Cinsel Yaşam İstekli olmak ve bunu belli etmek kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Nişanlıyım ve nişanlıma istekli olduğumu seks sevdiğimi belli ediyorum bu kötü mü? Ayrı şehirlerdeyiz.. İstekli olmak ve bunu belli etmek kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bu size göre değişir. bana göre kötü değil ama ben amacı cinsellik olan kadın istemem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amacımız cinsellik olsaydı nişan yapmazdık
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl İyi bir şey bu tarz konuları evlilikten önce konuşmak. En azından evlenince sürpriz olmaz iki taraf için de. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bizde öyle düşündük ve bu yüzden cinsellik konuşuyor sevdiğimiz sevmediğimiz her şeyi birbirimize belirtiyoruz Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil bşzde öyleydik hatta evlenmeden önce uzaktan bazı şeyler yapardık önerrm evlennce faydası oluyor baya👍 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan bazı şeyleri yapardık dediğiniz şey sanal seks mi? Eğer öyleyse bizde onu yapıyoruz sesli mesajla vs Yorumla kaancan_7 +1 yıl Oda var başka şeylerde ama bunu birinn başaltması gerek yoksa zor özellkle erkek yoksa kadın olur ama oda ortam ve duruma göre Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani neyi başlatmamiz gerekiyor? Yorumla kaancan_7 +1 yıl Gizlisinz yazamadım Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İstekli olduğunu nişanlına söylemeyeceksin de kime söyleyeceksin? Çiftler birbirlerinin özelin isteklerini bilmeli. 1 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Nişan döneminde de konuşmayın. Evlenince de bisey yapmayın mitoz bölünun. Yahu konuş tabiki konuşmazsan sorun vardır zaten 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Yani evlenin öyle belli et. Türk erkeği kesin hükümlü, sonra evlenmeden niyetli diye bırakır falan, ağlama. Sabret az daha🤣😉 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne gerek var ki nişanlısınız evleneceniz zaten eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun sonra deldircen postu olan sana olacak jssjsj 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Nişanlı olduğunuz için kötü olmaz. İki taraf da bundan rahatsız olmuyorsa bir sorun yoktur. 1 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Eee zaten sanal seks yapıyormuşsun daha nasıl belli edeceksin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzak ilişki için sexting yaparK rahatlamak keyifli olur 1 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır aksine daha iyidir istekli olmayan insanla bir şey yapılmaz her şeye hayır der bence 0 0 Yorumla
Halil_Oz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl Yani ama partnerin tecrubeliysr gozlerinden yuzunden anlar 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Neden kotu olsun ki bi noktada bunun icin berabersiniz 0 0 Yorumla
Veremsel Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Keşke benim ki de senin gibi olsa rahibe teresa gibi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Buna kötü diyorsa kessin onundekini 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yapmak mı istiyorsun evlenmeden önce 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gayet güzel ve önemli bence 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Degil degil iliskiyi diri tutar devam 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kötü değil. Mutlu olun her ikinizde.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hicte kotu değil gayet güzel bir şey peki nisanlin ne tepki veriyor sana 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl tam tersine gayet güzel açık olabilmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Taktik vereyim mi 2 2 Yorumla büsrabenhey +1 yıl Bana ver ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @büsrabenhey neden ki Yorumla
Merve5617 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Omu açıyor konusunu senmi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum böyle bı an oluşuyor ikimizde kendimizi orada buluyoruz Yorumla Merve5617 +1 yıl Aman normaldir biz az konuşmadık nişanlımla o konuları şimdi evliyiz ☺️ artık eskisi gibi konuşmak yerine gerçeğini yaşıyoruz Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ayrı şehirlerde olman kötü onun dışında harika 0 0 Yorumla
LiseliBaldız Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl niye kötü olsun 2 1 Yorumla Erensrl +1 yıl 💍? Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. seks seviyrsun.. yaşadın mı ki 0 11 Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Seviyorum dedigine gore... Yorumla orhii59 +1 yıl @mavikelebekdeniz çoğu yapmadım çok seviyorum diyor da Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Eger evlenmis ayrilmissa normal zaten kiz olmamamasi Yorumla orhii59 +1 yıl @mavikelebekdeniz detaylar soruyu soranda Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Bilmiyorum artik Yorumla Soran +1 yıl Bu yaşıma kadar bı erkekle göz göze el ele bile gelmedim. Sadece içimde seks ateşi ve sevdiğim adamın arzusu var Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Bu cok normal Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Evlilik yakin mi Yorumla Soran +1 yıl Evet bı iki hafta sonra düğün var Yorumla mavikelebekdeniz +1 yıl Gozun aydin simdiden tebrik ederim Yorumla orhii59 +1 yıl yakarsınnn Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Kime belli ettiğine bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlıma sadece. Yorumla hasanada +1 yıl düt Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. kötü değil aslında 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence iyi bişey 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Değill 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bu size göre değişir. bana göre kötü değil ama ben amacı cinsellik olan kadın istemem.
Amacımız cinsellik olsaydı nişan yapmazdık
İyi bir şey bu tarz konuları evlilikten önce konuşmak. En azından evlenince sürpriz olmaz iki taraf için de.
Aynen bizde öyle düşündük ve bu yüzden cinsellik konuşuyor sevdiğimiz sevmediğimiz her şeyi birbirimize belirtiyoruz
Değil bşzde öyleydik hatta evlenmeden önce uzaktan bazı şeyler yapardık önerrm evlennce faydası oluyor baya👍
Uzaktan bazı şeyleri yapardık dediğiniz şey sanal seks mi? Eğer öyleyse bizde onu yapıyoruz sesli mesajla vs
Oda var başka şeylerde ama bunu birinn başaltması gerek yoksa zor özellkle erkek yoksa kadın olur ama oda ortam ve duruma göre
Nasıl yani neyi başlatmamiz gerekiyor?
Gizlisinz yazamadım
İstekli olduğunu nişanlına söylemeyeceksin de kime söyleyeceksin? Çiftler birbirlerinin özelin isteklerini bilmeli.
Nişan döneminde de konuşmayın. Evlenince de bisey yapmayın mitoz bölünun. Yahu konuş tabiki konuşmazsan sorun vardır zaten
Yani evlenin öyle belli et. Türk erkeği kesin hükümlü, sonra evlenmeden niyetli diye bırakır falan, ağlama. Sabret az daha🤣😉
Ne gerek var ki nişanlısınız evleneceniz zaten eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun sonra deldircen postu olan sana olacak jssjsj
Nişanlı olduğunuz için kötü olmaz. İki taraf da bundan rahatsız olmuyorsa bir sorun yoktur.
Eee zaten sanal seks yapıyormuşsun daha nasıl belli edeceksin
Uzak ilişki için sexting yaparK rahatlamak keyifli olur
Hayır aksine daha iyidir istekli olmayan insanla bir şey yapılmaz her şeye hayır der bence
Yani ama partnerin tecrubeliysr gozlerinden yuzunden anlar
Neden kotu olsun ki bi noktada bunun icin berabersiniz
Keşke benim ki de senin gibi olsa rahibe teresa gibi
Neden kötü olsun gayette iyi
Kötü değil ki seviyorsun arzularsın peki o ne diyor bu duruma
Buna kötü diyorsa kessin onundekini
yapmak mı istiyorsun evlenmeden önce
Davet et şehrine
Yo tam tersine gayet doğal bişey
Gayet güzel ve önemli bence
Senin gibi nisanlim olsun daha ne isterim o derecee👍
Hayır tabikide daha iyi
Keşke ber kadın senin gibi olsa
Degil degil iliskiyi diri tutar devam
Kötü değil. Mutlu olun her ikinizde..
Onun düşüncesi yok sanırım
Hicte kotu değil gayet güzel bir şey peki nisanlin ne tepki veriyor sana
Yoo kötü bir şey değil bence
tam tersine gayet güzel açık olabilmek
Taktik vereyim mi
Bana ver ya
@büsrabenhey neden ki
İyi bişey bence ilişkide dürüst olunmalı
Omu açıyor konusunu senmi
Bilmiyorum böyle bı an oluşuyor ikimizde kendimizi orada buluyoruz
Aman normaldir biz az konuşmadık nişanlımla o konuları şimdi evliyiz ☺️ artık eskisi gibi konuşmak yerine gerçeğini yaşıyoruz
Hakkında kötü dusunebilir
Çok normal zaten olmazsa sıkıntı. Var
sen akrep burcu musun?
Neler yapıyorsun ki
Arada bir vurduruyor musun
Bunun neyi kötü olsun ki
İy bişey arada ama çokta cazgır gözükme
Nıye kotu olsun ki bütün imkanlaro sun ona
Ayrı şehirlerde olman kötü onun dışında harika
niye kötü olsun
💍?
seks seviyrsun.. yaşadın mı ki
Seviyorum dedigine gore...
@mavikelebekdeniz çoğu yapmadım çok seviyorum diyor da
Eger evlenmis ayrilmissa normal zaten kiz olmamamasi
@mavikelebekdeniz detaylar soruyu soranda
Bilmiyorum artik
Bu yaşıma kadar bı erkekle göz göze el ele bile gelmedim. Sadece içimde seks ateşi ve sevdiğim adamın arzusu var
Bu cok normal
Evlilik yakin mi
Evet bı iki hafta sonra düğün var
Gozun aydin simdiden tebrik ederim
yakarsınnn
Kime belli ettiğine bağlı
Nişanlıma sadece.
düt
Kötü değil
En doğal hakkınız
Belli et. Onunda ihtiyacı var
Gayet iyi adam gibi şaapsın işte seni