Hadi yaktım çıranızı cevap verin bakalım. Ben kendi adıma konuşayım. Manit mevzusuna takılmam çünkü benim de oldu. Ama cinsel birliktelik yaşayan birileriyle olmam mesela. Böyle düşününce de hiç sevgilisi olmayanlar da beni istemez gibi geliyor.🙄

Hadi yaktım çıranızı cevap verin bakalım. Ben kendi adıma konuşayım. Manit mevzusuna takılmam çünkü benim de oldu. Ama cinsel birliktelik yaşayan birileriyle olmam mesela. Böyle düşününce de hiç sevgilisi olmayanlar da beni istemez gibi geliyor.🙄

Hayır ben sevgilisi olan birine bakmam bile. öyle karaktersiz değilim. ama önceden sevgilisi olmuş ayrılmışsa evet hatta evlenip boşanmış çocuğu olan bir kadınla da evlenirim aşıksam
Yia barış ben mi yanlış yazdım? Sevgili olan derken bitmiş bir ilişkiyi kast ettim. Herkes başka türlü iki kişiyi idare edecek şekilde anlamış.😓
Daha önce sevgilisi olanlar yazabilirdin ponçik :/ ama olsun boş ver :D
Düşünür
Cevap
2Cevap
sevgilisi olan biri ile ciddi düşünmek sadece hayaldir.
Seninleyken sevgilisi olduğunu mu sanıyorsun? Onu kast etmedim
Sevgili yapmamış biri sevgili yapmış birine ciddi gözle bakar mı demek istedim ama
Senin söylediğinden benim anladığım şey şu "hala hayatında biri varken ciddi düşünür müsün?" Ama ben sadece geçmişte olanlardan bahsediyorum.
Hahah çok kötüsün ya 😂 sen yanlış anladıysan benim suçum ne?
Pehh gördük az önce 😂
Ortada bir ispat olsaydı bunu da yazmazdın😂
Sevgilisi olanla nie ciddi düşüncem canım miyim
Belki evet😂
Yoo belki verir die düşünürüm belki 🤪😋😋😋
O zaman (nah)🚫 verir diyelim mi?😂
Belli olmaz o belki fantezi ister 🤪🤔
İstemez istemez edeplidir o😂
Sanki her kes edeplide 😅🤔 biri Hazar çıkar yaa 😐
Milleti o paylaştığın mayolu pp ile eleştiremezsin.😂
Yaa ne alaka denize gittim hatıra olsun die çekindim kalmış Pp de 😓
Sus konuşma terbiyesiz. Birde açıklama yapıyor😂
Sende gomuyorsun iyice yaa off tamam yeter konuneydi😅
Manita yapmamış biri olup yapan biriyle birlikte ciddi düşünür müsün?
Düşünurum tabi yaa nie dusunmeyim belki çok tatlıdır😅
Seni fettan😂 az değilsin. Sevdim seni pikaççu duruma göre cevabın değişebiliyor.😏
😅😅 yaa ne komik kızsın bende seni sevdim sohbetin güzel mis kendin de tatlı olsan bari 🤪😅
Cevapların dan belli zaten 😅 tipinin altında mahsum gorunen cadı var dir kesin 😅🤪
Hadi surdan 👉 kendini göster cicili bicili kız 😅 az merak ettim 🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?