Sevgilimle ilk defa cinsel ilişki yaşadık önceden kimse ile beraber olmadık, prezervatif kullandık fakat bir sorum var, hiç cinsel ilişkiye girmemeye rağmen hastalık taşıma olasılığı cinsel olarak var mıdır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tükürükle geçen hastalıklar haricinde cinsel yolla bulaşan hastalıkları büyük olasılıkla korur
Prezervatif mi?
Yok ben korurum tabi ki prezarvarif
Ama burada da kimisi diyor prezervatif bile önlemez o yüzden kafam karıştı ondan sordum öyle
Sürtünme yoluyla yakınlaştığında prezartif yoksa yine bulaşır
yani baskalarindan kapma olasiligi var tabi ne bilim tuvaletlerden olsun mesela avm vs ordakilerden bulasabilir okul vs. Kaptigini nerden biliyon ya da sende mi var..
Hayır yok sadece kapılabilir mi merak ettim
kapilabilir tabi...
Kapılabilirse e ben hiç cinsel ilişkiye girmiyim o zaman
knk her seyde bir risk var sen arabaya kaza olasiligi var diye binmiyormusun yani bu sekilde takiliyorsun yasayamazsin zaten...
Doğru söylüyorsun
Eğer kan yoluyla birinizde yoksa mümkün değil.
İğne, kan nakli gibi nedenlerle bazı hastalıklar geçebiliyor
Herkes farklı bir şey söylüyor tuhaf..
Kesin bilgi :)
Daha önce ikinizinde cinsel birlikteliği olmamışsa, bu hastalıkları kapmanız için geriye sadece kan yoluyla bulaşma kalıyor.
Kan yoluyla bulaşması için de ya hastalığı taşıyan birinin kullandığı enjeksiyonu kullanmanız (genelde uyuşturucu kullanımında görünür)
Ya da hastalığı taşıyan birinden kan nakliyle kan almış olmanız gerekir.
Kapilabilir fakat tedavi edilebilir hastaliklar var mesela en yaygini candida virüsü makat ve çevresinde bulunduğu için geçebilir.
Günümüz de AIDS hastalığı ve cinsel hastalıklar fazlasıyla var erken ölümler başladı
Kondom taksan da bulaşır cinsel hastalıklar her şekilde bulaşır.
İyi de hiç ilişkiye girmemiş öyle bi hastalık taşımak için başkası ile de beraber olması lazım ki taşısın
Evet. Kan yoluyla da bulaşabiliyor. Diş çektirirken, sakal tıraş ettirirken, manikür, pedikür yaptırırken ve temiz olmayan havuzlardan geçebilir
Evet var özellikle siğil tarzı hastalıklar sadece dokunmakla bile buluşmakta.
Anne baba hasta değilse sorun yoktur eğer onlarda varsa birey taşıyıcı konumunda olur
Kondom kullandıktan bir sorun olmaz
Aileden geçerse falan
olsa olsa mantar olur. o da çok sıkıntı değil
Evet var birçok nedeni olur
Emin olmadığın insanlarla girme
kizligini mi verdin ona
Yoktur
Olabilir
Hayır
Olmaz rahat ol
Olabilir
Korur