biz 3 aylık evliyiz. evlenmeden önce de aktif bir cinsel hayatımız vardı ama tabii ayda bir üç ayda bir vs. oluyordu duruma ve şartlara göre. o sebeple evlendikten sonra da birbirimize öyle bir açlığımız olmadı hala aynı tutku devam ama işte öyle bir anlayış var ya yeni evlisiniz sanki günün her saati seks yapıyormuşsunuz gibi. bizde öyle bir şey yoktu. haftada 2 kere falan yapıyorduk memnunduk gayet bu durumdan. bu günlerde kocam haftada 5 gün yapalım demeye başladı :D, 2 gün tatil verdi sağolsun çok anlayışlı :Dbirisi buna olum yeni evlisiniz 2 ne lan mı dedi noldu yani bir anda fikri değişti. böyle düşünse en başından beri böyle yapardı. 3 ay olmuş şimdi söylemesi tuhaf değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım bir arkadaşından uyarı geldi. Gelmedi de bi muhabbet esnasında biri demiştir ki olm haftada iki yapan gaydir. Bu da gaza gelmiştir 😁 bizim de ilk evlendiğimizde haftada ikiydi. Şimdi haftada bir bazen
010 Yorumla
Soran+1 yılideal bence ya
Cevap sahibi+1 yılBence değil ne öyle yaşlı gibi 😃
Soran+1 yılahaha:D bence tutku varsa az ama öz olması daha iyidir. önemli olan kalitesi:D
Cevap sahibi+1 yılHaaa bak en zatıf noktamdan vurdun. Tutku ve kalite varsa sıklık aramam. Yoksa mecbur sıklıkla avunmaya çalışırım
Soran+1 yıleşinden kaynaklı mı azalttınız? yoksa sende mi çok istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yıleşimden kaynaklı. öyle olunca da bende fazla birikim oluyor haliyle
Soran+1 yıleşin istemeyince aklın başka şeylere kayıyor mu yani aldatma vs düşüncesi geçiyor mu aklından yoksa uyum sağlıyor musun duruma
Cevap sahibi+1 yılUyum sağlamam gerekli diye 5 yıl telkin ettim kendimi. Sonra aklım kaydı. Tutku ve kalite de yoktu çünkü. 7 nci yılda aldattım
Soran+1 yılhadi be :// of çok kötü yav. hala aldatıyor musun? ve bu aldatmaların içerisinde duygusallık var mı? yani sürekli bir ilişki mi hep farklı farklı mı
Cevap sahibi+1 yılSüreklilik var. Sık eş değiştirmek bana göre değil. Duygusal olmaz ilişkilerim. Şu an aldatmasam da, fırsat geçse duramam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan olacak gaw@ arkadaşlarına seni haftada kaç kere becerdiğini anlatıyorsa yakında araya başkasını da almayı düşünür.
Böyle bir şey anlatılır mı ya şaka mısınız?
03 Yorumla
Soran+1 yılbunun gav*atlıkla ne alakası var? biz kadınlar da samimi olduğumuz arkadaşımıza birtakım özel şeyler sorup konuşabiliyoruz ki ben zannetmiyorum eşim bu konuda fazlasıyla hassas zaten sormamıştır sadece fikri neden değişti böyle bişey mi oldu diye şüphelendim
Cevap sahibi+1 yılKarısıyla yaşadığını hiçbir erkek anasına bile anlatmaz bu tür şeyleri konuşanın erkekliğinden şüphe duyarım.
Anlatmasa bu tür konular konuşulmaz. Yani evli olduğunu bilen kimse yok haftada 3-5 olmalı vs demez diyemez cinayet sebebi.
Benim bir arkadaşımın kız grubunda birisi kocam çok doyumsuz bir de sert yapıyor canım çıkıyor vs diye anlatınca o gruptan başka bir kadın onun kocasını instagramdan eklemiş.
Cevap sahibi+1 yılSen ister miydin peki 3. kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
+1 yılValla çok tuhaf gerçekten böyle şeyler arkadaşlara anlatılır dediyse eğer birisi u dönüşü yapmış senin kocan bizde 2 günde bir 2 haftalık evliyiz 1 gün dinlenme 😃5 gün arka arkaya nasıl idare edicen molasız olmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılbaşım ağrıyo kıçım ağrıyo dicem öyle öyle :D
- +1 yıl
:) kentsel donusum ekıbı koca
- +1 yıl
Benim ki baş ağrısını dinlemiyor ahahaha tutturdu mu tutturuyor seninki dinlerse iyi ahaha
- +1 yıl
@SekerKizCandy42 pek şikayetçi değilsin görünüşe göre..
Tuhaf biraz belki kabul etmemenden korkup çekinmiştir tek mantıklı açıklamam bu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Düzenli hayat oturunca enerji kalıyor eh sende evde öyle salına salina gezince her görmede kalkıyor demekki
00 Yorumla
+1 yılYo adamjn iştahı kabarmıştır biz her gün yapıyoruz 2 gün molaya gerek yok xjdjdjd
02 Yorumla
Soran+1 yılher gün mü :D yazık kıza be
- +1 yıl
Yo baya memnun halinden
+1 yılYapsak bi dert yapmasak bi dert. Bi salın bizi artık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılişte libidosu yüksek erkekler düşük kadınlara, libidosu yüksek kadınlar düşük erkeklere denk geliyor maalesef :D
- +1 yıl
Bunun için bir bakanlık kurulsun, nedir bu çektiğimiz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılHafta da 5 fazla bence. Yeterince acikmadan surekli yemek yerseniz, sonra o yemekten sogursunuz😉
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum ki ben çok libidosu yüksek biri de değilim haftada 3 olduğunda bile bazen çok geliyor
- +1 yıl
Bunu esin de bilmeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız napıosun da adama sürekli kuduruyo kjsjsjk iç çamaşırlarn çokmu güzel :D
213 Yorumla
Soran+1 yılyoo, iç çamaşırıma bile bakmıyo bazen babanne donu giyiyorum yine de bana mısın demiyo:D, her an yüksek bana adam ahah
Cevap sahibi+1 yılkjsjsjk abartma sende babanne donu nedir
Soran+1 yılhjagdg babaanne donu dediğim şey ya rahat donlardan yani:DÇD
Cevap sahibi+1 yılHahaha kocanda iyi o zaman doyuruyor bebişim nası dayanıyosun sürekli duş saç yıka kurut krem sür bakım yap kskjs
Soran+1 yılsaçımı başımı kestim zaten. kız normalde haftada 2 falan o bile zor geliyo bana şimdi haftada 5 diyor işte ben kafamı komple keseyim sdjfsdj
Cevap sahibi+1 yıl:)) bıkmadnmı yeter demiyomusun
Soran+1 yılnasıl diyim çok seviyorum kocamı:(
Cevap sahibi+1 yılbari seni orgazma ulaştırabiliyomu anlat ya detayları jksjks öyle her evliye soramıyorum böyle şeyleri
Soran+1 yılya ben daha çok klitoristen etkileniyorum, içerde aşırı zevk alıyorum ancak bu orgazm mı emin değilim sadece. ama tek seferde 3-4 kere boşalabiliyor yine de inmiyor fdbfjdfh onu tek sefere indirttim, yorucu oluyor öylesi. bir kere olsun güzel olsun mantığındayım
Cevap sahibi+1 yılbüyükmü kocanınkı jsjksk
Soran+1 yıluzunluğu orta, ama kalınlığı elim zor kavuşuyor :D neler konuşuyoruz ya
Cevap sahibi+1 yılBunlar normal bence konuşulması kjskjskjs valla çok şanslısın hayal ettimde mükemmel
- +1 yıl
Hayaller..
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) birisinin demesiyle mi seks yapiyor seni nle ilgincmis :) daha neler konusuyorlar acana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz gençsiniz, bu günlerinizi çok ararsınız. Haftada 5 olmasa da 3-4 olsun, olmalı.
00 Yorumla düzelme var işte bence sende karşılık veriyorsun bende çok iyi 👌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla bizim ilk günlerde aylarda günde üç dört sefer oluyordu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence birisinin söylemesinden dolayı değil, seni daha çok istediğinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastadır o hasta :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher gün öyle seks yapmak zor canım işte çalış gel birde her gece dolu dolu seks yap
10 YorumlaYa sen bunu tetikleyecek birsey yaptin, ya da onun kafasinda bazi seyler degisti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılseni aldatıyo olabilir. daha detaylı bilgi lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ne alaka:D adam 7/24 dibimde
- +1 yıl
o zaman bıkmış olabailir :)
Soran+1 yılsoruyu okumuyor musun? adam haftada 2 kez yaparken 5e çıkarmak istiyor diyorum. neyden bıkmış tam olarak:D
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu da başkasıyla konuşması iyi değil
10 Yorumla
+1 yılCinsel odaklı evlilik olmamalı ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. enişte kötü bi hikayeye denk gelmiş :D
00 Yorumla
+1 yılhap atıyordur kesın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Demek ki çocuk yapmaya niyetlenmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapacak korunuyorum:D
- +1 yıl
Hiç bir korunma %100 garanti vermez😃
Soran+1 yıldeme şunu zaten paranoyak gibiyim her ay gecikti mi nolacak diye:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel hayatınızı renklendirin
11 Yorumla- +1 yıl
daha ne kadar renklensın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalon gibi düşün havası inecek kısa zamanda
00 Yorumlaher gün de olabilir bu normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBız haftada 1
10 Yorumla
+1 yılTuhaf
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılTadını çıkar kurcalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks hesaplanmaz. Libido varsa yapılır.
00 Yorumla
+1 yılSen isteksizmisin
012 Yorumla
Soran+1 yıllibidom biraz düşük, eşimden kaynaklı değil, üşengeç biriyim ondan sanırım
- +1 yıl
evlenmeden once nasıldı
Soran+1 yıldaha istekliydim çünkü nadiren bir araya gelebiliyorduk, kendi halimeyken de çok istekli olduğum zamanlar oluyordu şimdi kendimi tatmin etmek aklıma bile gelmiyor
- +1 yıl
Neden peki
Soran+1 yıldoydum sanırım:D
- +1 yıl
kac deneyımın oldu
Soran+1 yıl4
- +1 yıl
unutamadıgın var mı aralarında
Soran+1 yılben daha duygusal yaklaşıyorum olaya, hiçbirinin de bir albenisi yoktu, eşimden daha mutluyum hem duygusal hem cinsel olarak
- +1 yıl
esınden once 4 kısı mı
Soran+1 yıleşimle beraber 4
- +1 yıl
esınden sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıltadını çıkarın :D:D
00 Yorumla
+1 yılDeğişiklik olmuş
00 Yorumla
+1 yılSorun nedir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneli 3 ay olmuş, bu isteğini şimdi söylemesi tuhaf değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat