Ben çok capkin bir kadinim erkekleri cok seviyorum ve surekli baska baska erkeklerle seks yapiyorum. Bu erkeklerin hosuna gider mi?
Bence çok havali ve eylenceliyim😂
Bence çok havali ve eylenceliyim😂
Çapkın olmak sürekli başkalarıyla birlikte olmak değildir. Buna farklı sıfatlar takılır ve iticidir. Çapkın olmak, auraya yani çevreye verilen pozitif enerjiye, özgüvene bağlıdır. Eğlenceli olmak da farklı bir kavram tabii ki. Ayrıca kadınların çapkın erkekleri havalı bulduğunu da sanmıyorum.
Cevap
21Cevap
erkekler kadının oyle olmasini istemez olasi duygusal ya da xinsel cekim duyarsa sana senin umursamaz oluo baska erkeklere gittigini gormesi onun moralini bozar
Hayır 🧀 olarak bakarız işimiz bitince çöpe atarız. Next
Sizde oylesiniz ama kendize de sayginiz sevginiz yok ve çopun dibini kendiniz de boyluyorsunuz bu mantiga gore
Üzgünüm petito ama kadın ve erkeğin seksten sonraki durumları aynı değil. Biraz düşünürsen anlıcaksın
Gayette ayni bir fark yok sadece bazi erkekler eslerini aldatip onu eve kapatmayi erkeklik sanan adi yaratillar.
Yaratiklar*
Faaliyetler ayni cunku siz nasil kadinlari seviyorsunuz bende erkekekleri seviyorm
Awusun oglu sondakini baska kasmere yazcaktim yanlis oldu
Herkesin beğenisi farklı. Ben cuckoldum, o yüzden çok hoşuma gider. Peşinizden koşar güzel hizmet ederim. Ama kimisi de katıdır kapalı kız sever. Zevke göre değişir yani
sadece yatmak içinse evet eğlenceli olur FB olarak takılırken zevklidir...
Senin gibi kadınlara hiç İstanbul'da denk gelmemem peki 🤦
Erkekler öyle değil yanlış tanımış olabilirsin istisnalar illaki vardır
Değil biz direkt kasar diyoruz
Puhahajaj sizin geneliniz de kasarsiniz o zaman mesela sen soyunup Seksi bastan cikarici bir fotoraf koymussun en kasmer sensin bu KS de
Faaliyetler ayni cunku siz nasil kadinlari seviyorsunuz bende erkekekleri seviyorm
Bence de güzelsin yani peynirler niye beğenmesin
Erkek delisi bir kadın
Hangi şehirde yasiyorsun sen
Bence kaşarın tekisin knk.
Gidebilir ciddi dusunmeyenler için
Neden ki?
Açik iliski yasayabilirler erkek de capkinsa
Öyle senin gibi düşünen kız sayısı çok az
Sence olur mu yani acik iliski?
Kabul eden cok erkek cikar mi?
Olur ama birbirinizi kiskanmicaksaniz
Eğlence için evet