Ben yurtdışından geldim Boludayim o da bana yakın Ankara 'da buluşması miyim bunu nasıl oturup düşünürüm
Buarada hiç seks deneyimim olmadı benim
Ben yurtdışından geldim Boludayim o da bana yakın Ankara 'da buluşması miyim bunu nasıl oturup düşünürüm
Buarada hiç seks deneyimim olmadı benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tercih sizin sonuçta siz yaşayacak ve sonuçlarını siz taşıyacaksınız.
İlk olck eğer olursa ve nasıl ne yapacağım korunma buluşma vs vs çok fazla derti var sıkıyor bu beni
Bilinçsiz biriyle ilkinizi yaşamayın derim ve yaşamadan önce biraz vakit geçirin dışarıda. Kondom ve kayganlaştırıcı gerekiyor. Ayrıca size yaklaşımı da önemli çünkü canınız yanacak ilk olduğu için ve uygun penis ölçüleri yoksa çok fazla canınız yanabilir.
Rahat hisetmiyorum ben bu konularda her zaman ama konuşması falan benimle iyi rahatsız edecek tarzda değil
Sadece seks için benim tecrübem yok daha önce böyle biriyle internetten bulusmadim da
Dediğim gibi detaylar önemlidir. Hijyen ve korunma gerekli bana göre. Ve uyum olmalı tensel ve performans olarak yoksa pişmanlık yaşayan da çok bu konuda.
Anlıyorum benim düşüncem şöyle burdan birini bulurum gibiydi ama teklif etmesi kafamı kurcaladi bide kıskanıyor baze, n o yüzden acaba olur mu diye düşünmeye basladim
Başınıza bela olacak tiplerle özelini paylaşmayın derim. Daha olgun aklı başında partner her zaman daha iyi ve uygundur bu konularda.
Başıma neden bela olsunki olgun olmasına 34 yaşında yani olgun
Yaşa bakmaz olgunluk. Takıntı hale getirip ısrarcı birine dönüşebilir ama bu kişiyi siz tanıyorsunuz sizin bileceğiz şey bunlar.
Hayir öyle biri olduğunu sanmıyorum ama bana rahat değil sadece o Ankara'da ben boluda
Dediğim gibi bunu siz belirlemelisiniz siz hazırsanız ve seçtiğiniz kişi oysa onunla olursunuz. Yok değilseniz sizi anlayışla karşılayacak biri olup kendini tutabilmeli yoksa zorlayacaktır.
Hm haklısınız
Aramızda bir konuşma geçmişti bunu sorabilir miyim acaba size
Tabi sorabilirsiniz
Spor hocam vardı demiştim konu sanırım ilişkiler falandi onu napcaksin demişti yani kiskanarak onlar herkiza yürüyor be hepsi öyleymiş bilemiyorum ama bana rahat yani yanımda en azindan ama o uzakta ve ne zaman gorcem belli değil
Daha önce görüştüğünüz ve bildiğiniz biri daha iyi olacaktır bana göre ama çok yakınızdan biri olamasın size uzak olması daha iyi en azından lafını edemez çevreye.
İşte benim kendi ülkemde böyle biri vardı spor hocamdi o kendisi bana göre iyiydi ama o sıcak yaklasmadi bana sadece
Hiç ilişkim de olmuyir ki yani yalnızım vaya 20senedir😆
İlkiniz dediğim gibi biyolojik olarak da zorlu olabilir. Bu yüzden uygun kişiyle yaşayıp zamanla daha rahat ilişkiye girebilirsiniz. İşin biyolojik yönü bu ama duygusal kısmına siz karar vereceksiniz.
Biyolojik olarak zorlamayalım 20lerinde olan erkekler mi onlar bana çok ergence geliyor acikcasi ve çok benciller
Hayır yaş değil penis boyutları ve kişinin tavırları bunu belirler. Kalın bir penis ve hırstan gözü dönen biri canınızı çok fena yakacaktır ve belki hastanelik dahi olabilirsiniz. Bunlar yaşanılan olaylar.
Anladım bunları konuşmadım tabi yani acikcasi bakire tam sayılmam sadece biriyle ilişkim olmadı ama o yine de acitma olayı olabilir
www.google.com/.../amp
Durumunuzu iyi değerlendirmelisiniz seçimler önemlidir.
Bu tecavüze benziyor
Hayır değil bilinçsizlik sonucunda oluşan bir durum ve kadın kendisi polise ifade veriyor. Geç kalınsa kanamadan ölebilirdi. Bildiğim birinin de başına gelmişti paniklemiş çocuk beni aradı abi ne yapacağız diye dedim acil ambulansı ara adresi ver geliyorum oraya ben arabayla neyse ki bişey olmadan müdahale edildi sağlık önemli konu.
Evet olabilir ama bu olaya inanmadım ben
Ve herkesin başına gelmiyor ki bunlar
Kesinlikle gelmiyor ama gelebileceğini düşünerek bilinçli birinin yanında olmak insana daha fazla güven ve huzur veriyor.
Valla onun içini bilemiyorum ki o yüzden de internetten kimseye güvenmiyorum kimseyle de bulusmadim ben boyle
Sorun internet değil bence çünkü ben internetten bir çok insanla buluştum sohbet edip vakit geçirdim. İnsanla biraz vakit geçirince kendini belli ediyor zaten genelde. Sonrasında ise kafa uyumu ve hislere bakıyorsun ve duruma göre anı yaşıyorsun istenilirse ve çekim varsa cinsellik yaşanır zaten ama sürekli cinsellik ön plana atılıyorsa orada bazı sıkıntılar olabilir.
Zaten öyle bir konuşma tarzımız yok hersey yerinde ve dozunda ben internetten güvenmiyorum ve çekim hissetmediğim birine hiç güvenmiyorum
Uyum oluşursa ortamı fark etmiyor demek istediğim. Siz yaşadığınız için daha iyi bilirsiniz ben kişiyi uzaktan yorumlayamam sadece önemli noktaları belirttim kendimce ☺️
Yok haklısın teşekkür ederim
Rica ederim umarım gönlünüzce geçer günleriniz, sağlıkla kalın.
Umarim🙁
Pozitif düşünün ve keyfinize göre akışına bırakın dikkatli olup tedbirleri aldıktan sonra gerisi kaderdir.
Ya ben son zamanlarda çok boşluktayım kötü hissediyorum kendimi bu boşluk bende sanırım böyle yaptı beni bilemiyorum
Biraz değişiklik veya kafa dinlemek size iyi gelebilir.
1. ci gün gidiyorum biraz gezmek iyi gelir diye düşündüm ama tek gidemiyorum yine ailemleyim ama olsun bu da iyi)
Kesinlikle iyi gelir değişiklik ben de tatildeyim işten uzaklaşmak farklı yerler farklı uğraşlar iyi geliyor. İyi gezmeler ☺️
Teşekkür ederim nerdesiniz)
Rica ederim Karabük'teyim şu an
Iyi eglencelerr
Teşekkürler size de iyi eğlenceler ve gezmeler 🤗
🙏🏻🙏🏻
Öncesinde de İstanbul'a gidip geldik sonbaharda İstanbul güzel oluyor. Fırsat varken gezmeli ☺️
Ben de İzmire gidicem ve ilk kez cesmeye gidiyorum acaba nasıl olcak bakalım çok heyecanliyim
Gayet güzel yerler var ama soğuk gelebilir denize girme planı varsa. Yemek çeşitlerinin ve sahil yürüyüşlerinin tadını çıkar derim
Öyle yapicam belki sıcak olur giderim ama bakarız artik ona)
Öğleden sonra iyi olur hem su ısınır hem güneş yakmaz. Gözlükler, güneş kremi ve şapka sakın unutmayın 😉
Aynen ya
Umarım yagmur yagmaz hshs
Umarım yağmaz 🙏🏻
İzmir'de deniz anaları varmış dikkat edin denize gidecekseniz.
Tamam ederim))
Tekrardan iyi eğlenceler 🤗
Çok sagol)
Rica ederim sen de sağol ☺️
Ben de İstanbul'dayım ben de yakınım doğru kişi benim üzmem bırakmam
Güvenilir birini bul yap
Yani o kalkıp annemlere falan söylemez hiç sanmıyorum
Git yap
Niye o peki
Uzun zamandır konuşuyoruz biz cunku
Kizkigini mi vermek istiyon yuzeydel mi
Ne farkeder sanki
Yani de sadece sanal tanıştığın birije kizlik vermezsin
😏😒
Yurtdisjnda ne iş yapıyorsun
Is yapmıyorum sadece yaşıyorum
Yalnız mi
Hayır ailemle ama ben trde okuyorum
Bolu da mi
Evt
Özel konussak
Istemiyorum
Yapma derim
Neden
Gurbetcimisn sen
Neden yapmaya geregi duyorsun ki muslumansan gunah oluyor
Gurbetçi ne oluyor
Turksun ama avrupada yasiyan ülkedinde uzak yasiyan demek
Hayir degilim
Yalat
buluşun ve zikişin
Biri mi arıyorsun
Tanışıyor muyuz
Yok ama istersen tanışırız
Emin misin tanismadigimiza?
İstersen çıkayım gizliden
Olur bi bakarim
Bak 5 dakikan var
Ahha tamam o degilsin
Tamam
:)
😃
Kaç yaşındasın?
20
34 yaşında bir erkek büyük degil mi? Bence o seninle evlenmek ve maksadı sadce seks başka degil
Bir erkek olarak söylüyorum
Ben evlenmek istemiyorum ama tek gecelik şey de istemem yani
Dedigim gibi fb gözüyle bakıuor sana ama neden yaşlı bir erkekle sevişmek isteyesin ki?
Bu arada buradakı yobaz yaşlılarıda boş ver cogunun niyyeti belli emin ol
Yaşlı da değil 30 iyi ama fazlası biraz yaşlı oluyor sanki
Aranızda 10 yaş ve fazlası var. Adam liseye başlayacak sen daha doğmamıştın. Düşünsene
Gizliden çıkabilirim?
31 yaşında biri vardı onunla denemek istiyordum o bana pas vermedi pek ilgisini çekmedim ve sanırım 26 yaş bana göre iyi diyorum ama şimdi o da var yani ama yaşı büyük evet
Özele gelirmisin bi nasıl bir erkel ilgini çekiyor merak ettim
Erkek*
Burdamısın?
-_-
Özele gelmem)
Neden? Abaza değilim buradakılar gibi merak etme
Hangi ülkedesin bu arada? Bende yurtdışındayım yabancıyım
Sen nerelisin
Bunu genelde söylemek istemiyorum
Ne tesaduf ben de😂
Ipucu versen
Karısık bıraz ya
Yazı tarzından sanırım aynı yerdeniz
😄😄evet konu kapanmistir o zman behlul kacar..
Nereye ya
Aynı milletten olduğum kişiyle konusmuyorum
Ülke ismi hangi harfle başlıyor
?
Azerbaycanliyim
Elə bilirdim 😂ama məndə işlər daha qarışıqdı inann
Azəebaycanda yaşamıram
Men de nervileniyorum yazacaqdim bizimkileri sevmirem valla cox qeribeyik
Yobazları sevmirəm məndə. Qaqa tipi deyiləm narahat olma
Polşada?
Olmuşam orada ama orada deyiləm hal hazırda
Çıxdım gizlidən
Dostum burdasan?
Burdayam
Səs soraq çıxmadı
Neyneyim yaxsi😃
Yazmanı ya da dostluq atçanı gözləyirdim həqiqətən o sevmediyin tiplerden deyilem narahat olma
Sistem yorumları silmeden elesen yaxsi olara birde tapmaq çetin mesele olar yoxsa 😅
Istemirem amma)
Yaxşı bir şey demirəm. Özün bilərsən bu arada Türkiyədə yaşayıram
Men de)
Bilirəm :)
Hmm yaxsi)
Oldu : )
Gizliyə keçim onda?
Ok danışaq day
İlk mi olacak
Evet evet
Bir yanın istiyor diğer yanın kafandaki endiseler
Ay evet aynen
Tahmin etmesi zor değil... peki acaba dediklerin neler.. ? Konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
Tamam ben yazarim)
Bana ulaş
A sen seni biliyorum soruna cvp vermistim
Tavsiye vericem sjsjsj
Ama benim soruma cevap vermedin sen
Bu soruna cevap vericem
İstemem
Başka konu konuşuruz