bir sevgilim oldu bugüne kadar 6 yıl falan sürdü 4. yılında ilişkiye girme de oldu yani demek istediğim tamam bu kişiyi unutayım başkasına gideyim de gitsem gittiğim yerde kabul göreceğimi bilsem gerçekten giderim arkama bakmam ama beni kabul etmezler diye hep aynı kişiye dönüyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar canım.
Öncelikle eski erkek arkadaşını kafandan beyninden çevrenden at, uzaklaştır. Sana ulasabiliceği tüm mecraları sil. Sosyal meyda kullanma bir süre numaranı değiştir imkanın varsa il ilçe değiştir. O adamdan ve etkisinden kurtul. Bence senin en önemli problemin bu. Onu bir seçenek ya da kapı olarak görmemelisin.
Diğer konuya gelirsek herkesin geçmişi çok temiz değil. Bu gizlenip saklacicak ört pas edilecek bir şey de değil.
Başka bir erkekle görüşmeye başladığında ilişkinin ilk zamanlarında karşındaki kişiye durumdan bahset.
Senden önce ilişkim vardı duymak bilmek istersen bahsedeyim de. Sonra isterse ayrıntı vermeden yüzeysel bir şekilde anlat. bır takım olaylar yaşandı ve bitti... Eski şeylerdi ben hepsini unuttum sildim...
Nihayetinda adaminda bilmesi gerekebilir, sonradan öğrenirse coook daha kötü olur her şey03 Yorumla
Soran+1 yılohoo başta bunu duyan erkek evlilik zaten düşünmez, ben ex'ime döneyim yavaştan en iyisi :D
Cevap sahibi+1 yılSana edilecek tek bir laf yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılEx in e dön sana istediğini o verir
En İyi Cevaplar
+1 yılMantıksız. Eski sevgilin sen bakireain diye mi seninle beraber oldu ya da bunu sana sordu mu bi kriter miydi? 2023 yılındayız artık bekaret çok önemli bir şey değil sen kafanda çok büyütüyorsun. Eğer yeni sevgilin sorun ediyorsa da diktirirsin olur biter sonuçta burada dini bir vicdan azabı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılbak sen bile diyorsun önemsiz olsa bugüne kadar diktirme muhabbetleri kalmazdı lafta önemsiz diyorlar ama önemli yani ayrıca diktirsem ne olacak ki ilişkimin ne kadar sürdüğünü söyleyince zaten belki bakire olsam da içlerine sinmicek sadece bakire değilim diye demiyorum bunu geçmişimi komple sorun eder 6 yıllık ilişki falan derler vs
- +1 yıl
Diktirme senin gibi insanlar için değil sadece bazen psikolojik olaral da diktirmek isteyen oluyor. 6 yıllık bir ilişki evet bakire olmadığını düşündürebilir ama zaten bu mentalitedeki bir adamla beraber olmak ister misin önce bunu sor kendine. Seni sen olduğun için kabul edip geçmişin beni ilgilendirmiyor demeli. Belkide ayrılmamak için içten içe sen bunu kendine bahane ediyorsundur. Benimde önceki ilişkim 4 yıl sürmüştü bizde yaşayabildiğimiz her şeyi yaşadım onunla. şu an ikimizinde farklı hayatları var. Ben 1 senedir yeni bir ilişki içerisindeyim ve inan daha tecribeliyim. O 4 yılın getirmiş olduğu bazı alışkanlıklar korkular silindi gitti.
Seni bir diğer korkuyan şey benve6 birini bulamamak. Yani hazırı varken yeniaini arayıp bulmak, tanışmak bir şeyler yaşamakda zor geliyor inan anlıyorum ama 6 yılın zaten gitmiş bir 6 yıl daha kaybetmek sana hiçbir şey kazandırmaz inan bana. boş ver çek ve kendine odaklan. - +1 yıl
Ya bu çok kötü bir seyyyy benim için.
Benim daha önce hiç ilişkim olmada hatta opusmedim bile. İlk sevgilim yani kocam oldu 😂
Sevgililik zamanı bana sordu, anlatmak istediğin ya da bilmem gereken bir şey var mı diye😂😂😂 bende saf gibi çocukluk maceralarimdan bahsediyorum. Falan filan konuştuk bende bir şey olmadığını halk tabiriyle tertemiz olduğumu anladı.
Ben ona sordum, senin sevgilin vs oldu mu diye
Biraz bahsetti, uzun yıllar sevgili kaldıklarını söyledi ben çok bozuldum üzüldüm ama dinlemek istemedim.
Bana dediki hepsi eskide kaldı gençlikte cahillikti şu an aklımda hayalimde kimse yok gibi şeyler söyledi.
Sonra ben dedim ki, benim de geçmişim senin ki gibi olsaydı (enisteniz affetmemis zamaninda ben düğüne bir ay kala bı yabancıdan öğrendim. Bu zamana kadar hiç sormadım arastirmadim) beni yine kabul eder miydin?
Duraksadı zor olurdu güven problemi olurdu ama yine de seviyorum isterim dedi.
Bu kadar anlattım çünkü erkek ya da kadın fark etmiyor herkes karşısındaki temiz olsun istiyor - +1 yıl
Ben mesela bazen kendime kızıyorum s. KS yaparken aklıma geliyor nasıl bu kadar iyi nerede öğrendi ya da kimleri becerdi gibisinden inan çok canım sıkılıyor
Diyorum bu adam senin dengin değil o kirli pis teşhirci diyorum kendi kendimi dolduruyorum.
Hatta bu gün şey dedi. İstesem sana hiç anlatmazdim bilmezdin ama ben öyle mutlu olamazdım şeffaf olmalıyız iyi kötü nebolma bilmeliyiz der.
Ya ama kocam çok iyi birisi beni seviyor asla eskilerin lafı açılmıyor bir aylık evliyiz. Ben başta kabul ettim pişman değilim. Geçmişi kötü olanlarda mutlu olabiliyor. Önemli olan karşındakine o güveni verebilmen. Umarım sende çok mutlu olursun
Soran+1 yıl@MirGabriel ohoooooooooooooooo bu geçmiş, temizlik kelimelerinden bile psikolojim bozuldu benim. kimseyle konuşasım gelmiyor konu geçmişe temizliğe klişe laflara gelecek diye sürekli geçmiş temizlik geçmiş temizlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıldigerleri cok mu namuslu sence digerlerinin de gecmisni sen sorgula senin gibi bir gecmisi olana git
04 Yorumla
Soran+1 yılemin ol anal yapıp bakireyim diyenler değerli oluyor ayrıca altta bi hadsiz bana demişki sen başkasıyla evlensen çocuğun olsa bile eski sevgilin çağırsa gidersin sevişirsin. şu an çağırıyor gitmiyorum çocuğum olunca neden gidiyim neden bu kafa ben anlamıyorum
- +1 yıl
o soyle benim bir kiz arkadasim var o da boyle eski sevgilisinden kopamiyor o da diyor evlensem cqgirsa giderim cok seviyorum falan diyor onun disinda evet dedigin gibi anal yqpip bqkireyim diyenler var dqha degerli goruluyor olabilir ama onlar umursamiyor hayati, insanlari, toplum baskisini vs
Soran+1 yılben severken bile gitmedim ona istediğim şeyi vermicek hayal kirikligi olacak diye düşünüp. çünkü ayrılan oydu. ayrıldık hala seviyordum ona rağmen çağırdı gitmedim neden evlenince hatta çocuğum olunca gideyim, neyse. beni asıl düşündüren şey onunlayken kafam rahattı çünkü geçmişimde kimse yoktu o da bunu biliyordu. şimdi yeni ilişkide geçmiş meselesi olacak. karşı tarafa bunu anlatsan olmaz anlatmasan olmaz olacak. bu karmaşayla uğraşmaktansa eskiye dönmek daha kolayıma geliyor, başkasına geçmişimi anlatmaktansa bekaret muhabbetleriyle uğraşmaktansa
- +1 yıl
bekaret durumu cok kalmadi ya bak ben ornegin bakir bir bireyim ama karsima biri ciksa ve bakire olmasa bile sevgiliyiz sonucta evlilik dusunmuyorsan gecmisini dert etmem bende iliskiye girerim ilkleri belki hayal ettigim gibi benim gibi ilk olacak biriyle yasamam ama karsimdaki kisiyide yargilamam bunun icin ama bu durum sevgililigin otesine gecerse o zaman iste karsindaki kisinin guven verip vermemesi sevmesi gibi konulara girer bana ne kadar bagli olursa onunla evlilige o kadar hazir olurum ama guvensizlik olursa birakirim
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sanki tek bakire olmayan kiz sensin. Mantiksiz bu dusuncen artik eskisi gibi takilmiyolar buna
06 Yorumla
Soran+1 yıllafta herkes artık bekaret önemli değil diyor ama şu an biriylle flört etsem sevgili olsam bakire değilim desem o saatten sonra evlilik teklifi hayal olmayacak mı
Soran+1 yılal işte diktir demenden belli insanların buna önem verdiği. önemsiz falan değil. ayrıca neyi diktiricem ben? ilk ilişkimde kanama olmadı ki
Soran+1 yılyani geçmiş önemli işte çoğunluk önem veiyor ben önemsemem diyenler hep sanaldakiler
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yahu neden kabul etmesin sende varya ne alakası var her şey o zar mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılkabul göreceğimi bilsem arkama gönül rahatlığıyla bakmam ama şimdi ondan başkası kabul etmicek gibi geliyor gerçi onunla da olmadı ama
- +1 yıl
Yanlış düşünce ben mesala takmam sonuçta benimle olsan sen şu an bana sadiksan sorun etmem geçmişi bende yaşadım çünkü herşeyi ne yani hiç yaşamamış birini mi bekleyim
Soran+1 yılsanalda insanlar böyle diyor da gerçek hayata adim atmaya korkuyoru
- +1 yıl
Hiç de öyle değil yanlışın nerde yaşıyorsun ya sen? Dağın basinda değil heralde her haltı yiyip sonra bakire kız arayan erkek sana doğru kişi değil zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen karısı olmuşun zaten onun ama onla hayatın iyi mi olacak
014 Yorumla
Soran+1 yılkarısı olmak ne alaka
Cevap sahibi+1 yılAltına yatmışın bile seni alıpta kim çocuklarına Ana yapacak
Cevap sahibi+1 yılVe emin ol sen başkasıyla evlensen bile çocuğunda olsa o eski kardeşim çağırsa ona yine gidersin yatmak için
Soran+1 yılşu an çağırıyor gitmiyorum?
Cevap sahibi+1 yılİşin özeti kendini kullandırma böyle tiplere konuşman bile çok mantıklı takma kafana her şey çok güzel olacak
Soran+1 yılbir az önce yazdıklarına bak bir de şimdi yazdıklarına
Cevap sahibi+1 yılBiraz sert giriş yaptım kabul ama onla hayatını mahvetme özür
Soran+1 yılmahvettiğim yok ayrıldıktan sonra haftalarca yazdı aradı görüşmek istedi ama ben istemedim çünkü ayrılan oydu. sevmeme rağmen gitmedim. konuştuğum biri bile yoktu. buna rağmen sen kalkmış diyorsun ki çocuğun olsa bile ona gidersin. çocuğum yokken konuştuğum kimse yokken ayrılık daha tazeyken severken bile gitmedim. ben cinselliği de kullansın beni sevsin diye yaşamadım artık ilişkinin daha yetişkin ilişkisi olduğunu hissetmek istiyordum 24 yaşıma gelmiştim evlilik olsa bile herhalde yakin zamanda olmayacak gibi geldi ve hazırım diyip yaşadım. mesele zevk olsa sekse gerek yok millet anal oral yapıyor bakireyim diyor.
Cevap sahibi+1 yılSeni sevse terketmezdi alacağını almış senden senle evlenmezdi zaten kendi önüne geleceğine bak bu saatten sonra ayrılan kendi cinsellik için çağırıyor ne karekter var millette Abaza bulamamış mı yatacak birini kendine
Soran+1 yılbenim arkadaşım eski sevgilisiyle evlendi 5 yil ayrı kaldilar :D yatmışlardı da. neyse demek istediğim geleceğine bak diyorsun ya geleceğim var mı sen kendin dedin kimse seni eşi yapmaz çocuk yapmaz senden falan. eee yalnız yaşamaya mı alıştırcam kendimi?
Cevap sahibi+1 yılSaçmala yav😅 öylesine dedim kızlar ilişki konusunda çok saflar daha iyiler hep ondan kaybediyor az kurnaz olun evliliğe gelince seni çok isteyende olur istemeyende🙄
Soran+1 yıleski sevgilim benden tam olarak ayrılmadı bile. yani ayrılalım görüşmek istemiyorum bile diyemedi beni biraz birak vs dedi. 14 yaşından beri tanışıyoruz bugüne kadar tek birbirimizi gördük işler ciddiye bindikçe zorlanıyorum hayatı kaçırıyor gibi hissediyorum falan dedi. hani takılmak istiyor bi süre bana da sürekli yaziyor ben sana hep yazicam unutamicaksin bu şekilde falan diyor. biz yine zamani gelince birlikte olucaz diyor. ama diyorum ki ben oturup onu da beklemiyorum, ama yeni biri çıkarsa onunla bu geçmiş muhabbetleri olacak diye sırf bu muhabbet psikolojimi bozmasın diye yeni biriyle de tanışamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrılalım demez zaten kurnazlık yapıyor elinin altında görüyor seni, iş ciddiye bindikçe kaçar evlilik var işin içinde
Soran+1 yılkarıya kiza doymama muhabbeti olamaz mi bu
+1 yılOda bundna faydalaniyor iste
09 Yorumla
Soran+1 yılona da dönmüyorum onun faydalandığı bi şey yok.
- +1 yıl
Ozaman sen arafda veklemede kal 😂
Soran+1 yılbeni kabul eden istediğim gibi biri olsa inan arkama bakmicam
- +1 yıl
Niye etmesin eksin ne var her kez sevgili yapiyor iliski yasiyor anlasamiyor ayriliyor bosaniyor bosanan evleniyor hayat devam ediyor yani bende senin gibiyim ciddi biri ciksa hemen nikahi kiyar hayatima devam ederim
- +1 yıl
Takipleselimi ne dersin
- +1 yıl
Bir iliskide somurtkan olmucak sabah uyaninca ilk akla gelen ben olmaliyim cunku benim ruhum oysa onun ben yani ben sen sen ben misali🥰
Soran+1 yılöyle olmuyor işte herkesin ilişkisi oluyor da onlar oral anal yapıyorlar sonra da cinsellik yaşamadım bakireyim diyorlar bi sonrakine. kızların klasik yalanıdır "sadece öpüştüm ben" vs. ya da diktirenler var. benim diktirecek bir şeyim de yok ilk ilişkimde ve sonrakilerde kan gelmedi benim. ayrıca bakire kalmış olsaydım dahi bunu bi erkek söyledi deid ki bu adamı 12 yıldır tanıyorsun hayatına bu kadar etki etmiş sence bundan sonra bi erkekle ilişkiye başlasan ona haksızlık olmaz mı falan. erkekler böyle düşünüyor demekki çok uzun süre çıkmış bakire olsa bile aklı hala ondadır falan.
- +1 yıl
Bumu yani bakirelikmi umursamam ki iliskide sevgi onemli bizde yaptik yani erkek de belli ediyormu yok kizlar takmamali erkek iccin ihtiyac sa kadin icinde aynidir takma olur mu
- +1 yıl
Ozelden konusa bilirmiyiz bu konulari
Seni alırsa iyi almassa bana gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılsaçma düşünüyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Takıntı haline getirmişsin
00 Yorumla
+1 yılMantıksız.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Herkes "hayattaki tek erkek o mu" diyor ama başkasına gitsem o da geçmişimi sorun eder diye hep eski sevgilime dönüyorum mantıksız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat