Arkadaşım evlenecek kendisi bakire olduğunu söylüyor bakireliği kana bağlıyor annem doktor anneme sordum öyle bir şey yok dedi herkeste olmuyor dedi. Kıza söyledim kız dediki gelecek Annem birinin bakire olup olmadığını anca doktor öğrenirsin dedi
Bakirelik var
Bakirelik yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Evet var diyen cahillere şaşkınlık ile bakıyorum bir kanıtı var mı
İlk giriste zorlama nedeniyle kan gelmesi olur zar diye bir gercek var ama herkeste olmayabilir ama kan bir sekilde leke gibi bile olsa geliyormus. Tabi ki namusun bacak arasinda olmadigini biliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim için eşimin geçmişi önemli değil...
Var ama sanıldığı gibi kızlık zarıyla ilgili değil. Soyut bir kavram. Tam el değmemişlik durumu. Anal, oral yapıp zarını koruyana bakire denmez yani.
İlk giriste zorlama nedeniyle kan gelmesi olur zar diye bir gercek var ama herkeste olmayabilir ama kan bir sekilde leke gibi bile olsa geliyormus. Tabi ki namusun bacak arasinda olmadigini biliyoruz
Bunlara inanan insanlara şaşırıyorum
Sasirilmicak gibi degil erkeklerde her kadinla yatmak isteyip kiz oglan kiz istiyor
Bilmiyorum sinir bozucu bir şey
Haklisin
apla 13-14 yaş için bu site uygun değil hadi aplam kapat hesabını git.. anan doktormuş o anlatır bilmedikleirni hadi kucugum hadi
Saçma saçma konuşmayı bırak
Bakirelik var nasıl mı girerken zorluk cekersin ilk girişte o zaten belli eder
Tamam işte kız kana bağlıyor saçma değilmi annem doktor ona sordum bakire olmayan birinde bile kan gele billir dedi
O saçmadır
Her kadında gelmiyor Ayrıcalıklar bakirelik ve Kızlık zaeı farklı kavramlar
Yok ya. Bunu demekten de bıktık gerçekten. Namus bacak arasında olan bişey değillll
Aynen bende bıktım
Var ama herkeste olmuyormus bir zar
Evet işte
Esnek kızlık zarı diye bişey var kanamıyor
Evet
Arkadaşın bilmiyor galiba
Bunlar geride kaldı artık
Umarım gerçeği aslı olmayan bir şey bide kız dedi kan gelmese beni bosuyacaklar
Öyle manyakça adetler var ki bunlarla alakalı
İnsanın kanı donuyor
Evet bide kız bunu kuranı alet ediyor diyor Kuran'da öyle yazıyor gerzaklı
Dini kullanan şarlatanlar bunlar