyetimle geçmişimi anlattım ve ondan çok etkilenmiştim hayatımda ilk orgazmımı bile onla yaşadım yemin ederim onada dedim hayatımda ilk defa böyle hissettiğim kişisin yataktada isteklerini kıramıyordum sevdiğim için ama artık sadece acı veriyor bu durum sadece seks konuşuyor bunla ilgili resim video istiyor 7 gündür yazmıyor bile … sadece şeyi kalkınca yazıyor böyle yapma uzaklaşmak istemiyorum senden diyorum devam ediyor … geçmişimi anlattım bunu geri alamam ama anlattığıma pişman oldum, bu adam beni sevsin istiyorum sizce nasıl olur … sadece seks için beraber değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer