Güncellemeler
+1 yıl
Bence buluşmadan önce işte hoşlanıyor flört etmek istiyorsan bunu demelisin ya da buluştun diyelim max buluşmada da duygusal fiziksel yakınlık yaşamadan amaç ve istekleri net demelisin. Bence böyle hiçbir şey konuşmadan ne olduğu belli olmadan görüşmek canım cicim diyip cinsellik yaşamak çok iğrenç. Çünkü bi taraf seviyor aşık oluyor sevgilim diyor evlilik istiyor belki diğer taraf arkadaşız diyor fb olarak görüyor filan. Gereksiz yani.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
açık seçik ve net konuşulması gerekir. insanları yanıltmaya ya da yoruma açık fikre sürüklemeye gerek yok. bu kez ilişkiler bozuluyor. açık net olmalı
Bence de. Ama çoğu erkeğin amacı kızı kandırmak. Hani seviyorum ciddiyim yalanları ile kızı oyalayıp kandırıp aslında ona dair hiçbir emek davranışı yok sadece eğlenmek cinsellik istiyor. Kız da zaten bunu görüp anlayınca kavga edip siniri bozuluyor madem ciddisin niye böyle böyle diye ve erkek yine yalan söylüyor.
Böyle erkekler çok var. Bi de tek dertleri seks hiç utanmadan çekinmeden ilk üç buluşmada seks muhabbeti yapmaları çok iğrenç bence.
duygu oluşmadan cinsellik sadece hormonal akıl yani hayvanialt beyinle alakalı limbik sistem ile
akını kullanan insan duyguları ile yaşar. duyguların yönetir.
İşte çoğu erkekte yok o. Hepsi ilk günden cinsellik istiyor b
işte kriterlerinizi doğru belirleyin
tip görsel önemli ama 1. sırada olmamalı
1. sırada akıl bilgi tecrübe ahlak mantık... olmalı
Mal zaten onlara da bakıyoruz. Sadece tipi var diye asla olmam.
işte ben bayan arkadaşlara sıklıkla önerim bu. kriterlerinizi değiştirin
evet tip şekil önemli ama 1. sırada yer almaMALI
esas kriter şu olmalı
aklını kullanabilen. her konuda bilgili ve tecrübeli. yani matematikten tut cinselliğe, coğrafyadan tut hukuka... her konuda az çok bilgisi olması gerek ki sizin yaşamınızda size akllı pratik çözümler sunsun.
kişisel temizlik ve bakımına öem vermeli. kadını hem anatomik yapı hem ruh yapısı olarak bilmeli. kadına değer vereli ilgi göstermeli. dinlemesini bilmeli. kadına öncelik vermeli.
Aynen öyle zaten ben de tam buna bakıyorum ama yok. Hepsi cahil ya 30-40 yaşına gelmiş kadın fiziği ve ruhunu bilmiyor. Oturup adam akıllı hayat bilim felsefe siyaset vs konuşamıyorum hiçbiriyle. Hepsi mal ergenler. Zarzor bi meslek edinmiş para kazanıyor o kadar. Hiç vizyon ve kültür duygu yok.
Ben çok tipi iyi erkek gördüm ama hepsi maldı yani. Hani karakteri bozuk mal Abaza kadına değer vermeyen sadece vücuduna odaklı olan çok vardı hepsini eledim. Ama tamtersi tipsiz ama zeki vizyonlu güzels sohbeti olanlarla daha iyi derin uzun ilişkilerim oldu.
evet. kriteriniz öncelikli akıl olmalı. aklını kullanan her konuca yani ne deyim cinsellikten tu hukuka kadar coğrafydan tut matematiğe kadar her konuda blgili erkek tercihiniz olsun. ki sizin tüm sorunlarnza çözüm bulabilsin.
kadını hem anatomik hem ruhen bilen, kadını şımartan saçının telinden ayaklarına kadar ilgilenen kadının içindeki gizli çocuğu cnlı tutan erkek lazım
Evet öyle
Kesinlikle en baştan konuşmak iyi kaç dk da bosaldimda kadar sormak iyi evlenince sorunlar oluyor
Söylemez ki dürüstçe hepsi yalan söylüyor eksiklerini.
Dürüst olmak gerekiyor ben söylemiyorum neyse o
Valla çok haklısın işte böyle düşünüp evlenenler sonra boşanıyorlar
en güzeli en azından ne yapacağı bilmek iyidir
Aynen benim mesela böyle net olan erkekler oldu daha ilk günden işte benim amacım ciddi sevgilik işte senden hoşlanıyorum anlaşırsak evliliğe gider filan diyen cidden de ilk günden ve zamanla direk arkadaş ailesiyle tanıştırdı ciddilerdi. Ama sonra işte anlaşamadık filan bitirdik. Ama diğer türlü arkadaş ayağına ya da sadece takılalım seni beğeniyorum hoşlanıyorum ayağına sadece yavşayanlar seks için ucuz şans deneyenler midemi bulandırıyor.
Çok güzel anlatmışsın
Senin nasıl gidiyor
Hayatımda biri yok
Aynen benim de. Önceki ilişkilerin nasıldı hiç ciddi sevdiğin oldu mu. Benim olmadı hiçbiri 1-2 ayı geçmedi. Anlaşmadım.
Çok sevdiğim biri oldu evlilik düşünüyorduk sonra terk edildim ve başkasıyla evlendi.
Aaa hadi ya anlatsana merak ettim niye terk etti.
Ailesi istemedi tanıdık biriyle evlendirdiler
Keşke açık konuşsanız ama kızlar asla gerçeği söylemiyor. Bakireyim diyene bir bakıyorsun anal yapmış :)
Erkeklere sesleniyorum bu devirde evlenmeyin
elbette. ilkeler önemli.
Bu dediğin koşarken kola içmeye benziyor.
Okumaktan yoruldum bu nedir be 😂
Çok güzel tespit yapmışsın tebrik ederim
Kimse dogruyu soylemez karsina gelip
Evet yaşayıp görmemiz gerekiyor işte
Iyi tanimaya calis ve cokta cesur olma
Evet
Aynen annemde öyle der
Günümüz ilişkileri
Tabi ki de
Apaçık olunmalı.👍
Pomba yapcaksa