Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şekli tam tarif etmeden olmaz birde görüntü de önemli ama ilişkide iştah kacirici olma ihtimali var daha çok sütyen içerisinde tutmaya çalışırsan ya da kolunu altına destek yaparsan daha iyi olur

Bunlarda şekilleri sence hangisi senin durum? 06 Yorumla
Soran+1 yıl3. Derece diyebilirim. Resimdeki kadar kucuk degil 100 beden. Dedigin gibi kolumla destek yapinca yatarken guzel gorunuyor
Soran+1 yılHenuz 21 yasindayim evlilik yapmadim haliyle cocugum yok. Kilolu biriyim bu yuzden goguslerim buyuk. Zayifladigimda diklestirme ameliyati olacagim zaten
Soran+1 yıl170 120
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılB cup vücuda oranla çok büyük değildir aslında. 100 cm dediğine göre yapılı bir kadınsın.
Diğer yandan B cup meme görsel olarak estetiktir. C veya D cup gibi kocaman görünmez.
Sarkması da aşırı bir boyutta değildir B cup için.
Netice itibariyle bence güzeldir.00 Yorumla
Merhaba, 100 B oldukça iri bir göğüsler demek, göğüslerin tiksindirici bir görüntüsü olmaz her ne olursa olsun, ama çok fazla sarkmamis göğüsler daha çekici olur,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben doğalcıyım. memenin bir kütlesi var. yerçekimi denen de bir kuvvet var
elbet meme sarkacak. dim dik durmaz. bu imkansız. ben esas silikon ya da estetik yapılmışlardan gıcık alırım. robot gibi o ne ya01 Yorumla
+1 yıl100 ve b cup nasıl oluyor yani omuzlariniz geniş ya da kilo çok fazla var ondan olabilir zayıflarsaniz güzel olur bence
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet kiloluyum.
- +1 yıl
Evet o yüzden yoksa b cup çok küçük kalır yani sarkması icin bide D E falan olması gerekiyor
- +1 yıl
@S4udade b cup büyük değil
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben o tip vücudu domaltip eller avcumu doldurupsert kokleyerek yapmayı severim
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi 50 yasindasin nereye yapiyorsun
+1 yılHatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı derim herzaman göğüs de zarif olmalı 75 favorim
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin esiniz nasil
- +1 yıl
Bekarım kilolu kadın ilgimi çekmiyor ve büyük göğüslü kadınlar kilolu oluyor olmasa da büyük göğüs kilolu gösteriyor
+1 yılYani sarkıksa pek hoş olmayabilir ama çok takılmamak lazım elinse olan bişey değil ki sonuçta canım
00 YorumlaAslında tammidealdir. Şahsen ben iri severim. Sarkık olması da sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarkık ve büyük. Spor yapıp kilondan kurtul memelerin çok seksi durur dahda. Böyle bile soeun değil beyaz ve ucu güzelse. dikkat et kendine ❤️🖤
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hiç denk geldin mi beğenmediği için meme emmeyen bir erkeğe
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yasamadim o yuzden bir sey demiyecegim
Cevap sahibi+1 yılYaşamasanda merak etme her erkek sen zevk aldığın sürece memelerinin şekline bakmaksızın emer yani cinsellikte çok bir önem taşımaz sen farklı özelliklerinle bazı şeyleri yaşamak konusunu sorgula
Gizli Üye(36-45)+1 yıl100 b ne saçma bir boyut. Geniş omuzlar ama küçük göğüsler, üstelik sarkık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvuçlayıp havaya kaldırarak zevkle o uçlarıyla ilgilenilir :)
00 Yorumla
+1 yılemınım öyledır :D
15 Yorumla
Soran+1 yılKiloluyum normal olarak goguslerimde sarkik ve buyuk
- +1 yıl
bembeyaz ve ucu pembemı :d
Soran+1 yılCırtlak pembe degil tabiki. Evet bembeyaz ve ucuda bazen acik turuncu bazen acik kirmizi. Genelde acik renge pembe dedikleri icin soyledim
- +1 yıl
kudurttun erkeklerı :D
Soran+1 yılKara carsaflilafa bile kuduruyorlar napim
+1 yıl100 size meme olmaz kanka yanlış bakmışsın
05 Yorumla
Soran+1 yılSutyenler hep 100b ama
- +1 yıl
Kanka 100 size ne eder biliyomusun kavun gşbi eder
Soran+1 yılYok be ne kavunu? Buyuk boy portakarl gibi dusun
Soran+1 yılAma sarkik
- +1 yıl
Kanka 95 bile dük duramıyor 100 nasıl dursun kilon varsa zayıflarsan küçülür o
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne kadar sarkık olduğu önemli
02 Yorumla
Soran+1 yıl100 beden bi gogus dusun sarkik iste
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsarkik güzel degil gülüm
00 Yorumla Nasıl kullanıldığına bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarkık pek bana göre değil peki cinsel isteği nasil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka yüz çok kocaman değil mi kavun kadar 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoff tam istediğim gibi 😍😍🔥🔥♥️♥️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi görmek isterim ya 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrolll, B nasıl sarkık olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılTobe tobe yalan borcummu var gizliyim zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman B cup nasıl sarkar onu anlat bakalım. Eğer göğüslerin B ise avucu doldurmayacak kadar küçükler, sarkık olması mümkün değil.
Soran+1 yıl85b demedim 100b dedim. 100 beden bir gogusten bahsediyoruz. Sutyenlerim 100b bazende 95b oluyor. Kalıptan kaliba degisiyor
Cevap sahibi+1 yılBence sen hayatında sütyen görmemişsin85,95, 100 dediklerin meme ölçüsü değil önce onu öğren
+1 yılHafif mi sarkık
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yere bakiyor.. sutyenle diklesiyor ve yatarken dik duruyor
- +1 yıl
Merak ettim. Hafif sarkıj severim aslında
+1 yılSanmam
00 Yorumla
+1 yılHahah arasına boşalmak isterdim güzel tabi..
00 Yorumla
+1 yılSarkık genelde dışlanır
00 Yorumla
+1 yılHemde nasiiiil
01 Yorumla- +1 yıl
Internetten eşdeğer bulup atarmisiniz ne derece sarkık ve çatlak var mı
+1 yılGüzel değildir 😂
00 Yorumla
+1 yılAşırı büyük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzeldir yerim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulusmak istersen tadına bakmak istiyorum sevgili oluruz yani sadece o is icin degil
Soran+1 yılÇüşş gercekten çüşş.. resim at diyeni gordumde bu kadari fazla
+1 yılHani nerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hoş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarkık iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzem ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmek lazim