Cinsel Yaşam Partnerinizin hangi hareketi yatakta çıldırtır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler+1 yıl Karı koca hep aynı kişiyle seks yapmaktan sıkılıyor mu yoksa bundan zevk mi alıyor?(merak ettim de) Partnerinizin hangi hareketi yatakta çıldırtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vücut ve yüz güzelliği oranına göre değişir o is.. bundan sonra böyle ne kadar köfte o kadar ekmek.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kulak mememi emmesi beni aşırı tahrik eder. Birde sıcak sıcak nefesini boynumdan hissettirecek ufff ya. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genç olması güzel bir fiziğe sahip olması birde aşırı ıslak olması yeterli gerisini bana bıraksın 1 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Beni arkadan yalaması 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Rimming mi Yorumla Coolguy86 +1 yıl Aynen, yapanlar olmuştu, baya zevk veriyo, sen yaptın mı hiç? Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç seks yapmadım ki Yorumla Coolguy86 +1 yıl Hadiya, sen böyle sorunca bende tecrübelisin sanmıştım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Futbol oynamıyoruz diye futbol bilmiyor muyuz 😂 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Ahahaha doğru, sadece icraat yok diyorsun 😅 baksana direk rimming dedin şaşırdım, çoğu kız bilmez mesela onu😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben bilirim flksldjwkkdlwkd Yorumla Coolguy86 +1 yıl Helal olsun fjfkkfkf peki senin fantezilerin var mı? Burdan yazmak istemezsen takip edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazmiyüm istek attım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni izlemek istermisin demesi 😈 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen olsan dermiydin😊 Soran +1 yıl Derdim Cevap sahibi +1 yıl Vay tam aranan kiisisin fikirlerini dinlemek isterdim,😊 Soran +1 yıl Takip ettim Cevap sahibi +1 yıl Neden Cevap sahibi +1 yıl Engel atiyon ki 😂 gayet guzel konusuyoduk Soran +1 yıl Canım öyle istwdi Cevap sahibi +1 yıl Gel gel guzel anlar var 😊 Cevap sahibi +1 yıl Bekliyim mi😊 Soran +1 yıl Bekleme canım Cevap sahibi +1 yıl Gayet iyiydik ama 😊
Mswçhdşwjdme Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sert olan her hareket 8 11 Yorumla NABERZİLLİ +1 yıl Ohhhh Yorumla Mswçhdşwjdme +1 yıl Evli değilim ama iştahlı bir eşim olsaydı her seferinde aynı şekilde azardım Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl evlenmeden böyle diyolar Yorumla Mswçhdşwjdme +1 yıl @JoeGoIdberg evli olmadığım kişiye karşı böyleyim şu an birlikte değiliz ama iştahı beni hala azdırıyor erkek var erkek var Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl erkek konusunda haklısın ama sevgililik başka evlilik başka. Yorumla Mswçhdşwjdme +1 yıl @JoeGoIdberg bence evlendiğin kişide olay ya kfösjd isteksiz olursa bi taraf diğer taraf da söner istemez Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl orası öyle de. evlenmeden destan yazanlar evlenince köse yazısı yazamıyor onu diyorum :D neyse burası çok uzadı konuşuruz sonra :D Yorumla Mswçhdşwjdme +1 yıl @JoeGoIdberg kıyamaam Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Sert sert parçalarız biz de 😘 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Sana çok sert olalım 😘 Yorumla NABERZİLLİ +1 yıl Bu kız çok libidolu benlık Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aktif ve oralda başarılı istekli olması 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Oral yaparken testislerimi okşayarak ağzına alması 1 0 Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl istekli boğayı her hareket çıldırtır 1 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Oral da sonuna kadar alıp gözüne bakmasi 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kucağımda zıplarken kulağıma argo şeyler söylemesi 1 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Burdaa nasil anlqtayim bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deligime dokunması oynamasi hosuma gider ya 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeni için teşekkür ederim peki sen sever misin Soran +1 yıl Partnerim isterse yaparım Cevap sahibi +1 yıl Partnerin olmayi isterdim bunun yapılmasını seviyorum ya Cevap sahibi +1 yıl Herkes sıkılır yeniliklere acik olmak lazim Soran +1 yıl O zaman karın seni aldatsa sorun yok Cevap sahibi +1 yıl Aldatma demeyelim karşılıklı anlaşma izin verme diye bakıyorum anlik olan birsey icin sorun edecek biri degilim ya ben
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hırçın olması 1 0 Yorumla
mehmetkrc19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dogy pozisyonu tabiki ☺️ 1 1 Yorumla mehmetkrc19 +1 yıl Zamanla illaki sıkılıyorsun ama yenilikler katarak daha zevkli hale qetirebilirsin Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. ısırması :D 1 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Orgasm olmasi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Penisi tutup vajinasina sürterken ıçine sokması. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk alıyoruz. Karım değil 5 yıllık sevgilim.
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sınırsız olması 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gurup seks popodan vermesi cimcif yapması Yorumla Soran +1 yıl Grup da baya yani eşinden de mi grup istwrsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki bayan Yorumla Soran +1 yıl E o da erkek getirse naparsın😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senmi takip ettin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne olabilir ki sence 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün pilav yer misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Vücut ve yüz güzelliği oranına göre değişir o is.. bundan sonra böyle ne kadar köfte o kadar ekmek..
Kulak mememi emmesi beni aşırı tahrik eder. Birde sıcak sıcak nefesini boynumdan hissettirecek ufff ya.
Genç olması güzel bir fiziğe sahip olması birde aşırı ıslak olması yeterli gerisini bana bıraksın
Beni arkadan yalaması
Rimming mi
Aynen, yapanlar olmuştu, baya zevk veriyo, sen yaptın mı hiç?
Ben hiç seks yapmadım ki
Hadiya, sen böyle sorunca bende tecrübelisin sanmıştım 😊
Futbol oynamıyoruz diye futbol bilmiyor muyuz 😂
Ahahaha doğru, sadece icraat yok diyorsun 😅 baksana direk rimming dedin şaşırdım, çoğu kız bilmez mesela onu😀
Ben bilirim flksldjwkkdlwkd
Helal olsun fjfkkfkf peki senin fantezilerin var mı? Burdan yazmak istemezsen takip edebilirsin
Burdan yazmiyüm istek attım
Hayır demesin yeter, karşılık versin yeter, gerisi ben de
Beni izlemek istermisin demesi 😈
Sen olsan dermiydin😊
Derdim
Vay tam aranan kiisisin fikirlerini dinlemek isterdim,😊
Takip ettim
Neden
Engel atiyon ki 😂 gayet guzel konusuyoduk
Canım öyle istwdi
Gel gel guzel anlar var 😊
Bekliyim mi😊
Bekleme canım
Gayet iyiydik ama 😊
Sert olan her hareket
Ohhhh
Evli değilim ama iştahlı bir eşim olsaydı her seferinde aynı şekilde azardım
evlenmeden böyle diyolar
@JoeGoIdberg evli olmadığım kişiye karşı böyleyim şu an birlikte değiliz ama iştahı beni hala azdırıyor erkek var erkek var
erkek konusunda haklısın ama sevgililik başka evlilik başka.
@JoeGoIdberg bence evlendiğin kişide olay ya kfösjd isteksiz olursa bi taraf diğer taraf da söner istemez
orası öyle de. evlenmeden destan yazanlar evlenince köse yazısı yazamıyor onu diyorum :D neyse burası çok uzadı konuşuruz sonra :D
@JoeGoIdberg kıyamaam
Sert sert parçalarız biz de 😘
Sana çok sert olalım 😘
Bu kız çok libidolu benlık
Aktif ve oralda başarılı istekli olması
Oral yaparken testislerimi okşayarak ağzına alması
istekli boğayı her hareket çıldırtır
Oral da sonuna kadar alıp gözüne bakmasi
Kucağımda zıplarken kulağıma argo şeyler söylemesi
Fahse gibi olması
Umarım bir gün.
Burdaa nasil anlqtayim bunu
Deligime dokunması oynamasi hosuma gider ya
Beğeni için teşekkür ederim peki sen sever misin
Partnerim isterse yaparım
Partnerin olmayi isterdim bunun yapılmasını seviyorum ya
Herkes sıkılır yeniliklere acik olmak lazim
O zaman karın seni aldatsa sorun yok
Aldatma demeyelim karşılıklı anlaşma izin verme diye bakıyorum anlik olan birsey icin sorun edecek biri degilim ya ben
inlemesi
hırçın olması
Dogy pozisyonu tabiki ☺️
Zamanla illaki sıkılıyorsun ama yenilikler katarak daha zevkli hale qetirebilirsin
Domalmasi
Oral
ısırması :D
Orgasm olmasi
Gırtlaga kadar alması ve kucakta zıplaması
Penisi tutup vajinasina sürterken ıçine sokması.
Zevk alıyoruz. Karım değil 5 yıllık sevgilim.
Dotten vermesi
Hiçbir hareketi
Sınırsız olması
Ne gibi
Gurup seks popodan vermesi cimcif yapması
Grup da baya yani eşinden de mi grup istwrsin
İki bayan
E o da erkek getirse naparsın😂
Gizliden konuşalım
Olur
Gizliden çık
Senmi takip ettin