1,5 ay oldu ilk defa cinsel ilişkiye girdim. Bakireydim. 1,5 aydır kimseyle beraber olmadım. Kızlığım bozulduğunda çok kanadı. Hala arada lekelenme şeklinde kanamam oluyor. Normal mi bu? Yoksa bi hastalık olabilir mi? Endişeleniyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamayın lütfen bir şey sormak istiyorum. 3 gün sonra bende ilişkiye gireceğim. Çok kanadı yazmışsınız. Kanamazsa bile bir şekilde bakire olduğunuz anlaşılıyor mu. Kanama zorlama olmasından mı meydana geldi? Çok korkuyorum ya cevaplarsanız sevinirim
04 Yorumla
Soran+1 yılKanamazsa nasıl anlaşılır bilmiyorum. Erkekler daha iyi bilir. Kanamazsa anlaşılmaz ama bence. Ya da çok darsa zor girerse anlar. Zarım kalındı belki benim o yüzden o kadar kanadı.
Cevap sahibi+1 yılOf benimde kalınmış. Sanırım sizin gibi olacak. Çok teşekkür ederim
Soran+1 yılSiz nerden biliyorsunuz kalın olduğunu
Cevap sahibi+1 yılDoktora sordum kontrol etmişti 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir yığın amoloji uzmanı mavi hesap gelir şimdi kiminle yaptın diye soru sorar. Çünkü kanama değil Kimin kanattığı önemli:) daly*rak sürüsü
46 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama danışmak istedim yine de endişeleniyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılBenim de bozuldu. Kanadı uzunda sürdü. Bazen içeride oluşan yara hemen geçmiyor biraz daha izle olmadı doktora
- +1 yıl
Aradigim yorum ++++++
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılCinsel bi hastalık olur mu diye korkuyorum yoksa zar bozuldu diye kanıyorsa önemsemem
Cevap sahibi+1 yılHayır düşük ihtimal olmaz korkma.
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıltamamen yırtılma olmadığı için kanama devam eder bu normal tabi kan çok fazla gelirse normal değil acil hastaneye gitmende fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta normalden fazla günlerce kanadı şimdi de arada lekelenme oluyor
- +1 yıl
tamamdır normal o
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok normal neden 1.,5 aydır başka yapmadın? Bide cok zorlamış sanırım ilkinde
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla girdi zaten😔
- +1 yıl
Hadi ya ondan işte o zaman baya baya yirtmis bir doktora görün bence daha fazla ilerlemeden çünkü iyileşir normal de 1 aya kimdi bu?
+1 yılbazen tam yırtlma olmuyor o yuzden ara ara kanama olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sadece öyledir teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır hiç normal değil
33 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bi hastalık olabilir mi 😔
Cevap sahibi+1 yılNe desem şimdi yalan olur ama enfeksiyon da cinsel yolla bulaşan hastalıklarda ara kanama yapar hemen doktora gidin
Soran+1 yılEnfeksiyon kaptım zaten akut piyelonefrit geçirdim
+1 yılAşırı mi buyuktu zorkans vs oldu mu ondan acı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini sıkıyor musun stresli misin iliskiye girdiğin kisi daha once iliskiye girmis mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlma ihtimali var
00 Yorumla
+1 yılKimle yaptın yaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcidi mi nasıldı
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıdı
Cevap sahibi+1 yılAnladim 1 kez mi yaşadın yoksa diğerlerinde dr acıdı mi
Soran+1 yıl5-6 kez yaptık hepsinde acıdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime verdin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında