Hem işe gitmeden önce bir tur atıyorsunuz, akşam bir tur daha atmak erkeği soğutur mu?

#orkide
Hem işe gitmeden önce bir tur atıyorsunuz, akşam bir tur daha atmak erkeği soğutur mu?

#orkide
Benim için fark etmez.. yani ben her zaman yapabilirim ve bıkmazdım.. eşimin tutumu daha önemli ama kişiye göre değişir Erkekler genellikle seksten hoşlanırlar ve bu nedenle, sabah veya akşam seks yapmanın bir fark yaratacağını düşünmezler. Hatta bazı erkekler, gün içinde iki kez seks yapmanın daha da heyecan verici olduğunu düşünebilirler. Sabah seksinin akşamı yaşanan gece seksi erkeği bıktırmayacağı gibi, bazı durumlarda ilişkinin daha da güçlenmesine yardımcı olabilir. Örneğin, sabah seksi, çiftin birbirlerine olan sevgisini ve bağlılığını pekiştirebilir. Akşam seksi ise, çiftin fiziksel yakınlığını ve cinsel uyumunu artırabilir. sabah seksinin akşamı yaşanan gece seksinin bazı erkekler için bıktırıcı olabileceği de mümkündür. Örneğin, erkek çok yorgun veya stresli olabilir. Bu durumda, seks yapma isteği azalabilir veya tamamen ortadan kalkabilir. sabah seksinin akşamı yaşanan gece seksinin erkeği bıktırıp bıktırmayacağı, erkeğin bireysel özelliklerine ve durumuna bağlıdır. Ancak, genel olarak, sabah seksinin akşamı yaşanan gece seksinin erkeği bıktırmayacağı söylenebilir.
Sogutmazzzz
Neden mi sabahın yeri ayrı akşamın yeri ayrı sabah sexsi ödül gibi düşün erkeğe akşam sexsi zaten elde. Bana göre müthiş olur zihinde olurum sanki sabah uyandigimda ağzıma bir şeker atmışım akşama kadar işyerinde o şekerle geziyorum gibi hissederim bana şeker tadında bir sabah olur ama nerde bunu yaştacak libidosu yüksek kadınlar
Bu nasıl bir Türkçe ile sormuşsun fenomen hanım? Sabah akşam seks yaşamak erkeği bıktırır mı? ya da sabah seks yaşayan, akşama tekrarlarsa erkek bıkar mı? Türkçe'yi sonradan öğrendim bu arada. Soruna cevap:erkeğine göre değişir.
tam tersi
normal aklı selim insan akşam yatarken duş alır sabah kalkınca da duş alır
cinsellik de böyle olmalı. gecenin huzuru için akşam cinsellik yaşanmalı. sabah güne mutlu başlamak için de cinsellik yaşanmalı
Cevap
36Cevap
Aksine erkeğin dinç şekilde ise gitmesine katkı sunar gadası
Her gün bu şekilde oluyorsa bitap düşürebilir adamı iyi beslemek lazım sjsh
Soruyu tam olarak anlamak için 5 kez okudum. Bugün cahil tarafım ağır basıyor. Bıktırır mı bilmem de kimse de Hayrat çeşmesi değil sonuçta 😃
Cümle bozuk, sorun sende degil.
Sadece erkeği değil kadını bıktırır. Tamam seks çok keyifli bir konu ama aşırısı da çabuk tükenmeye sebep olur.
bıkan ya da bıktım diyen erkeğin net çkü kalkmıyordur.
Elimden gelse işe gitmeyeceğim yataktan çıkartmam o derece
Ben sık sık yaşanmasından taraf değilim çünkü hormonal olarak istekli olmak asıl zevk verir. Diğer türlüsü zaten pek anlamı olmaz
Hayır neden sogutsun ki işe gitmeden yolculama biri diğeri karşılama diye düşün mis gibi 😂
Ben sabah oral ile uyanırsam asla bikmam akşam da güzel bir sekse asla hayır demem
Yo hayır, işteyken onu her manada çok özlerdim zaten.
Haftada bir belki ama daha fazlası bana ağır gelir. Erkekten erkeğe değişebilir tabi
O soğuyan erkeği bi tanımak isterim. Temiz döverim.
Soğutmaz, erkeğe heyecan veriyorsan daima yapar, şahsen ben affetmem, başkasını bilemem...
Soruyu okurken gözlerim kanadı. seksten kimse soğumaz. Ayrıca tur atmak nedir bu ne argo bir cümle
iyi besleniyorsa eğer hayır yetersiz besleniyosa enerjisi bunu kaldırmaz bıkar
Erkek için mi imkansız
Yoo ben her saat hazırım yeter ki kadın hazır olsun
Sorduğu soruya bak bide bana neler diyor😂 hahah
Allah belami versin bikarsam ya :D
Erkek seksten soğur mu cidden?
Niye biktirsin aksine daha keyifli olur
Gece ve sabah olan seks beni soğutmaz
Onları hiç bir şey bıktırmaz, doymazlar
Soğutma anma sürekli istemek uzaklaştırır
Bi yerden sonra evet kadın da erkek de sıkılır
Yok severim ben