İnternette tanıştığım flörtüm neden mesajlarıma geç dönüyor?

merhaba 23 yaşındayım çekici bakımlı güzel bir kadınım şimdi 3 yıl önce bununla konuşuyoduk 7 ay boyunca full belaltı muhabbettiydi. Sonra ortadan kayboldum evlencem falan dedim evlendim bir kizim oldu bosandim unutamistim tabi sonra esimle problemler yuzunden bosandik ismi aklima geldi ekledim. Kabul etti karsilik verdi bana tabi yine belaltı muhabbetine girdik numaramı istedi görüntülü konusuyoruz tabi anlarsınız ama arada bana görüldü atıyo 2 hafta sonra dönüyor farklı sehirlerdeyiz malum iş için görüşmek istiyoruz ama kaza geçirdim paylaştım gecmis olsun bile demedi ama görüldü attı sonra tam unutmusken bi baktım arıyor beni görüntü aç diye yalnızım evde bizimkiler yok gibisinden o da 24 yaşında bekar işinde gücünde ona verdiğim degeri pek goremiyorum kendisinde bana gorüldu atmasin istiyorum storylerimede bakiyor dedigim gibi alımlı bakımlı güzel bir kadınım nedeni ne? Numaramı isteyen o mesajlaşınca da iyi karşılık veriyor ama normal sohbet pek yok aramızda hatta dedi ki biriyle ciddi ilişkim oldu mu sana söylerim dedi bu sohbetler de geçti aramızda bu ne demek oluyo yaklaşım 5 yıldır tanıyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
kendisini her yerden sildim arkadaşlar çünkü benden egosunu tatmin eden bir insanı ne yapabilirim sildim yani f*ck de olsa ne olursa olsun kimse bu muameleyi hakketmez yani hiçbir şey benden değerli değil.. yolu açık olsun..
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll yazdı bana konuşuyoruz hahah
İnternette tanıştığım flörtüm neden mesajlarıma geç dönüyor?