Uğruna geceler boyu ağladığım çocuğun dediklerine bakın. Bir erkek daha ne kadar alçalabilir?

Şimdi naptın da sana böyle diyor diyeceksiniz. Ama HİÇBİR ŞEY yapmadım. Tek suçum sevmekti... Aldattı, terk ettim. Gerekirse aylardır ağladım ama asla geri dönmedim. Beni tehdit etti geri dön diye yeni gururumu ezip dönmedim. Şimdi de birkaç gün önce namusuma laf ediyor. Ondan sonra ciddi bir ilişkim oldu seni şey yaptı da bıraktı kesin diye (bakireyim daha önce hiçbir erkekle yakinlasmam olmadı) nişan olacaktı nişan atmış kız diyip canım canım konuşuyor. Ben onu her yerden engelliyorum. O bu sefer telegramdan yazmış. Bazen diyorum sen bunun için mi bu kadar gözyaşı dökmüştün? Bu karaktersiz için günlerin zehir olmuştu... Ama iyi ki bu karakter yoksunundan kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış diyorum,...

Uğruna geceler boyu ağladığım çocuğun dediklerine bakın. Bir erkek daha ne kadar alçalabilir?

Küfürler için kusura bakmayın... Onun seviyesine inmedim daha önce ama çok yıprattı...

Güncellemeler
+1 yıl
@KizlarSoruyor lütfen konu kategorisini aşk yapın...