Daha önceden bir şey yaşadığım erkek var, aynı iş yerindeydik ama bölümlerimiz farklıydı. Aramızda bazı şeyler geçti ama sevgililiğe gitmedi hatta bazen kıskanır gibi hareket etti ama kendini hemen geri çekti. İşte uzun zaman sonra ben tekrar aynı işimdeyim firmam değişik o da zaten ordaydı. Bir iş için yanlarına uğramam gerektiğinde şöyle bir süzdü baştan sona. Her zaman rahat ve kızlarla konuşan espri yapan tipti. Öyleydi ama ne düşündü bilmiyorum zaten şu an hayatında ciddi giden birisi var. İşte bugün de parfümün çok güzelmiş dedi şakayla karışık. Yani demek istediğim erkek böyle şeyler yaşadığı birini hiç yaşamamış gibi sayabilir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen tekrar mı istiyosun neden anlam arıyorsun?
Hayır merak sebebini yukarıda açıkladım
Senin umrunda değilse benim hiç umrumda değil inceldiği yerden kopsun babanada aynen böyle dersin nedir lan bu sus sus sus sus sabır taşı çatladı Biz bize değiliz artık
Seni tekrar istiyordur
Ben pek öyle düşünmüyorum sadece hafif çaktırmadan süzmeye çalışmasını anlayamadım
Sevismemi cinsel ilişkimi olmuştu
Cinsellik beraber uyuma film izleme tüm bu aktiviteler oldu aynı zamanda arkadaş gibiydik
Kaç yaşındasıniz
Ben 23 o 28
Tam yaşındasın onun için bennce eskiler gelmiştir aklına özelden konuşalım mı
Bilmiyorum sadece süzmesinden böyle anlam çıkarmak yanlış gibi geliyor. Belki meraktan süzdü. Çünkü önceki gibi değil hiçbir şey sonuçta. O da zaten hiç yaşanmamış gibi davranıyor bende ona uyuyorum işte.
Sen istiyormusun yine onu
İstesem bile istemek istemem. Hayatında birisi var ve ben bunu hemcinsime yapmam. Sadece merak ettim bu yüzden sormak istedim.
Anladım
Öyle işte
Eklermisin
sayamaz. içi gidiyodur tekrarı için.
Ben pek öyle düşünmüyorum nedense bir süzdü ama çaktırmadan yaptığını düşündü gibi hatta iş için numara almam gerekiyordu işim olduğunda gitmek yerine direkt sormak için başka kişiye benim için ver dedi yani öyle
bana inan.. empati yaptım. asla unutmaz. net.
Bana çoktan unutmuş gibi geliyor hatta o dönem beni değil başka birisini tercih etmesi çok canımı sıkmıştı. Son zamanlarda ben ona kızdığım konudan dolayı görüşmemiştim. İşte bilmiyorum öyle süzdü çaktırmadan konuşuyor eskisi gibi rahat esprili şekilde ama daha çok dikkat ediyor. Tüm her şeyi hafızasından silmişler gibi
bu mümkün değil, silemez. sii lee mez..
Bilmiyorum ya çok iyi gizliyor ya da beni gördüğünde hiçbir anlam ifade etmedim.
gizliyodur..
Tam anlamıyla emin olamıyorum ama birkaç kez yaşandı geçti sonuçta. Bana baktığında canlanan bir bir anı düşünce olmamıştır bence ki öyle olması daha iyi
iyimi kötümü bilemem. ama unutmaz. ben olsam unutmam🤷♂️cool gibi davranırım sadece..
O da aynı şeyi yapıyor her zaman ki sohbet ediyor konuşuyor mesela diyorum ya yani iyi anlaşıyorduk önceden sonra ben bir şeye sinir oldum buluşmayı kestim birkaç defa çağırdı. İşte bir ara hatta benimle gelmeyecekti makyaj yaptığımı gördü sorguladı o akşam özellikle benle geldi hazırlandığımı görünce. Sonra bir anda ilgisi çoğaldı. Sonra birden tekrar uzaklaştı. Sonra zaten çok görüşmedik bitti. Sonra ben ondan hoşlanır gibi oldum aslında baştan ilgimi çektiği için bu şeyler yaşandı. Bir ara yazdım düşman mıyız diye bana sevgilisi olduğunu söyledi
Sonra bayadır görmemiştim. Uzun zaman sonda görüyorum işte
salla ozaman kafandan.. git gelli biri.. üzer seni.
Yok zaten dedim ya hayatında biri var sadece o dönem başkasına tercih edilmem beni zedelemiş. Böyle yarım kalmışlık hissettirmiş. Belki de sırf bu yüzden merak etmem bunları.
aynen.. zaten tavsiyem odurki sallaaaa..
En mantıklısı
anladımki, zeki ve soğukkanlı kızsın.. en doğrusunu bilirsin
Teşekkür ederim
rice ederim. öylesin.👍
Seni özlemiştir
.
Bana pek öyle gelmedi bilmiyorum
Kaç kez sevistiniz
Çok değil 3-4 kere falandır
Peki hala istiyo musun
Hayır istemiyorum
Neden ki
Evet sayabilirde
Ne yaşadınız ki
Just and friends tarzı desem gayet açık olur dimi
Olmuyor
Gayet açık ama daha nasıl açabilirim
Cinsellik tam olarak yaşandı mı ki
Evet yaşandı aşağıda yazdım
f. b tarzında yaşanmış belki de aynı şeyleri istiyor senden
Aksine hiç yaşanmamış gibi o eski kişi ama durulmuş önceki gibi değil. Çoktan unutmuş bence anlayacağın
Sen istiyorsan konuşmayı dene
Yok zaten hayatında birisi var asla öyle yaklaşmam
Ben sadece emin olamadığım için sormak istedim
O zaman yol ver gitsin
Yani zaten iş gereği konuşmak zorunda kalıyorum bazen işim düşüyor ondan dolayı