Yaşı büyük kişilerin sevişmesi size de tuhaf geliyor mu?

Ozellikle aileden birileriyse daha da igrenc geliyor. Ablam 40 yasinda. Eniste 48. 3 cocuklari var. Bazen bize de birakiyorlar, bende ilgileniyorum yegenlerimle. En son kucuk numarayi bana biraktilar. Digerleri okuldaydi. Bizim bir hastane işimiz var dedi ablamla enistem.

Yegen pek durmadi yanimda, en kucukleri aksi baya zaten. Baktim durmuyor anneme ben bunun kitabini, oyuncagini falan alayim, getireyim evden hatta bunu da eve gotursem orada dururuz dedim annem izin vermedi. Yok ben de yardimci oluyorum sana yanimizda kalsin, sen git gel dedi. Evler arasi 15 dk zaten.

Ablamlarin anahtarinin yerini biliyorum eve girdim yoklar diye. Her zaman bu sekilde girmiyorum tabi. Ama iş ustunde yakaladim. Onlar beni gormediler ama ben sesleri ve goruntuyu gordum. Igrenerek sessizce ciktim evden.

Tamam yaslari cok gec degil belki ama ne bileyim. Ben evlilikte yillar sonra ve cocuklar olunca bu isler bitiyor saniyordum, cogu kisi boyle diyor yani ama ablamla enistenin libidosu duracak gibi degil galiba. Onu gormus oldum.

Bunlar bu gidisle cocuklara da yakalanirlar. Gerci bize falan birakiyorlar zaman zaman ama her zaman da birakmak olmuyor tabi. bundan sonra her bize biraktiklarinda aklimdan bu gececek.18 yillikta evliler. Hala bu kadar sevisgen olmalari beni cok sasirtti.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar benim zihnimde olan bir sey degil seksin belli yasta bitmesi. Toplum yillardir boyle dedigi icin dedim. Cogu evli cift artik beraber olmuyoruz, cocuktan sonra iyice bitti diyenler var. 30-35 yasindan sonra seks yapmayan ama cocuklar icin devam eden var. Bu sitede falanda cok goruyorum bu sikayetleri. O yuzden oyle dedim. Yoksa bende esim beni tatmin ederse nereye kadar, kac yasina kadar sevisebilirsem sevismek isterim. Karsimda da milletin dediginin aksini gorunce sasirdim o kadar
Yaşı büyük kişilerin sevişmesi size de tuhaf geliyor mu?