Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce evlendim. Eşimle bir türlü birlikte olamadık. Vajina girişim çok dar sanırım canım çok fazla yanıyor ve penisin girmesi mümkün değil. 3 gün önce kadın doğum uzmanına gittik. Doktor detaylı olarak muayene etti ve kızlık zarımın kalın olduğunu bu durumun cinsel ilişkiyi zorlaştırdığını söyledi. Başta psikolojik olabileceğini düşünmüştüm ama psikolojik bir durum değil öyle olsaydı benim muayene etmeme bile izin vermezdin dedi. Uyusturucu bir krem verdi ve dilatör alıp kızlık zarını esnetebilirsin dedi. İkisini de aldık. Setin içinde farklı kalınlıklarda dilatörler çıktı. En kalınına kadar denedim aşama aşama. Hatta en kalınını sonuna kadar alabildim. Kalınlığı 2-3 cm sanırım üzerinde yazıyordu ama kağıdını attım. Ancak sonuna kadar sokmama rağmen kızlık zarım patlamadı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Kızlık zarı hem kalın hem esnek olamaz heralde. Neden kanamadı ki🥲
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kanamama olasılığı var ilişkede veya dogum da olur anca
Ama kizlik zarımın kalın olduğunu söylemişti doktor ilişki esnasında kanaman normalden fazla olabilir korkma vs dedi hatta. Bir türkü çözemedim :((
Esınle bırlıkte oldunuz mu?
Hayır olamadık. Ben dilatorle denedim onda da kanamadı
Dilatmr nee
Vibratör gibi bir şey ama vajinismus tedavisinde kullanılıyor bu. Vibrator gibi zevk versin için kullanılan bir alet değil biraz daha ince
Kac cm soktun
Onu2
13 cm uzunluk 3 cm genişlik sonuna kadar soktum ama yeterli olmadı anlamadım neden :/
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Gizliden çıkarsanız mesaj atayım
Cıkıyorum
Eski eşimdede sorun vardı. Zarı hijyenik makasla kestim
Veya patlaksa bazılarında doğuştan öyle
Kadin doğum uzmanına gittim hayır patlak değil :)
Çok tuhaf niye patlatmak istiyorsunuz peki 🤔
Kizlik zarım kalın olduğu için cinsel birleşme olmuyor eşimle o yüzden. Kizlik zarı yurtildiginda bu sorun ortadan kalkmış olacak
Peki büyük şeylerde denedim dedin yine mi patlamadı gizliden çıkabilir misin?
Dilatörle denedim. Kalınlığı 2 cm di sanırım daha mı kalın bir şeyle denemem gerekiyor bilemiyorum :( soruyu gizliden sorduğum için sonradan çıkamıyorum maalesef
Peki takip etme şansınız var mı ben yazıyım size açığım çünkü. Onlar etmediysr başka ne edebilir ki orada her türlü kalınlıkta vardır
erkek emin ol bunu sorun etmez işi çözmeye bakın
aranızda 20 cm den fazla boy farkı varsa eşininkini tam sokamadığınız için haliyle yırtamıyor
yarılınca kan gövdeyi götürebilir
Hayır ben 165 eşim 175 boyunda. Yırtılması için belli bir uzunlukta mı olması gerekiyor ki dilator yeterli olmadı bunun için
kızlık zarının ortasını mı genişletiyorsun dilatörle
boşluğu yani
Evet öyle yapıyorum sanırım. Yani delikten sokuyorum normal bir şekilde başka nasıl yapabilirim ki bilmiyorum :D
öyle olmaması gerekiyor. ortada tek delik var dimi vajinaya açılan
boyun 165 ideal kadın boyu vajinada pek sıkıntı olduğunu sanmıyorum. eşinin acımasızca zorlaması gerekiyor yarılmadan bu iş olmaz
Evet tek delik var. Zaten kadin doğum uzmanına da muayene oldum bir anormallik yok. Olsaydı söylerdi.
bolca uyuşturucu kremi sürün eğer kayganlaştırıcı etkisi yoksa onu da ekleyin eşin yırtmaya çalışsın vibratör ya da kendi penisi ile
sen yapamazsın bunu eşinin yapması gerekiyor
dilator ile olmaz penis ya da vibratör lazım direkt
esnete esnete büyütmek yanlış kızlık zarının 2 hafta içinde en kötü parça parça çıkması lazım
Dilatör ince kaliuor sanırım evet olmuyor :( ya da yapı olarak kizlik zarını bozabilecek bir yapıda değil bilmiyorum. Canım çok yansada bir şekilde sabredeceğim başka oluru yok sanırım. Anestol kremde hiçbir ise yaramıyor ki :(
yani işe yaramaması doğal bunun için lokal anestezi vereceklerini sanmıyorum hiç romantik olmayacak ama bildiğin etli bir zar var ve o yarılacak resmen üzgünüm.
soyun nereye çekiyor meraktan soruyorum
Kızlık yarı yırtılınca parçalanıp dışarı atılan bir şey mi? Of bi kadın olarak çok mu cahilim 😅 o kadar da araştırıyorum
kadın olduğunu düşünsen de kimseye fotoğraf paylaşma hepsinin benzerleri internette var
yani normalde ortası daha kalın etli olur. vajina duvarlarına yakın kısımlar incedir ve zorlandığında ince kısımlar yırtılır ve açılmış olur ama sende ince kısımlar da kalın bu yüzden etinden et kopuyor gibi hissedeceksin. penis ile olmazsa vibratör ile yapsın
kullanacağınız vibratör en az eşininki kadar mümkünse çok az daha kalın olsun
Çok teşekkür ederim çok detaylı cevapladın yardımcı oldun
vibratör diye çevirmiş Djldo olacak j yerine i harfi var
evli çiftlere elimden geleni her zaman yaparım sevabından biz de nasiplenelim dimi 🙃
her sorunu bana ulaştığı sürece yanıtlarım mutluluklar
Bizde aynı sorunu yaşadık dikkatli olmak gerekiyor
Çözebildiniz mi peki? :(
Evet çözdük tabiki 3 sene oldu
Nasıl peki? Uyusturucu krem vs mi
Konuşabilir miyiz biraz
burada mısınız
Buyurun
Konuşabilir miyiz
Yazabilir misiniz
Biraz hard yapman gerek yaptınmj
Ben içine girdiği an kızlık zari bozulacak diye düşünmüştüm öyle değil mi :((
öyle ama biraz hard yapsan iyi olurdu
yanlış girişte çalışma yapıyor olmayasın?
Vajinada tek bir giriş vardır zaten. İdrar çıkışının olduğu delik kalem ucu gibi bir delik oraya girmesi imkansız zaten. Üstelik o delik vajina girişinin bir tık üstünde. Yanlış girişte yapacak kadar canım değiliz :D
şakasına dedim zaten ama idrar kanalını da kast etmemiştim :) anal tarafa mı geçtiniz dilatör ile manasında demiştim..
oldu bittiye getirmek için bolca kaydırıcı ile misyoner denemek en iyisi olacaktır..
Herkeste kanayacak diye bi kural yokki ablam
Yardımcı olabilirim istersen sana
Çok saçma eşin kıvama getirsin iyice bozsun
Olmuyor maalesef eşimde beni korkutmamak için zorlamıyor çünkü içime girmeye çalıştığında canım gerçekten çok fazla yanıyor.
Anlık yanacak bitecek ama
Kocanda sorun var
Bu öyle bir durum değil. Fiziksel bir durum var ortada. Eşim beni rahatlatıyor o esnada ama içime girmeye çalıştığı anda canım çok fazla yanıyor. O da bende travma bırakmamak için zorlamıyor haliyle
Sevişmeyi uzun tutmalı
Çözüldü mü sorun?
Kocan becerememiş canım
Esin icine girdi mi peki
Hayır eşimin penisi daha kalın benim canım çok yanıyor. Dilatör daha ince ve kontrol tamamen bende olduğu için onda bir şekilde içime sokabiliyorum
Vsktiniz var mı peki tkp edebilir misiniz birkaç bir şey sorabilir miyim
Gizli üye olduğun için takip edemiyorum buradan sorun isterseniz
tamam
Bekliyorum
Kendini rahat bırak
Ben yaşadım o durumu
Nasıl astınız peki? :(
İstemiyor musun
Gizli üye olduğunuz için mesaj atamıyorum
Çıktım
Hadi ama