6 sene önce birini yaladığımda aşırı acı bi tat geldi yalamam dedi ama sen yalayacaksin benimkini felan diyor bende yalamam dedim hatta ilişkiyi bitirelim dedim bu lafından sonra
Bi kaç gün önce yalamqk için can atarken şimdi acı tadi felan diyor
6 sene önce birini yaladığımda aşırı acı bi tat geldi yalamam dedi ama sen yalayacaksin benimkini felan diyor bende yalamam dedim hatta ilişkiyi bitirelim dedim bu lafından sonra
Bi kaç gün önce yalamqk için can atarken şimdi acı tadi felan diyor
Alkol
Sigara
Un
Şeker
Rafine yağlar
Aburcuburlar
Fastfood
Asitli içecekler
Bunlarla aran iyiyse tadı kötü olur ve pis kokar.
Ama sağlıklı beslenen ev yemeği tüketen hazır gıda ve yukarıdakilerden uzak bir beslenmen varsa kıl yoksa banyonu yaptıysan kokuda olmaz tadıda kötü olmaz.
Bu erkek için de geçerli kadın içinde ananas gibi meyveler yersen tadı sperm dahil lezzetli hale gelir. Örneğin vajinadaki su feci tuzlu bir tada sahipken ananas sonrası şekerli tada dönüşür.
Evet biliyorum bunlari ýalatacagimda ananas suyu icicrktim zaten ama benim p*zevnk dahâ onceleri cahil kizlari yaladigi icin tadi aci teshisi koymus
Ayrıl gitsin. Daha iyi birisini bul kendine
Aynen öyle wala
Direkt sok çıkar hayvanlara özgüdür. Seks dediğin sevişme öpüşme oral seks içerir ve bunları yapmayanla 1 dk kaybetme asla.
Çok haklisin ve bu p*zevengin tek derdi kendisinin tatmin olmasi galiba o yuzden yol verdim
Iyi yaptın daha iyisini bulursun inşallah
İnsallh tesekkur ederim :)
Rica ederim 😊
Alakası yok hayatım Bence gayet de tadı güzel yani seni böyle yatağa yatırıp külodunu dizine kadar sıyırıp vajinanın altından başlayıp bacak işlerinden öperek vajinanı diller bez atıp içindeki pembe yerlerine değiller basatıp finalde de klitöresinin olduğu yere hızlı hızlı dil darbeler atsa gayet de zevk alırsın
Cevap
16Cevap
boş ver kankam böyle asalaklaa uğraşma yol ver gitsin
Haklisin wala geregi yok
Kesinlikle wala ilk defa boyle gereksiz biriyle svgili oldym
Dün oldu sinirlenmemin sebebi geçmiste hayatina kiz almis onu yalamis aciymis tqdi banane bundan yani insan bunu nie anlatirki sanki benle o kiz biriz
Peşimde tonlarca erkek var çoğuda yakisikli ben bu maymun suratliya şans vermisim onun yaptigina bak
En sevdigim sey yalamak aci felan degil cok tatli offf
Ee bu m*l nie aci dio dbdbdb
canımsın mal o da ondan ya bulmus yalamazmi insan Şu an olsa aç karnına yalarim uzun uzun
Ya bide gitsem yanina ananas suyu falan icicektim zTen tertemiz miss gibi kokan bi *mcigm var
Offf bak boyle konusuyorsun acayip canim cekti ya keske yaninda olsam🥺
Dhshshsh
İstemezmiydin😃
Yalamayanın malını yalarlar. Ben oral yaparım sana güzelim dert etme :)
Seni yaladıktan sonra mı yalamam dedi
Yok daha once birini yalamiş ve tadi aciymis o yuzden yalamam dedi beni yalasa müptelasi olurdu p*ç
Hayır yaa çok güzel tadı var yaaa
Hmm :/
Evet
Yalatmakmi istiyon sen yaladinmi
Bn yaladim ama aslinda yalatmak istemiyordm hatta o hep yalaym derdi ben izin vermezdim şimdi mesafeler var aramizda yakinda kavusacaktik yalaym dedi olur dedim bikac gun sonra vazgectim tadi aci yalamam dedi sinirim bozuldubenimde
Sende yalama
Burdan bul
Ayrildim zaten
Buradan bul
Amacim yalatmak degil
Nedir peki
İlginç genelde aynıdır
Ne , amandır sevişiyorsunuz
Ne Çok kötüsün mk yalayan erkek var mı
acı zaten. ama buna değer
Bi ananas suyu her problemicozerdi ben onun icin bunu bile dusundm
Anladimm
Zıkkımın kökünü deneyin bence.
Yalamadan sebepler.
Getir bana yalarm
Yalayacak baskasi varsa bence yaptirmalisin
Ben yalarım
Yalamuyormu yani
Ayrilmak isteyince tamam yalarim dedi bn bi daha gorusmeyelim dyip englledim
Iyi yaptin demekki cahilmis
Aynen wala
Bir erkek yalamdan baslamaz
İsterse yalamasin sorun o degil basta yalayim die kendini yirtti tam ikna oĺdm bu sefer aci tadu yalamam dedi
Sen harika bir kiz sin
Tesekkur ederim
Ne yapiyorsun su an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?