Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evli iseniz sizi zora sokacak ortama girmemeniz gerek.
mutlu değilseniz boşanın ondan sonra ne yapacaksanız yapın.
neden kendinize namussuz (sözünde durmayan) şerefsiz onursuz ünvanlerını layık görüyorsunuz.
boşanın ondan sonra diledğiniz tercihleri yapın.
kendinize bunları yakıştırmayın olmuyor.03 Yorumla
Soran+1 yılBenim evliliğim sıkıntılı evi terk etmiş yüzük çıkarmıştım.
O. surecte de arkadaş olarak konuşuyorduk. Zaten hasta olduğum içinde sürekli ameliyat vs oldum o süreçte iyi olup. olmadigimi sordu etti.. Aci cekiyordum ruhen ve hastaligimdan dolayi bedenen.. yaptığım doğru değil ama gerçekten yalnizdim
İyi geliyordu konuşmak beni kullanmış mi?
Soran+1 yılÖyle tabu haklısınız ama bi erkek bu durumda bile bu kızı sevebilir mi yani hoslanbilir mi
En İyi Cevaplar
+1 yılDuygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz. Bunu sende yaşayarak gördün. Sorunlu bır evlilikte eşinden görmediğin her ne olursa ilgini çeker
Ama erkekler evli kadinlari sadece seks odaklı bakar. O yüzden bunu kabullenmeniz gerek. Yani düşüne düşüne duygular yoğunlaşır aşka dönüşür. Şimdi döner mi diye düşünmek yerine unutup hayatına bak.
Ya sorunlu evliligi düzeltmek ya da bitirmek için harca enerjini. O kişiyi düşünerek değil02 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisiniz kendisinin de hoslandigini dusundum soz beyan olacagini dusunerek.. Bana oyle demisti cunku.. Beni aradi.. Hastaydin iyi misin merak ettim dedi ve sonra ozlememek icin fotolari sildigini arkadasca aradigini gene arkadasca konsuurz arasiriz dedi. Sanirim buda senden yararlanamadim bari aklinda kalayim bi sekilde taktigiydi onun icin degil mi
- +1 yıl
Evet kendini unutturmamak. Geri kalan her şey masal bahane. Engelleyin bu şekilde iletişim dahi kurmayın bence. Ama yine de siz bilirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel anlamda bir şey alamayacağını dusundugu için uzaklaşmış alabilecek olsa da o riske girmek istememiş. Ben e bekleme gelmez ve emin ol gelmemesi senin için daha hayirli tecrübe edindim çünkü.
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız gerçekten. Hayırlısı bu. belkide reelde olsa daha da acı olacaktı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle olurdu emin ol
Soran+1 yılBeni aradi maalesef guya hastasin iyi misin merak ettim diye aradim dedi.. Ve gene arasiriz haberlwsiriz diyip kapatti. He bide yanlis anlama arkadasca ariyorum diyip.. Beni ozledigini ve resmen bakmamak icinde resimleri sildigini soyledi.. Burada amac nedir :(
Cevap sahibi+1 yılBence cinsel anlamda bir yokluk içinde ve yine birşeyler yaşamak istiyor ve bu yüzden de kafanı karistiiryor
Soran+1 yılAnladm guya arkadasca hastaligimi merak etmis.. Anlasilir yakjnda uzak duracagm
Cevap sahibi+1 yılBence de en doğrusu bu evlisin sonuçta. Peki evliliğin hala sorunlu mu?
Soran+1 yılEvet sorunlu.. O cocugu sevdim ben asik oldm. Keske niyeti iyi olsaydi.
Cevap sahibi+1 yılPeki boşanma imkanın yok mu? Yani sevmiş olsan niyeti iyi olsa bile nereye kadar gidebilirdi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sadece ses tonunu vermezsin başka birşeyler de var demek ki
09 Yorumla
Soran+1 yılSes tonu etkiledi sonra görüntülü konuşma derken sohbet ettik , şiir vs paylaşımları havadan hayattan sohbet derken de bi takım cinsel paylaşımlar.. ama sonra çok ileri gittiğimizi anlayıp arkadaş kalmak için çaba harcamaya söz verdik.. benm. canim çok yanıyor gelmez mi samimi değil miydi ya da . bana bencil. olmak istemiyorum reelde gorusursek canım yanar mesafe koymalıyız dedi..
Soran+1 yılEvet ama zaten reel görüşmek istemedik
Sonra çok acı çekeceğini söyledi veda ettik..
Soran+1 yılSaplantı yapmadım aslında.. Ben aşık. oldum ona. Çünkü kısa zamanda olsa ilgi gösterdi yüzümü güldürdü.. Bakışı konuşması yaklaşımı ve en önemlisi durustlugu
Soran+1 yılYok ben ilk sevgilimdi kocam çocukluk ilk öptüğüm diye hemen evlendim.. ama bunları yasamadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz iş yerinde de buna benzer bir şey yaşanıyor. Kızın bizden sonraki durağı muhtemelen eskortluk olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu neye göre söylüyorsunuz ya çok ayip
Cevap sahibi+1 yılTabi canım benim ayıbım
Soran+1 yılHaklısınız. Ben hasta bi kızım ağrılarım olur yalnız başıma atlatmaya calisiiyordum ve nihayetinde öyle savunmasizdim ki ilgi istedim.. sonrasında da kullanıldm belli k
Cevap sahibi+1 yılNe sanıyordun , boşaldıkdan sonra herkes yoluna bakar. Aşk meşk yok yalan inanma
Söner mi bilmem ama zaman zaman insan boşlukta olur yadırgayanlar bilemez tabii
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok canım acıyor. Çok özlüyorum aslında reelde görmedim ama uzun zamandır tanıyor gibi kısa zamanda çok şey yaşadık.. derin
Soran+1 yılSanırım uzak olunca hayaller giriyor devreye.. Peki ne olacak bundan sonrası.. Samimi miydi bi adam belki oda duygusuna yenik düşmüş olabilir mi
Soran+1 yılOlur mesaj atayım size
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok etkilenmiş ya baksana cinselliğe girilmiş hemen
07 Yorumla
Soran+1 yılHemen girilmedi.. İroni yaptınız sanırım. Ama ben acı çekiyorum gerçekten oyun mu oynams..
Cevap sahibi+1 yılEvet iraoni yaptım. Sevmekle alakası yok. Sırf seninle cinsellik için konuşmuş. Azcık düşğnsen anlardın. Hiç bir erkek kocası olan bri kadınla ciddi düşünmez. Ve sadece karakteri bozuk erkekler bu şekilde kocası olan kadını kullanır. Sen de saf gibi seviyorum ediyprum de
Cevap sahibi+1 yılSana şunu söylim. Eğer sana dönerse libidosu yükselmiş ve başka kız bulamadığı içindir. Azcık zeki ol. Kırmadan cevap ver demişsin ama azcık kafanı kullan. Ne yaşayacsksan kocanla yaşa. İstemiyorsan ayrıl aldatma
Soran+1 yılHaklısın ama ben çok zor durumdaydim hastayım. ve evi terk etmiştim. oda ayrılıp ayrilmayacagimi sordu ve sonra da zaten o sürede ben aradım ettim onu hep saf duygular ile. Ama ne olduysa vedalasmamiza 2 gün kala konu bi şekilde cinsellige geldi , kullanıyorsun diyince trip attı kızdı.. sonra da zaten vedalaştık
Anlıyorum haklısın oysa bende duyguları var yedik düştü sanmıştım.. meğer hasta ve sevgiye aç bi. kizi. kullanmis değil mi..
Cevap sahibi+1 yılKullanmış evet. Ve bence suç sende onda değil. Hadi o abazaydı abazalık yaptı bir şekilde senin o anını kullanıp yaptı bunu ama sen aklı başında evli bir kızsın. Böyle oyunlara gelmemelisin. Bir süre aranızın bozuk olması aldatmanı gerektirmezdi
Soran+1 yılBen hastayım ve belkide öleceğim.. Benim yanımda olmadı hiç eşim 2 senedir ve beni yalnız bıraktı hastane köşelerinde ben aileme de söyleyemediğim için tek başına tedavi gördüm.. Ben suçluyum sevgi istediğim için ve evet ben suçluyum abazan birine anlamlı aşk ile duygular beslediğim için
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Bak niyetim yargılamak değil ama bu hareketi ben yapsaydım bile suçlu benim derdim. Ve bu durumda gerçekten sen suçlusun. Kocan saçma sapan şeyler yapsa bile yanına olmasa bile bu onu aldatmanı gerektirmez. En fazla ayrılırsın olur biter. En azından bundan sonra başka erkeklerde sevgi arama. Çünkü hiç bir erkek evli bir kadına iyi niyetle bakmaz. İyi niyetle bakacak kişi sana yaklaşmaz zaten evlisin diye
+1 yılOla ola evli birine mi olcam tövbe
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden insan mantık arıyor mu aşk olurken
- +1 yıl
Ne mantık arad ne aşk diğerlerini bilmem ben yalnızlıktan yaprak açmaya dal vermeye başladım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor durum gelir belki
06 Yorumla
Soran+1 yılSamimi bi duygu besleer mi. erkek sizce
- +1 yıl
Evet besler şu an bende senin gibiyim
Soran+1 yılNasıl yani.. Hoşlandığı gerçek miydi
- +1 yıl
Mutlaka hoşlanıyordur senden benim durumum da senin gibi
- +1 yıl
Bende sana anlatmak istiyorum durumumu
Soran+1 yılTakip ettim anlatabilrsn
Bu durumun çok benzerini ben de yaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı sizin hikayeniz? Nasıl bitti? çok acı çekiyorum istiyorum gelsin.. görüşelim.. çok istiyorum çok. aci gerçekten
+1 yılEşinin yüzüne bakabiliyormusun?
010 Yorumla
Soran+1 yılBakabiliyorum çünkü onla sadece aynı evi paylaşıyorum ben..
- +1 yıl
Adam biliyo istediginle istedigini yaşa benim soyadımda beni aldat diyormu
Soran+1 yılYa bu aldatma mi oluyor. Medeni halim evli olabilir ama ben yalnızım.. Bu sebeplede beni 5 sene sonunda bu kadar sevgiye aç bıraktığı için o düşünmesi gerekmez mi
- +1 yıl
Boşan mutlu degilsen yakışmaz
Soran+1 yılYok zaten günaha girdim reel dökmek istemiyorum olayı.. acı çekiyorum unutmak için ama yargılamayın lütfen bu elimde değil itilip kakildim biri sevgisini verdiğini düşünerek de gerçek sanmıştım
- +1 yıl
Bak hatanın farkındasın boşluktasın onuda anladım git eşinle konuş evliligini topla
Soran+1 yılTamam deneyeceğim.. Gerçekten yargılamayın
- +1 yıl
Yanlışını topla diyorum bu yargı degil uyan demek
Soran+1 yılTamam Allaha sığındım afetsin
- +1 yıl
Bukadar 🙏👏🏻👏🏻
+1 yılOlabilir insanlık hali bu ya
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bana döner mi.. Cesaret eder mi yoksa gerçekten gitmiş midir
- +1 yıl
Dönmesin gitsin ya bende yaşadım sıkıntı ya
Soran+1 yılSiz nasıl yaşadınız? Dönmez mi dersiniz. Ya zor bi durum ama insan duygusuna hakim. olabilir mi
Soran+1 yılOlur ama mesaj atamadım siz mesaj atar misinzi
Gizli Üye(30-35)+1 yıltadini almis birakmis. profesyonel
06 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle b niyeti olsa reel görüşmek isterdi. kendisi uzak durmayı secti
Cevap sahibi+1 yılsanal se. KS mi ydi 🤪
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbi an buradan konustugum eski kiz sandim. o da sesimden etkilenmisti ilk
Soran+1 yılEe sizin hikayeniz nası bitti
Cevap sahibi+1 yılkorktu buludsamadi
Senden alacağını alıp gitmiş geri dönmez
012 Yorumla
Soran+1 yılBenden alacağı neydi? sevdaya dahil değil mi bu paylaşım da neden böyle diyorsunuz
Soran+1 yılHayır o bekar.. Ben hastayım bana destek oldu hep aradığımda hep açtı. Hoslandigiji ama uzak duralım diyip uyardı.1 hafta sadece duygumuz hareket edelim dedim son gün haftanın yaklaşımımız oldu wp görüntülü. Sonrada veda ettik duygulara ama arkadaşça arada mesajlaşırz dedik.. Sizce bu yalan b hikaye mi sizce benden gitmiş mi..
Soran+1 yılHayır bekar
Soran+1 yılEvet sevdim çünkü. Ve sevdigim içinse cinsel bi şey yaşadım.
Soran+1 yılFoto atıyordum mesajlaşma sonra da bi defa görüntülü konuştuk.. ama erkek begendigi arzuladığı kadın yaşayamaz mi. bana arzuladığı sehvetli olduğu soyluyordu
+1 yılDuyar ister ve arzular
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne olacak bi adım vs olur mu
- +1 yıl
Bu senden ona gelecek bi nude ye bakar emin ol
+1 yılDönmesin boşverin... evliliğe devam
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın gerçi dönse ne olacak ki. bana senin için kendimi tutacağım sende benm. icin tut dedi
- +1 yıl
Evet tut içinde işte.. boşuna incinip kendini harab etmenin bi anlamı yok
Soran+1 yılKendimi zerre düşünmüyorum. Ama onun hayatı için tutacağım
- +1 yıl
tamam işte... ama kendin de önemlisin... o senin kötü olmanınistemez... onun için kendini de iyi tut
Soran+1 yılBen kendimi tuttum ama o aradi beni.. nasil oldugumu merak etmis. veda edince agladn mi diye soruyor.. sanirim yoklamaydi. ve arasiriz arkadasca diyerek de akilda kalma planlari..
- +1 yıl
tamam işte.. sen aynı takdiğe devam oluyo
Zor bır durum
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet acı. cekiyorum. Oda bencil olmak. istemedigini daha fazla acı çekmemek için duygulara son vermemiz gerektiğini söyledi. Gene yazacağını ama flortoz olmamamiz için mesafe koyacağını. Dönmez mi gerçekten..
Soran+1 yılDönmez mi bNa. Bi erkek düşüncesini merk ediyirum
Soran+1 yılNasıl bi ihtiyaç bu
Soran+1 yılAnladım. Ama benim hasta ve sevgisiz bi yuvada zoraki annem babam için durduğumu biliyor gerçekten cinsellik için mi döner. hic hoslanmamis mıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksting mi yaptınız yani uzaktan derken
03 Yorumla
Soran+1 yılOf ya of evet
Cevap sahibi+1 yılmesaj atar mısın anlatacaklarım var..
Soran+1 yılYok istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kendimi frenlerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oda bunu yapmaya çalışıyor. Agladi da.. Sizce dönmez mi. nasıl frenleyecek.
+1 yılUzaktan uzağa derken
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal
- +1 yıl
Himmmm bir şey olmaz yaa evlilik monotonluk oluyor dimi peki gerçekten yaparmiydin onunla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer