Sevgilimin geçmişte bir şey yapıp yapmadığını anlayamaz mıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önemli değil geçmiş şimdiye bak istersen de direk sor
Kafayı yersin düşünme..
Bunu mutlaka oku.
Retroaktif Kıskançlık Hakkında Bilinmesi Gerekenler!
Direkt sorun öğrenin yani. İnanmayacak ne var yapmadım diyorsa? Yapmamış olamaz mı bir kız? Herkes mi bir şeyler yaşıyor sanki.
yapmış olan da yapmadım diyor, asla bilemeyecek
@justlookin5 orasını bilemem ama insan illa ki ele verir. Aşırı heyecan olur yani hiç yapmayan bir insanda bi kere. Nasıl belli olmaz anlamiyorum.
belli olmuyor. belki ilk yaptığı kişiden daha üst statude farkli ozelliği olan biri ve normalden daha heyecanli omaya başladı, heyecanlanmak titremek ne yapacağını bilememek bir kriter değil. hatta ilk defa başkasıyla yeni biriyle olmanın heyecanı ilk defa biriyle olmanın heyecanına baskın gelebilir
@justlookin5 o kadarını bilemem. Ama hayatımda ise bir insan sonuna kadar güvenirim. Gereksiz şüpheler.
gereksiz değil yani gereksiz demek için gerçekten her şeyin kanıtlanması lazım ama bunlar kanıtlanamaz. kız açısından çok önemli olmuyor çünkü erkekler gizleme değil abartma eğiliminde. kızlarda evrimsel geliştirilmiş bi stratejidir gizlemek. öylesine tek seferlik seksting yapsa bi kız atıyorum sonradan gerçekten ciddi ilişki istediği kişiyle tanışsa adam daha önce tek seferlik seksting yaptın mı dediğinde hayır saçmalama der, bu o erkeği kaybetmemek içindir. kızların gizleme içgüdüsünü bildiği için erkekler güvenmiyor
@justlookin5 bilemeyeceğim dediğim gibi. Kaçak göçek dövüşmek her anlamda sinir bozucu.
zaten hiç sorulmamalı çünkü kadın 5 kişiyle oldum der ama 10dur belki nereden bileceksin yani bilemiceğin bi şeyi neden sorarsın ki :D
@justlookin5 kısacası kadınlar tehlikeli ve gizlemeyi bilen varlıktır
@zurafaninbiri kesinlikle doğru evet benim kız soğukkanlı yapmıştır kesin ben anlamam ya şüpheyle yaşayacağıma ayrılırım
iyi de heyecandan titremek ilk olduğu anlamına gelmez. :D rol de yapar o zaman her kız titrer çok heyecanlıyım falan der yani bunun sonu yok
benim kardeşim anlatıyor 15-16 yaşında başlıyorlarmış artık. bizim zamanımızda sevgililer sadece öpüşür yiyişirdi şimdi oral anal takılıyorlar
Sevgilim bence bana yalan konuşuyor hiçbir şey yapmadım diyor
e yapmamıştır belki yani hiçbi kız anlatmaz ki? anlatsa onu değersiz görürsün evlilik hiç düşünmezsin diye. en büyük kız yalanıdır zaten hiç mastürbasyon yapmam, en fazla öpüştüm, ya da hiç öpüşmedim falan. hani belki de hiç öpüşmemiştir gerçekten hiç bilemezsin ama yapmış olsa bile söylemicek yani bil. gerekirse diktiriyor kızlar yine söylemiyor evde kalmamak adına
Ben bunu okuduktan sonra ayrılırım
aynen cok hızlı sımdıkıler alkolde varsa ortamda dagıtırlar
Anlatmıyorsa kendi bileceği iş ayrılcam ben
kimse anlatmaz o zaman kimseyle sevgili olma
O cevap verecek sen inanacaksın. Başka türlüsü yok. Gerisi ihtimaller ve şüpheler
hiçbi kız söylemez ki varsa bile, erkeği kaybetmemek için hayır yapmadım der. yapsa çünkü o erkeği kaybedebilir
@justlookin5 bende farklı bişey demedim aslında
şüphe herkes için var yani demek istediğim o benim de. biz lisedeyken bekaretini veren kişi sinirftaki en az modern olan ilçeden gelmiş köylü ağzıyla konuşan aşırı saf okulda hiçbi erkekle konuşmayan bi kızdı ve şaşırmıştık. 17 yaşındaydık sanırım 17-18 o bant. yani o kizla dişarda tanışsam net evliliği bekkliyor köyden biriyle evlenir genç yaşta derdim. misal.
@justlookin5 beklenti ve baskıya göre önlem alıyor kızlar ne yapsınlar. An. l furyasının sebebi bu mesela :)
Erkekler kendi yarattıkları ortam yüzünden kandırılıyorlar. O yüzden ben söylenene değil nasıl söylendiğine, nasıl hissedildiğine bakıyorum. Mesela bana yaşadığını 'bir defa bir hata yaptım' diye açıklayan biri 100 defa yapandan daha tehlikeli gelir. Hata yapmaya müsait ve tercihinin arkasında duramayan ne yaptığını bilmeyen biri gibi.
o hatayı sarhoştum yaptım bi kaza aslinda istemedim ona rağmen yaptım gibi bir şey değil ki. günün sonunda ayrılık olunca hiç yapılmasaydı daha iyi olurdu diyorsun. ama tersi örnekler de var mesela seks oluyor sonra evleniyorlar benim var öyle arkadaşım geçen yüzükle foto atmış evleniyorlar yıllar önce seks yapmışlardı, hani sonu evlilik olunca hata olarak kalmıyoe
@justlookin5 o zaman ben ayrılıcam
@justlookin5 evet benim kız arkadaşımda tam öyle yani kesin o bahsettiğin gibi bir şey olmuştur
@justlookin5 mesela dediğin kişiyi az buz tahmin ediyorum gerçekten
@justlookin5 kapalı muhafakardı dimi
kapalı değildi ama muhafazakar milliyetçi bi ailesi vardı köylülerdi işte
Sayaç yok kardeşim bilemezsin
Anlasan ne yapcan
Ayrılcam
Niye
Müneccim kardeşim yemediğin sürece hayır
Yok ya zor
Sor söyler
zor zor