Bence hatanın neresinden dönersen kardır öyle bak farkındasın kendinde bazı şeyler zor olabilir ama en azından farkında olmanda bişeydir tekrar yapmadığın sürece vicdan azabı çekmene gerek yok
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok azap çekiyorum
Soran+1 yılBöyle kolay olsa keşke
Soran+1 yılDurumum çok ciddi. O zaman 17 yaşındaydım. Bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar geriizekalıymışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Hep milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte annemin zoruyla şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye 😞
Soran+1 yılYıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor. Ben kendimi yıllardır suçluyorum. Bilinçli bir şekilde iftira atmadım ama üstü kapalı anlattığım zaman bazı insanlar iftira bu diyor. Kızın birine anlattım istemeden mistemeden sonuçta iftira atmışsın o tecavüz değil dedi. Ben bu ağırlıkla yaşayamıyorum. Herkes üstüme geldi şikayet ettiğim zaman. Yaşıtım olan kız kuzenim bu şahısla olan ilişkimi biliyordu onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Sabah azapla uyanıyorum. Biri paylaşımıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Ben günahlarımın bedelini bir bir ödedim. Kaza geçirdim burnum hasar gördü. Saçlarıma genç yaşta aklar düştü. Yüzümde nur kalmadı. Kilo aldım şiştim. Buna rağmen içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Allah beni affetmeyecek diyorum. Kul hakkına girdim diyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım. Bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok dedi. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim? Bilsem bu derece vicdan azabı yaşatacak bir hatayı yapar mıydım?
Soran+1 yılBeni yakınlarım hep iftiracı ilan ettiler ben de düşüne düşüne sorgulaya sorgulaya bu psikolojiye girdim işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBen ilk ilişkimi 14 yasında yasadım asla vicdan azabı cekme bunlar insanın doğal yaşam döngüsü hepimizin ihtiyacları var sonuçta. ama o**** olmadıgın sürece sıkıntı yok
043 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsel ilişki yaşadığım için vicdan yapmıyorum zaten başka hata var
- +1 yıl
Tamam hata ne? grup mu yaptın awq
Soran+1 yılHayır söylesem yargılarsın kesin
Soran+1 yılYok. O hiç olmaz
- +1 yıl
biraz özgüvenli ol bir hata yapmıssın olmuş bitmiş ben ne hataları görmezden gelip sildim hafızamdan. NE olabilir ki hadi söyle ve çözüm üretelim
Soran+1 yılAnlatınca özgüveni hak ettiğimi düşünecek misin acaba? Özgüveni bile çok görürsün bana
Soran+1 yılO zaman 17 yaşındaydım. Bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar geriizekalıymışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Hep milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte annemin zoruyla şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye 😞
Soran+1 yılYıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor. Ben kendimi yıllardır suçluyorum. Bilinçli bir şekilde iftira atmadım ama üstü kapalı anlattığım zaman bazı insanlar iftira bu diyor. Kızın birine anlattım istemeden mistemeden sonuçta iftira atmışsın o tecavüz değil dedi. Ben bu ağırlıkla yaşayamıyorum. Herkes üstüme geldi şikayet ettiğim zaman. Yaşıtım olan kız kuzenim bu şahısla olan ilişkimi biliyordu onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Sabah azapla uyanıyorum. Biri paylaşımıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Ben günahlarımın bedelini bir bir ödedim. Kaza geçirdim burnum hasar gördü. Saçlarıma genç yaşta aklar düştü. Yüzümde nur kalmadı. Kilo aldım şiştim. Buna rağmen içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Allah beni affetmeyecek diyorum. Kul hakkına girdim diyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım. Bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok dedi. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim? Bilsem bu derece vicdan azabı yaşatacak bir hatayı yapar mıydım?
- +1 yıl
Tüm yasananlarda sen haklısın her ne kadar isteyerek bir şeyler yapsan da istemeyerek olan kısmında seni vicdanen temizliyor hiç merak etme asla pişmanlık duyma sakın olaki kendine bişi yapma.. hayatın elbet düzene girecek. inan seninle konusmaktaki amacım yapmış oldugun hatada suçun sende olmaması.. iyi niyetinin su istimal edilmesi. Benimle dertleşmek istemiyor musun hala? sana yapacaklarını söyleyceğim.
Soran+1 yılİlgisi yok hatam var istemeyerek de olsa hata yapmışım farkında olmadan. Yaşım ilerledikçe her şey daha ağır gelmeye başladı ve bunların üstüne özele gelemem çünkü yüzüm yok
- +1 yıl
Ne demek yüzün yok sen bir insansın hata yapabilirsin öyle düşünme. Hata yaptın istemeden de olsa ve bunun affı var ciddiyim sana yardım edicem. KEndine yüklenmekte hata yapıyorsun
Soran+1 yılAffı yok affı olsa 10 yıldır azap çekmezdim o pozisyon mevzusu beni mahvediyor şeytan mı Allah mı ikisinden birisi bana özellikle böyle bir hata yaptırdı sanki. Vicdanıma mahkum olayım diye. Ben iftiracı konumuna düştüm
- +1 yıl
Sen baskı altında bunu yaptın onun sana zarar verebileceğini bile düşünmüş olabilirsin. iftiracı değilsin bunu aklından cıkarmalısın. ben günde 10larca kisiyle konusuyorum buna benzer sorunlardan emin ol ki kendileriyle barısıp hayatlarına devam ediyorlar. Şeytanın senle alakası yok bundan emin ol. sen bana güven sadece güvenini sarsmayacagım. vicdanen rahatlayıp hayatına devam edeceksin inan bunu yaşamana üzüldüm. 10 yıldan sonra azap sona erecek inan bana
Soran+1 yılNeden şikayet ettim neden böyle bir ifade verdim hala anlayamıyorum ama o an ve ifademi göz önüne getirdiğimde çok acı çekiyorum
- +1 yıl
Kendine yüklenme gel konusalım bu konuyu
Soran+1 yılÖzelden yazmak istemiyorum her zaman takıldığım bir site burası. Kimseye güven duyamam bu söylediklerimden sonra. Burada ilgileneceğim diyip özele geçince ilgilenmeyen konuşmayan çok oldu. Yüzüme vurup yargılayanlar da
- +1 yıl
Ben sana söz veriyorum Bu konunun arkdasında durucam. ben de 7 yıllık üyeyim burada 1. hesabım Byexrian kapattım 2. hesabım bu benim. eğer seninle ilgilenip sorununu çözmezsem kimliğimle açık edicem kendimi. hele ki bir hatayı insanın yüzüne vurmak bana göre değil. Ben de hatalar yaptım yanlış kişilere güvendim ve gördüm göreceklerimi. herşeyi kendim yendim. Sana da destek olacagım söz veriyorum.
Soran+1 yılNasıl yardımcı olabilirsinki bana? En fazla spora yönlendirirsin bir hobi bul işe gir falan dersin geride bırak dersin ama ben döner dolaşır yine aynı yere gelirim. Bir 10 yıl daha bununla yaşayacağıma ölmeyi tercih ederim kabusa döndü hayatım. Geceleri uyuyamıyorum antidepresan içiyor sabaha karşı uyuyorum. Çürüdüm vicdan azabı çekmekten
- +1 yıl
Hayır bunlar basit şeyler ben zaten bunlarla uğrasıyorum spor da yapıyorum işim de var bunlar zaten olması gerekenler. Sen bana güven elimden geleni yapıcam bu konuda sırf bir masum biri daha zorbalıktan kendi hayatından olmaması için
- +1 yıl
seni antidepresanlardan uzaklaştırıcam hiç merak etme sadece güven. 10 yılın tamamı olmasa da %50 hafifleticem en azından vicdanın rahatlamıs olacak
Soran+1 yılNeden özelden peki
Soran+1 yılSanmıyorum. Artık çok geç benim için
Soran+1 yılBen o vicdan azabını sırtımda yük gibi taşıyacağım biliyorum kimisi bana iftira da atmış olabilirsin herkes ne hatalar yapıyor diyor ama ben kabullenemiyorum çok canım yanıyor
Soran+1 yılZaten o antidepresanlar yüzünden de bir booku algılayamadım çok rahattım sanki çok iyi bir book yapmış gibi içim çok rahattı rahattım huzurluydum
- +1 yıl
yorumda konuşulur mu sence ne kadar saçma özel bir konu ve burdan mı konusacagız?
- +1 yıl
Hayır geç değil hiç bir şey için geç değil. bana güven sadece 1-2 ay içerisinde epey bir toparlıcaksın kendini
Soran+1 yılAma nasıl toparlayacağım? Ne diyeceksin ki? Hiç gerçekçi gelmiyor. Bir iki laf anlatır sonra sıkılırsın ben de utancımdan burada takılamam daha fazla
Soran+1 yıl@Lexarate birilerini suçlayacak halim yok artık. Kendimi suçluyorum tüm benliğimi eziyorum. Zaten neye elimi atsam kuruyor. Her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. Onlar dört ayak üstüne düştü ben elime yüzüme bulaştırdım. Ayrıca düzgün biri hiç karşıma çıkmadı
Soran+1 yıl@Lexarate cahildim dünyanın rengine kandım. Beraat ne demek bile bilmiyordum hukuksal terimlerden haberim yoktu böyle mal cahil bir kızı her şekile sokarsın vicdanın yoksa.
Soran+1 yıl@Lexarate tamam siz de kendi kompleksiniz için ayrı soru açabilirsiniz
Soran+1 yıl@Lexarate aynen ters cevap aldın ya birazdan tecavüzü de hak ettin dersin 😂😂 genelin hatasını bir tek bana mâl etmeye hakkın yok senin gibi kınayanlar da daha ağır şeylerle sınanır umarım
Soran+1 yıl@lexarate kendimi suçluyorum evet ama mantıklı düşünürsek benim yerimde başkası olsa ya da siz olsaydınız ne yapardınız acaba? Annemin zoruyla şikayet etmek zorunda kaldım sonucunda da böyle bir hata yaptım kötü serseri tiplerle tek zina yapan ben değilim tek evlilik dışı ilişki yaşayan ben değilim eğer şikayet olmasaydı ben de başka insanlar gibi mutlu mesut hayatıma bakar olurdum beni yıkan yaptığım hata hala anlamıyor musunuz? Ama o hatayı yapmaktan başka da şansım yoktu benim.
Soran+1 yılBu kadar benliğimi ezerken onları da suçlayayım bir zahmet. Hakkım yenildi üstüne hataya sürüklendim.
Soran+1 yılBirine güvenmek değil güveni suistimal etmek kötüdür. Şu yaşımda beni böyle manipüle edip bu noktaya getirebilirler miydi acaba? Hayır, iki tatlı söze bir güler yüze kanmazdım asla. Güzel bir kızdım herkesin güzel dediği bir kızdım o ise hem tipsiz hem de çulsuz görünen biriydi. Buna rağmen adam yerine insan yerine koydum ama işte kriter sahibi olmak gerekiyormuş değil mi? Mesela böyle çulsuz birini aşağılamak gerekiyormuş böyle tipsiz birini yerip uzak durmak yüz vermemek gerekiyormuş. Oturduğu evde iti bağlasan it durmaz ama bak bana ne yaptı? Neden? Çünkü ben fırsat verdim it yerine koymam gereken biriyken benden yararlanmasına izin verdim.
Soran+1 yılFaydası yok ama çok pişman oldum ben.10 yıl içinde dedim ne erkekler varmış ben bunlara mı kendimi teslim ettim. Neler neler varmış hayatta dedim 😂😂😂
Soran+1 yılOnun da bu hayat burnundan fitil fitil gelir umarım saf masum bir kızı ne durumlara getirdi. Hem de tecavüz etti hem de günaha soktu. Evet masumdum ben o zaman. Çakal, art niyetli bir kız olsam bazı kriterleri ön plana koyar kendi çıkarıma bakardım
Soran+1 yılTecavüzü ve böyle bir azabı hak etmedim sizin kız kardeşlerinize ya da kızınıza bunları yapan olsa yeri göğü inletirsiniz ama el kızı olunca yargılıyor suçluyorsunuz üstelik karşı tarafa destek çıkar gibi konuşuyorsunuz nasıl olsa elin kızı değil mi
Soran+1 yıl@Lexarate aynen içinde çatışmalar var demenden belli canım hiç okumamışsın şimdi okumadım etmedim diyince en havalı sen olacaksın tamam ama keşke tüm yazdıklarımı kendi üstüne çekmeseydin zaten özellikle sana cevap olarak yazmadım ortaya yazdım neyse yine aynı yere geldik ben tecavüzün hesabını nasıl sana soramıyorsam sen de bir kesimin hatasını bana mâl edemezsin. Kasap et derdinde koyun can derdinde.
Soran+1 yıl@Lexarate çatışmalar tecavüz hahaha hihihi diyip bir insanın acısıyla dalga geçip gülmen de senin nasıl karakterde biri olduğunu gösteriyor gül gül aklı sıra gülerek beni incitebileceğini sanıyorsun 😂😂😂 Ben gizliyim istediğin kadar dalga geç umrumda olmaz ki. Nasıl olsa beni tanımıyorsun sıkıntı yok o konuda
Soran+1 yıl@lexarate sırf ters cevap aldın diye ohh hak etmişsin demen de net kişiliğini ortaya koyuyor. Olmuş bitmiş şeyler ha hala acı veriyor azap veriyor olabilir ama şu an beni kimse böyle ezemez gördüğünüz gibi aşırı dişli aşırı kurnaz biriyim eski mal yok karşınızda. Sen beni istediğin kadar geçmişte yaşadıklarımla vur dur zaten başka bir haltla vuramazsınız anca geçmişle vurabilirsiniz
Soran+1 yılZeki ve detaycı bir insanım fazla sorguladığım için de bu ruh haline giriyorum bunu anlayacak kapasite yok heralde sizde. Hep birilerini ezip boy gösterme öne çıkma derdindesiniz yazık.
- +1 yıl
Sana kendimi anlatmak istersen 2 gün ban yedim. NE olurdu sohbet etsek sana yardımım dokunsa benden korkma benim cok kişiye faydam oldu ama ne yazık ki bana bir kişinin faydası olmuyor !
- +1 yıl
Ben de asırı detaycı biriyim bu arada. sorgulamıyorum ama takılıyorum o detaylara. Seninle konusursak emin ol ki %50 hafifleyeceksin
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Hatalarını geride bırakarak bunlardan ders çıkarıp artık bu saatten sonra onlar da düşünmeden önüne bakmam lazım
014 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum yapsam zaten sayısız kez bu soruyu sormazdım
Soran+1 yılİntihar gibi gözüküyor
Soran+1 yılÜstesinden gelemiyorum çünkü
Soran+1 yılSanmıyorum vicdan azabı çekeceklerini
Soran+1 yılÖlsem de benim ruhum yine azap çeker
Soran+1 yılBen size soruyorum ne yapayım diye sen de bana soruyorsun süper ya
Soran+1 yılHiç.
+1 yılşu an o yaşta değilsin geçmişi kapatım neden önüne bakmıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarımı okusan neden önüme bakamadığımı anlarsın abla aşağıda yazdım sana zahmet bir okusan
- +1 yıl
Bunları yaşayan tek insan değilsin için rahat edecekse önce bunu bil. Başkalarının suçunu da üzerinden at psikolojik olarak etkilenmenin sebebi sensin zor bi durum ama düştüğün kuyudan seni kimse çıkarmayacak. Kimseden bişey bekleme kafana takma diyeceksin ki söylemesi kolay bende sadece acısız büyüyemezsin derim
Soran+1 yılBen bu insan tarafından hem tecavüze uğradım hem de hataya düştüm tecavüz bile hatam kadar canımı yakmıyor biliyor musun vicdan azabı çok ağır
+1 yılBu şekilde yaşamaya alışacaksın. Hayatın sonunda ne yaparsan yap pişman öleceksin.
015 Yorumla
Soran+1 yılSadece pişmanlık olsa neyse
- +1 yıl
Ne yapacaksın başka? Var mı bir çözüm evet var. Hadi sar zamanı geriye yapabiliyor musun? Geçmiş geçmişte kaldı yaşandı bitti. Bir dk önceyi bile değiştiremezsin. Hadi sar zamanı geriye de bir sürü insan yapıp pişman olduğu hatalarını yapmamış olsun. Mümkün mü?
Soran+1 yılOkudun mu? Aşağıda yazdım herşeyi. Ben neler yapmışım hayatımı mahvetmişim göz göre göre.
- +1 yıl
Evet okudum. Sen benim yazdığımı okumadıysan oku, okuduysan tekrar oku. Neyi değiştirebilirsin?
Soran+1 yılAma hazmedemiyorum bir de üstüne kendim yanlış yaptım
- +1 yıl
Benimde yaptıklarını hazmedemediğim insanlar var. Sen kendini ben de onları mı öldüreyim?
Soran+1 yılNe yapacağım? Üstesinden gelebilsem zaten bu azap 10 yıl sürmezdi
- +1 yıl
Sürekli oturup düşünmeyeceksin ilk başta bikere
Soran+1 yılKorkuyorum daha fazla bedel ödemekten
- +1 yıl
Dünü değiştiremezsin, bu gün kontrolün dışında olan bir şey için de yarın ödeyeceğin bedeli değiştiremezsin. Algını düşünceni değiştir. Başka şeylere odaklan, başka şeyleri düşün. Bende bi savaş içerisindeyim. Aklım ve vicdanım arasında kaos var. Nabıyım hayatıma son mu vereyim? Aklıma gelmedi mi gelmior mu elbette geliyor. Bu da bi çözüm değil.
Soran+1 yılYapamıyorum canım çok acıyor. Ben bu savaşı kazanamayacağım gibi görünüyor
- +1 yıl
Pardon? Bu savaşı kim kazandı? Herkes ölmedi mi, ölmeyecek mi?
- +1 yıl
Hayır sadece zanı
Soran+1 yılLütfen bana yardım et çok canım yanıyor
- +1 yıl
Şoka giren birini tokatlayarak kendine getirirsin seni de mi tokatlayayım? Aklını başına toplaman için ne yapabilirim bilmiyorum. Şu kafandakilerin yerini yönünü değiştir, düşünmeyi bırak
+1 yılAllahım inşallah yüreğine su seroer ferahlatır seni.
00 Yorumla
+1 yılArtık böyle saçmalıklar yapmıyorsan sorun yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle barışık ol ve yeni sayfa açıp hayata yeniden tutun
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi değiştiremezsin ama kendini değiştirenilirsin... çek süngeri geçmişe... önüne bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunları geride bırakmalısın.
033 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum
- +1 yıl
Yapmak zorundasın.
Soran+1 yılÇok acı veriyor üstesinden gelemiyorum çok azap çekiyorum
- +1 yıl
Üstesinden gelemiyorsun çünkü bugünlerin çok boş ve durağan geçiyor.
- +1 yıl
Bak asıl püf nokta şudur, şu anda yapacak herhangi bir şey var mı?
Soran+1 yılYok ama önce düşünüp bunu aşmaya çalışıyorum aşamadıkça da çıldırıyorum. Ben kötü bir insan değilim bu yüzden bu ağır hatayı taşıyamıyorum
- +1 yıl
İşte sorun da burada yatıyor, düşünerek yetmez, hayatına adapte olacaksın, hayatına yeni ugraşlar, yeni insanlar, yeni alışkanlıklar ekleyeceksin ki bundan aylar sonrasına hatırlamaya değer anıların oluşsun.
Ama kısa bir süre deneyip, sonra olmuyor deyip kendini bırakınca başa sarıyorsun. Sıkıntı burada başlıyor.
Soran+1 yılİlgisi yok o yaşadığım şeyi kafaya takmışım bir kere. Hep orada takılı kalıyorum o kafamdayken de yoluma devam edemiyorum
- +1 yıl
Ama bu konuda yapabilecek pek bişey kalmadı. O yüzden ki bu konuda bir karara varıp konuyu kapatmalısınm bu kararın kesinlikle arkasında durmalisin. Zaman zaman aklına gelip seni zorlasa da, sıkıntıya suruklese de. Yaşadığın ağır bir travma farkındayım. Fakat ne kadar ağır olursa olsun, zamana yenilme, kendini kazan, eski benliğini taşımaktan vazgeç.
Soran+1 yılCimere yazdım ifademi aldılar ama bir sonuç alacağımı sanmıyorum çünkü delilim yok
- +1 yıl
Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş. Olanlar da olmuş, çok kötü olmuş. Anlıyorum. Söylemek kolay diyebilirsin ama geleceğin daha önemli, bunu aşmak için neler yaptın?
Soran+1 yılBaşta işe falan girdim çabaladım ama sonra yine içime kapandım çünkü olay çözümsüz kaldı çözmeden de huzur yok gibi görünüyor
- +1 yıl
Ben bu sorunu hatırlıyorum ayrıca daha önce de sormuştun, ama sen elinden geleni yaparsın ve eğer sonuç çıkmazsa geriye sadece önüne bakmak kalır.
Soran+1 yılEvet sen de defalarca laf anlattın 10 yıl önce bile destek olmuştun ama yine geldiğim nokta bu 😞
- +1 yıl
Ben yine anlatırım sorun değil ama isterim ki aynı yere dönme yeniden geçmişe ne kadar saplanirsan gelecek elinden kayıp gider. Her şey senin kafanda bitiyor. En yakınin bile bı noktaya kadar yardımcı olur sana bütün kontrol sende, sen yürekten iste bitirirsin bu konuyu
Soran+1 yılDurumum çok ciddi. O zaman 17 yaşındaydım. Bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar geriizekalıymışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Hep milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte annemin zoruyla şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye 😞
- +1 yıl
O yaşlarda toy ve bir çok şeye yabancı, ürkek bir çocuk olduğun için her türlü tehlikeye açık oluyorsun. Kul hakkı aldığın yok, senin hakkın yenmiş, vicdan azabı çekeceğin bişey de yok senin yaşadığın tek şey olanları sindirememek. Herhangi bir cezayı hak etmiyorsun. İfadeni eksik verdin veya vermedin, o ifadeni alanların sorunlu oldugunu gösterir, baskı, tehdit, psikolojik sıkıntı gibi her şeyi gozetmelrri gerekirdi.
Ama o zamandan bu zamana çok zaman geçti olanlar oldu, kendini yok yete tuketiyorsun inan bana, zincirlerini kırmaya ihtiyacın var
Soran+1 yılO pozisyon mevzusu beni çok rahatsız ediyor vicdanen. Sanırım hiç olayı aşamayacağım suçluluk psikolojisi beni yakıp kavuruyor keşke bakire kalsaydım da hiç bu insanlara da hataya da bulaşmasaydım. Bak ne oldu hem tecavüze uğradım hem de belki de Allah katında iftiracı oldum. İfademi başta erkek bir polis aldı sonra çocuk izlem merkezine yolladılar orada uzman eşliğinde arkadan tecavüz ettiğini anlatabilirdim ama anlatamadım çünkü utandım akrabam teyzemin kızı bu kişileri tanıyor onlarla ilişkim olduğunu biliyordu
- +1 yıl
Zor bir psikoloji zaten hiç kolay değil. Olan ne olduysa baskı altında olmuş zaten, isteyerek değil. Biliyorum, bir yabancının dedikleri seni etkilemez yine ikna etmez, ancak bunların hepsi geçti ve bitti. Senin içinde bitmesine de izin vermelisin, iyiliğin için bu gerekiyor
Soran+1 yılBir de bana bulurlar belalarını diyorlar artık buna inanmıyorum çünkü görüyorum tek azap çeken tek acı çeken benim. Onlar hayatlarına devam ediyor evlenmişler yuva kurmuşlar yurtdışına çıkmışlar çalışıyorlar
- +1 yıl
Bulup bulmalarını beklerken kendi zamanini kacirirsin. Bu hayatın acımasız kuralıdır, kendi zamanini faydalı bir şekilde kullanırsan işte o zaman senden iyisi harikası mükemmeli olmaz, hiçbir şeye geç kalmadınz geç değil hala vakit var
Soran+1 yılOnlar beni karanlığın içine attılar kör bir kuyuya hapsettiler sanki
- +1 yıl
Kuyudan çıkmak zor değil, kuyudan çıkmaya karar vermen zor
- +1 yıl
O bir çıkış yolu değil, hayatın içinde pek çok formül var sayın soran
Soran+1 yıl😞
- +1 yıl
Bak konuşmak istersen özelden de yazabilirsin bu kadar karamsar olmamalisin
Soran+1 yılYüzüm yok özelden yazmaya. 😞
- +1 yıl
Utanç duyacağın bir durumun içinde olmadığını bil. Yadirgadigim hiçbir şey yok. Yaz diye demiyorum, bunu genel olarak böyle düşün her yerde.
Soran+1 yılSuçlu ve hatalı değil miyim
- +1 yıl
Hayır, değilsin.
Soran+1 yılSırf acıdığın için böyle diyorsun bence
- +1 yıl
Acınacak birisi olsan söylerdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok erken başlamışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBeynime tüküreyim
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş ders çıkar
Soran+1 yılHayatımı yaktım ders olsa ne olur
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok mikilmiş amınçaresi olmazmış