Cinsel Yaşam Bu erkek boşalırken ne düşünür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yani kızı nasıl düşünür merak ettm Bu erkek boşalırken ne düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparken mi diyon nasil seks yapacagini dusunur o kizla şöyle yaparim böyle yaparim gibisinden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hm peki hoslandi kızdami olur bu hoslanmadi birinde de olur mu çocuk gece ses atmami falan istemisti tuhaf yanu SonMohikan71 +1 yıl Ses istediyse senden hoslaniyor o zaman mastürbasyon yaparken birisi vars hoslandigi onu hayal eder yoksa yine bir kizi hayal eder Soran +1 yıl Hmm ya çocuk reddetti ama beni gene de hoslandi için mi istemiş sence
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kadının inkemesini ve iyice zevk almasını düşünüyoruz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hm peki kız ses vs attığında da mı bunu düşünür Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Anladımm peki hoslandi kızda olur mu yoksa normal bi kızda da olur mu Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ne olur mu Yorumla Soran +1 yıl Yani hoslandi kızda mi boşalır yoksa normal bi kız olması yetiyomu Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Normalde de yapabilir Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl O an kendini oraya soktuğunu hayal eder daha fazlasını ister 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O an kısa süreli şuur kaybı olduğu için bahsettiğin gibi bir düşünce içine giremez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl zevk düşünceleri siliyor hiç boşalan birini gördün mü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keyif verici görmen gerekirdi belki yüzünü belki o anı boşalma anını görmek istermiydin Yorumla Soran +1 yıl Yo istemezdim sadece merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hani filmlerde falan görülen durum var ama bazıarında çok farklı olabiliyor bilmem yapısıyla mı alakalı ne ama Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bu nasıl bir soru ben saat mi satıyorum nfnnfnf 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadının aldığı zevki düşünür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl * düşünür başka nasıl düşüncek başka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparkendenmi bahsediyosn 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Ne alaka şimdi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
mastürbasyon yaparken mi diyon nasil seks yapacagini dusunur o kizla şöyle yaparim böyle yaparim gibisinden
Hm peki hoslandi kızdami olur bu hoslanmadi birinde de olur mu çocuk gece ses atmami falan istemisti tuhaf yanu
Ses istediyse senden hoslaniyor o zaman mastürbasyon yaparken birisi vars hoslandigi onu hayal eder yoksa yine bir kizi hayal eder
Hmm ya çocuk reddetti ama beni gene de hoslandi için mi istemiş sence
Kadının inkemesini ve iyice zevk almasını düşünüyoruz
Hm peki kız ses vs attığında da mı bunu düşünür
Evet
Anladımm peki hoslandi kızda olur mu yoksa normal bi kızda da olur mu
Ne olur mu
Yani hoslandi kızda mi boşalır yoksa normal bi kız olması yetiyomu
Normalde de yapabilir
Anladım teşekkürler
O an kendini oraya soktuğunu hayal eder daha fazlasını ister
O an kısa süreli şuur kaybı olduğu için bahsettiğin gibi bir düşünce içine giremez
zevk düşünceleri siliyor hiç boşalan birini gördün mü
Görmedim
keyif verici görmen gerekirdi belki yüzünü belki o anı boşalma anını
görmek istermiydin
Yo istemezdim sadece merak ettim
hani filmlerde falan görülen durum var ama bazıarında çok farklı olabiliyor bilmem yapısıyla mı alakalı ne ama
Boşalırken tüm kızlar dünya ahiret bacı gibi görülür.
O anı düşünüp yikseliyiryz
daha derinlere girmeyi
Bu nasıl bir soru ben saat mi satıyorum nfnnfnf
Kadının aldığı zevki düşünür
Gerçekte mi mastürbasyon. da mı
* düşünür başka nasıl düşüncek başka
Oda doğru
Canlı yayın Aşkıma tükirm slaa
mastürbasyon yaparkendenmi bahsediyosn
Ne alaka şimdi
Merak ettm
Düşünmez hisseder