Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaparken değil genel olarak inlemesi ve altımda zevkten kivrandirmak aşırı derecede hoşuma gidiyor. Zevk veriyor olmak kendimi iyi hissettiriyor. Arada bir sertleşmek biraz canını yakmak sonra öpüp koklamak çok güzel oluyor. Oral yaparken çarşafı çekiştirip zevkten deliye dönecek bir hatun candır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal her kadinda kolay kolay olmayan bir durum orgazm iliskide bosalamama durumu sende oluyorsa bu gayet iyi kolay uyarilan bir klitorisin var demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadının isteklilik durumuna o anki odaklanmasına ve erkeğin yeteneğine bağlı olarak süre değişir. bu tür süre gibi konulara takılmayın. mutlu olmaya bakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kızı yalarken kıvranıyor gözler gidiyor basımi bacak arasında sıkıştırıyor ya o an anlıyorum ne kadar zevk aldığını daha da çok emiyorim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oralda kadında erkekte keyifli olur. yapmsy başlayınca hormonlar salgı yaparak hem keyfi hemde alınan hazzı artirır
00 YorumlaOnun haz alışını izlemek aşırı keyif verici, kadınların tahrik olduktan hemen sonra islanmasi çok normak, dakikalar geçmesi gerekmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uzun süre, farklı pozisyonlarda ve farklı bölgeleri yalamak çok haz verici. Kadının kasılmalarını hissetmek, ıslaklık, sıcaklık... çok iyi
00 Yorumla
+1 yılKadın çok ateşliyse 10 saniyede zevk suyu gelir oral yapmak çok hoş olur kadının mutlu olduğunu görmek ☺️
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama deneyesim var internette izlediğime göre çok zevkli gibi deneyesim var
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli tiksinir ya yapmaz ya da zorunluluktan yapar
020 Yorumla- +1 yıl
hepsi zevkle yaptığını söylemiş araştırmalara göre de tiksinen çok nadir
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ohoooo bizim millete bakarsan herkes profösör, herkes buna bayılır, herkes iyi, herkes süper. Hatta Avrupa Amerika bizi kıskanıyor . Lafta her şey süper.
- +1 yıl
ne alaka seven var sevmeyen var milyon milyar tane insan var herkesi genelleyemezsin
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM geneli dedim zaten, herkes demedim farkındaysan. Mesela ben de bayılanlardanım. Hatta hastalık derecesinde seviyorum o tadı ve kokuyu.
- +1 yıl
geneli demek genellemek oluyor zaten yanında değildin sonuçta bilemezsin
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM tatlım ben bu sitede geçen 12 yıldan kaynaklanan deneyimini paylaşıyorum burada. Bu söylediklerim bu zamana kadar kadınların genelinin anlattıkları şeyler. Kafadan sallamıyorum yani.
- +1 yıl
kadınların çoğu daha bi tane ilişki yaşamamıştır ya uyduruyordur benim gördüğüm çoğu erkek yapmayı seviyor istiyor bizzat kendi sevgilimde öyle ki ben çok tiksinirim yani bu olaydan
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM sen şanslısın demek ki. Nasıl yani sen yapmayı sevmiyor musun?
- +1 yıl
yapmasını da yapılmasını da
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ileride seversin bence. İlk zamanlar Çekingenlikten dolayı olur böyle sorunlar
- +1 yıl
çekingenlik değil bazı konularda aşırı titizim ayrıca zevk veren hiçbir yönüde yok hayvan bile yapmıyor bunu
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM o zaman temizlik ve titizlik takıntından dolayıdır. Evet hayvan bile yapmıyor çünkü bir hayvan değiliz biz insanız ve seks bizim için girip çikmaktan ve üretmekten ibaret bir eylem değil onlar gibi
- +1 yıl
maymunlarda üreme dışında zevk aldığı için yapar ve insanlarda hayvan grubuna giriyor insan diye ayrı grup yok
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM anladık evrimci bir ateistsin de her şey bedenle bitmiyor. Bizi hayvanlardan ayıran büyük farklarımız var. Bunu da tek tek saymaya gerek yok sanırım.
- +1 yıl
evrim yalan biliyon dimi
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM evrim gerçek, kesin bilimsel bir realite. Ama tabi evrim varsa tanrı yok tanrı varsa evrim yok gibi safsatalar da ancak takım tutar gibi bu işlere yaklaşan sığ beyinlilerin işidir.
- +1 yıl
evrim varda hangi açıdan baktığına bağlı insan açısından şu maymundan gelme zırvalığı için dedim
- +1 yıl
evrim bir canlının zaman içinde bulunduğu bölgeye adapte olmasını sağlar
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM fosil kayıtları yani antropolojik olarak, ayrıca günümüz genetik bilimine göre asya orangutanlarıyla%97.8 Afrika şempanzeleriyle % 98.2 akrabayız ve ortak genlere sahibiz.
Zaten 5000 yıl önceki çivi yasısıyla yazılmış antik Sümer tabletlerinde de gökten gelen anunakilerin bu dünyaya indiklerinde kendilerine hizmet etmeleri için çevrelerindeki maymunları genetik deneylerle kendilerine benzer canlılara çevirdikleri açıkça anlatılıyor. Sonuç olarak ne olursa olsun biz hayvan değiliz ilahi kaderin tecelileriyiz. - +1 yıl
Ve rünyanın neredeyse her yerinde her kültürde gökten gelen ziyaretçilerin insanı oluşturduğuna dair efsane ve mitler var. Sana Eric gönül Daniken ın tanrıların arabaları kitabını okumanı, muazzez ilmiye çığ'ın antik Sümer'in Tevrat İncil ve Kuran'daki izleri kitabını okumanı, Ancient alliens belgeselini işlemeli öneririm. Ayrıca Dr bedri ruhselmanın ilahi nizam ve kainat kitabını da öneririm.
+1 yılGayet guzel hisdediyorum cok tatli ve sivi gelmesi normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal, onun zevk alması ve o anın daha güzel geçmesi için yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolsada yapsam valla , üste para bile veririm o kadar özlemişim :d
vakitsizlikten mk bir sey yapamaz oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bence ve hiç yapmadım ama yapmak istiyorum ama bil bakalım ne eksik 😂
Seninki yapıyor dimi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç bir kıza erken ve çok ıslanıyor diye oral yapmak mükemmel ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Harika bisy bence zevk aldığını hissetmek islandigini görmek harika
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yaparken yaladıkça dokundukça kadının zevk alması inlemelerini duymak daha çok azdırıyor zevk suyunun gelmesi de normal sonuçta öncesi de var direk orala dalmıyoruz ya
00 Yorumla
+1 yılSenden mi geliyor 10 saniyede 😌😃
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu erken ya da normal mi
- +1 yıl
Erken bnce.
Bi de bizim süremize laf edersinz🤪
Soran+1 yılOrkon boncoymuş
- +1 yıl
Cık şu ergenlikden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bi libido varsa hatun da
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Eller ellemez ıslandığına göre hatun yanıyor
+1 yılKoku olmazsa sorun yok
10 Yorumla
+1 yılSaatlerce yalarım dondurma gibi :)
00 YorumlaDetaylı dinlemek istersen
00 Yorumla
+1 yılNe bileyim ne oluyor 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok hosuma gidiyor kıvranması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılMikrop
01 Yorumla
Soran+1 yılMokrop
Hiç denemedim
10 Yorumla
+1 yılUmarım bir günn
00 YorumlaYapmam
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen geliyor musun oral yapilirken
00 YorumlaNormal