Benim vardı 1. Birlikte duş, 2. Oral ilişki
Bunlar evlenince hayal oldu yani hayal idi hayal ile devam
Benim vardı 1. Birlikte duş, 2. Oral ilişki
Bunlar evlenince hayal oldu yani hayal idi hayal ile devam
Eşim böyle şeyler yapmasa ve ilişkimiz 10 15 dakika da bitse kafayı yerim şuanda 20 yaşındayım ve ileride eşimin vajinasını yalamak istiyorum bir şeyler sürerek (Kremşanti)
banyo, mutfak gibi alanlarda da ön sevişme ve cinsel birliktelik yaşamak istiyorum + ilişkiye girdiğimiz de bana yalvarmasını vs istiyorum cidden böyle şeyler istemeyen ömrü boyunca hayatında cinsel ilişki de zevk alamayacak
oral seks çekmesini beklerdim veya yatakta azdırıcı cümleler.. Hayal oldu çünkü bekarken kızlar bana yazılırken
O kadar azıyorlardı ki, benle evlensen çocuk yapsan sonra da ayrılsan beni bıraksan ben o çocuğa yine bakarım demişti neler gördüm neler😀
Cevap
6Cevap
Evet yarim saat 1 saat her şekilde on sevişmeli güzel bir şey hayal ediyordum evlendim 2 haftalık evliyim on sevişme. yapmiyor 2 3 dka içinde boşalıyor üç bir halt anlamıyorum kuru kuru giriyor aciyor da sulanması için sevişmeyi de kabul etmiyor erken bosalcak diye beraber bir seks hayati
Bunu bir arkadaştan kısmı işittim
Nasıl desem açık yazamadım ama şöyle bir psikolog ta kadın anlatıyordu😔
O zaman seviyordu ilişkiye girmedikte sevişme vardı on sevişmeyi erken bosalcak diye kabul. etmiyor on sevismesiz de 3 dka da boşalıyor bir şey değişmiyor yani bu erken boşalmayı bekarken farketmiştim aslında yalarken hemen boşalmıştı sorun olduğunu orada anlamıştım artık yaratmayı sevişmeyi kabul etmiyor bosalcak diye
Zor durum benimde başımda 2 haftalık evliyim daha
Zor ya
şu an ikimiz halden anlayışlıyiz çoğu bekar atıp tutuyor her şey öyle değil
Tedavi olmaları gerekiyor koca hayat böyle geçmez
Tedavi olması lazım, birde bazı şeyler var bunun için
2 3 te de aynı durum ilk günler de 2 3 e getirip denedim artık tek i bile gün atlamaya başladı hormonlarında sıkıntı var söyledim geciktirici vs kullan 2 3 e kadar çıkartıp 2 3 dka da boşaldı uzun sürmüyor hormonlarında sıkıntı var tedavi fila kabul etmiyor yalatmak vs istemiyor hep erken bosalcak diye hiç birseye izin vermiyor
@Sineklertanrisii yeter sürekli tüm bayan arkadaşların yorumlarının altına yazmaktan yorulmadinizmi
Evliler gerekli sağlıklı yorum yapıyor
Sizde bireysel yorum yapın
Bunun için ona tavsiyelerim olabilir
Ciddi psikolojik destek veren yerlerden makul öneriler var
Napabilirim
O kabul etmiyor
Onun için şöyle:
Bu durum Türkiye deki erkekler için aşırı mastürbasyn kaynaklı olmakla beraber
şu an buradakiler dâhi çoğunda evlenince görecekler ya sertleşme sorunu ya da erken boşalma sorunu var
@joeblack_ boş konus işte
Bilmediğin tebrubesiz olman nasıl belli oluyor
Eşimde psikologa gitmek istemiyorum o da aynı
@joeblack_ süper oldu kur yaptınız teşekkür ederim 🤗
Kabul etmiyorlar ya bir evliliği yürütebilmek için bazı şeyleri feda etmeleri lazım bu iliş ki nasıl devam eder çok yazık bizlere
Evet aslında bunu ve bu tarz konularda mutabık olmak lazım gerçekten evliliğin sürdürülmesi için çok hayati konu bu
@joeblack_ haklısın iyi akşamlar musguldunuz
Soruyu tekrar sordum daha sağlıklı yorum için o soruya yorum yaparsanız sağlıklı bilgi yazabiliriz
Arkadaşım yeni evlendi geçenler de üzgün dedim hayrola kanka hayal ettiğim seks olmuyor dedi. İşin özü izlenilen p*rno sahneleri gerçek hayatta olmaz yani evlendiğin hatun onları yapmazvarsa yapan %5 ancak
Orası ayrı tabi
Söyledin mi eşine, kabul etmiyorsa suç işliyor, gözün dişarı kayar
Soruda yazdım hayal idi hayal devam
Of ya cok istiyorum bunlari eşim benle yapmaz mi🥺😞
Görücü evlenirsen zor ama
Maalesef tavsiyem ki cokkk hayal kurma yoksa kursağında kalır
Öyle düşünme
Cidden görücü geldi cocuga konuyu acamiyorum nişanlanmak istiyor hemen evlenmeyr hrvesli erkek cinsellige duskun olur mu
Hayır bizlerde sorun evlenmeden her şey hayal etmek karşıdan gelme ne olur bilmiyoruz
Ama kadin istekliyse her erkek duramaz bence
Bu durum inan oyle değil malum hayat artıları eksileri vs derken stresli olunuyor
İki işi var İzmir'de buyumus ikimizde kürdüz olur mu ben azginim. baya fakat tanidik olduklari icin acmam bu konuyu gorucu geldiler
@sakinn06 yetmedi bireysel yorum yapsanız sayenizde sağlıklı bir soru sorayımiyoruz
Hayır bak bekâr olanlar zaten kendini dünyanın en doyulmazi görüyor
Kendimle alakalı durumları anlatsam siz cinsellik konusunda çok fikrinizi değiştirirsinjz
Soruyu tekrar sordum daha sağlıklı yorum için o soruya yorum yaparsanız sağlıklı bilgi yazabiliriz
Bunlar niye hayal olsun yaa
Benim için...
anal seks denemek isterdim.
Karijin bundan haberi var mı
Yani
Karın tehlikeli sularda yüzüyor o zaman
Libidosu mu düşük?
Yani aslında cinsel hayatımızin gözden geçmemiz lazım ama...
Öneriniz var mı
Boşandım bu yüzden
Bekarım bakirim
👍🤦