Cinsel Yaşam Sevişirken yatak gıcırtısı olursa tepkiniz ne olur? perlamare Takip Et Master Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Benim konsantrasyonum bozulur. Senkronize bir şekilde gelen yatak gıcırtisi en uyuz olduğum şey sanırım. Lan bizimle mi yarışıyorsun deyip tamire geçebilirim. AsjfhfYa siz? Sevişirken yatak gıcırtısı olursa tepkiniz ne olur? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yatağın döşeğini yere atacan müq. Nostaljik olur hem djsj 3 9 Yorumla perlamare +1 yıl De mi? K*çımıza teller bata bata. afalkfasklnf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Buna yorum yapmayacağım, anladın sen Yorumla perlamare +1 yıl Anlamadım. Kafam kalın biraz da adladnakldna Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Keyfiniz bilir 😃 Yorumla perlamare +1 yıl Keyif diyince anladım bak. Benim jetonun düşmesi keyif kelimesine bağlıymış. Öğrenmiş oldum. Keyif dersem düş, zevk dersem düşme ashajbdajdbahj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Acaba ne anladın ya ne 😅 Yorumla perlamare +1 yıl Anlayacağımi anladım ashashsg Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sus be Yorumla perlamare +1 yıl Her daim 🙊 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yatağı terketmek olur 😃gece gece millete malzeme çıkaramam sjsj 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. benim için hiç fark etmez. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Daha hızlı hareket ediyorum gadası 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evin herhangi bir yerinde sevişmeye devam ederim, o yatağı da ertesi gün çöpe atarım. 4 14 Yorumla perlamare +1 yıl Evin herhangi bir yeri bunu beğendi 😂 yatak üzüldü 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl O da gıcırdamasaymış 🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Yatağın suçu ne? O da diyebilir ki yapsasaydiniz 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Gıcırdamayacak, edebiyle yataklığını bilsin delirtmesin beni 🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Oooo, bak sennnn. Zavallı yatak, hem üstüne çık tepin hem de suçla.. vay arkadaş asjasjansjs Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Görende trambolde zıplıyorum sanacak 🤣🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Yani, o daha makul sanki 😂😂😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Off yaa 🤣🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Yatak uzulmedi , sana uyuz oldu 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Benim gibi kadına da uyuz oluyorsa, o yatak bir zahmet yataklığını sorgulasın 🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Uvvvvv, bu çok ağır oldu beaaaaa.. yatak bu tartışmadan çekildi yoksa çöpe atilmakla kalmayacak, ateşlerde yanacak 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yakarlar 🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Yatak Işıl ışıl parladı 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Ben sizin gibi bebe değilim duvardan duvara yaptığım için çok işim olmıyor yatakla sorun değil 4 2 Yorumla perlamare +1 yıl Vayyy, duvar bunu beğendi 😂 Yorumla tekinaymelisa +1 yıl 😅😅 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok utanırım... ertesi sabah o yatak tamir edilsin bi sey yapılsın 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayakta devam ederim :)) ya da yorganı yere atar yerde :)) gıcırtı var diye sevişmekten mi vazgeceyim :)) 1 0 Yorumla
Fitalya Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Alır başımı başka odaya geçerim 😂 4 1 Yorumla perlamare +1 yıl Allah'ım, senden başka ne beklenir ki? Başına dikkat yalnız, bir yere çarpmasın😂 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Aynen çöpe , zaten atacam bazı şeyleri onuda atarım miss gibi yeni yatak , yeni…. 🤭🫣😜 2 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. O anda duymayabilirim. 2 1 Yorumla perlamare +1 yıl Pek duyulmaz değil ama 😂 Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yatak gıcırtısını nasıl tamir edebilirsin acaba 😂 2 2 Yorumla perlamare +1 yıl WD - 40 bütün gıcırtilarin ilacı.. diş gıcırtisi hariç 😂😂😂 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Yorumsuz 😂 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Belki de o seslerde etkiler bilemedim şimdi😄 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Kapı gıcırtısına oynayanı biliyorum da yatak gıcırtısına sevişeni de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim @ausrine. sfmsfms Yorumla Ausrine +1 yıl Detaylı yazamadım ondan komik algılandı yorumum😄 Yorumla perlamare +1 yıl Detay almayalım zaten yaaaaaa. KS kapatır hesaplarımızı 😂Çok Hasan Can kokan bir yorum oldu de mi? vfgbhnmö Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 'Bizimle mi yarışıyorsun?' hahahaah güldürdü 4 1 Yorumla perlamare +1 yıl öyle ama , senkronize geliyor hem de ses 😂 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nefret ediyorum dikkat dağıtıyor 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yatağı döverim 2 8 Yorumla perlamare +1 yıl Haydaaa, psikopat misin yahu? Yatak yatakligini yapacak elbet. Yatak bunu hiç sevmedi ashashsg Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Niye gıcırtı yapıyor şımarmasın Yorumla perlamare +1 yıl Onun olayı o. Normalde çıkartmaz ama iş oraya gelince sanırım o da gaza geliyor Ahshs Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Döverim Yorumla perlamare +1 yıl Zaten tonla dayak yediği için gicirdiyor ki. Malûm büyuk darbe alıyor zavallı. Aksshshshd Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Sağlam yatak değil şcşfşdlg Yorumla perlamare +1 yıl Bütün yük omuzlarında ama nasıl sağlam değil asjasjansjs Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Ahahaha Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Yerde devam ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yatağın döşeğini yere atacan müq. Nostaljik olur hem djsj
De mi? K*çımıza teller bata bata. afalkfasklnf
Buna yorum yapmayacağım, anladın sen
Anlamadım. Kafam kalın biraz da adladnakldna
Keyfiniz bilir 😃
Keyif diyince anladım bak. Benim jetonun düşmesi keyif kelimesine bağlıymış. Öğrenmiş oldum.
Keyif dersem düş, zevk dersem düşme ashajbdajdbahj
Acaba ne anladın ya ne 😅
Anlayacağımi anladım ashashsg
Sus be
Her daim 🙊
Yatağı terketmek olur 😃gece gece millete malzeme çıkaramam sjsj
benim için hiç fark etmez.
Daha hızlı hareket ediyorum gadası
Evin herhangi bir yerinde sevişmeye devam ederim, o yatağı da ertesi gün çöpe atarım.
Evin herhangi bir yeri bunu beğendi 😂 yatak üzüldü 😂
O da gıcırdamasaymış 🤣
Yatağın suçu ne?
O da diyebilir ki yapsasaydiniz 😂
Gıcırdamayacak, edebiyle yataklığını bilsin delirtmesin beni 🤣🤣
Oooo, bak sennnn. Zavallı yatak, hem üstüne çık tepin hem de suçla.. vay arkadaş asjasjansjs
Görende trambolde zıplıyorum sanacak 🤣🤣🤣
Yani, o daha makul sanki 😂😂😂
Off yaa 🤣🤣🤣
Yatak uzulmedi , sana uyuz oldu 😂
Benim gibi kadına da uyuz oluyorsa, o yatak bir zahmet yataklığını sorgulasın 🤣🤣
Uvvvvv, bu çok ağır oldu beaaaaa.. yatak bu tartışmadan çekildi yoksa çöpe atilmakla kalmayacak, ateşlerde yanacak 😂
Yakarlar 🤣🤣
Yatak Işıl ışıl parladı 😂
🤣🤣🤣🤣
Ben sizin gibi bebe değilim duvardan duvara yaptığım için çok işim olmıyor yatakla sorun değil
Vayyy, duvar bunu beğendi 😂
😅😅
Çok utanırım... ertesi sabah o yatak tamir edilsin bi sey yapılsın
Ayakta devam ederim :)) ya da yorganı yere atar yerde :)) gıcırtı var diye sevişmekten mi vazgeceyim :))
Alır başımı başka odaya geçerim 😂
Allah'ım, senden başka ne beklenir ki? Başına dikkat yalnız, bir yere çarpmasın😂
Aynen çöpe , zaten atacam bazı şeyleri onuda atarım miss gibi yeni yatak , yeni…. 🤭🫣😜
Oluyor ona çare yok. Eşim de bende takmıyoruz o sesi
O anda duymayabilirim.
Pek duyulmaz değil ama 😂
Yatak gıcırtısını nasıl tamir edebilirsin acaba 😂
WD - 40 bütün gıcırtilarin ilacı.. diş gıcırtisi hariç 😂😂😂
Yorumsuz 😂
Belki de o seslerde etkiler bilemedim şimdi😄
Kapı gıcırtısına oynayanı biliyorum da yatak gıcırtısına sevişeni de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim @ausrine. sfmsfms
Detaylı yazamadım ondan komik algılandı yorumum😄
Detay almayalım zaten yaaaaaa. KS kapatır hesaplarımızı 😂
Çok Hasan Can kokan bir yorum oldu de mi? vfgbhnmö
'Bizimle mi yarışıyorsun?' hahahaah güldürdü
öyle ama , senkronize geliyor hem de ses 😂
Komsuya ses gider cok fena
Koltuğa geçerim
Nefret ediyorum dikkat dağıtıyor
Yatağı döverim
Haydaaa, psikopat misin yahu? Yatak yatakligini yapacak elbet. Yatak bunu hiç sevmedi ashashsg
Niye gıcırtı yapıyor şımarmasın
Onun olayı o. Normalde çıkartmaz ama iş oraya gelince sanırım o da gaza geliyor Ahshs
Döverim
Zaten tonla dayak yediği için gicirdiyor ki. Malûm büyuk darbe alıyor zavallı. Aksshshshd
Sağlam yatak değil şcşfşdlg
Bütün yük omuzlarında ama nasıl sağlam değil asjasjansjs
Ahahaha
Yerde devam ederim
S. meye devam ederim