Bazen ona karşı libidom yükseliyor aramızda cinsellik yok ama ben uzaktan uzaktan ona yükseldiğimi belirtiyorum her yerini öpmek istediğimi beni kaşar olarak görür mü gerçekten ona karşı hislerim iyi niyetli ama beni yanıtsız bırakıyor bazen iyi misin sen diyor üzülüyorum sonra yanlış anladı kesin diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık ve dürüst iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Sevgilinizle açık seçik konuşmak, duygularınızı, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi paylaşmanızı sağlar. Ancak, her iki tarafın da rahat hissetmesi ve karşılıklı saygı göstermesi önemlidir.
Sevgilinizin sizden soğuyup soğumayacağını belirlemek için birçok faktör vardır ve bu sadece iletişim tarzınıza bağlı değildir. İlişkinizin genel sağlığı, birbirinize olan bağlılık, paylaşılan değerler ve ilgi alanları da etkili olabilir.
Eğer sevgilinizle açık seçik konuşuyorsanız ve her iki taraf da dürüstlüğe ve anlayışa sahipse, bu genellikle olumlu bir şeydir ve ilişkinizi güçlendirebilir. Ancak, her insan farklıdır ve bazen duygusal tepkiler karmaşık olabilir.
Eğer sevgiliniz açık iletişimden hoşlanmıyorsa veya sizinle konuşmaktan kaçınıyorsa, bu durumu anlamaya çalışın ve nedenlerini öğrenmeye çalışın. İlişkinizi geliştirmek ve anlayışlı bir şekilde ilerlemek için işbirliği yapmaya çalışın.
Sonuç olarak, açık iletişim sağlıklı bir ilişkinin önemli bir bileşenidir, ancak bir ilişkinin başka birçok faktörü de etkiler. Sevgilinizin sizden soğuma durumu, iletişim tarzınıza bağlı olarak değil, ilişkinizin genel dinamiklerine ve her iki tarafın duygusal ihtiyaçlarına dayalı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soğumaz bilakis sana daha çok ısınır. Bu yanlış anlamak değil ki. Gayet doğru anlıyor. Senin ne düşündüğünü açık seçik bilmek onun hakkı. Lütfen ona güven ve daha yakın ol utanma sakın.

ona öpücük ver. 🔥❤️💋 Biz erkekler libidomuzu yükselten kadınları daha çok severiz. Ona cesaret ver, öpücük gönderirken Nil’e manslı öpücük gönder. Arzunu şehvetimi hissettir ona. Doğru yoldasın. Hayır yanlış yolda değilsin. Daha da yakınlaş, dokun ona, kulağına sıcak nefesini hissettirecek şekilde güzel şeyler fısılda. Seni arzuladığını hissettir. Masum öpücükler kondur. Uzaklık soğukluk getirir unutma cilveli ve sıcak ol. Erit onu. Yapabilirsin, yap prenses. Bunlar yaşandıkça aşkınız gelişir ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Keyifli günler. 🔥😎
05 Yorumla
Ya bu erkeklerde bazen bulup bunuyor yani. Sevdiğin kız sevgilin, sana seni arzuladığını söylüyor adamın tepkisine bak. Ama bazı erkekler böyle konuları konuşmayı yazmayı sevmiyor. Böyle olanlar reelde daha iyi olduğunu da gördüm boş ver sen icraata bak ;)
00 Yorumla
Soğumaması lazım, sevgilin sonuçta insan sevdiğini arzular isteklerini dile getirir, gidip bakkal hasam amcaya anlatacak değilsin ki djjs tabiki sevgilinle konuşcaksın, ha o seni art niyetle görüyorsa onun s@laklığı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizin sağlamlığı ve karşılıklı beklentileriniz ile alakalı bir durum bu. Eğer bu tarz konuşmalardan hoşlanıyorsa soğumaz ama kısa zamandır beraberseniz ve adımı o atmıyorsa yani konuşmayı o başlatmıyorsa yanlış anlayabilir evet..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soğumaz ama konuşmayı sen değil o baslatsın bence kendini geri cekmelisin
43 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünürdüm. Hatta gidip sordum beni başka kızlarla sakın kıyaslama böyle konuşuyorum diye dedim. Sana geçmişte nasıl davrandılar böyle konuşuyosun dedi. Sen dışardaki ortamlarda herkesle ciddi konuşuyorsan niye ksar muamelesi göresin sadece ona yaptığını anlat güven problemi olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyimisin dediyse daha konuyu o açana kadar açma.
Ve o açsa bile artık ondan daha fazla istediğini belli etme.
Taa ki samimiyetimiz sen şüphe eymeyinceye kadar.
Belki yanlış bişey değil ama her insabaın klaylara bakışı farklıdır.
Gerçekten samimi ise ztrn onu kaçırma 😉
Değilse numara yapıyorsa tepkilerine ve diline yansır ve anlarsın amacını.
(Bazı erkekler vardır hedefe ulaşmak için 3 sene bile sabredebilir)
Gerçekten samimiyse daha ne istersin ki erkekten00 Yorumla Sevgiliniz, sizin ona karşı cinsel olarak ilgi duyduğunuzu anlıyor olabilir. Bu, onu rahatsız edebilir veya onu baskı altında hissettirebilir.
Sevgilinizin açık seçik konuşmanızdan rahatsız olduğunu düşünüyorsanız, onunla konuşmaktan çekinmeyin. Ona, ona karşı hislerinizin iyi niyetli olduğunu ve onu rahatsız etmek istemediğinizi açıklayın.
00 Yorumla
+1 yılBu erkekler böyle; sanırsın sadece onlarda hormon var: hislerini saklasan kezban, tripli & saklamayıp net olunca da kaşar, yollu... Ah bu ülkede kadın olmak...
60 YorumlaSen bunları konuştuğunda seni cevapsız bırakıyorsa aklına yatmayan şeyler olabilir diye düşündüm
50 Yorumla
+1 yılSecgilim olsa ve böyle davransa rahatsız olmam. lakin konu dısı da olsa Bir kadın '' AÇIK '' konuşsa bana yeter cinselliği salla gitsin. Aranan kadın o asıl. helal olsun duygularını gizleyip taktik yapmıyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Tutucu bir hayat tarzı varsa soğur muhtemelen. Bizim ülkede utansan hiçbirsey bilmiyorsun, arzulu olsan yaftalanıyorsun. Kadinlar eşlerinin yanında bile %100 doğal davranamıyor maalesef..
14 Yorumla
+1 yılErkekler öyle Kadını kullanır atar. Çünkü Kolay Kadın olarak görürler. Göster ama Elletme 😂😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe
- +1 yıl
@Merhametli_Adam annanla tecrübe ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSadece ona boyle acıldığın icin seni kasar olarak görmez. Her gün o muhabbet sürüp, yanina geldiginde el sürdürmüyorsan senden soguyabilir. Yani hep o modda olmaman daha iyi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi misin sen diyen ruhsuza daha ne kadar sevgilim diyeceksin
30 YorumlaYani ben erkek olsaydım bu hatun kaşınıyor, kaşıyayım bari derdim djdjjd
Ay iyi ki erkek olmamışım ben jddjdjd
10 Yorumla
+1 yılher yerini öpmek istedin diye seni kaşar görecekse defolsun gitsin! yükseliyosan ona yükseliyosun
Kaşar olsan herkese fingirdersin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO karşılık vermiyor... o başlatan olmadığı için bir numarası olmuyor.. oda sana iyi misin diyor.. üzülme utan 😀 bir başlattın, yanaşmadi, iki başlattın yanaşmadi, ve artık lafını yapma bence
20 Yorumla
+1 yılerkeklerin dengesizligi iste. konusmasan kezban oluyorsun, konussan kas. ar. bence konuyu acma bu cocuga karsi
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle erkek varmis. mi... inanmiyorum.. hir erkek saygim. kacmasin diye çok ileri gitmeyebilir ama.. azıcık. da olsa girer bu konulara
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılık vermiyorsa susuyorsa senin kadar yükselmiyordur, cinsel olarak kullanıyor olma ihtimali mevcut seni. Çünkü erkekler saklayamıyor böyle şeyleri. senden daha çok sana geliyor seni isteyince. Yahut 2. İhtimal aseksüel adam
048 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey anlaşılmadı... bence ciddi dusudnugu için başka kızlarla konuscahi şeyleri onunla. istemiyri.. saygim kaçmasın diye
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan bir yorum şuan😂 ne alaka ciddi düşünmek falan. sevdiğini arzuladığını söylenmenle değerin düşüyorsa zaten o değeri hiç vermemiştir o kişi sana
- +1 yıl
Bazen erkekler ciddi düşündükleri kız ile bu konulara girmez... evli erkekler bile bu konularda resmi durur eşine bazen.. saygisilzik olmasinndiye herşeyi istemez falan.. bunu hemen bir seferde anlamamamn nornal.. herkes erkekleri Yüksek. libdo ile. yazmis kafasına ama farklı durumlar var
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşündüğün bir insan var diyelim, o kişiyle koskoca bir ömür geçireceksin. Zevkini nasıl yaşadığını bilmediğin isteklerini sormayı ayıp bulduğun çekindiğin biriyle koskoca bir ömre adım atmayı mantıklı buluyorsanız bi doktora görünün , sürpriz yumurta gibi sakla ne çıkacağı belli olmasın😂evlilikse konu zevkler konuşulmalı.
Cevap sahibi+1 yılO kadar çekimser biri olsa daha baştan hiç sevişmezdi? 🙄 anlatabildim mi bilmiyorum. Kendinizle çelişiyosunuz
Cevap sahibi+1 yılSöylediğin Niteliklere sahip bir erkeğin sevişmesi saçma olur
Cevap sahibi+1 yılPardon ya sevişmiyolarmış
- +1 yıl
Siz tabi bu zamanın insanı olarak bu lafı astiniz.. ve bence de haklsiiin.. benim gorusujm öyle.. ama bazı arkadaşlarımdan öyle şeyler duydumki.. çok farklı bakış açıları var.. evli erkek mesela.. eşiyle mesafe koyuyor.. bakış açısı farklı insnaalr var.. tabi sen de kendi fikrini ortaya koyarsın.. aynı iletisimi ararsın.. dogursu yanlısı yok
Cevap sahibi+1 yılSen taş devrinden mi ışınlandın?
Cevap sahibi+1 yılBen bu zaman insanı, sen o zaman insanı🥴🥴 bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😂 başı neredeyse kçı da oraya derler😂😂
Cevap sahibi+1 yılNereyeyse---
Cevap sahibi+1 yılAynı yolun yolcusuyuz 😂😂
- +1 yıl
Hayır aksine senin gibi düşünüyorum dedim.. bence ilsiki de her şey konusulabilmeli.. ama Türkiye'de kizlar utangaç çekingen büytuluyor.. erkekelr de eşle her şey yasanammali kafasinda olabiliyor?
- +1 yıl
Yaşınız kaç acaba sizin.. buyuksegirdemi yasiyosunuz? Ne bileyim.. etrafında ne gozlemliyorsun.. ama. bu söylediklerimi hiç duymamış gibisin
Cevap sahibi+1 yılKendinizi ifadenizde sıkıntı varken anlaşılmayı beklemeniz çok ironik
- +1 yıl
Neden sıkıntı varmış.. nesini anlamadiniz?
Cevap sahibi+1 yılTakıldığım nokta, sen bu zamanın insanı olduğun için, kısmıydı. Söylemek istediğimi anlamayıp faturayı bana kesmen saçma
- +1 yıl
Hiç bile.. sana fatura falan kesmedim.. herksinn farklı bakış açıları ve hiç birini yargilamiyorum.. sadece anlamaya çalışıyorum. ve bu konu da bende sizden yanayim.. zaten bir dahaki ilişkim de çok açık olcam
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı şu ki ben seviştiklerini zannederek cevapladım. Film orada koptu. Uzayda yaşamıyorum yoksa cinselliğe çekimser yetiştirilen kesimlerin bilincindeyim
- +1 yıl
Açık acik
Cevap sahibi+1 yılSen bu zaman insanısın deyince senin zaman nere gardaş diyesim geldi sadece
- +1 yıl
Yahu tamam anladım.. seni de elestirmedim dedim. ya
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılmak harikulade
- +1 yıl
Nihayet... bana da. nasip. etsin...🙏
Sen fenasin ama
Cevap sahibi+1 yılNe koni bakımından
- +1 yıl
Tıkır tıkır makine gibi konuşuyorsun. kendini iyi ve bol bol ifade ediyorsun yazısından belli. dinlemende iyudir inşallah. ama maşallah bidi bidi susmuyor gihisin..
Erkeği avucun a alırsın dediğini yaptirirsin..
Cevap sahibi+1 yılAlıyoruz evel Allah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma ben size kötü ifade ediyorsunuz demeye çalişmadım eksik ve yanlış ifade edıyordunuz
- +1 yıl
Onu dicektim.. aslında erkekler de böyle beni avucunnaalsin yönetsin bayiliyorlar.. ama. durdirla değil tatlı dil guleryuzle 👍
Cevap sahibi+1 yılBenden tatlısı mezarda 😀😀
- +1 yıl
Yoruldum. burdan vallaa
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmıyorum kimseye prensip olarak bırakalı çok oldu
- +1 yıl
Bende burdan o şeyi yazamiyorum..
Masaallahin var... parmaklar çok hızlı..
Senden kokrulur kendini ifade etmekte hiç sorun yok
Cevap sahibi+1 yılHızlıdır 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖzel bilgi yok beyfendi🙄
- +1 yıl
24-25 yaşında. özel firmada çalışıyor.. ağzı guuzel laf yapıyor...
Cevap sahibi+1 yılOlmadı şu an kırıldım çok o kadar küçük değilim😏😏
- +1 yıl
Hadi bee ciddi misin...🤔 bilemedim.. neyse iltifat olsun 😀 yaa yazmiyorsun.. gözlerim agridi kaydirmaktan...
Cevap sahibi+1 yılSize zaten çıtır olsun nolursa olsun
Cevap sahibi+1 yılŞu cümleleri 24lükten duyman ne mümkün 24ken ben de bilmiyodum 🙄🙄
- +1 yıl
Haha öylemi diyorsun.. ya tahminlere devam edeyimmi? 38 ysisnda bosnamis?
Cevap sahibi+1 yılSıvamaya devam 🥴🥴
- +1 yıl
Hahha haklısın galiba. ama. simdikiler cokm. fena benden çok şey biliyorlar internet herkesin gözünü açmış bence
Cevap sahibi+1 yılO da doğru kız 20 yaşında seksolog olacak potansiyele gelmiş
- +1 yıl
Neden yaa başka çare mi biraktin. deniyoruz şansımızı
- +1 yıl
Haha 😀 evet var öyleleri.. acayipler.. bi taraftannbravo diyorum. farkindaljklari var
Cevap sahibi+1 yılBravo mu 20 yaşında kız eskort gibi ondan ona takılıyorken bravo diyemiyorum ben
- +1 yıl
Hayır snaalda fikir alan.. araştıran.. psikiyatritlari dinleyenelri kast ettim.. kaşarları degil
Demekki sevgilin ibine gibi bir şey. Normal gerçek tecrübeli bir adam bulki senin her ihtiyacını anlasın ve gidersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. O zaman soyleme. Kiz bunu derken erkegin susmasi ilginc. Ciddi dusunuyosan sen onu sorgula. Bu kadar istekliyk3n onun sekste soguk olmasi olmaz
00 Yorumla
+1 yılyooo niye soğusun daha çok yaklaşır erkeklerin ilgi alamnı yani
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi düşünüyorsa jendinji geri cekiurodur bu muhabbetren
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler istekli kıza istekli demez ka. şar der. Ama belli etmeyince de aseksüel derler.
Zihniyetleri pis her türlü bir kalıp oluverirsin20 Yorumla
+1 yılOna bağlı sevgiyi mı anlar ya da başka bir şey mi tamamen karakter ile ilgili bir şey yani
00 Yorumla
+1 yılOha ya böyle Abaza koz var ve erkek mi tersliyor. İlk defa duydum. Normalde tersi olur.
00 Yorumla
+1 yılYa kardeşim açık seçik konuş ama dozunu bil ya hep sıkboğaz etme
00 YorumlaSaçmalama hoşuna gider gitmiyorsa cuksuzdur işine yaramaz zaten
00 Yorumla
+1 yılGit al ağzına bir kere n'olacak seks ten önemli bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sevgilinin kadınlardan hoşlandığına emin misin
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bu erkeege soylencek çok şey yok.. bı ihtimla daha var.. ciddi düşündüğü için civitmak. istemiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ile yapılacak şeyler değil bunlar çok yanlış hareketler 😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBen hep libidosu yüksek bir kız ile sevgili olmak istemişimdir. Ama hak etmeyenler oluyor onlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlamada her şeyi yerinde yapmak lazım yaş olmuş 30 onunda 30ustu vardır bence cinsellige de 20 yasindaki gibi ilgi duymaz her yaşın kendi tadı vardir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşün erkek bile sana iyi misin diyor bence üzülme değil utanma duygun olmalı
00 Yorumla
+1 yılProblem olmamalı bence normal şartlarda
Ona değil de kime konuşacaksın başka mantiken00 Yorumla
+1 yılÇok merak ettim seni gerçekten... konuşalım mı biraz ne dersin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ergen iken bi köylü sevgilim vardı. İlk ondan duymuştum bu her yerinden öpüyorum lafını. Bu laf yüzünden soğumuştum kızdan
03 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle demiyorum ama seni öpe öpe aşağı inmek istiyorum dedim hayalarını öpmek istiyorum dedim güldü sadece offf ya
Soran+1 yılEvet 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir soru soruyorsa sevgilin bir mal. Kurtul bence ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSogumaz eger uzaksam başkalarını bulur onlara gider tavsiye etmem ❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Himm 😀 kızların işi zor bee
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bize değil ona söylesen sorun kalmayacak
00 Yorumla
+1 yılBir istek varsa niye sadece konusuyorsunuz bunu oda istiyorsa bunu yasayabilirsiniz siz taş degilsiniz ki bu tur duygulari bir kalip icerisinde mudefa etmiyorsan yasayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra göreyim onu
40 Yorumla
+1 yılSal gitsin duygularını saklama. Her kadın saatlerce seks ister. Bu kaşarlık değil
00 Yorumla
+1 yılSiz sevgilisiniz manyadın mı niye soğusun sevdiğinle konuşmayıp kimle konuşcan ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlara gerek yok ne kadar gozumde öyle degilsin desede sonu ayrilik oluyor ve artik sevgi degil sohbet hep seks oluyor uyariyim dedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aynısını kadın arkadasima yapıyorum 🤦♀️
20 YorumlaSeven insan soğumaz onu kırmadığın sürece
20 Yorumla
+1 yılManit istemiyor demek ki
10 YorumlaBenlede konuşan olsa off
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hoşuma gider karşılık verirdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmiyorsa konuşma
00 Yorumla
+1 yılVeriyor musun bebeğem 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor demek ki o da istiyor
00 Yorumla Keşke benim sevgilim olsan 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Onda iş yok bnce tatmin etmez seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence cok iyi ben severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks hayatiniz canli olmaz o kisiyle isteklisin sende benim gibi belli
00 Yorumlasoğumaz en güzelini yapıyorsun
00 YorumlaBöyle erkekler kaldı mı ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yıladamsın ne varsa onu söyle tabi :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama erkek insanın daha hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun birisiyse normal karşılar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde aıcksozlu bırı mısın?
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler