Evet beyler eşinizi sevgilinizi neden aldatıyorsunuz ayrıca biriyle tanıştım 32 yaşında bana bekarım demişti onunla sadece bir akşam gezdik dolaştık güzel bir akşam geçirdik ama cinsellik olmadı daha ilk günden bunu yapmazdım zaten ben sevgili olacağımizi düşünmüştüm benim numarami aldı sonra beni aramadı araştırdim evlimiymiş kara kara düşünüyordum nie aramadi die adam evli çıktı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İstediğini alamıyorsa olabilir
Evet o gün yapsaydı kaçıp gidecekti ama olmayınca başkalarina gitmiştir begenmemiste olabilir
Önemli olan senin ne istediğin
Yani ne yalan söyleyeyim bende onu istemiştim ama evli çıktı hatta beni aramadı falan die çok üzülmüştüm
Yorumsuz
Ne yorumsuz ben bir şey yapmadım
Ne istediğini bilmemen için yorumsuz malûm aşk girerse işin içine dil susar gönül konuşur
Evet ama bunun günahını alamam sonucda o evli vebal bu
Ama biraz da erkeğin açısından bakmak gerekiyor sadece aldatıyor die saldırmak yargılamak doğru değil
Kesinlikle acaba ne yaşıyor evliliginde
Yani bu kişi almanyada yaşıyor yani isteği kadına ulaşabilir yani karısının çirkin olduğunu düşünmüyorum ama benim fikrim evlilikte erkek cinselliği sınırsiz yaşamalı bence aldatmanın sebebi cinsellik büyük ölçüde daha sonra huzur başbaşa vakit geçirmek kaçış olabilir
Bende sinirsizliktan yanayım ama gel gör ki günümüzde öyle insanı bulmak çok zor oda muhtemelen bu tarz biseyden dolayı bisyeler yapmış olabilir
Ve evli olduğunu asla elli etmiyor demekki defalarca yapmış bunun sebebi farklı tadlar almak istemesi olabilir o kadından hevesini aldı ona herşeyi yaptı artık tat almıyor ondan demekki ama boşanmıyorda yani bu tipler hep aldatıyor ama evliliği devam ediyor
Eşi de biliyor o zaman
Aynen anlamıştir illaki bu kaçıncı dir nasıl gururuna yediriyor hayır ama adamın karısının anlamasindam korkmasaydi bana numarasıni verirdi beni aramamak için benimkini aldı kendininkini vermedi
Kendince korumaya çalışıyor
Aynen ya da kız arkadaşı var yani ciddi ilişkisi
Anlamıyorum öyle insanlar i ne istiyorlar hayattan
Zevk işte seks başka ne olacak stres atma güzel vakit geçirmek evden bunalip
Yani başka ne olacak heyecan
Karısı çirkindir veya kötüdür.
Sanmıyorum yaa başka sebebi olmalı başta tad istiyor erkekler bence yoksa çok güzel karisi olanlar da aldatıyor
Şerefli olmaktan vazgeçmiştir
Onları geç bence başka tad arıyor bence
Erkeklerin aşkları, yatağa atıncaya kadardır.
Benimle o gün şevisseydi tamam di yani onun için ertesi günde aramadı tabi gerçi aldatıp karısına çaktırmayan bir sürü erkek var belki de beni beğenmemiştir ama ben zaten kabul etmezdim evli birini
Aynı işyerinde çalıştığı bir erkekle nişanlanıp hemen dokuz günlük bayram tatiline giden kadın, tatil dönüşü adamın evli ve üç çocuklu olduğunu öğrendi.
Nişanlanana Kadar anlamamış yaniii sen ciddimisin bence kız saf Biraz da
Farklı birimlerde farklı katlarda çalışıyorlarmış, kız orada işe başladıktan bir ay sonra yaşanmış bu, aile içinde nişan yapmış, ertesi gün de dokuz günlük bayram tatiline gitmişler.
1 aydir tanıştığı adamla nişanlanirsa olacaği bu
İnsanlar, artık elde etmek için mükemmel rol yapıyorlar. Ağır stres altında test etmeden güvenmemek gerekiyor.
Aynen ben evli olduğunu hiç anlamadım gayet iyi davrandi ayrılirken sarıldı öptü hem de 2 kez sarıldı
Demek ki, profesyoneller artık yalan söylemekte. Yoğun ilgi ve sevgiden dolayı da insanlar, şüpheye düşmüyorlar.
Buda demek oluyor ki defalarca aldatmış ki bu kadar gözü açık ve gizliyor zaten gözünden hiçbir şey kaçmıyordu yanyana otururken ben gözüne bakamıyordum yani biraz utanıyordum bana gözüme bak dedi
Ne yazık profesyonel yalancı/dolandırıcı/aldatan tipler böyledir. Kendilerinden o kadar emin davranırlar ki, sen yüzde 100 doğruluğundan emin olduğu konuda bile kendinden şüpheye düşersin.
Peki nie aldatıyor biraz da erkeğin açısından bakmak gerekmiyormu
İşin açıkçası, mobil iletişimin bu kadar yoğun yaşandığı ve sosyal medya üzerinden tanışma fırsatının geniş olduğu dikkate alındığında, geniş bir pazar söz konusu. Cins ayrımı olmaksızın arayışta olan herkes, sahte maskelerle burada birilerini etkilemeye veya elde etmeye çalışıyor. Ancak görünen o ki, erkekler elde etmek için her tür yalana başvurmaktan geri de kalmıyor. Ve aşkı da yatağa atıncaya kadardır.
Kadınların aşkı neden yatağa atınca ya kadar değil erkekler sevişince nie her şey bitiyor
Aslında uzun zamandır erkeklerin övündüğü kabarık liste ve skor silahını, 2000'li yılların başından itibaren kadınlar da kullanmaya başladı. İlişkide duyguyu daima ön planda tutan kadınların bazıları, erkekler gibi kabarık liste peşine düştüler. İlişkide erkekler, gençlik ve güzellik ararken, kadınlar ise güç, kariyer ve statü arıyordu. Böylece alan memnun satan memnun durumu başladı. Erkekler maddi kayıp verirken kadınların verdiği bedel ise maneviydi ve bedeniydi. Şimdi kadınlar da çıtayı yükseltti ve onlar da artık kendilerinden küçükleri cinsel tatmin için kullanırken, sugardadyleri de bankamatik kartı gibi...
Anladım olabilir ama o kadar iyiydiki Taksim'de dilenen çocuklara para verdi çocukların dilenmesine dayanamıyorum dedi ama benim bazı şeylerden amacının cinsellik olduğunu anlamam gerekiyor du dondurma yedik ne güzel yiyorsun ben nie öyle yiyemiyorum dedi
Dondurma ile gizli niyetini duyurmaya çalışmış sana. O tek başına olsa, Taksim'deki o çocuğa asla para vermezdi. Sana kendini merhametli göstermiş. Senin de yelkenleri suya indirmeni sağlamış.
Kesinlikle ayrılırken de 2 kere sarıldı atanacaksin sakın üzülme dedi ben sınav için İstanbuldaydim grsrz kendine iyi bak dedim bende gidiş o gidiş hiç öyle aramayacak gibi de durmuyor du
O İstanbul'da yaşıyor, sen başka şehirden mi gittin?
O Almanya'da yaşıyor ben başka şehirden İstanbul'a gittim sınava girmek için o arada tanıştık birgün beraber olduk sadece
Sadece bir günü birlikte geçirdiniz. Nasıl tanıştınız, sosyal medyadan mı yoksa şehirde bir karşılaşma mı?
Şehirde karşılaştık şöyle oldu gitmişken İstanbul'u gezeyim dedim galata kulesinin orada gezerken 2 genç yanımiza geldi Galata girişini sordu o arada gülcü geldi gül satmaya çalışti en sonunda sattı onlarda aldı sonra dolaşmaya başladık oturduk sohbet ettik ben aslen kayseriliyim onlarda Kayseriliymis sonra ayrı ayrı gezdik dondurma falan yedik sonra geri bir araya geldik arkadaşım öpüşmüştu ruj dudağına dağılmış el ele geldiler zaten sonra sizi eve bırakalım dediler ben yok dedim sonra biraz arabayı aradık nereye Park ettilerse bulamadık onlarda yabancı çünkü öyle vakit geçti sonra ben biz gidelim dedim gel bir sarılayim dedi sarıldık yanaklarımı öptü sonra bı daha sarılalım dedi sarıldık ordada kulağıma üzülme sakın atanacaksin dedi masada numarami istedi ben ilk günden vermek istemedim siz verin dedim bana yurt dışı arayamassin dediler o yüzden numarasıni verdi ama ayrıldıktan sonra aramadilar olay bu
Keyifli bir İstanbul günü diyelim... Sen numaranı vermediysen, o nasıl seni arayacaktı?
Hayır bak masada ister gibi oldu ben vermedim ama siz verin dedim bana dedilerki sen yurtdışında arayamassin diyip onlarda kendininkini vermedi orada hemen vermezmiydi biraz araştırdim megersem Watsaptan konuşabilirmisiz ben bilmiyordum o iyi niyetli olsaydı orada verirdi hemen al Watsaptan yaz derdi ayrıca arkadaşim kendiyle arkadaş olana verdi zaten o aramadı bu ikisi kardeş zaten aratacak olsalar arkadaşim numarasıni verdi ararlardi
Anladım, arkadaşın verdiği halde aramadı. Önümüzdeki günlerde belki arar, yeniden ülkeye geleceği zaman haber verir.
Burçlarınız neydi?
Yok ya bu olaya 3 ay oldu aramaz artık ne aramasi ben çok kırıldım zaten o gün her şey o kadar güzeldiki çok güzel eğlendik 4 saat falan beraber vakit geçirdik sonra hiçbir şey yaşanmamis gibi konuşmadık arkadaşim dediki bizimle vakitlerini doldurdular kullandılar gittiler dedi iyi ki otele falan gitmedik yoksa tümden kullanılmış olacaktık onlarda seks yapıp kaçacakti kafayı bozardim herhalde ben yengeçim
Sadece birkaç saatlik zaman geçirmeye bile bu kadar beklenti içine girmişken ilişki yaşasaydın derin bunalıma girerdin. Belki böylesi senin için de arkadaşın için de daha iyi olmuştur.
Aynen ama burada sadece beklenti duygusu yok insan anlam veremiyor yani nie yaptığına evli olup olmadığını tam bilmiyorum ki bütün anlattıklerim o evlidir dedi gözümle gördüğüm bir şey yok ayrıca kullanılıp atılma duygusu var tek beklentiye girme değil ayrıca belirsizlik var yani inanın yüzüme istemiyorum dese bu kadar kafaya takmazdim herhalde
Bu arada, şunu da unutma. Batılı toplumlarda tek gecelik ilişkiler de oldukça yaygındır ve bu artık bizde de "onenight" olarak sıkça yaşanmaktadır. Güzel bir gün ve gecenin ardından herkes yoluna devam ediyor, üstelik hiçbir şey yaşanmamış gibi. Bu erkekler için mümkün, ama kadınlar düşünemeden edemiyorlar.
Evet bana direk gelip kazma gibi hadi sevişelim diyecek hâli yoktu ama işte o anları yaşarken duygusal bir şey hissettiğini sanıyorsun mesela yürürken belimi tutup kendine çekti gel böyle yürüyelim dedi dondurmayı yedik çöpe atacam dedi ver ben atarım orada erkek var dedi 😅 böyle biraz Türk aile yapısına da bağlı kalmışlar yani
Ne Avrupalı olmuş ne de Türk kalabilmiş 🤣. Orada zaten kadın erkek ayrımı olmaksızın beğenen beğendiğini ve niyetini açıkça söylüyor. Kimse yatmak için aşık rolü oynamıyor.
Yok ya her şey tesadüfen oldu tanışma konuşma etkileme Zaten arkadaşim öpüşmüş canım bir geldiler el ele ben o kadar ucuz değilim
Arkadaşının burcu neydi, haritalarınıza bakmak gerek. Onu bu kadar hızlı yaşamaya, seni de hem kendini kontrol edip hem de beklenti içine girmeye iten neydi?
Benimki yengeç onunki akrep nie beklentiye girdiğimi anlattım acaba beni aramak istedimi ulaşmadimi sonuçda kardeşi aramamis olabilir o bana ulaşamadımi acaba Instagramim var ama onlar biz kapattık dedi ama sadece adımı biliyor soyadımi bilmiyor sizce bilerek mi ulaşmadı yoksa ulaşamadımi
Bence bulmak gibi niyeti olsaydı çoktan seni bulurdu. Onlar sizinle bir gecelik ilişki yaşamak istediler, ama o da olmadı. Akrep yine de elini çabuk tutup öpüşmüş. Eğer öyle bir niyetleri olsaydı, zaten önce arkadaşını bulurlardı. Ayrıca adamlar tekrar gelse yine İstanbul'da takılacakları için oradan nasıl buluruz diye düşünmüşlerdir. Sizleri davet etse, uçak parası, otel parası, bir sürü Euro harcayacak. O nedenle as masraflı olacakları seçmek için sizleri aramadılar bence.
Duygusal birşeyler hissetmediler diorsun yani🙄 doğru tabi masraflı olur akrepde çok etkilendi ilk bir jac hafta ama şöyle bir şey var cuma günüydu biz beraberken ne zaman gideceksiniz dedim pazartesi demişti yani daha 2 gün vardı ayruca masada sohbet ederken Almanya ya gelirseniz vize işlemlerinize yardımcı oluruz dediler demekki kandırmak içinmiş bide bunlarla aynı yerliyiz hemşeri hemşeriyi gurbette... die bir laf var🤣
Kayserili değil mi, eşeğini boyayıp babasına satar 🤣🤣 Kadınların en kolay düştüğü tuzak, aşığım seninle evleneciğim vaadi ile evlilik konusunda bir beklentisi olmayanın da mutlaka yurt dışı vize kolaylığı onu cezbeder. Adlarını almış mıydın, hangi şehirdelermiş Almanya'da. Takip eder misin beni?
İsimlerini öğrendik bide küçük inşaat firmalaru var ama hiçbir yerde bulamadik Instagram dan falan asla çıkmıyorlar Kayserinik yerlileriymis
Bana yaz onları bulmaya çalışayım sana.
Nasıl bulacaksınız
Önce Alman sitelerinden ararım, sonra da sosyal medyadan. Ad soyadlarını doğru vermişlerse tabii.
Soyisimlerini bilmiyorum dedimya ayrıca arama motorlari global alman sitesi die bir şey var mı ki
Arama motoru küresel, ama senin olduğun dil ve bölgedekilere öncelik veriyor. Soyadlarını bilmemek eksiklik, şirketin adı bilinse oradan da bulanabilir.
Google ayarlardan arama bölgesini Almanya yaptım Almanya 16 eyalet var 80 tane şehir eyaletleri ayrı şehirleri ayrı şekilde arama motorunda inşaat firmasıyla birlikte aradım 30 tane falan çıktı bunlari tek tek telefonla ariycam tek yol bu sanırım inşaat firmasınin adından bulursam bulurum diğer türlü imkansiz
Neden bu kadar çok takıntı hale getirdin ki? Tek gecelik ilişki yaşayıp bırakmayı düşünecek birini bulsan ne işine yarayacak? Adam isterse çoktan bulurdu sizleri. Akrep nasıl olsa iletişim bilgilerini vermiş.
Yok sen dedinya bulmana yardım ederim falan dedinya ben zaten bütün yolları denediğimi söylemek için yazdım ararmiyim aramazmiyim bilmiyorum belki ters bir şey söylemez ama belki aramam zaten beni kullanmaya çalıştığını düşündükçe sinirlerim bozuluyor yani aramak illa bir şey beklemek anlamda değil 2 citf lafim var sadece bize yapılan bu saygısızliga
Çok da takılma, çünkü Alman kültüründe geceyi birlikte geçirdiğin kişiye sabah ayrıldıktan sonra öğle karşılaşırken selam vermezsen bile dert etmez. O kültür böyle. Hatta öyle ki sevgili olanlar, birlikte yaşayanlar bile yedikleri yemeklerin, içtikleri içkinin parasını ayrı ayrı öder. Alman usulü diye duymuşsundur. Bulup da kendini üzme. Adamlar size vaatte bulunmamışlar. Vize işini de geçeyi birlikte geçirmek için kullanmışlardır.
Aynen yani şimdi bulsam belki de hani reddedecek kibarca bide arkama düşmüş diycek alman usulü duydum bilinç altımda şu zoruma gitti aslında ben güzel bir kızım yani herkes söyler öyle lafta değil yani hatta ajansa başvur diyenler bile oldu böyle bir muamele görmek zoruma gitti sen kim oluyorsun da beni yok sayıyorsun vaad derken ne vaadde bulunabilirdiki zaten bu konuyla ilgili aklıma bir ihtimal geliyor acaba arkadaşima mesaj attida bana mı söylemedi sonra da gidip benim hakkımda kötü şeyler söyleyip benim iletişimimi kesip kendimi konuşuyor bu ihitmal beni düşündürüyor ama onları bulabilecek birini bulduk ona yaz dedi baya bir öyle olsa bulmamdsn korkardı
Kuşkulandığın şeyler de yaşanmış olabilir elbette, ama kimsenin günahını almam. Haritasını görmüş olsaydım, öyle bir özelliği olup olmadığını bilir ya da tahmin ederdim. Bence tepki göstermek için oldukça geç kalınmış bir olay bu. Bulduğunda sert tepkiyle de karşılaşabilirsin. Adres sorduk, oturduk birkaç saat geçirdik, herkes yoluna gitti. Beni arayıp neden rahatsız ediyorsun, sana bir vaatte mi bulundum diye sorabilir. O zaman verecek yanıtın olmaz.
Beni takip eder misin lütfen?
Ne haritası anlamadim? Ben Zaten bayadir arıyordum e tâbi Türkiye olmayınca hemen bulamıyorsun aynen dediğin gibi olursa çok zoruma gider ki zaten benim hissettiklerimi hisseseydi beni bulurdu umrunda bile olmamış
Doğum haritası (astroloji). İnan bana hiç akıllarına bile gelmezsiniz. O kadar çok seçenek var ki... Eğer bir şeyler yaşamış olsaydınız ve bundan da çok memnun kalmış olsalardı, hadi neyse belki geldiklerinde tekrar ararlardı.
Zaten yılda bir kere geliyorlarmis tabi seçenek çok Biraz da arkadaşim yüzünden oldu daha ilk tanıştığımız da hemen arabaya binmeyi kabul etti ben etmedim yürümeye başladık ben sevgili olarak düşünürüm gecelik düşünmem ki otele gitsek bile onlar yapıp bir gidip içecek alalım falan filan diyip kaçarlardi biraz da arkadaşim şey yaptı ya ilk ayrıldığımız da saat 1mi 2 miydi neydi metro bekliyoruz dedi ki ilk anda bizi arayan olmadı aramayacaklar dedi onlar vaktini doldurdu gitti dedi bu maziye gömülecek yıllar geçecek dedi olayın etkisiyle üzüldüm yani o anda yani tabi ne olursa olsun bir hatıra diyorum benim için o kadar
Kötü bir anı olmuş ve bundan ders çıkarman da gerek. Her arkadaşla yoldaşlık yapmamak gerek.
Ya tabi o çok kafasına takmadı zaten ben biraz kötü olmuştum ders çıkarmaz olurmuyum tecrübe oldu ben tek başıma olsam böyle bir şey yaşanmazdı zaten inmi cinmi asla güvenip oturmazdim ama işte her şey çok hızlı oldu güller falan alındı derken yürüdük zaten benle gezen şey diordu çok tedirginsin az konuşuyorsun hayatı ciddiye alıyorsun dedi ama iyi bir şey falan dedi hatta bir arada biz it kopuk falan değiliz dedi hatta ilk galata kulesinin orada gülleri aldılar biz dedi kulenin yukarısına çıkıp geliyoruz diyip giderken biz gidince kaçmayın dedi arkadaşim Kürt ona dediki sen kürtsün sözünde durursun bak kaçmayın dedi gittiler 2 dk gelip vazgeçtik yukarı çıkmıycaz dediler düşünün yani 5 para etmez karakteriyle bide insanlık dersi veriyor bize öyle diyip kendileri numara alıp ortadan kayboldu ya Zaten çok uyanıkti onlar uzaktan bizi gözlerine kestirmiş te olabilirler adres sorduğu kadına pat die gül almaz kimse yani inmiyim cinmiyim kadında olsam
Elbette söylediğin senaryo da olabilir. Belki de gerçekte Almancı bile değillerdi. Galata kulesinin fiyatını yüksek bulup da çıkmamış olabilirler de. O arkadaşına da güvenmemelisin. Kayseri'de Kürt var mı bilmiyorum.
O Urfalı ben onun Yanında kaldım Kayseri den gidip 1 kaç hafta o arada oldu o benim üniversite arkadaşim evet insan ilk günden öpüşmez ben yapmadım Allah'tan onunla olanda iyi düşünmemiştir bu nasıl kız demiştir
İnsanların ilişkilere katılım süreci farklıdır. Kimi ilk geceden birliktelik fırsatını da kaçırmayabilir, kimi de senin dediğin gibi ilk günden el ele tutuşup öpüşmeyebilir de. Çok fazla bu konuyu düşünme berce, yeni ilişkilere yelken aç sen. Ancak kişileri doğru seçmeye de özen göster, her söze inanma.
Evet bu arada zaten fotoğrafimi çek dedim arkadaşima masada çekerken onunla yanyana oturuyor tabi şey dedi ben kenara çekileyim çıkmayım dedi ben ona dedim nie öyle yapıyor ayıp dedim bana fotoğrafi bozmamak için yaptı Dior 😅 ama ben cekinirken benim yanımdaki çekiliyim falan demedi yani
Kurtulduğuna sevinmen lazım aslında. Erkeklere karşı daha seçici ol. Onların tuzağına düşme.
Evet ben zaten dikkatliyim de nolduysa o gece anlamadım hiç izin vermem öyle şeylere ya aslında Allah'tan o kafayla otele falan gitmedim biz şuradan metroya binelim dedim arkadaşim daha bizde gelelim arabayı bulmaya Dior benle gezen dediki onun ici rahat etsin üzülmesini istemiyorum dedi biz ararız dedi e tabi bu cümleleri duyunca insan onun kötü biri olduğunu düşünmüyor o arabayı Allah buldurmadi bence hemen bulsaydik eve bırakalım deyip yoldada saat çok geç oldu bugün otelde misafirimiz olun deyip bizi bir şekilde otele götürürlerdi
Ya da onlar otel yerine gelip senin arkadaşın evinde bir süreliğine konuk olurlardı, işleri bitince de çıkar giderlerdi.
Onun lafı hiç geçmedi sanmam da onlar hergun otele birini atıyorsa Kendilerini bulunmasından nasıl korkmuyorlar demekki kaç kez yapmışlardir bunu kandırıp götürmüşlerdir otele
Gitmeye gönüllü çok kişi çıkar. Anın keyfini çıkarmak isteyen senin Akrep arkadaş gibi epey insan bulunur İstanbul'da. İnsanlar ilişkilerini sosyal medyadaki reels kadar kısa sürede tüketiyor.
Gerçi bir gitmeyen bizizdir herkes kendi gitmiştir zaten haklısın neyse ya benim için güzel bir gündü çok güldüm o gün çok eğlendim mojitodan dolayı sanırım kafam biraz gitmişti O gün gene de gülerek hatırlıyorum
Bence bugüne odaklan. Yeni İlişkilere yelken aç
Doğum haftası ne demek sen nasıl yorumluyorsun
Doğum haritası, yıldız haritası... Burcun, yükselen burcun, ay burcun, evler, chiron, şans noktası Kuzey Güney ay düğümleri, kara burcun... Kişiliğin ve yaşamına ilişkin öngörüler...
Anladım ben yengeç Burcuyum genel olarak yorumun nedir mesela bu olayı takıntı haline getirmem falan çok mu duygusalim
Burç olarak genellemek yanlış, o nedenle haritana bakmak istemiştim. Mesaj atarsan, haritana bakıp, neden böyle davrandığını, neden takıntı yaptığını, nasıl bundan sıyrılacağını önerebilirim.
Anladım bence bu durum biraz da psikolojik sen erkek olsan onlar gibi umursamazmiydin yoksa başkami düşünürdun bu kadar duygusuz olmazdın herhalde demi ya da o kişiler hafızanda kalırmiydi
Öncelikle nickim mavi yazıyor ve erkeğim. Kadın ya da erkek ayrımı olmaksızın belli bir çoğunluk ilişkileri günlük ya da elde edinceye kadar yaşıyor ve geniş yelpazede şansını denemeye devam ediyor. İlişkiler sosyal medyadaki reels kadar kısa süreli yaşanıyor, birinin daha etkileşimi bitmeden, bir diğerinin hazırlığı başlıyor. O nedenle çok da yadırgamadan ve yargılamadan olduğu gibi insanları kabul ediyorum.
Anladım demekki ben çok abartıyorum hepsi oyunmuş sarılırken de kulağıma sakın üzülme atanacaksin demişti bende kendine iyi bak hoşçakalın grsrz dedim insanlar çok kötüymüşsün oyunculuk kabiliyetini tebrik ettim bana da tecrübe oldu
Sana teselli vermek istemiş kendince. Aslında buna giderek alışman gerek. Bundan sonra her ilişkiye başlamadan önce, tanıma sürecinde onu her yönüyle araştırmaya çalış. Çünkü genelde birkaç farklı hesabı olur böylelerinin, ayrıca yedek telefonları da dolayısıyla (yedek WP, Telegram vs.) Ya sen de umursamadan keyfini çıkarmak için dalacaksın.
Ya Zaten tanıma fırsatı falan olmadi orada tanıştık her şey çok hızlı gelişti zaten biz ertesi gün grsrz falan filan die konuştuk hatta ben arkadaşıma kalkalım dedim onunla oturan dediki bizi bir daha görmessiniz oturalim dedi sonra benle oturanda yarın da bir görüşme ayarlariz dedi ha eğlenme konusunda çok eğlendim çok güldüm benimle olan çok komikdi zaten öteki çok ağırdı da benimle olan dondurma yerken ben ona bakınca sündürdü heyecanlandi falan bende çok eğlendim
Bir günlük olaydı yaşandı geçti. Bırak anılarında kalsın, çok da fazla gündeminde, dolayısıyla zihninde tutarak kendini üzme.
Aynen beni arayip bulmayani ben neden arayım ki zaten kendinin beni bulması daha basit inanın ilk başlarda iyi niyetliydim bütün böyle Kayseri sayfalarını takip ettim belki o sayfaların takipçileri arasındsn adımı yazıp bulur falan die çünkü soyadımi bilmiyor beni arıyorsa düşündüm ama yok yani
Arama niyeti olsa, arkadaşını da arar, ondan da senin iletişim bilgilerini alır ve görüşürdü. Takılma sen.
Ama kardeşi yok aramayalim dediyse çünkü numarayı o aldı ben aramak istemiyorum dediyse oda uymak zorunda kaldıysa yani böyle bir şey olamaz mı😅
Yok öyle bir şey olmaz. Birlikte takılıyorlar, her şeyi birlikte yapıyorlar, aralarında sır da olmaz, böyle. bir konuda farklı görüş de olmaz
Aynen sonuçda beraber planlıyorlar beraber hareket ediyorlar mesela yani hiçmi etkilenmez bı insan hiçmi duygusal bir şey hissetmez mesela kadının güzelliğinden demi etkilenmez
İnsanlar için güzellik kavramı görecelidir. Çekicilik daha çok önem kazanıyor. Bazı güzeller var ki o kadar soğuk gelir sana ve hiç etkilenmezsin bile. Bazı insanlar var ki, hiç bir oran, orantı yok ama yine de inanılmaz bir albeni ve çekicilikleri var. O nedenle, her güzelin herkes mutlaka peşine takılıp, kovalayacak diye bir şey yok.
Anladım belki beğenmedi bile dediğin gibi bana saçların çok güzel dedi kıvırcık benim saçlarım dişlerin güzel gözlerin de güzel dedi bide parfümümu çok beğendi o kadar
Nezaketen söylemiştir. Yatağa atıncaya kadar abartıda sınır yok.
Anladım iyi ki otele gitmeden kurtulmuşum yoksa mahfolmustum yani resmen yapıp atacaklardi benim psikolojim mahfolurdu işin kötü tarafi inandık nasıl olduysa her dediklerine çok samimilerdi zaten ulaşsakda yapmasaydin her şey karşılıkli oldu birbirimizden hoşlandık seviştik diyip konuyu kapatırlardi
Aynen dediğin gibi, "zorla yapmadık ya siz de istediniz, birlikte güzel bir gün geçirdik, karşılıklı yedik, içtik, eğlendik, birlikte olduk. Biz de İstanbul 'da konuktuk siz de, şimdi herkes yuvasında, güzel bir anıyla yaşamaya devam ediyor" derdi.
Aynen sevgili olamayız derlerdi bizim gibi duygularina yenik düşmezlerdi arasamda diyeceği bu zaten ilerisi olmaz der
Adam evli zaten, sana vaatte bulunsa bile sonu yalan çıkacaktı. En iyisi bir şey yaşamamış olmanızdır. Yoksa kendini kötü hissederdin
Evet evli olması muhtemel gözümle gördüğüm bir şey yok da kime anlattıysam evlidir o dedi
Genelde gurbetçiler erken evlenirler. Ancak yalnız başlarına geziye çıkmış bu insanların, etkilendikleri/beğendikleri ve uyumlu hissettikleri kişilerle kaçamak yapması, yaşadıkları ülkenin kültüründe çok da normal karşılanıyor.
Gurbetçiler nie erken evleniyor bide üniversite okumuyorlarmis ya o dediğin Türkiye dede normal kaçamak ama bunu kandırarak yapmak hoş değil ciddi ciddi konuşmalar yok erkek kadın arasında yaş farkı olmalı yok orada erkek var ben atarım kıskanıyor gibi hareketler
Erken evlenme nedenleri ilk dönem yurtdışına giden Türklerin çocuklarını yabancılara kaptırmamak için uyguladıkları bir taktikti ve hatta bu yöntemle de kuzenlerle evlendirerek onları da yanlarına almış oluyorlardı. İkinci ve üçüncü kuşakta da erken evlilik geleneği sürmeye devam ediyor ama artık akrabalardan daha çok yine Türkiyeli gurbetçileri tercih ediyorlar. Çok az sayıda kişi ise tümüyle yabancı uyruklu olanları tercih ediyorlar.
Gelelim kaçamak kısmına, ikisi de yapıyor haklısın; ancak çok önemli bir fark var.
Bizim erkeklerimiz aşık rolü yapıyor, birlikte olduktan sonra da ortadan kayboluyorlar.
Yurtdışında yaşayanlar ise, doğrudan eğlenmek, arzu ettiği için birlikte olmak istediğini söyler. Kandırmıyorlar en azından.
Bunlar hala bizim erkekler yani herhangi bir entegrasyon yok mesela benim yanıma gelip biraz takilalimmi dese ben zaten kabul etmem orada biter gayet dürüst bir şey ama adres soruyum hoşlanmış gibi yapayım falan kandırmak işte öbür türlü çok güzel iki tarafta kırılmamış oluyor işte mesela Avrupa herşeyi bizden daha iyi bu konuda bile ama türk kızı bu teklifi kabul etmeyeceği için Türk erkekleri bu yola alismis buda var 😅 benle olan 32 yaşında hafif göbekliydi Zaten diğeri de 30 yaşındaydi belediyede memurmus bunlar haftada 4 gün çalışıyorum dedi diğer 3 günde de kendi işimizi yapıyoruz dedi küçük bir inşaat firmalari varmış ben müteahhit gibi mi dedim yok dedi biz boya badana sıva işlerini yapıyoruz dedi üniversite okumamislar Almanya da üniversite okumadsn memur olunur mu biraz araştırdim galiba olunuyor en alt memur işte katip sekreter falan gibi yazıyordu internette TC de 30 yaş üstü hala bekar erkekler artık evlilik yaşlari çok ilerledi biliyorsunuz kimse evlenmiyor ama gurbetçi olarak bu pek mümkün görünmüyor dediğinize göre 32 yaşında adamın bekar olma ihtimali düşük diorsunuz yani ama Almanya'ya baktım ortalama evlilik yaşı 35 mis
Almanya'da meslek lisesi mezunu olmak yeterli, adamlar zaten üniversiteye işe girmek için değil, akademik çalışma yapmak ya da bir şeyleri geliştirmek için gidiyorlar. Dolayısıyla Almanya'nın önceliği eğitimli teknik, meslek personelidir.
Senin baktığın Almanya'da yaş ortalaması Almanya'daki herkes için geçirlidir. Türkiye kökenli 20 yaşında evlenir, Sırbistan kökenli 40, Polonya kökenli 50, İtalyan kökenli evlenmez, al sana 35 yaş ortalama..
Orada Türkiye gibi insanlar torpil ile işe girmiyor, liyakat ve eğitim sertifikalarıyla işe giriliyor. Ayrıca devlet memuru başka işte çalışamaz diye bir kural yok, çalıştığın her iş için devlete sigorta primi yatıyor.
Göbekli olması, sağlıksız beslenmenin ve çokça bira tüketmenin işaretleridir. Bekar olan biri kendine biraz daha fazla dikkat eder.
Sıklıkla Türkiye'ye geliyorlarsa, az çok Türk kızlarının doğrudan bu geceyi birlikte geçirelim teklifine sert tepki göstereceklerini de öğrenmişlerdir, ancak Almanya ya da diğer Avrupa ve Balkan ülkelerinde doğrudan teklif yapılmasından kimse rahatsız olmaz, ancak karşısındaki hayır derse de asla ısrarcı olmaz.
Dolayısıyla Türkiye'de farklı davranmaları çok normal.
Keşke benim dedelerimde gitseymis Almanya'ya çok isterdim eğitim sistemi ne kadar düzgün zaten lisede inşaat mühendisliği okuduk dedi maaşı da 2300 Euro dedi evet Almanya da bira kültürü var göbekten dolayı bende evli olduğunu düşündüm arkadaşimla olan şey demiş ben hayatı çok hızlı yaşadım bana bir şey yapmazlarsa ben yapmam ama bana kazık atılırsa bende çok kötü biri olurum demiş ona açık biryer bulursak yurt dışı konuşmayı açtıralim demiş hâlbuki alakası yok hattın Mobil uygulamasindan açılıyor Muş zaten ona bile gerek olmadan Watsaptan konuşabilirmisiz 😅
Lisede İnşaat Mühendisliği değil, teknisyenliğini okuyorlar, isteyen de bir iki yıl fazla okuyup teknikerliği tamamlıyor. Mühendislik için üniversite okuması gerek. Eğitim sistemleri güzeldir ve sonuç odaklıdır. İlk dönem gidenler çok acı çekti, çoğu ağır işlerde çalıştırıldığı için erkenden sağlığından oldu. Sonraki kuşaklar önce yitik kuşak oldu, sonra toparladı. Şu aralar başta Bavyera'nın ana kenti Münih olmak üzere pek çok ilde octoberfest yani bira festivali sürüyor. Alman ve Avusturyalıların siyah birası güzeldir.
Onların niyeti sonrası için iletişim kurmak olsaydı çoktan kurarlardı. Telefon numarasını verdiğinde WP, Telegramdan ulaşmanız kolay olurdu ve özel bir işlem yapmaya, para harcamaya da gerek yoktu. Onların niyeti sizinle yatıp yollarına devam etmekti.
Kesinlikle Allah herşeyin hayırlısını versin bu olaydan sonra gözümüz baya açıldı baştan sona plan bu zaten bence yanımiza gelmeleri bir şey sormak falan her şey doğal gelişseydi tel numarasıni zaten verirdi ama çaktırmadan vermedi çünkü baştan vermeme planlı yani zaten hani amaç seks bile olsa güvenmeden olmaz yani sonuçda otele götürmeyi falan düşünüyor Galatanin orada f*ahise var hapci var varda var uzaktan gözüne kestirtirmistir başlarina bela alırlar die şansa bırakmazlar yani ama bizde zaten iki arkadaş geziyorduk foto çekiniyoruz kimseye bir zararımiz olmaz yani onlar ananın gözü olduğu için bizi uzaktan iki dk izleyip çözmüşlerdir
Yeşilçam'ın 1970'li yılların sonuna doğru başlayan erotik film döneminde, artist olmak için evden kaçan kızları ilk bakışta tanıyan, filmlerde üçüncü derece rollerde zengin aile çocuklarını oynayan yakışıklı gençler vardı. İstiklal Caddesinde şaşkın gezen kızlara gelin sizi artist yapayım deyip, figüranlık şirketinin deri kaplı koltuklarında onları kadınlığa terfi ettirir, biri iki küçük rolden sonra da kendilerini satmak zorunda kalırlardı. Büyük olasılıkla bunlar da senin dediğin gibi sizleri izledi,. öyle yanaştılar. Kim bilir belki Almancı bile değillerdir.
Çok güldüm yaa. demekki bizde saf gözüküyoruz 😅 Türkçesi bozuktu yani Almancı olabilirler yurtdışıyla ilgili bilginiz var sizinde kaç yaşındasiniz
Yurtdışında Avrupa'nın 12 ve. Balkanlar'ın üç ülkesinde bulundum. Yaş profilde yazıldığı gibi.
Anladim çok iyi sizce aldatmalarin en büyük sebebi ne cinsellik mi yoksa başka tad arama isteği mi bence bu
Eskiden aldatma daha azdı, öncelikle cinsel içerikli görsellere bu kadar kolay ulaşılıyordu, ayrıca görücü usulüyle evlenen çiftler genelde sadece eşlerini biliyordu, dolayısıyla da kıyaslama şansları yoktu. Şimdi daha ilköğretim biter bitmez ilişki yaşayanların sayısı hızla çoğalıyor. Z Kuşağı bu konuda oldukça atak bir çizgi izliyor ve reels gibi kısa sürede tüketiyor ilişkiyi. Y ve X kuşağı da bu açık büfe yemek gibi gördüğü ortamın tadını çıkarmak istiyor. Her şeyin tadına bakmak istiyor, kırmızı etin de, beyazın da hindinin de, balığın da... Tuzlular, baharatlılar ve tatlılardan da yoksun kalmak istemiyor. Bu kadar saldıray hale gelen kişiler (kadın erkek farketmeksizin) sonunda mide fesadı geçirecekler. Çünkü bu kadar çok yoğun ve çok kişiyle yaşanan ilişki sağlık sorunlarını da beraberinde getirecek. Ancak en önemlisi de, bilinaçaltına yönelik videolar yüzünden, kimse tek eşli kalmayacak ve ondan zevk da alamayacak hale geliyor.
Anladım p*rno sektörü yani ama ben aldatanlarada bir nevi hak veriyorum erkenden evlendirip daha hiç hayatını yaşayamadan mahkûm ediyorlar onların da gözü açılınca yaşamak istiyor bazı şeyleri hani bir tabir varya gözü açılmadan evlendirin alışır kalır falan gibi çok cahilce eskiden işte alışıp kalıyorlardı nişan atmak falan namussuzluktu ama şimdi her şey relax beni nie erkenden evlendirdiniz die hesap soruyor onun yaptığıda ilk değildir kesin Zaten dışarının tadını bir kere aldımi bırakmaz ama kadın farketmiyormu bunu ama çok uyanık erkeklerde var bir tane kadın dokunuşundan öpmesinden anlıyorsun başkasıyla olduğunu derdi
Hiç kimse artık tek kişiyle olmuyor (kadını da erkeği de). Ve sürekli her yaşamına giren kişiyi öncekiyle karşılaştırıyor. Eğer evliyse de mutlaka Seçeneklere göre Karşılaştırma Düzeyi denilen bir kuram kendiliğinden devreye giriyor ve kişi bilinçaltında bunun kazandıracaklarını ile kaybettireceklerini kıyaslar. Eğer kazancı daha çoksa, riski göze alır, ama değilse daha az riskli olan, tek gecelik kaçamak gibi bir ilişkiye yönelir. Sosyal medyada her an arayışta olan ve buna hazır olan birilerini bulabilmesi mümkün. O da ona yönelir. Eğer karşısındaki kişi de evliyse o zaman risk biraz daha azalır, çünkü ikisi de mevcut düzenlerinin bozulmasını istemez. Erken yaşta evlenmek ya da geç evlenmek artık günümüzde fark etmiyor, çünkü etrafında o kadar çok aldatan ve bundan memnun kaldığını anlatan kişi var ki, yapmazsa kendisini ezik hissedecek. O da kendini bu sele kaptıranlar arasına katılıyor. Aslında evdekini ihmal ettiği için onun da arayışa girmiş olabileceğini hesaba katamıyor. Böylece aslında ikisi de birbirini görmezden gelerek yeni denizlere yelken açmış oluyor. Nasıl bir denizin kendilerini beklediğini bilmeden yapıyorlar bunu. Pırıl pırıl bir gökyüzü dakikalar içinde yerini bir fırtınaya bırakabilir. Yelken o zaman alabora oluyor. Yaşamını renklendireyim derken, aslında karartmış oluyor.
Gelelim deneyim kısmına... Biri işi ne kadar çok ya da az yaptığı, kurban kesen kasaplar gibi anlamak mümkün. Alışkın olan her şeyi sorunsuz yaparken, acemi olansa orasını burasını kesiyor.
Anladim bu devirde evlenilmezde zaten bu aldatma olayları Almanya'da daha yaygın olabilir alman kızlarıni daha çekici buluyor olabilirler ben sordum alman kızları nasıl die çok rahat oluyor onlar dedi
Aynen, Alman kızları da Sırp, Çek, Polonyalı, Bulgarlar da çok fazla rahatlar. Doğrudan kendileri gelip teklif ederler. Onların kadınları da bizim Türk erkekleri gibi yapmışlar. Yurtdışına gurbetçi olarak giden ilk Türk erkekleri nasıl eşlerini geride bırakıp kendilerini yabancılara kaptırdılarsa, bu ülkelerin de kadınları kocalarını geride bırakıp yabancılara gitmişler. Aslında komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali, onlar esmer seviyorlar bizimkiler de sarışın. Cinsellikte hiçbir sınırları ve takıntıları yok. İlk buluşmada öpüşmem, sevişmem gibi bir kuralları yok. O anda içinden geleni yapıyor. Evliyse de gidip eşine böyle bir ilişki yaşadım, ama ciddi bir şey değildi diyebiliyorlar.
Anladım ama ilk öpüşmeye sevişmeye karşıyim belki 1 hafta sonra yani ilk günden öyle yapınca özellikle Türk erkeklerinin iyi baktığını düşünmüyorum ayrıca ilk günden yatmak erkek için biter ama kadın duyguya kapılır ama erkek hevesini alır yani
Türkiye için demedim zaten, sana Almanya'yı ve orada artık yerleşik olarak bulunan çevre ülke kadınlarından örnek verdim. Bugün Çekya ve Macaristan gibi ülkeler, Avrupa merkezli cinsel içerik üreten yapımcıların karargahı haline gelmiştir. Merkezleri Prag'ta tutan bu yapımcılar, kadın oyuncuları daha çok bu iki ülkeden seçerken, erkek olarak da Polonyalıları tercih ediyorlar.
Gelelim Türkiye ve ilişkiler konusuna... Erkek amacına ne kadar erken ulaşırsan o kadar erken, o kadından kurtulmaya çalışır. Zaten ilk hedefine ulaştığı andan itibaren yenilerine aramaya başlar. Eğer ki kadın her yönüyle çok iyi ve her şeye açık biriyse o zaman, onunla ilişkisini kesmez, ama mutlaka başkalarını da yedekler. O nedenle annelerin söylediğini uygulayın "göster ama elletme/verme"
Aynen katılıyorum şey siz alman siteleri demiştiniz bende arama motoru global demiştim siz alman arama motorunumu kastettiniz
Almanca ve Almanya bölgesinde arama yapabilirsin.
Google arama bölgesi Almanya yaptım ama Google Türkçe yazıyorum tabi bide Almanya arama motoru var da play storda inmiyor
Google. de yapabilirsin, Almanca yazarak, alman bölgesinde arama yapabilirsin.
Tamam çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, soracakların olursa buradayım 🙏
Bir gelişme var mı bulabildin mi?
Aramayı bıraktım boşverdim daha önemli sorunlarım var hayatta
En iyisini yapmışsın.. mutluluk bul,. huzur bul.
Mutlu değildir aldatır
Adma değildir demekki
Yine başladık gizli hikayelere😄
Ben bir şey gizlemiyorum
Kendini gizlemissin daha ne olsun ki medeni cesaretin bile yok soruyu acik sormaya veya akim oldugunu gostermeye yani ben o acidan soyledim
Seks hayatı yoktur
Yok bence her şey vardır çünkü yurtdışında yaşıyordu
Kendi eşiyle yoktur
Eşler arasında cinsellik nie olmazki ya evlenirken bunları konuşmuyorlarmi nie cinsellik olmuyor
Öyle olmuyor o, cinsel soğukluk veya ten uyumu olmayınca olmuyor
Evlenmeden sevişmeyorlarmi illaki sevisirler bide Almanya yani daha rahat ayrıca nie Boşanmıyor o zaman seks yoksa
Şöyle düşün adamın isteklerini yapmıyordur, anal oral yapmıyordur, veya pozisyona girmiyordur
Anladım yani sen aldatmayı genel olarak cinselliğe bağlıyorsun demi
Başka ne olacakki
İzin versede erkek aldatır çünkü ona doyuyor başka tatlar arıyor bıkıyor evdekinden
Ben evdekine doyamadım ama vermiyor
Neden peki sebebi ne bende kadınları anlamıyorum insan kocasıyla sevişmezmi kendinindemi canı istemiyor
Profilim açık aslinda, ama bişey diyemiyorum, keşke daha açık konusabilsek
Yok burdan konuşabilirim
Ucuz yırtmışsın
Ne anlamda?
Birlikte olmadan anlamışsın
Evet hoşlanmistim ondan aramadı falan die üzülmüştüm evli biriyle birlikte olmayı düşünemem Zaten benimle seks için birlikte olur sadece