Sizce her şey baştan konuşulmadan başlanması mantıklı mı?

Bence birisiyle flört edileceği zaman ger şeyin baştan konuşulması lazım. Niyetlerin amacın ve sevgililerle beklentilerin. Çoğu insan hiçbir şeyi konuşmuyor sadece hoşlanıyorum beğeniyorum seks. Başka bir şey yok. Özellikle erkekler. Yani Seksi bile konuşamıyorlar yapsalar bile. Bence iletişim netlik çok önemli. Yani duyguların amacın ne yaşamak istediğin neleri doğru neleri yanlış bulduğun açıkça uyanıp sıkılıp kaçıp yalan söylemeden konuşulmalı ve denenmeli. Erkeklerde yaşadığım en büyük sorun bu. Açık değiller. Dürüst değiller. Dediklerinin çoğunu asla yapmıyorlar. Mesela dürüstlük güven önemli deyip hep yalan söyleyip dengesiz davranıyorlar ya da seviyorum değer veriyorum seks önemli değil diyip sadece seks kovalıyor seks dışında hiçbir şey yapmak istemiyorlar vs. Yani mantıklı düzgün erkek cidden karşıma çıkmıyor. Hepsi toksik ilk günden seks evlilik ilişki derdinde ruh hastaları. Sağlıklı tanıyan eden vakit geçiren yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Bence buluşmadan önce işte hoşlanıyor flört etmek istiyorsan bunu demelisin ya da buluştun diyelim max buluşmada da duygusal fiziksel yakınlık yaşamadan amaç ve istekleri net demelisin. Bence böyle hiçbir şey konuşmadan ne olduğu belli olmadan görüşmek canım cicim diyip cinsellik yaşamak çok iğrenç. Çünkü bi taraf seviyor aşık oluyor sevgilim diyor evlilik istiyor belki diğer taraf arkadaşız diyor fb olarak görüyor filan. Gereksiz yani.
Sizce her şey baştan konuşulmadan başlanması mantıklı mı?