Kız arkadaşımın sevgilisi ciddi ilişki (evlilik) düşünmediğini söyleyip arkadaşıma çıkma teklifi etti arkadaşım ciddi ilişki istediği halde. Çocuğu sevdiği için kabul etmiş. sonra çocukla ilişkiye girmişler şimdi de çocuk soğuk davranıyor mesajlarına bakmıyor falan sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki istiyormuş da neden doğru düzgün tanımadan kısa sürede yatmış? Üstelik ciddi ilişki istemediğini baştan söyleyen biriyle. Ciddi ilişki istemeyen biriyle belki ciddi ilişki yaşarız diye takılmak da enayilik. Zorla mı seks yapmış arkadaşın? Hayır. Evleneceğiz diye söz mü vermiş? Hayır. Eee? Şu seks yapıp ayrılmalarda bütün kabahati erkeğe yüklemekten vazgeçin. Aşık olunur, birisi bir başkasını kendisine aşık edemez. Ciddi ilişki istemeyen birine aşık olmasaymış.
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk karaktersiz falan değil, ciddi ilişki içinde seks yaptıktan sonra uzaklaşan erkek karaktersizdir, orada "benimle yattıysa basit kızdır, başkasıyla da yatabilir" gibi aptalca bir mantık vardır. Erkeklerin tam da yapması gerekeni yapmış çocuk (niyetini baştan belli edip kartlarını açık oynamak), ciddi ilişki istemediğini söyledikten sonra seks yapıldıysa sorumlusu bu çocuk değil. Yaptıkları seks über muhteşem olsaydı sonrasında soğuk falan da yapmazdı. Arkadaşın yatakta iyi değil anlaşılan.
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşın hak etmiş hiç üste çıkmayın sevmişse katlanacak o zaman ne sanıyordunz ki tabii ki basit olarak görüyor soğumuş niyetini bilmiyormuşsunuz gibi soru diye soruyorsunuz
011 Yorumla- +1 yıl
Zekanızı takdir ettim. Bu kadar saçmalamayın. Bir kızı kendine aşık edip birakmak tam bir karaktersizlik. Baştan girmeyin o zaman kızların hayatina. Giriyorsaniz da yanlarında durun
- +1 yıl
Bırakın ya kaçıncı bu hep aynı hikaye cinsellik yaşamayın abi o zaman kendine nasıl aşık ediyor onun aşık olası tutmuş bu devirde inanmıyorum kolayca hemen aşk meşk önüne gelene aşık oluyorlar zaten sonra yatakta son buluyor aşk suçu sadece tek tarafa yüklemicek o bırakan kardeşim yapmış arakadaşında kendine hakim olacak o zaman kendinizi biraz ağardan alın yaa sonra evlenilmiyor sizin gibilerle evlilikten soğuyor insan erkek içinde kadın içindee aynı şey karşı tarafa tolerans veriyorsunuz çok evli gibi davranıyorsunuz sınır koymuyorsunuz erkek zaten barut gibidir patlmaya hazır kadın ateştir kadın sınır koymalı yaklaşmamalı sonra işte sonu böyle olurr
- +1 yıl
Önüne gelenle yatağa girmek doğru tabi. Bir ilişkiye erkek belirler. Erkek yanasmazda kadın kuyruk sallamaktan öteye gecemez. Erkek istediğim gibi yaklaşır ama sınır koymak sadece kadının görevi. (!)
- +1 yıl
Sansür yapmış site ya ben o erkeğede güzel sallamıştım ama sansürlemiş güzel kardeşim demedim ben ona sjsjd
- +1 yıl
Unutma kadın kuyruk sallar erkek gelir çoğu erkek gelmeyen nadirdir
Ama sınırı her zaman kadın koyar iş kadında biterr nefsi ne ki erkeğin ne olsun iş arkadaşında bitiyor yanii onunda suçu var seven insan evlenir - +1 yıl
Kadın kuyruk sallıyor evet ama erkegjn aklı iradesi yok mu gitmesin o zaman akıl sadece kadına özgü bir nimet değil erkek karşılık vermezse hiçbir şey olmaz
- +1 yıl
Detaya girersem sen zararlı çıkarsın erkekteki 1 nefsin şiddeti yaradılış bakımından bu derece kuvvetlidi ve o da cinsel nefsdi kadının 9 nefsinin hepsi cinsellik değildir kıskançlık vb şeyler de bundan sayılır. yani kadının cinsel nefsi erkeğin 1/9 kadardır. Bilmem şimdi anlatabildim mi
- +1 yıl
Sen yazdıklarından gerçekten bir şey anladın mı. Tamamen saçmalıyorsun şu an. Neyse yorum yapmayın daha fazla. Küçük zekalı olduğunuz anlaşılıyor yorumlarınızdan. İyi günler
- +1 yıl
Sizin kafalar geri çalıştığı için zor maalesef açın biraz bişeyler okuyun aşk meşk işleri karın doyurmuyor
- +1 yıl
Haklısınız. İleri kafalılık erkek melek kadın şeytan kafası zaten. Erkeğin yaptığı şeylerden bile kadın sorumlu. Erkekler kukla değil ki kadınlar yönetsin. Herkes kendi yaptığından sorumludur
- +1 yıl
Bende diyorum ki suçu tek tarafa yüklememek lazım burada iki tarafta hatalı ben aşığımm yaa her haltı yerim sonra o bana şefszlik yaptı hatalı o ben bunu kaldıramam işte haksızlık orada var sen hiç arakadaşında hata bulmuyorsun aşık etti diyorsun aşık olmasın o zaman mazeret mi o zorlasa neyse hak veririmm ama kendi isteğiyle onla olmuşş aşığım diye mazeret değil o azıcık anlayız azıcıkk
+1 yılHevesi kaçmış çünkü daha ne alsın
seks odaklı erkeklerin hepsi bunu yarış gibi görüyor kazanmak için oynuyorlar. Sevdikleri yok yani. O yüzden kimsenin olmayın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİstememiştir amacı cinselliktir
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman yaşamadım ama hiç bu kadar ucuz olmadım, bak bu kelimeyi aşağılamak için kullanmadığımı açıklayacağım. Erkeklere her istediğini, her istediği anda verirsen kolay teslim olursan ciddi ilişki isteyen kişi bile soğur senden, biraz zor olmalısın. Ayrıca erkeğinde zorunu seviyorum. Hemen ikna olanını sevmiyorum. Bu çocuk zor çocuk. Belki buna değmez, belki hiçbirimiz değmeyiz ama ortaya bir değer koyuyor. işi bitince hadi eyvallah, sen kimsin ya? Ama tam bu olmalısın olmalıyız. Benim ilişkilerim hep iyi gider, kitap okudum, erkeklere deneysel yaklaştım, gerektiğinde özür diledim gerektiğinde kızdım. Ama basit ve pick me, her şeye okay, ben çok bir şey istemem yeterki sev beni kızlar ve erkekler üzülmeye devam edecek.
45 Yorumla- +1 yıl
Sen neymişsin be abla 😁
- +1 yıl
Deneyimler konuşuyor :P
- +1 yıl
Way arkadas 🙂
- +1 yıl
Ne mutlu size. Tam olarak ben de böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Zor erkek sevdiğini mi söyledi birileri 😝
Umarım fark eder ayrıntıyı 🫢
+1 yılBence ortada dramatik bir durum yok. Arkadaşının sevgilisi gayet açık olmuş, kandırma, zorlama yok.. Bir erkek veya kadın ciddi ilişki istemeyebilir ama beğendiği birisiyle özel şeyler yaşamak isteyebilir.. Bu da normal bir durum.. Karalar bağlayıp yas tutacak bir durum yok ortada.. Sonuçta beğendiği bir erkekle sevişmiş, ortada kendisi lehine fayda bile var.. Ya çocuk arkadaşını reddetseydi, bu daha kötü bir travma olurdu bence.. Erkek reddedilse bir sorun yoktur ama kadının reddedilmesi gurur kırıcı bir durum olurdu.. Bence bir süre aramasın çocuğu ve soğuma süresi versin olaya.. Belki de kendi gelir kapıya.. Biraz cool olsun 👍
24 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :) Mantığıma güvenirim.. 👍
- +1 yıl
aradığım yorum bu gliba:))
- +1 yıl
her zaman buradayım :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hep bundan bahsediyorum ama anlatamıyorum. "Benimle yatmak isteyen erkeği kendime nasıl aşık ederim?" diye yüzlerce soru okudum. Hiç üşenmeyip yüzlerce cevap verdim. "yapmayın etmeyin! Aşık olmayan erkeğe bedeninizi hediye etmeyin! Sevişince bağlanmaz, amacına ulaşıp çekip gider!" diye ama hala. Anlatamıyorum! Canlar yanmaya devam ediyor
60 Yorumla
+1 yılÇocuk en başta söylemiş ama niyetini. Sadece seks. Arkadaşının seksi kabul etmemesi gerekirdi.. ben olsam daha en başından seninle ciddi düşünmüyorum diyen birini kabul etmezdim. Gerçekten benden hoşlanıyorsa öyle eğlenip oynatacağı bir kız olmadığımı anlayıp ya kendi düşüncelerini değiştirip gelirdi ya da tamamen rahat bırakırdı beni. Çok sevsen de çizgini bozmamali, sen kendi sınırlarına saygı duyacaksın ki başkası da saygı duysun
52 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yazacaktım
- +1 yıl
Çok akılcıl bir yorum olmuş kesinlikle katılıyorum!
+1 yılKullandi atti iste neyini anlamiyinuz. Adam zaten belli etmis acikca demis ben seni sevmedim begenmedim ama bi kere cakarim tatmin olursamda arada yine cakarim bosluga dusunce cakarim. Kizda kabul etmis olur arada gel cak bana. Adamda cakmis. Simdide takmiyo kizi
30 YorumlaMal arkasın evlilik dışı birliktelik yaşarsa zirlamaya mahkûm 100 defa dedik erkeğin merhametine bırakmamalı kadın kendini amma anlayan kim? Ciddi ilişkiye hazir olmak zorunda değil ama birlikte olmaya hazır yav Uzak durun şöylelerinden delirtmeyin adamı..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. İyi de erkek zaten ciddi ilişki düşünmediğini söylemiş belli ki takılmalı zaman geçirmelik seks yapmalık bir partner istiyormuş hayatında o da senin arkadaşın olmuş. Soğuk yapmasının nedeni de sadece cinsellik için kız arkadaşı yapmış olması. Sevgililer gibi daha çok samimi olmak istemiyor yani daha çok f*ckbody ilişkisi istiyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimalle kız arkadaşın kızlık triplerine girmiştir, suçlamalar falan yapmıştır, beni alacaksın, evlenicez falan bu şekilde erkek arkadaşı kızdan soğumuştur. Burada erkek arkadaşımı destekliyorum çünkü başında belirtmiş benden ciddiyet bekleme diye. Kız arkadaşın büyük ihtimalle terk edilir ileride tanıştığı erkeklere de t*c*v*ze uğradım der. Mutlu son.
319 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem 😊
- +1 yıl
Ne kadar kız düşmanıymissiniz. İnanılır gibi değil. Hemcinsiniz yerine sadece karşı cinsi korumanız Şaşırtıcı hem de çok şaşırtici
Cevap sahibi+1 yılBen kadın düşmanı değilim adalet elçisiyim. Ayrıca kadın-erkek eşitliğinden yanayımdır. Hikayedeki erkek arkadaşımızın dürüstülüğünü takdir ediyorum. Kadın arkadaşımız bile bile lades demiş sonucunda mağdur psikolojisine girmesin demek istiyorum. Bak ne kadar adaletliyim. Teşekkürler tatlım 👍🏻
- +1 yıl
yorumlarından adalet elçiliğin belli oluyor tatlım. (Sadece erkeği masum görüp kadını eleştirmek , suçlu çıkarmak) Adalet anlayışınızı takdir ettim. İyi günler:)
Cevap sahibi+1 yılOldukça adaletli olduğumu düşünüyorum. Bu tarz “Karşılıklı rıza ile yaşanan” bir ilişkiler de kadın sonradan üzülüp ağladığında hep kadını yüceltiyoruz hep masum buluyoruz ve melaike ilan ediyoruz her ama her konuda mağdur olan erkek oluyor. Burada karşılıklı bir rıza var erkek “ben buyum işine gelirse” demiş. Kadın “ben okeyim” demiş. Bu saatten sonra erkeği suçlamanın gereği yok diyorum. Empat ve derinden bakmak lazım, yüzeysel kalmamak lazım. Her şey eşit, dengeli. Adaletliyim ben sen kafanı yorma. İyi günler 😊
- +1 yıl
kafamı yoracağım tarzda biri olduğunuzu düşünmeyin. İyi günler adalet elçisi:))
Cevap sahibi+1 yılKafa yorabilecek bir kafan olsaydı sen de benim gibi düşünsel bir varlık olabilirdin. Keyfinin bozulması cahil tabularına köle gibi tutunmandan ötürü sevgili Derya’cığım. Ayrıca 3. kişili anlatımınla ne kadar vasıfsız ve korkak bir kişilik olduğunuzu görmek bir hemcinsin olarak beni anca üzer. Bir tavsiye verecek olursam bazı gerçekleri görüp, onları değiştirip biraz da tutunduğunuz mağdur tavırdan ve konfor alandan çıkmayı denerseniz belki bu soruları sormayan özgüvenli bir bağyan olabilirsiniz. İyi günler manipülatör bağyan✋🏻
- +1 yıl
sevgili adalet elçisi hanım (!):)) sizi tanımıyorum bile. tanımadığım bir bayandan ne tür bir korkum veya çekingenliğim olabilir? yüksek zekanızı (gerçi bir zekaya sahip olduğunuzdan şüpheliyim) devreye koyup bir düşünün. Bir erkek ve bir kadının birlikteliğinden sadece kadını suçlayan ve namusu kadına yükleyen erkeği de övmekle bitiremeyen zavallı bir kadınla daha fazla tartışmak istemem. Sayfamdan çıkabilirsiniz. Güle güle:))
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerim beni her defasında haklı çıkarıyor.
Ben sorunuzdaki 3. kişili anlatımdan söz ediyorum. Siz bu söylediğimi nasıl tanımadığınız bir bayana yordunuz anlayamıyorum. Bir kaç kitapla haşır neşir olmanızı tavsiye ederim. O zaman belki ne demek istediğimi daha iyi okuyup, anlayabilirsiniz 💓
Zekaya sahip olduğumu düşünüp düşünmemeniz hiç umrumda değil. Konuya oldukça hümanist ve feminist bir çerçeveden objektif olarak bakıp usulünce yorum yaptım.
Ama dediğim gibi sizi konfor alanınıza ve tabularınıza öyle bir tutunmuşsunuz ki, sizin için mağdur rolü oynamak normal hale gelmiş.
Tekrar anlatıyorum (normalde asla anlatmam ama belki beyninizdeki karanlık lobları aydınlatmama yardımcı olabilir. İnsanlık adına yapacağım bunu.)
Kadın ile erkek bir aşk ilişkisine başlıyor. Erkeğin amacı uzun bir sevgililik dönemi geçirmek ve arzularını doyurmak. Kadının amacı ise evlilik. Adam başında evlilik istemediğini belirtmesine rağmen kadın bunu umursamıyor. Cinsellik yaşanıyor ve adam soğuyor. Her şey çok açık değil mi?- +1 yıl
umurunuzda olmayan bir bayanla uzun uzun tartışmanızın amacı nedir adalet elçisi hanım? (!) Öğrenebilir miyim? 3. kişi olarak beni kast ettiğinizi anladığım için sizden korkmam diyorum zaten. Cümlelerimi bile algılayamıyorsunuz. Yazık. Ben yaşasaydım evet benim başımdan geçti derdim. Bana göre 2 tarafta suçlu anlamadığım nokta niye sadece kızlar hedef alınıyor? Akıl denen şey sadece kadına özgü değil. Erkek te de var. Mantıklı düşünmek ve hareket etmek kadının işi değil sadece. Ama sizi hariç tutuyorum. Akıl yoksunu olduğunuz tartıştığınız bir bayana kalp atmanızdan gayet belli:)) Siz adalet elçiliğinizi başka bir yerde yapın. Burada işe yaramadı maaleseff:)) Ve sayfamdan çıkın artık. İstenmediğiniz bir yerde olmayın. Bayyyss:))
Cevap sahibi+1 yılTartışmayı çok seviyorum özellikle bir cahille tartışırken ruhumun derinliklerinde üzüntü yaşıyorum. Keşke bazı kadınlar bu kadar benmerkezci olmasa diyorum. Yine hümanist tavrımla size metiyeler düzüyorum, kalpler ve sevgiler yolluyorum. Sevgi diliyle tartışıyorum :)) 3. kişi olarak sizden bahsettiğimi anlamanız ve tutuşmanızdan belli olayı kimin yaşadığı. Akıl denen şey sadece kadına özgü değil evet ben de ondan bahsediyorum. Bu olayda kadın kendini üstün sanmasın diyorum. Kadın haksız diyorum. Mantıklı düşünen taraf erkek olmalı ki başta dürüstçe belirtmiş BEN EVLİLİK İSTEMİYORUM demiş. :)) Geride kalanların mağduru oynamasına katlanamıyorum. Bazılarınız ben istedim o istedi yaşandı ve bitti diyemiyorsunuz, sağda solda nağralar atıyorsunuz. Ama bir çok kadının kendisine saygısı var. Siz bu sürünün dışında kalıyorsunuz bir nevi parazitsiniz. Toplum normları beyinleri yıkanmış minik parazitler..
- +1 yıl
Siz kudurmaya devam edin. Kendisi dışında herkesi aptal zanneden zavalli mahluk. 😁 ruhunuzun derinliklerinde yasamaya devam edin. Akli kisa olana, pardon olmayana uzun cevap yazmaya devam edemeyeceğim.👎 Üzgünüm mm Bayysss:))🤚
Cevap sahibi+1 yılBazıları dedim genelleme yapmadım ahaha cahil kadının bir hali başka tabii. “Sen güzellikle sözünü söylersin, Ârif olan ders alır, cahil olan tavır.” mmmmm baysss 😊✋🏻
- +1 yıl
Keşke sizde biraz ders alsaydınız söylediklerimden. 😄 ama cahil olmamanizdan kaynaklı. (!) Anladim🤣bay bayy canım
Cevap sahibi+1 yılBu kadar yorum içerisinden bana cevap verdiğin ve önemsediğin için teşekkür ederim Deryamm ama biraz diğerlerine de bak çünkü hepsi benim görüşümdeler. Bu sorununla seni tek başına bırakıyoruz KS olarak. Şimdi sana ironik bir şey söyleyeceğim skld**inle kal. 😅😅😅
- +1 yıl
Az önce sevgi dilinden bahsediyorsunuz noldu. 😂Ağır geldi söylediklerim sanırım. Yazık kullandığın kelimeye bakar mısın bir kıza yakışıyor mu. Biraz ahlaklı ol sana hemcinsin olarak tavsiyem
Ama bu yaştan sonra imkansız. Kötü söz sahibine aittir diyerek kullandigin Seviyesiz kelimeyi sana iade ediyorum. Pardon seviye dedim. Ahlak dışı dicektim. Ortada bir seviye yok çünkü Defolabilirsin. Hadi güle güle 😆
Cevap sahibi+1 yılSevgi dilimin sana ait olmadığını gördüm ironi diline geçtim.
KUDURDDDUUUUN DERYAAAAĞĞĞ KAL SKL**NLE 😅😅- +1 yıl
Ne sevgi dili ya masal anlatma. Asıl kullanidigin dil bu ahlaksız. 🤣Sansurleme yazdığın şeyi biraz cesur ol. 😀
Yazdığın seyi ben okurken Utandım. Sen utanmadin mi gercekten. Utanma bir kız için çok değerli. ama sen anlamazsın. Sende olmadığı icin hadi defol şimdi 👋😄
ahhahaha Cinsel ilişkiden sonra kafamızın yerine gelmesi 15-20 dk buluyor ve bu erkeğin vücut kimyası ile ilgili. Genel olarak soğuksa, geçmiş olsun. Heves alındı yola devam edildi. Arkadaşın şimdi onu gerçekten sevecek bir erkeğin burnundan getirecek ve çocuğu doğduğuna pişman edecek. Onu kullanan kişiye yapmadıklarını yeni elemana yapacak.
10 YorumlaDemekki soydugunda umduğunu bulamamış ayrıca seksinide begenmemis. Bir erkek fizik seks ve zekada uyusursa yatmak kacirmaz sogutmaz bilakis tutkal gibi yapıştırır fakat kizlarimiz bunu kabullenmek istemedikleri için elde etti sıkıldı diye düşünmeyi tercih eder ve buna inanmaya çalışırlar.
116 Yorumla- +1 yıl
tam tersi amacı oymuş her yattığına bağlansaydı zaten
- +1 yıl
o işi düşünce gelir zaten
- +1 yıl
ülkedeki erkekler kadın bulamıyor zaten iyisine kötüsüne mi bakacak cansız mankene hallenenler varken
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM bu dediğin bir kesim için geçerli hepsi için değil. İstanbul İzmir gibi yerlerde belli mekanlar ve çevresinde ortalama üstü görünüş ve yetenekte bir adam için kadın bulmak Avrupadaki kadar kolay olmasada hiçte zor değil. orada hergün bulabilirsin yeni birtane burada ise haftada 1 iki oluyor
- +1 yıl
İzmir'de yakışıklı erkek çok kimse o tip erkeklere dönüpte bakmaz hayal dünyasında yaşama
- +1 yıl
sen arada geliyorsun ben burada yaşıyorum benden iyi bilemezsin hiç öyle yanına gidip konuşan kızda görmedim bütün arkadaşlarımda erkekler konusunda çok mesafelidir rahatlık ne açıdan olduğun bağlı rahatız diye de gidip her erkekle konuşmuyoruz saçma sapan ayrıca öyle bişide demedim ne alaka
- +1 yıl
baya baya kafandan uyduruyon şu an
- +1 yıl
kimse de 40 yaş birine bakmaz zaten
- +1 yıl
Bencede mesela benle takılanlar cinsellikten sonra hiç soğuduğunu görmedim aksine defalarca istediler yazdılar hep peşimden koştular erkeklerden çok iyi sevişiyorsun tecrübelisin sen sen bunları nereden biliyorsun (kıskançlıkta yaşadılar) bunları duydum hep
- +1 yıl
Sevişmeyi bilmek gerek
- +1 yıl
Haha demi demi bide daha sözde yaşadığı şehiri tanımıyor sokakta ilişkiye girecek rahatlığa sahipler gelmiş diyor kız gitmiyor erkeğin yanına konuşmaya😂 kız bmw görse adamın tipini evliymiş bekarmış o bu şu umursamadan biniyor yatıyor seks yapıp ertesi gün evine dönüyor karısını başka adamlara pazarlayıp ben karımın seks yapmasını islemekten zevk alıyorum diyen insanların olduğu şehirler oralar
- +1 yıl
Çoğu kızın ya fiziği kötü ya da çok güzel ama utangaç sınırı var tabuları var erkeği mutlu etmeyi bilmiyor hepsi bu
+1 yılKaraktersiz işte. 🙄 arkadaşında suç kabul etmeyecekti. Kullanıp atıyorlar şerefsziler yaa 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ciddi ilişki istemediğini söylediği halde çocuk neden çıkma teklifi ediyor ve kız neden bu kadar kendini düşürüyor insan Bi düşünür bu ciddi değil vaktimi boşa geçirmiyim diye sevdiği için bırakamamış anlıyorum ama seviyorsa çocuğun iyiliği için onu terk etmesini ve kalbinde saklamasını bilmeliydi demek kızın amacı da kendini dktirmekti bence rahatladı oda üzülmesin boşuna ona da kendi namusunu kirletecek kadar aşağılıkmış kız demek ki tabi ki soğuk davranır istediğini almış20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğumamış. Tipik tecavüzcü hareketi. Kızı başka türlü kandıramayacağını bildiği için bu şekilde zorla ilişkiye girmiş. Cinsel ilişkiye girmek için şiddet ya da tehdit durumunda durum adli vaka haline geleceğini bildikleri için tecavüzcülerin yeni yöntemi bu artık. Yüz karaları.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte de bir uyum esası var nasıl yüz güzelliğini begenmek ya da huylarını begenmek uyumlu olmasi gibi unsurlar var ise cinsellikte bir uyuşmazlık olabilir beklenti beğeniler farklı çıkabilir normaldir ya da bahane ediyordur
10 Yorumla
+1 yılsevmediği için soğur seviyorsa bağlar seven erkekte direk cinsellik istemez
61 Yorumla- +1 yıl
@PATRON79 Hayal anlatan kim belli orada yaşayan insana mı güvenirsin oraya gidip gelene mi, engelleyince kendini haklı çıkarabilceğini mi sandın yazık senin gibi abazalara güven olmaz kendi işiniz kolaylaşsın diye yalan söylüyorsunuz ama buna kanacak kız yok iftira atmanda cabası
Adam takılmak için birlikte olmuş ne bekliyorsunuz evlenmeden bu işi yaparsa tabi böyle olur ne olucaktı evleneceğini mi düşündü
42 Yorumla- +1 yıl
Neden evlenmeden önce yapınca böyle yapıyor erkekler merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoçukta hata yok evlilik ciddi ilişki düşünmüyorum demek ne demek? Yatıp kalkalım sonra yolumuza bakalım demek arkadaşın ne yaptı kabul etti ilişkiye girdiler ve bitti olay.
48 Yorumla- +1 yıl
Evlilik düşünmediği kizla yatmak sadece kizin hatası mi erkekte hata yok mu. Namus sadece kadına özgü bir kavram değil öğrenin artik
Cevap sahibi+1 yılAdam başında belirtmiş
Cevap sahibi+1 yılBelirtmese evet haksız zaten erkeğinde namusu var o doğru fakat çocuk söylemiş ümit vermemiş kız kendini koruyacaktı
Cevap sahibi+1 yılKız hemen balıklama atlarsa olacağı bu erkek zaten yapar erkekler istekli koz kendini koruyacak
- +1 yıl
erkek balıklama atlamıyor zaten (!):)
Cevap sahibi+1 yılKızım erkek başına silah mı dayamış kızın? S*kilmiş popon davasını görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılKız kendini bile isteye vermiş adamın koynuna zorla mı sokmuşlar ikiside istemiş adam seks yaptı diye nikahına mı alacak kızı? Söylemiş evlilik istemiyorum diye eee kızda böyle beklentisi varsa girmeseydi koynuna Allah Allah ya
Soru içinde gereken bütün cevapları zaten sen kendin vermişsin. Normal şartlarda cinsellik birleştiricidir. Daha tutkulu bir ilişki, doyumsuz sürekli bir ilişki için olmazsa olmazdır.
20 Yorumla
+1 yılÇocuk sadece f. ck body istemiş olan bu çocuk zaten onu sevdiği için onunla olmamış arkadaşının kabul etmesi tamamen apt. llık
30 Yorumla
+1 yılBen evlenene kadar cinsellik düşünmüyorum kimilerine fazla muhafazakar gelebilir ama sebebi gerçekten erkeklerin kafa yapısı. Birileriyle yüzeysel bir şeyler yaşadım ama asla baştaki gibi olmuyorlar aniden degisiyorlar ve size karşı duygu besleyemiyorlar. Bilmiyorum bedenlerimiz çok kıymetli kızlar sadece karşıdakini yakışıklı/çekici bulmamız onlarla birlikte olmamız için geçerli bir sebep olmamalı. Sadece bedenler değil ruhlar da birleşiyor..
10 YorumlaE adam dolaylı olarak takılalım veya fbuddy olalım demiş arkadaşın da kabul etmiş. Bunda adamın bir yanlışı yok. Devam.
13 Yorumla- +1 yıl
Tek suçlu kiz yani. Erkek masum. Bir sucu yok. Bir kizin duygularıyla oynamak yanlış değil yani bravo (!)
- +1 yıl
Kızın duygularıyla oynamak, erkeğin aşıkmış da ciddi ilişki istiyormuş gibi davranmasıyla olur. Birini kendine aşık etmek diye bir şey yok, senin arkadaşın bu çocuğu kendine bağlayabileceğini düşünmekle aşırı özgüvenli davranmış. "Ciddi ilişki istemeyen erkeği seksle kendine bağlayabileceğini zannetme" sendromu.
+1 yılÇocuğun ş*erefsiz, kız arkadaşının da e*şek olması sebebiyle çok sık görülen bir durum.
40 Yorumla
+1 yılİstediğini almış amaç zaten buymuş tavrına bakılınca kişiliksizin teki
40 Yorumla
+1 yılBeklentisini karşılayamamıştır büyük ihtimalle
40 Yorumlaİşte flörtleşmenin sonu budur. Haram ilişkilerler sonlanıyor ve sonrası için de ayrı bir psikolojik sorunlara yol açıyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkekte olmuyor bu dediğin ama kimisinde boşalma sonrası yorgunluk ve isteksizlik oluyor partnerine karşı buda sanırsam boşalmanın verdiği etki kaybedilen civa dan olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılÇocuk niyetini söylemiş zaten arkadaşın bu kadar mı saf biriydi gidip onu kullanacak adamın koynuna girmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yediği ile kaldı yapacak bir şey yok
İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluyor10 YorumlaAllah Allah acaba ne olabilir...
Bazı soruları görünce içim acıyor ya.
Olaya değil soruya.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılE bunun sonunun böyle olacağı belliymiş kız bile bile lades demiş adam istediğini elde etmiş yoluna devam etmiş
10 Yorumla İstediğini almış bırakmış işte baştan dürüst olmuş zaten.
20 Yorumla
+1 yılSoğumaz bence daha çok bağlanır tabi kadına karşı duyguları ve ten uyumu varsa
20 Yorumla
+1 yılNiyetini söylemiş zaten en başta ve alacağını almış neyini soruyosn
20 YorumlaÇocuk uçurum demiş arkadaşın da tamam demiş. Keşke mantığınızı kullansanız be hatunlar.
20 Yorumla
+1 yılE her şey açık adam baştan seni kullanıp atabilir miyim demiş arkadaşın da tamam demiş
20 YorumlaCocuk pesinde oldugunu almis isi bitmis saha bunun anlasilmayacak neresi var
20 Yorumla
+1 yılAdam takılmalık aramış onuda kolaylıkla bulmuş, bi daha ancak canı isterse yazar
20 Yorumla
+1 yılHani bi gofret alırsın açıp içindekini yersin çöpünü atarsın hah işte aynı şey olmuş net!!!
20 Yorumla
+1 yılbirincisi cocuk alacağını aldı artık başka kızlara bakacak
ikincisi yatakta yeterince iyi değildi ve soğudu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız resmen adamın kamışını kurutmuş demek ki zevksizlikten. Bende de vardı böyle bişi var. 1 kere yattık 1 ay aradı. Keşke escorta gidfeydim dedim sayesinde 🤮
09 Yorumla- +1 yıl
Keşke gidip eskortlarla olsanız da kızların duygularıyla oynamasaniz cidden
Cevap sahibi+1 yılÜÜÜfffffff siz ve duygu? Sizler duygusal davranan rasyonellersiniz. Önceleri daha az erkek bunları bilirdi. Siz çakallaştıkça bizler de gözlerimizi açmamız gerekti. Siz işin çakallığına kaçtıkça gözlerimizi daha da çok açılıcak. Donut gibisiniz dış çikolata kaplamanız (%10 luk kısım) duygusal ama iç kısmı rasyonel olan kek kısmınız var %90 lık kısım. Biz da buna göre vaziyet alıyoruz.
- +1 yıl
Asıl çakal olan siz ve sizin gibi düşünen erkekler bence. Terbiyenizi takinin biraZ
Cevap sahibi+1 yılNiye terbiye pantolon mu ki takıyım? Sen mi terbiye vericen ablam bana 😏 Düşünmesen şaşardım zaten şu nahut beyninle 😏😲
- +1 yıl
Terbiyesizliğe devam edeceksen çık sayfamdan.
Cevap sahibi+1 yıl🤮🤮🤮🤢 Sana da pek düşkündüm yaaa 😏
- +1 yıl
Onu kast etmedim. Cevap vermeyin o zaman. Problemli misiniz?
Cevap sahibi+1 yılevlen benle de kurtulayım senden. Kapıdan kovdum havalandırmayı kırdın girdin. Sana da bayılıyordum ya dedim ya niye uzatıyorsun devamlı. Son sözü de sen söylemeyi ver mübarreeekkk 🤫
- +1 yıl
Sorudaki olayda duygularıyla oynanan biri yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmüyen erkek hareketi idir bu bir daha ki penisi kalkana kadar soğuk yapar sonra kalkınca askim ne yapıyorsun nerdesin
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen devam etseydi kadın başka erkekten hoşlanıp onu bırakabilirdi. Bu işler hep etki tepki
00 YorumlaAdam açık açık söylemiş. Amacı cinsellik onuda almış. Daha ne yapsın
10 YorumlaAdı üstünde ciddi düşünmüyor, tadına bakıp bırakmış
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma kız arkadaşın kendini kullandırtmış göz göre göre
10 Yorumla
+1 yılsevmiyo çünkü tek bi amacı varmış ona da ulaştıktan sonra tüymüş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılTek derdi yatağa atmak rahatlamak mis kusura bakma da arkadaşının akilsizlihi ağlayıp sizlamasin
10 Yorumla
+1 yılÇocuk söylemiş kız kabul etmiş burada bir problem yok. Baştan her şey belliydi zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi düşen ağlamaz
+1 yılBaştan amacını söylemiş zaten, alacağını aldı ve gitti
10 Yorumla
+1 yılÇocuk kendini apaçık beyan etmiş zaten şu soruyu sormaya bile değmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçocuğun asıl amacının evlilik ya da ciddi düşünce falan olmadığı aşikar !
istediğini aldığı için soğuk yapıyor olabilir mi?
arkadaşınız cinsellik yaşayarak hata yapmış00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik için kullanmış, ciddi ilişki istemiyorum ama çıkabilir miyiz demek sevişelim cinsel anlamda seni istiyorum demektir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz bulmamıştır belki ya da ten uyumu hiç yoktur bunlar değilse kesin amacı yatıp bırakmaktı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin almış sonra da uzamış anladığım kadarıyla
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılCinsellikten önce sen de lavabodan çıkıp yanına mi gittin yoksa adamın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCisnelik için isinmissa sonrası için soğuması normal
00 Yorumla Amac zaten o ise sogumak degil istedigini almis demek oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. İstediği enerjiyi göremediyse yatakta soğumuş olabilir
00 YorumlaHer çiçekten biraz polen alıp bal yapmaya çalışıyor demekse
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım