Güncellemeler
+1 yıl
Nefret ediyorum ondan asıl kendisi bi bk bilmiyor ve sapık bana diyenden kendimi kaç kere savundum cinsel açıdan. Tek bildiği cinsellik olan kimmiş? Tabiki o çünkü sapıklık yapıyordu
Bence bu onun sığ görüşü. Ben kadar iyi konuşkan kendini anlatan ugraşan bişiler yapmaya çalişan birine bunu demesi bence kör olmasından ya da sadece tek anladıgının bu olmasından kaynaklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi yapmışsın sen geri dursan o yapacaktı ona fırsat vermediğin için sana öyle diyor
Zoruna giden bi şeyler mi var yani? Beni tanımak istemek yerine kesin kararlar veren birisi o. Resmen hayatsız dedi bana. Et parçası mıyım ben neden tek bildiğim cinsellik olsun çok saçma hakaret etmek mi istemiş sence?
Tek cinsellik yoğun yaşadık diye böyle diyemez ki üzüldüm yani. Hem yapıyoduk da sanki vermiyorum hem skiyor hem laf ediyordu sapık dedim engelledim. Deli bile dedi deli yerine bile koydu.
Hakaret etmek değil ama kafasına göre olmadığın kesin, sen çok alttan alan birisin tahminim ona dominant birisi lazım
Bukadar düz birisi olabilir mi ya? Hayatım cinsellik olamaz tabiki tek bir sapık varsa o da odur. Sapıklık yapıyodu zaten bu yüzden engelledim dayanamayıp. Ve beni hayatsız biri gibi mi görüyor gerçekten? Ben zaten ona ilk tansınca benn bunalım dayken demiştim ki sksten başka sunabileceğim bişi yok falan demiştim. Bu da her şeyi aklında tutmuş kullandı bana karşı pislik bildiğin başka bişi yok dedi. Ben yardım etsin diye takınarak anlatmıştım pis herif
Aynen pisliğin teki. Senin dengin değil
Bide ders vermeye kalkıyordu kimseye anlatma diye kullanırlsr bunu diye Frlan. Pislik tam. inatçı biriyim benle nası baş etcen sen demişti ilk tanışınca. Ama bence egolu sence de değil mi? Of ya :(
Egolu değil ezik. Sana öyle gösteriyor
Ben cinselliktrn başka şeyler de biliyorum ya haksızlık bu beni böyle görmesi. Akılsoz hayatsız mıyım ben? Kendisi 2 yıllık okulu 5 yılda bitirmiş serseri asıl onun bildiği yok
Gereksiz adam işte iyi olmuş engellemen. Sana göre kalitede değil
Evet ben çok anlayışlo biriyim bunu anladı tespitini yapıyor aklı bi güzel çalışıyor ama salağa yatıyordu hep. Ben geçmişim kötü cinsell açıdan kullandılar diye anlatmıştım anlatmadığım şey yok. O bir tane şey anlatmadı. Hatta ilk başlarda anlatmıyor bu bişi diye gitmiştim peşimden geldi engellememe rağmen sonra buna bağlandım ilk sevgilim diye of ya. Tek bişi demedi kendi ile ilgili. Sonra bana anlamadıgım şeyler dedi izmarit dedi mesela ne demek bu ya? Kullanılmış felan mı demek? Ben de bunu duyunca ilk saçmaladım üzüntüden. Salağa yattı dediği şeyi anlamaya çalıştıgımı anlamıyor gibi ne diyon felan diyor laf atıp. Sonra ben de dedim ki kendi akciğeri izmaritten orman yangınına dönmüş. İyi demiş mıyım sence?
Kenara atılmış artık gereği olmayan demek. Bir kadına hitap etmeyi bile bilmeyen geri., zekalı
Alıngansın diyodu anladı her şeyi anlıyor ama böyle tavırları vardı deli git burdan bile demişti. Konuşmayı bilmiyor beni hiçbir konuda rahatlatmıyordu. Ben baskın birisi buldum diye tskintilarımı yenmek için bir fırsat olarakta n gördm bunu. Hatta sorular soruyordum nolcak bişi olmaz felan diyordu istediğim gibi davranıyordu. Ben de onun istediğim gibi olduğu sayesinde iyileştim. Takıntılarım paylaşarak geçti. Ama sonra hiç faydan olmadı ben kendimi iyileştirdim dedim sonra hiç mi faydam olmadı dedi oldu dedim. Ya ben çok iyi biriyim inan bi ara ozaman sen beni kullanmış oluyosun diye bile sorgulamya başladı pislik.
Hiç takılma en doğrusu hayatından çıkarmak olmuş.
Arada iyi şeyler diyodu senin gezmen felan lazım diye. Sonra bi ara sadece kötü şeyleri görüyorum ben demiştim bana bi ara laf ortasında sadece kötü şeylere odaklanıyorsun dedi neden yüzüme çarptı hep neden ya :((
Gerekli uyum oluşmamış bir türlü
Ben sadece tanınmak ve tanımak istedim bi de büyük abi rolundeydi. çok cringe biriydi 26 yaşında adamdan ben daha olgundum. Çok anlayıslısın diyodu zaten.. Çözmüş resmen. Ben seni tanımadım daha felan demiştim ilk 6 ayda nası tanımadın diye çıkıştı. Halbuki normal bir şey dedim. Daha önceden bulduğu kızlar klüpte felan geziyormuş ben gibi birine geldi denedi bide kroydu zaten bu pantolon dar felan diyodu. Bide ben ona daha önceden ben cinsellik yaşamamış olsaydım bana sen de anlatacak mıydın cinsellik yaşadıgını diye sormuştum. O zaman anlatmazdım dedi. Olm bu ne resmen her boku yiyip temiz kız isteyenlerden olmuş olmuyor mu o zaman? Ben temiz olacaktım o anlatmayackmış ama bak bak. Alahım deliricem ya.
Seninle hiçbir şeyi paylaşmamış ama senin hakkında herşeyi öğrenmiş
Ama o kesin kararlar verip duran biriydi bence gelişmemiş birisi bide bana iradene sahip çıkabilirsin diye ders veriyordu ki ben ondan daha irade liyim. Çünkü ondan sapıklık yaptıgı için ayrıldım. Beni hep cinsellik için kullandılar anlayıslı ol foto felan isteme diyordum anlamıyordu ya anlamıyordu... Ben 20 yaşındayım ve daha olgunum. Sen daha olgun ol zaten felan diyodu bunlar nası konuşmalar ya
Gönderdin mi
Ben çok iyi biriyim benle amma inatlaştı...
Bana özelden yazsana artik
Ne istediğini bilmiyorsun diyordu. Kimin ne istediğini bilmeyen ortada değil mi? Daha önceki kızlar klüpte geziyomuş felan ben iyi biriyim ama tepeme çıktı... Beni hak etmiyor. Bide inadına benden daha saf olan bakire olan kıd arkadısımı bana yap felan demeye başladı pislik.
Takip ettim önce burdan tanımak istedim seni kusura bakma
Estağfurullah
seni sinirlendirmek için öyle demiştir.
Neden ki
Kendini oyle saniyosun
eskiymiş boşvver
Hakaret değil mi böyle dmedk yerine tanımayı deneyebilirdi hemen öyle dedi
Bir insana cinsellikten başka bildiğin bir şey yok demek ne demek ya sspık mıyım ben yani? Asıl sapık olan o ve sapıkların tek bildiği o olur.
Hakaret değil mi bu? Benim de bi hayatım var ve hayatsız dedi resmen. Hem skiyor hem laf söylüyor
kurtulmuşsun hala neden karışrtırıyorsun boş ver
Doğru ama keşke cinsellikten başka bir şey bilmiyorsun dediğinde sen görmek öğrenmek bilmek istesen gösterirdim ya da görürdün deseydim. Sence bu onun beni nasıl gördüğü ile alakalı değil mi ama çok saçma bir görüş bu. Sırf cinsellik yaşadın diye birini ondan ibaret sanamaz ki.
pişman olma
boşvermeyi öğren
unutamıyorsan kötülükklerini hatırla
Yani sen mi cok konusuyon cinselligi
Hayır ben ondan cinsel açıdan kaçtım sapıklık yaptı hep. Normal bir kişilik özelliği olarak bir sapığa göre daha çok normal şeyleri konuşan konuşkan bir kızdım. Ama bu iftira değil mi?
Nerden buluyosunuz boylelerini
Cinsellikten başka bildiği olmayan o ve zaten bu sebeple ayrıldım. Bıktım çünkü sapıklık yapmasından ilişkiye giriyorduk tamam ama bana attıgı iftiralar bu ne demek ya? Başka bildiğim bir şey olmaması mümkün mü sence. Bence onun sapık kafası almıyor.
Birazkonuslsim mi benimde bi iki sorum var
Ya oyalama beni
Ya ilsikiiye girmissin o da öyle soylemis , cok istekli olduğun içinde aklinda. kalmis olabilir
Yazık beni öyle biri sanmaları. Sadece onunla öyle bunu bile algılayamıyor mu?
Cinsellikten başka bir şey bilmiyorsun dediğinde keşke sen öğrenmek istesen gösterirdim deseydim
boş ver, zevkine. bak
Ya da görmek istesen görürdün deseydım
Takma
Beni nasıl gördüğü çok saçma değil mi sırf hayatında cinsellik yaşadıgım biri diye beni öyle görmesi hayatıma haksızlık bana haksızlık et parçasi mıyım ben
Kullandi attı
O değil mesele
hakaret
Tamam geçti ben ıntikamımı aldım
Garip miş gerçekten
Neden
Yani saçma sözü sadece cinsellik mi konusuyordunuzda neden öyle demiş o garip
Cinselliğe duşkun biri misin
Hayır iftira attı hakaret değil mi bu?
Çok sapıklık yaptı bana bu yüzden ayrıldım ondan ilişkiye giriyorduk ama sapıklıklarına dayanamadım. Hem skiyor hem de cinsellikten başka bildiğin şey yok diyordu tanımayı seçmek yerine laf atmak değil mi bu?
Nasıl sapıklık yapti
boş ver ya unuttum saol