Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Şimdi çocuk zaten amacını açık açık belirtmiş c*nsel bi mevzu olmadan ben uygun görmeden bana yaklaşma
Seni hayatıma duygusal anlamda almıyorum. Senin hayatınla ilgilenmiyorum. Canım isterse ararım. Burada önemli olan benim canımın istemesi
Senin ihtiyacın var mı yok mu önemli değilsin
Zırt pırt bana yazma ben uygun görünce sana yazarım
İşte özeti bu
Senin beklentin ise ilgi, duyguların araya girmesi, günlük hayattan bahsetmek bir şeyler paylaşmak vs vs
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun daha çok kırılmamak bu toksiklikten kurtulmak için sildim. Kendisini bana dönmeyerek sormayarak ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkına vardım.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenden büyüksün ama sana kendi deneyimlerimi ve çevremdeki saglik dusuncedeki insanlarin fikirlerini aktarayım. Simdi söyle bu adamin amacı cinsellik bu net. Sana değer verde seni dusunse duygularini önemsese ve sana bir şeyler hissetse bunu once sen hissedersin emin ol. Geçmiş olsun bile demeyen birinden ne bekliyorsun ki. Cünkü söyle bakıyor ben bu kıza ne zaman yazsam bana cevap verir ne istesem yapar ne zaman istesem onu burada bulabilirim. Seni önemsemeyen bir insanı sen de önemsememelisin. Eminim çok zor olur ama bunu yapmak sorundasin. Önce her yerden engellemelisin ve stalk yapmamalisin. Ve onu hep kötulemelisin ki hilinçaltinda bile o adami isteme. Neyi istedigini degil neye layık oldugunu dusun. Duru önverin instagram hesabindaki öne cıkanlarina bakmalisin ilişki hakkındakilere.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hayatım onu sildim daha fazla beklentiye girmeden hayatıma dahil etmeden alışmadan sildim eskiye göre hali tavrı değişmiş baya geçmis olsun bile demedi yani ne anliycam bundan deyip sildim kndisini aramayarak soayarak ne kadar doğru kadar verdiğimin tekrar farkına vardım.
İstersen güzellikten kırıl yine de birini kendine bağlayamazsan bağlayamazsın. Yani sana yeterince odaklanmamış ve yeterince istemiyor. Vazgeç sen ondan
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kadınlar sizi değersiz hissettiren öküzleri sevmeye yemin etmişsiniz 🤣🤣
Cidden kendinizi değersizlestirmek için çok çaba harciyorsunuz
Sirani bekle kim bilir senin gibi daha kaç kadın vardır 😂02 Yorumla
Soran+1 yılBende birden çok kişiyle konuşuyorum da bazen sohbet sarmıyo ya da yeni birilerini tanımak istemiyorum onun yeri başka bende
Cevap sahibi+1 yılO zaman suç sende. Sizler nasılsaniz içiniz nasılsa size de öyleleri denk gelir. Ve çok güzel bu şekilde devam edin 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin beklentin cinsellik + ilgi
onun beklentisi cinsellik + özgürlük
bundan dolayı sorun yaşıyorsun
112 Yorumla
Soran+1 yılduygusuz s karsiyim
- +1 yıl
O zaman başka bir limana yelken açmalısın.
Soran+1 yılYok eski liman bu guvenliri
- +1 yıl
O zaman keyfin bilir
Soran+1 yılBeyniniz neden böyle çalışıyor yani siz bizi kullanıyorsunuz da biz sizi kullanmış olmuyor muyuz bizim aldığımız zevk sizden bin katı bende kullanmış oluyorum aynı zamanda biraz akıllı konuş
Soran+1 yılyatakataki ilgiyi aldıktan sonra gerisini umursamam
Soran+1 yılsaçmalama görmeden bir şey hissetmeden sevmek mi olur allah aşkına
Soran+1 yılaciklamayi oku sen
23 yaş 5 yıldır tanıyon yani 18 yaşından beri tanıyon ee neden onunla evlenmedin bu çok saçma sen o zmaan baştan beri eşini aldatıyon bu durumda
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim onu sildim boşandım teorar ekledim bekarken 9 ay konustuk suanda az surdu sildim zaten heryerden hal tavırlari degismis sildim eklesigime pisman oldum a
Soran+1 yıl5 yil sonra tekrar dkledim anlaminda
Soran+1 yılevet ilgisiz erkeklere tahammülüm yok kocamda önce üstüme düşüyodu sonra giderek uzaklaştı aldatma vesaire yoktu ben sıkıldım ayrıldım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç cinsellik. Canı seks isteyince yazıyor işte neyini anlamiyorsun
43 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten onun icin ekledim tamam haklisin ama deger verilir biraz bence sadece ona kırıldım
Cevap sahibi+1 yılDeğer veren adam cinsellik düşünmez bunu anlamıyorsunuz siz
Soran+1 yılbutun erkekler ayni desem hepsinim akli cukunde ya affedersin kocam da oyleydi sevgililerimde exlerimde suana, kadar hic sasirmadim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben olsam bu kadar uzun konuşmaya senin bulunduğun ile gelir sabaha kadar unutulmaz bir gece geçirmeni saglardim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sadece canı isteyince seninle iletişime geçiyor boş bir insan vakit harcamaya değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılsildim hayatım
- +1 yıl
İyi yapmışsın yavrucum
Sen kendine göre güzelsin onun için öyle misin bakalım 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılEstetikle fan oncesinde guzel bulmuyordum kendimi
Firsati olursa seni düt ama seninle herhangi ciddi bir sey dusunmuyor. Sen hangi sehirdesin o nerdr?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanında olan kadınlara öncelik veriyor olması normal değilmi
06 Yorumla
Soran+1 yıleskiden beri taniyor ama bende o zaman yazmiyim etmiyim nasıl fırdat buluyorum ki
- +1 yıl
E yazma. Herkesin öncelikleri aynı olacak diye bir şey yok. Ya gidersin sevişirsiniz, ya da o gelir aynı şey. Onun harici yanında kadınlar varken oturup senle mesajlaşarak zaman harcaması saçma değilmi
Soran+1 yıleskidende belaltıydı sohbetimiz sabahlara kadar konuşurduk onda o eski hevesi bulamadım ilk ona döndüğümde çok ilgiliydi sonra kendini geri çekti ben beklentide olduğum görüldü attığında kendimi kötü hissediyordum bu duyguya daha fazla kapılmamak için heryerden sildim o da gayet memnun oldu ki yazmadı aramadı
Soran+1 yılbu demek oluyo ki kararım doğruymuş
- +1 yıl
Memnun oldu değilde farketmemiştir büyük ihtimalle daha :)
Soran+1 yılFarketti umursamadı
Sebebini bilmiyorum anlayamadım da tam herşeyi anlatıp anlatmadığından da emin değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni sadece obje olarak görüyor duygu yok belli ki bence fazla kapılma üzülen sen olursun bence başka insanlara şans ver
011 Yorumla
Soran+1 yılBenimde amacım o zaten ama yinede yazar ilgilenir bence kapılmakla alakası yok
Cevap sahibi+1 yılYahu tamam senin de amacın o da o senin düşündüğün gibi düşünmüyor işte anla
Boşaldı bitti onun ki bu kadar işte
Soran+1 yılOyle birisinde degil aslinda
Soran+1 yılAdamin oyle komleksi de yok anlamiyo musun cozemiyorum dengesiz
Cevap sahibi+1 yılO zman tam olarak tanımıyorsun
Ama şundan kesinlikle eminim üzülen sen olacaksın
Erkekleri benden daha iyi bilecek halin yok bu böyledir maalesef
Soran+1 yılKocami biraktim zaten nerde kaldi ec
Cevap sahibi+1 yılKanka o zman sen de onu obje olarak gör duygusal bağlanmaya çalışma o zman en azından mutlu kalırsın her zman bu da ben den sana tavsiye
Soran+1 yılGörüldü atınca sinirlerim bozuluyo engellemek istiyorum her yerden
Cevap sahibi+1 yıl🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Sen zaten ne diye inat ediyorsun anlamıyorum engelle bitir kafanda git yeni insalar ile tanış bu kadar umursama birini
Soran+1 yılYeni insanlar tanımak istemiyprum artık hep aynı konuşmalar sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ben ne diyeyim sana bilemiyorum takip kafana göre işte
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tek istediğinin ne olduğunu sende biliyorsun sevgi beklemek anlamsiz
09 Yorumla
Soran+1 yılbende sahip olmak istiyorum zaten bi kere sonrasinda umrimda degil
Soran+1 yılmesafe var mesafe ondan dolayı
Soran+1 yılyani ne ugrascam bu dengesizin tekiyle ne hali varsa gorsun
Soran+1 yılevet en doğrusunu yaptım
+1 yılPeşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem şimdi 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bir sürü flörtü vardır onun
31 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum zaten kendimi onun kollarında bulmak dolu dolu bir gece yaşamak sonrasında görüşmesek de olur bi gecemiz dolu dolu geçsin
- +1 yıl
Ne güzel işte fb dediğin olay bu sayılır açılın bir birinize o zaman hatta benimlede deneye bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kullandırıyorsun kendini bravo
010 Yorumla
Soran+1 yılkarsilikli zaten kendim onu ekledim hosuma gidiyodu eskidende
- +1 yıl
Tamam da ne gerek var
Soran+1 yılihtiyac
- +1 yıl
Bunu daha, düzgün Bi şekilde giderebilirsin
Soran+1 yılikinci koca mi ediniyim onu istiyorum sadece Şu an uzun sure evliligi de dusunmuyorum
- +1 yıl
Anladım hayatta başarılar dilerim sama
Soran+1 yılSa ol
- +1 yıl
Sağol
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Birlikte olduğu başka birisi vardır..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birini bulmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılyani ona katiliyorum
+1 yılBenimle takıl
05 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Ciddiyim f b den fazlası oluruz ben aşık oluyorum genelde sadece cinsellik yetmiyor
Soran+1 yılBaskasini bul
- +1 yıl
Seni istiyorum
- +1 yıl
Artık bana aitsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi beklemen saçma
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim kendisi 24 neden ilgi beklemiyim? aramzida bi etkilesim vardi zaten eskiden normal sohnetlerden bu uyumu yakalayana kadar baya ugrasti simdi tutustu iyice tabi ilgi beklerim
- +1 yıl
Sonuçta fb yani
Soran+1 yılben iliskiyi o yone cektim biraz kiskancliklari oluyodu kiziyodum aramizda ne geciyor da boyle tepkiler veriyosun diye kaza yaptim gecmis olsun bile demedi unuttum falan diyo yalan yani story mi gordu cozemiyorum siz erkekelri ya neden boyle dengesizsiniz bilmiylrum
+1 yılNiye zaman kaybediyosun ki onunla
078 Yorumla
Soran+1 yılhoş bir çocuk
- +1 yıl
O senin peşinden koşsun.. sen onun değil
Soran+1 yılergen degiliz artik eski sohbet sarsin istiyorum bi kac defa goruntulu aradi ustune kapattim sonrasinda boyle hareketleri cikti
- +1 yıl
Açıkca konuş.. niyetini söyle.. bi ortak karar verin.. tamam ya da devam
Soran+1 yıldaha gorusmedik bile gorusurkem bu konular gecer aramizda
- +1 yıl
Net bir sonuç belirleyin.. niyeti ne açıkca sor
Soran+1 yılzaten dediki ciddi bi iliskim olursa sana soylerim ama senide birakmam senin yaptigin gibi bu nasil bisey anlamadim onu
- +1 yıl
Sen onu benimsemişsin.. ihtiyaçlarını gidermek için tanıdık olsun istiyosun.. onu özel olrak kenara koymuşsun... o da bunu biliyormu acaba
Soran+1 yılbiliyo bence ya da farkli bisey de dusunuyo olabilir bakimli guzel olmamdan farkli kisilerle gorustigimude dusunebilir
- +1 yıl
Öyle olsa kıskanır.. bu rahat baya.. bağlı ama sen yeterince yettiğin için biraz rahat davranıyo o zaman
Soran+1 yıltaktik yapıyo da olabilir
Soran+1 yılaslinda bende onu bazi durumlarda kuculttum gibi konusmus olabilirim yani bende biraz degersizlestirmis olabilirim ama hic kompleksi yok cok agir biri kalbimi falan kirmadi bazi konularda
- +1 yıl
Yani... valla yeterince güzelim bakımlıyım diyosun.. o kadar yıl sanal olarak onu tahrik edebilmişsin.. bu saatten sonrada başedebilirsün onla...
Soran+1 yılbiz bi gorussek zaten devami hep gelicek de biliyorum kendisi gelmiyo benim oraya gitmemi soyluyo
- +1 yıl
Karar senin.. ora gidersen kaleyi fethedersin zaten.. gerçeğine karşı koyamaz
Soran+1 yılokulum var
Soran+1 yılyani bence onun gelmesi lazim benim degil
- +1 yıl
Hımm..
- +1 yıl
Valla koşarak gelmesi lazım 😀
Soran+1 yılbide her goruntu actigimizda yuzumu gormek istiyo belli belirsiz guluyo falan cok degisik bi aura var aramizda onu biliyorum
- +1 yıl
Senleyken mutlumu yani.. tahrik olup memnun kalıyomu.. rolmü yapıyo.. onu güzel silkeleyebiliyormusun yani
Soran+1 yılBelki birden fazla kisiyle de takiliyodur bilmiyorum ki benle mutlu tabi bunu reele tasisak daha da iyi olcak biliyorum bakalim ne olcak sonunda bilmiyorum bende
Soran+1 yılBu goruldu atmalari aramiza sogukluk katiyor hevesimi goturuyo bazen
- +1 yıl
Biraz daha devam et bakalım zaman neyi göstericek... sanalda tüm marifetlerini gösterceksin artık..
- +1 yıl
Yok moralini bozmucaksın
Soran+1 yılSanal yani ne yapabilirim en fazla gel diyorum gelmiyo da sen gel diyo bana guven problemi de olabilir cozemiyorum
- +1 yıl
Güven problemi olmaz yaa süre uzun... neler kaçırdığını bilmiyo bilse koşarak gelir.. sanaldan artık sen biliyosun onu.. devam edecek ilmek ilmek işleyeceksin adeta
Soran+1 yılgoruldu atiyo ben bidaha yazmam yani o zaman goruldu atmayacak surekli kopuk kopuk oluyo bu iliski o mesaj atinca buaralar bende goruldu atacam artik ne olacak bilmiyorum o duyguyu bende ona yasaticam
- +1 yıl
Yani karşılıklı yapıcak ve zamana bırakcaksın.. kendini de üzmeyecek can sıkmayacaksın...
Soran+1 yılBi kerede sinirden istersen numarami da sil bidahakine gibisinden bisey dedi bende istemiyosan silerim dedim geri adim atti dengesiz duvari yumruklayacam gibisindende sinirleniyo bana bazen sonra diyorum degrsizsem neden duvari yumruklayacak kadar sinirlenebilir diyorum
- +1 yıl
Ya fazla sıkıştırma.. tepki verme.. germeyin ortamı.. amacın kendini mutlu etmek onu elinde tutmak... gerginlik yaratmak üzülmek değil yaaa
Soran+1 yılkompleksi yok aslinda iyi birisi agir ergen degil yani ama kazaya da bi gecmis olsun dersin durumun nasil falan dersin yani goruldu atmalari falan benimde bunyem kaldirmiyo bazen diyorum neden ekledim diye basima dert edindim ama zaten ona karsi benimde duygularim var istiyorum yani bana iyi gelicek biliyorum
- +1 yıl
Bazı şeylere göğüs gerceksin artık.. çünkü istiyosun onu.. bir parçan olmuş..
Soran+1 yılihtiyacimizi giderecegiz birbirimizden konu bundan ibaret ama duygusuz sevime falan olmaz yani biraz ilgi istiyorum yani yoksa zaten ben cok kolay siliyorum kocami mesela... usteklik kizim da, var
- +1 yıl
Ortamı germeden asıl amacını unutmadan devam ediceksin.. değersiz kişiler insana yüktür silebilirsin.. ama bununla devam ediceksin artık.. alışmışsın sonunda.. yıpratma kendini artık.. çokta ciddiye almıcaksın mecburen
Soran+1 yılTamam canım tesekkurler iyi geldi ♥️
- +1 yıl
Rica ederim... takılma böyle ayrıntılara hayat bi şekilde devam ediyor
Soran+1 yıldogru da benim acimdan bi flort varken ikinci flort olmaz dusuncesiyle ortada kaliyorum sorun o Şu an konusmak isterim ama ben arayamam onu o beni arasin isterim
- +1 yıl
Yani bırak arasın
Soran+1 yılAradı beni sonrasında hemen kapattı bidaha dönmedi bişeyde analamdım konuşmadan
- +1 yıl
tamam... bekle takılma seeen...
Soran+1 yılGaliba silicem her yerden
Soran+1 yılBu muameleyi hakketmiyorum galiba ya sacma sapan hareketler ugrasamam engelliycem her yerden silip hic soylemeden
- +1 yıl
Sabır biraz sabır.. sonra pişman olacağın bi karar verme... sakin ol... başka şeylere ver dikkatini...
Soran+1 yılCalisiyorum zaten
Soran+1 yılama iyice sacmalamaya basladi
- +1 yıl
Biliyorum.. o yüzden kendini harap etme... zamana bırak herşeyi.. takılma artık yaaa
Soran+1 yılyokluyor beni sonra takmıyor
Soran+1 yılben ne yapacam bununla böyle
- +1 yıl
Sen de takma işte
Soran+1 yılcevap veriyorum
Soran+1 yılboşta kalıyorum
Soran+1 yılemin misin
Soran+1 yılbu nasıl bi pskolojide şu an
- +1 yıl
Bekle gör taktiğini uygula sen...
Soran+1 yılgörüldü mü at diyosun
- +1 yıl
Aynet
- +1 yıl
Oltayı salla bekle
Soran+1 yılartık öyle yaparim bu saatten sonra
Soran+1 yılneden böyle yapıyor eskiden öyle değildi
- +1 yıl
Vardır bi nedeni... merak etme biraz acıksın döner.. şu an toktur.. cinsel olarak
Soran+1 yılpeki peki bakalım ne çıkacak bundan
- +1 yıl
Sen rahat ol ve bekleee
Soran+1 yıleve geldim yorgunum film izliycem seni haberdar ederim burdan canim 😀❤
Soran+1 yılayyyy o nasıl bir saçma hayattı evlilik hayatı ya böyle şwyleri bile ozlemisim yani
- +1 yıl
tamam bakalım bende merak ediyorum... evlilik.. yürümedimi olmuyo beee hayırlısı
Soran+1 yılSildim
Soran+1 yılnumarasını da sosyal medya hesaplarınıda
Soran+1 yılbitti benim icin
- +1 yıl
tamam bakalım... en güzel karar kendi kararındır
Soran+1 yılkendisi de bunu iyice idrak eder artık uğraşmıyorum neyse ne hali varsa görsün fb yse fb yani öyle kimse kimseyi değersizleştiremez sen neden ilk tezini savunmuyosun boşa zaman kaybetme diye
- +1 yıl
Ben aynıyım.. doğruyu gördün.. kararı kendin verdin bak 😀
Soran+1 yılkimse beni yıpratamaz hayatımdaki insanlar yani kendi hayatıma sonradan eklediğim insanlar beni iyi hissetirmeli aksi takdir de bi kaç şans veririm düzelmediyse onun bile farkına varamayacağı şekilde hayatımdan tamamen çıkartırım ben kendim çok değer veririm. Aynısını da görmek istrrim.
- +1 yıl
Bu çizginden şaşma gerisi kolay
Soran+1 yılaynen canım bu arada bana hep iyi geldin değerli güzel yorumların için teşekkürler ♥️
- +1 yıl
Rica ederim
Başka birini bul
10 Yorumla
+1 yılİyiyim diyorsun ilginç geldi bana
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon yeni soru sanıp yazdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosaldiktan sonra cok ilgi bekleme bence
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim değil exim
Cevap sahibi+1 yılTamam onu diyorum iste amac belli
Soran+1 yılbende o amacla yaklasiyorum zaten ama deger versin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman benimle konus, deger veririm, ve emin ol, bu seyde cok iyiyim 😅
Soran+1 yılondan hoslaniyorum eskiden beri taniyorum bende yeri ayri yoksa zaten bicok kisi var ama sadece ona ozelim Şu an kiymetimiz bilinmiyo
Cevap sahibi+1 yılKiymetini bilirim diyorum iste, ayrica denediginde ne kadar iyi oldugumu gorceksin
Soran+1 yılyok saol isine bak sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadıköy’dekimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkın olayimmmm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası