Hic cinsel birlikteliğim olmadı artık yaşamak istiyorum dayanamıyorum pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİleride evlenirken bekaret isteyen birisine denk gelirsen büyük problem olur. Bir de düğün, nişan, altın gibi şeyleri isteyemezsin zira evlenmeden en değerli hazinesini açan bir kız bunları hak etmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
23 yaşındaysan ve cinsellik yaşama düşünceni sadece bunlar yani saf libido oluşturuyorsa evet pişman olursun. Çünkü bunun için cinsellik yaşayacağın doğru düzgün bir adayın yok. Sadece dayanamadığın için yaşamak istiyorsun ve bu yanlış.
Çünkü yaşayacağın cinsellik sadece gir çık zevk al bir şey olmayacak. İlk olacağı için sen bunu unutmayacaksın ve bu şekilde yiksek ihtimal kötü bir deneyim olacağından sorunda drdiğin gibi pişman olacaksın.
O yüzden de hayatımı birlikte yaşayabilirim diyeceğin birisi olmadan bunu yaşama. Onunla da devam etmeyebilir ilişki ama en azından bu ihtimal daha yüksek olur. Şu şekilde elinde sadece pişmanlık kalma ihtimli çok çok yüksek hele bu ortamda...
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılDayanamadığın ne onu anlamadım. kontrolünü sağlamak hiç yaşamadığın için daha kolay olmalı. tabiki hayal gücün tutkun orgazm isteğin ağır basıyor olabilir bu normak ama dikkatli olmamak seni pişmanlığa sürükleyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu deneyimlemen için karşıdaki kişi aşırı güvenilir birisi olmalı çünkü tam tersi sana aşırı zorluk çektirir tam olarak güvenmeden ve asla zevk üzerine kurulu bir şekilde deneyimlememelisin fikrimce. o zaman pişman olman daha yüksek olur +olarak şantaj vb. görebilirsin bu konuda. bir de ailen muhafazar ya da geri kafalıysa da aynı şekilde yapmamanı öneririm. dediğim gibi çok ama çok güvenilir ve sevdiğin biri olmalı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap sexting yap wma gerçeğini yapmaktan kaçın yapacağın kişi başını belaya sokabilir sakız gibi yapışır atamazsın. cinsel hastalık taşır pişmanlık olur hamile kalırsın sorun olur.
10 YorumlaEger benim gibi bir koçtan bilgi tavsiye alirsan duygu durumla bas etmeyi öğrendiğin için ve cinsel konuda problem yaşamadan bera er olduğun için pişmanlıo yaşamazsin
00 YorumlaEvet pişman olursun bunun evlenince yapılması gerektiğini düşünüyorum
20 YorumlaKimle yaşadığına ve nasıl geçtiğine bağlı. Bir de yaşadığın çevre önemli ama uzun vadede pişman olunacak bir eylem değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. asla pişman olmasın emin ol aksine daha cok istersin
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış kişi olursa diye
- +1 yıl
Yanlış kişi olur mu bilmem ama sana zevk veriyorsa yanlış değildir
Doğru kişiyi bulursan hayir, ama buda çok çok zor, eğer inanc, aile yapısı ve toplumsal normlar senin için problem değilse, yasayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAceleye getirme zaten böyle düşündüysen pişman olursun bu zamana kadar koruduysan kendini korumaya devam et kendinle kal
00 Yorumla
+1 yılPişman olmayacaksan sen bilirsin ama şahsen ilkler vs önemli eşle olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence yaşasan bu güne kadar bekleidğin için pişman olacaksın..
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynısını diyo
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBunun kararını sen vermelisin ama umarim İlkin seni defalarca tatmit eder ilk gece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılO sana bağlı, yaptıklarından pişmanlık duyan biriysen bundan da pisman olursun kesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kesin pişman olursun. Pişman olmazsın diyenlere bakma.
00 Yorumla
+1 yılPişman olur muyum diye soran birisi kesinlikle pişman olur.
00 Yorumla
+1 yılBence artık pişman olmazsın nasipse 10 yıl sonra bekaret diye bir şey kalmayacak artik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın için cinsellik olayı zordur kızlık vs muhabbet var ama yurt dışı evlilik diyorsan sorun olmaz ama dini konularda bağın varsa aşırı pişman olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılOlur musun olmaz mısın bilemiyorum zaman gösteriyor O durumları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana hayatına bedenine saygılı birini bul dayanamadığın zevkleri sana sevişerek oral ile yaşatıp ötelemene yardımcı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla vajinal seks yapmak gerekmiyor ki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral da yaşayabilirsin ister miydin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen ve yakinsak tanışıp dediğim şekilde birşeyler yaşamak isterim seninle prenses ne dersin 🔥♥️❤️🔥😍😍😍
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik sonrasına bırakmak size saçma mı geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilirsin. Dayanamayacak bir durum değil cinsel istek.
00 YorumlaNerde yaşıyorsun ki önüne gelenle yasama birini sevmeye bak ve evlen en iyisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlenirken bekaretin bir önemi yok diyorsan, pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de istiyorum ama...
62 Yorumla- +1 yıl
İlkler zor
- +1 yıl
Sen kiminle istiyorsun peki
+1 yılEvet olursu evlenince
20 Yorumlahayır inan daha mutlu olucan
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılYa canimi cektirme şu an 😁
İyi düşün pişman olup olmicağını bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPisman olursun canim ben de 27 yasindayim yasamadim hic tut kendini
00 YorumlaPişman olmazsın dene
00 YorumlaYaşamadan bilemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılkiminle olacağına bağlı bu
00 Yorumla
+1 yılOlursun o yüzden gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaşayacağın insana göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPişman etmem ben seni 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir ve sevdiğinle yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kiminle yaşayacağına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende dayanamıyorum artık ama bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olursun evlenmeden yaparsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle pişman olursun 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı düşünüyorum kararsızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma bu hikayede yakarlar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvar mı partner
00 Yorumla
+1 yılPişman olur muyum diye düşünüyorsan olursun
30 YorumlaBunu bu yaşta soracak kadar nasıl bir kafa yaşadın
00 YorumlaAdamına bağlı
00 Yorumla
+1 yılYani bi 20lik olsa fena olmaz sjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın
00 Yorumla
+1 yılUnutulmaz birliktelik istiyorsan yaz bana
00 Yorumla
+1 yılDayanamıyosan deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKiminle yapacağına bağlı
00 Yorumla
+1 yılolursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. olursun
00 Yorumla
+1 yılOlursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYsa rahatla
00 Yorumlamastürbasyon yetmiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlen ne duruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenilir
Biri ile yapabilirsin00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi olmalı
00 Yorumla