+1 yılEstetik ameliyatı. Penis kaslarını tutan bağlar biraz kesiliyor gevşetiliyor. En az 2-3, en fazla 4,5-5,2 cm uzama oluyor. Bu artış ereksiyon halindeki boyuna göre hesaplanmış ihtiyaç olan o boy zaten, ereksiyon halindeki boyu kalıcı olarak 2 cm - 5,2 cm kadar uzatabiliyorlar. Penis uzatma estetiği az bilinen bir cerrahi operasyon değildir aslında popülerdir. Doğru doktor sayesinde bir sıkıntı olmadan yapılabilir ve hem estetik yaptıran erkek hem de erkeğin partneri de sonuçtan memnun kalıyor. Doğru doktoru bulmak lazım her tedavi türlü tedavide olduğu gibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVakum yapılabilir gadası
00 Yorumla
+1 yılPenis büyütme ameliyatları var yalnız hiç bir doktor önermiyor son çare olarak görüyorlar sertleşme sorunu çok yaşayabiliyorlarmış çiftler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçi boş penis kılıfları var. Hem bayan için daha uzun gelir hem erkek zevk alır. Tabi bunun için anlayış gerekli. Ama adam kırılır mı bilemem. Ben 1 tık üzülürdüm.
06 Yorumla
Soran+1 yılKılıf gibi şeylee istemiyorum haklı olarak kırılır
Cevap sahibi+1 yılYani aslında yanlış anlamazsanız 9cm ve üstü kadınlar için yeterli geliyor aslında çok istisnai durumlar hariç sizlerin 6cm'lik G noktanız oluyor. Hani Türk erkeği zaten ortalama 13-15 arası ki dünya geneli de aşağı yukarı böyle. Eşinizde bir nebze eksiklik var ise penis etrafı yağı aldırabilir. Bunu ona seni daha çok istiyorum vs gibisinden destekle söyleyebilirsiniz. Buda 2-3 cm'lik ekstra uzama sağlar. 15 üstü çok nadir et ete değer artık çünkü :)
Cevap sahibi+1 yıl@rockybaby ben demiyorum tıp diyiyor bunu oda s*k diğeri de :D
Cevap sahibi+1 yıl@rockybaby 20 olup 2 dk da boşalan da var 9 olup küçük gördüğün şeyle 20 dk git gel yapanda. Yani asıl mesele çapı uzunluk faktör değil ne kadar geniş o kadar iyi. Dediğim gibi 6cm zevke ulaşmanız için yeterli. Gerçekten severek evlenen ve sevdiği ile olan birinde bu şikayete rastlanmamıştır. Yani önemli olan erkeğin ne kadar tutku, haz, şehvet verebildiği, kadını ne kadar iyi tanıdığı, çapı ve içinde kaldığı süre. Boşalmanın da ortalama süresi 5-7dk olarak başlar. Sonrasında artık gösterir. Uzun süre cinsel ilişkiden uzak kalan ve mastürbasyonu ya doğru yapmayan ya da uzun aralıklarla yapmış olan erkekte ise ilk boşalma süresi 1-2 dk düşebilir. Daha sonra yerine oturur. Ayrıca 20dk üstü her 2 taraf içinde sıkıntıdır. Artık hedef zevk değil bitirme aşamasına geçer. Yani genel görüşlerin çoğu yanlık ya da hatalı bilgilendirme dolayısıyla oluyor. Bir de p*rno sektörü insanları bu konuda yanlış yönlendirince ortaya sorunlar çıkıyor. Yani aslında o mükemmel ötesi görülen olaylar ya da yazılanlar denildiği gibi değildir. Dünya geneli kadın erkek ilişki ve orantısı %85 bu şekildedir. Irk farketmeksizin sadece siyahi kardeşlerimizde bayanlarda da cinsel organ derinliği daha fazladır haliyle onlarda olay değişmektedir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde çoğu erkek varsa hemen kullanmak ister ama ben küçültmek istiyorum. Tamamını kullanamadıktan sonra büyük olması bir anlam ifade etmiyor gerçekten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Okunmuş su içmeli
00 Yorumla
+1 yılHünerli ellerin dudakların ve dilin varsa boyutlarına şaşırırsın
00 Yorumla
+1 yılHakan 22 cm vardi bi ara yasiyormu bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHamur gibi yoğur büyür o
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDokunarak ya da oral ile büyütebilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAşko o halini büyüten şey var mı diye soruyorum
- +1 yıl
Yok yavrum
+1 yılSuankindne memnun degilsen degistir
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun için mi? O kadar önemli bir şey değil bu
- +1 yıl
Onemli degilse neden boyle bir soru
Soran+1 yılBüyüyebiliyorsa büyüsün bunun çözümü varsa olsun çözümü yokda da ayrılacak değilim
- +1 yıl
Kalkmis daha fazla buyumze ama kalkmis daha buyugu var
Ancak amelyatla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBende onunla alakası sordum evet var
00 Yorumla Özel duası var, 7 santim büyüme garantili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmersen biraz daha büyür
00 Yorumla
+1 yılevet var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe.
- +1 yıl
buradan olamaz
+1 yılşu an kaç ki